Új privát üzeneted érkezett!

Hahó Molli!
Üdv a csapatban!

Sajnos még nincs mindenkinek pocaklakója. De biztos vagyok benne, hogy lesz.
Így állunk jelenleg:
Kép Kép

meriann

Sziasztok Drágáim!
Megint csak egy gyors életjelet adok magamról, úgy pörögnek az események, hogy esélyem sincs követni őket, de nagyon hiányoztok ám!!! :cry: :cry:
Üdv az újaknak, remélem mihamarabbi siker lesz Nálatok is!

Mollinak igazat adok abban, hogy már mindenkinek van itt pocaklakója-csak van akinek a szívében, van, akinek a szívében és pocijában egyaránt.
na már mennem is kell.... :cry:
Millió puszit és ölelést küldök mindenkinek, vigyázzatok nagyon magatokra és a Picúrokra!!!

porsika

Sziasztok!

Nagyon ég az arcom,hogy ennyire ritkán tudok jönni. :oops:
Ha gondoljátok kivehettek a táblából is,mert ezután is max 2-3 hetente tudok benézni.Pedig úgy szeretnék aktív tag lenni,de sajnos nincs rá időm. :cry:

Remélem mindenki jól van és akinek még bébi nincs a pocakban,továbbra is drukkolok!

Nekem sincs....egyenkőre.

Mindenkinek sok puszi és Boldog Mikulást! :wink:

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Üdv Molli!

Ma már elkezdtem írni, félig megírtam az üzimet, aztán eszembe jutott, hogy a párom mindjárt hazaér, és még nem készítettem neki vacsit, úgyhogy gyorsan összedobtam egy zöldborsó főzeléket. Utána meg mentem asztrológushoz, úgyhogy nem tudtam befejezni, amit írni akartam, úgy meg nem láttam értelmét elküldeni.

Vicky. Irigyellek, hogy új otthonba költöztök, már én is nagyon szeretnék, de elég problémás a helyzetünk. Mi már lassan 2 éve áruljuk a házat, de nem is ezzel lenne a gond, mivel nem is igazán eröltetem a hírdetéseket sem, mivel van egy másik házunk, amit szintén el kéne adni. Már elvileg 1 éve arra is megvan a vevő, azóta benne is laknak, de mindíg közbejön valami, ami miatt húzódik az adásvétel. Most legutoljára az húzta keresztbe a számítást, hogy a lánynak daganatot találtak a petefészkén, ráadásul méhen kívüli terhes is. Úgyhogy nem tudom, mikor lesznek olyan állapotban, hogy haladjunk is az ügyben.

Ami a szoc.pol.-t illeti, én is hallottam már, hogy megszüntetik. Ahogy elnézem a mostani helyzetet az országban, nem is csodálkoznék, ha egyik napról a másikra bejelentenék, hogy megszüntetik. De majd meglátjuk.

Most megyek aludni, puszi mindenkinek! Jó éjt:
Nikó

Kép
nikóska

Arwennel vajon mi lehet???????? :?:
Péntek óta nem volt!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Szia Orsi!

Örülök, hogy jelentkeztél. Nem veszlek ki a táblából. Nem a csökkentés a cél, hanem csak azokat szeretném kivenni, akik már nem akarnak hozzánk tartozni. Többen is vagytok úgy, hogy héba-hóba tudtok jönni. De pl. Erzsébet csak ebbe a fórumba nem jön. És lehet, hogy közben már össze is jött neki a baba, csak nem szól itt. Orsi, várunk szeretettel, amikor tudsz jelentkezz. Persze ha nagy esemény van elvárjuk, hogy azonnal szólj, ugye lányok??!!!!

meriann

Sziasztok!

Szeri: megvolt már az Uh?

Az újaknak üdv, örülök hogy vannak friss próbálkozók.
Molli! Írhatnál magadról pár szót.

Porsika! hogy vagy? Szorítok Neked.
vivi79

Helló Lányok!!

Bocsika de a héten csak délelöttönként tudok jönni ha tudok mert a héten dutános vagyok. Igaz én is új vagyok de üdvözlöm az újakat.

Molli.

Üdv a csapatban. Nagyon jó helyre írtál. A lányok nagyon aranyosak és kedvesek. Remélhetőleg mindannyiunknak meghozzánk a szerencsénket aki még csak mindig vágyakozik a picurra köztük én is.

Hajni.

Neked miért kellett clostit szedned?
Sajna én nem dönthetek ugy hogy egy ideig bogyó nélkül próbálkozok mert a dokim attól tart hogy akkor kiújul az endóm. :( Ezért szeretné ha minnél hamarabb megfoganna az a baba. bár most ebbe a hónapba ő is meglepődött hogy még gyógyszerrel se volt peteérésem. Azt monda nincs ok aggodalomra. Szerintetek??? Mert én már néha nagyon elkeseredem. Annyira szertnék már egy édes kisbabát. Mindennél jobban vágyom rá hogy anya lehetek. És jó értelemben irigylem azokat akiknek már van.

További szép napot mindenkinek. :lol:
A két tündéri ikergyermek kié?
Puszi mindenkinek:Marietta.
csipcsab

Az ikrek az én sógornőmé.
Ő azért érdekesség, mert nekik nem jött össze természetes úton. Így az első gyerkőc lombikos, az ikrek is, de ők még fagyasztottak is ráadásul.

meriann

Sziasztok!

Molli üdv. a csapatban, és neked is mielöbi babásodást! :lol:

Orsi sajnálom, hogy ritkán tudsz jönni, de azért gyere amikor csak van rá időd!

Szerikára én is kiváncsi vagyok, meg persze a baba nemére is.
Én jövő héten hétfőn megyek AFP-re. Már jó hideg lesz, brrrrrrrr, még belegondolni is rossz, hogy olyan hidegbe kidugjam az orrom. :( Persze, ha hó is lenne hozzá..... Kép

Porsika, sose lassúl már az a munkahelyi tempó? :(

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Dragaim!

Vagyok,vagyok,csak a hetvegenk mozgalmas volt nagyon! :wink:
Tegnap meg dolgozni sem voltam,mert Becsben voltunk Adventozni :wink: :wink:
Olyan joooo volt!!!!!!Vettunk par karacsonyi ajandekot is :wink:
na meg 2 tonna csokit :lol:
Bar en most nem kivanom az edessget meg nagyon semmit :? ,de gondolni kell a jovore,na mega paromra :lol: :lol: Es a csaladra :lol: :lol:
Viszont!Gumicukrot is vettunk egy puttonnyal,az viszont lecsuszott egy par darab :lol: :lol:
Hetvegen vegre kitakaritottam a lakast,es feldiszitettem karacsonyi hangulatba, foztem mostam,meg hasonlok :lol: :lol: :lol:

Ma szethordjuk a Mikulas neveben a csaladnak a csokikat :wink: :wink:

Sajna nem is votlama topon az elmult napokban,volt reggelire roka is megint :cry:
Es az etvagyam is pocsek :(
A penteki verveteltol a konyokhajlatom tok lilas-zoldes-sargas szinben pompazik (gondolom veralafutas lehet..de elg nagy teruleten) es most megint kell mennem az ellenanyag mitt vervetelre 1-2 napon belul...csak felek ugyanoda szuratni megint...a masik kezembol is tudnak venni?vagy mindig a balbol vezsnek?nem vagyok vmi szakerto vervetelbol :oops: nem sokszor vettek eddig tolem,de akkor mindig a balbol....

Udv az ujaknak,orulok,hoygy gyarapszunk :lol:
Mielobbi babasodast kivanok szivbol!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mri,tudtam en,hoyg igy lesz az ikrekkel!na mit mondtam?????Tudtam,hoyg elso pillantasra szerelem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Sajnos most nem tudok tobbet irni,mert be kell hoznom a tegnapot is a munkaban :(
De igykeszem jonni mielobb!!!

Millio puszi!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Csajszikák!

Molli:
Üdv itt. Mielőbbi babásodást Neked.

Arwen:
Bécs miatt irigy, irigy, irigy. :lol:
Gumicukrot küldj nekem, nyitom az ablakot. :wink:
Vérvétel miatt :( Sztem mindegy melyik kezedből vesznek.. Nekem a jobb-ból szoktak, de sztem ott a vénáim jobban látszanak és azért:)

Porsika:
Ne hajtsd túl Magad.
Mikor tesztelsz ? holnap???
Drukkkkkkk

Orsi:
gyere amikor csak tudsz:)

Marietta:
Azért kaptam Clostit, mert 2 hónapja 2 napot csúszott a mensin, teszt - lett. És kiderült, h nem csúszás volt, hanem spontán vetélés.
Nem tudott beágyazódni. :cry:
Erre kaptam a Clostit, h feltúrbozzuk a tüszőt és segít a beágyazódásban.
Drukk Neked is.

Na megyek babanézőbe.

Puszik
Vendég

De jó, hogy előkerültél Arwen. A bécsi advent miatt, én is irigyellek baromira! Na meg persze a csokik miatt is. A Lillával én se kívántam, pedig alapból bármikor, bármennyit. :D Most persze nincs nap, mikor ne járnék rá a szaloncukorra. :oops: :lol: Szerintetek ennek lehet oka, hogy most fiúcskát várok?

Képzeljétek elővettem a Lillus régi ruháit, hogy ne punjadjon annyit a szekrénybe, gondoltam átmosom őket. Hát, olyan nagy kedvem lett picibabázni megint! Alig várom, hogy öltöztetgessem. Sztem nagyon jól fogunk szórakozni a Lillával. MOstanában ő is imádja a babáit öltöztetni.

Arwen sajnálom a rókákat. :( Nekem meg a derekam fáj baromira. :( Félek egyszer lehajolok, és úgy maradok. :shock: Elkélne már egy szopipárna az alváshoz, de most az ünnepek, és a babakocsi vásárlás miatt, nem igen futja rá.

Hajni jó babázást! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Hajni, a gumicukik mennek,nyisd az ablakot :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor majd a jobbat nyujtom a vervetelnel,mert abal szegeny,nagyon kipurcant :(

Orsi,dehogy veszunk ki a tablabol!!irgumburgum!Azert mert ritkan jossz,meg jossz!Es tudjuk,hoyg akarsz is jonni!!Ez a fontos :wink:
Es drukkolunk is a babasodas miatt! :wink: :wink:

Porsika,drukk megy ezerrel,ha tesztelsz szolj AZONNAL!!!! :wink: :wink: :wink:

Fiona, hat Becs tenyleg szuper volt,es mar en is par eve voltam utoljara,de akkor is pont adventkor es tudtam,hyog gyonyoru ilyenkor (is) a varos!Dragam meg adventkor meg nem volt,csak maskor!Olyan szepen ki van vilagitva a varos!!na meg a sok arus,vasarok!!!Es hata z uzletek :lol: :lol: :lol:
Az edessegre nem azt mondjak,hogy lany?Marmint a baba :wink:
Huu hat oltoztetni azt ne is imadni fogom!!!!!
Milyen babakocsit vesztek??kepet be tudsz szurni?A derekfajast sajnalom...az nagyon rossz :(
kenegesd valami kremmel!!!hatha...

Kép

Kép
arwen07

Megjöttem....

Hát csajok, olyan pici, olyan édes és annyira annyira aranyos.....

Én teljesen elolvadtam. :wink:

Én is, én is, én is aaaakkkkkaaaaroooookkkkkkkk.

Nem mertem megfogni. :oops:
Marci nem is volt ekkora...... :lol:
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Köszi, hogy hiányoltatok. Most jöttem uh-ról.

FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! :)
Nagyon szépen megmutatta magát, láttam a pici kukiját. Minden rendben van, szépen fejlődik, egy héttel előrébb tartunk, így már 16 hetes vagyok. De a vonalzómat még szerintem nem állítom át.
Olyan jó volt látni ismét :D , úgy örülök!!!! :D

Most megyünk mikulásozni, így most önző módon csak magamról írtam, nem baj ugye? :oops:

Puszi Mindenkinek!
szerika

Ja, képet most nem kértem. Tudjátok nálunk ezt nem osztogatják csak úgy, most úgy éreztem, hogy nem kérek. Majd legközelebb...
szerika

Szia Szerika, te fiús anyuka!!!!!!!!!!!!
Kép
Már meg is kaptad első mikulás ajándékod a babától, megmutatta magát. Nagyon rendes bébi. Akkor most már megnyugodhatsz, hogy minden rendben van vele. A szülés időpontját is előrébb hozzák?

Babakocsink ilyen lesz:
Kép

De én szeretnék hordozókendőt is, és úgy tervezem, hogy az lesz a fő segítőtársam.
Krémmel nem merem kenegetni magam, de most már kinézek valami illóolajat, hátha az segít.
A vérvételt nekem is a jobb karomból veszik, mert igaz, hogy ott is pocsék a vénám, de a balban meg egyenesen katasztrófális. Nyugodtan szorgalmazd a jobb kezed.
Én még Bécsben nem voltam, csak a tv-ben láttam az adventi vásárukat, és már úgy is káprázatosnak tünt.

Viszont szeretnénk Pestre menni, valami hasonló, karácsonyi kézműves vásárra. Szerintetek hova érdemes menni. :?:
Nem igazán tudjuk hol van ilyesmi. Tudtok tanácsot adni?

Képzeljétek van pecsétem a fogdokitól, pedig nem is mentem be.
Ma este elmentünk, hogy kérek időpontot, vagy ha szerencsém van, be is mehetek. Kiderűlt, hogy csak januárra tudnak időpontot adni, de csak januárban. Aztán kérdezték, hogy hiányolják e már a pecsétet, én meg mondtam, hogy igen, erre a doki adott, mondván, hogy emlékszik, nemrég voltam nála. :lol:
Szóval ez letudva, csak az EKG van hátra. Nagyon megkönnyebűltem!

KépKép
KépKép
fioona

Erika gratulálok! Akkor már lehet is a nevekre koncentrálni. De drága volt, hogy megmutatta.

Fioona nagyon szép a babakocsi. Nekem is szimpik a hordozókendők, majd én is szeretnék.

Kép
Kép

meriann

Csütörtökön szabin leszek és valóban megcsinálom a téli a táblát. Elavultak ezek az őszi színek.

Milyen szín legyen az uralkodó a karácsony (erről nekem a zöld, piros, arany jut eszembe), vagy a hó (erről meg a fehér, szürke, és kék) ?

Várom a javaslatokat! Holnap nem leszek, csak este, mert mennem kell a képviseletre és az igazgatóságra is. Csak az út 240 km, és még nincs benne a melóidő. Hosszú napom lesz és már tök ideg vagyok, de valahol mégis élvezem. Tiszta hülye vagyok!

Mindenkinek szép jó éjszakát és holnapra szép napot!

Pusz-pusz

meriann

sziasztok!
tegnap belustultam rendesen.
voltunk a védőnőnél.megkaptam a kiskönyvet, újságokat,és egy valag beutalót.amit először a dokival kell aláiratni aztán mehetek vérvétel ekg stb..
nekem pont karácsonykor lesz a 12. hét igy csúsztatunk 1 kicsit mert tuti senki nem dolgozik abban a két napban.aztán 16.-án megyek vissza vércukor vizsgálatra.nem tudom hogy fogok reggel 7-kor 1 zsemlét magamba tolni 2 dl tejjel.amúgy szimpi a "néni" :wink:
Arwen én is irigyellek Bécs miatt.Mi is készültünk de igy most nem mehetek.Gumicukrot kilószámra enném én is.viszont hallottam a tévében hogy a csokitól mosolygós vidám babák születnek!meg 30 kg hizó Anyukák! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Helló Lányok!

Nem tudom mit írhatnék mert nálam egyenlőre nincs semmi. Nekem majd olyan karácsony körül derül ki hogy van-e peteérésem. Úgyhogy addig figyellek benneteket mert hülyeségeket nem akarok írni. :P

Lányok. Valamiről megkérdezném a véleményeteket. Ugye nálam az van hogy fél évet kaptam a dokitól hogy teherbe essek. Ha ez időn belül nem történik meg akkor vissza kell mennem a Baross utcai klinikára ahol kezeltek és valószinű hogy következne a mesterséges megtermékenyítés. Amitől én nagyon félek!! :(
Nem is vagyok 100%-an biztos benne hogy ez hogyan is megy. Tudja vki? :oops:
És gondoltam arra hogyha ebbe a hónapba se lesz peteérésem akkor elmegyek természetgyógyászhoz. Vesztenivalóm nincs. Nem igaz?
Nektek mi a véleményetek erről?? :roll:
Hisztek az ilyen dolgokba????
Mert hallottam hogy Gödöllőn van egy nagyon jó és az egyik ismerősömnek is segített és hamarosan megfogant a babája. :lol:

Szerintetek ez bolondság??

Előre is köszi a válaszokat.
További szép napot nektek!!

Puszi mindenkinek:Marietta
csipcsab

Jó reggelt!

Szeri,
éljen, éljen a kisfiú :)

Hajni,
hamarosan Te is ölelgetheted a Te kisbabád remélhetőleg!

Meri,
én a zöld, piros, aranyra szavazok, nekem teljesen ilyen a hangulatom mostanság.

Marietta,
Szerencsére itt nem nagyon van lombikos, úgyhogy nem hiszem, hogy sok okosat tudunk mondani.
A természetgyógyász szerintem nagyon jó ötlet, ha hiszel benne.

Fioona,
nagyon tetszetős babakocsi.

Porsika,
valami jó zebrás hír???

Ág,
Mizujs?

Képzeljétek, este megyünk a Disney On Ice jégrevüre, olyan kiváncsi vagyok, milyen lesz!

BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK! :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Remélem senkinek se hozott virgácsot a mikulás! Kép

Csipcsab ami a természetgyógyászt illeti, én is jó ötletnek tartom, de nagyon meg kell nézni, kihez fordul az ember. MIndenesetre drukkolok neked.

Bodzi jégrevű? Ha én ilyenekre eltudnám csalni a párom..... :roll: álom-álom édes álom.
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Esztora már terheléses vércukor? Azt a huszodik hét után szokták. Vagy neked többszőr kell? Nem gondoltam volna, hogy ennyire különbözőképpen mennek a dolgok.

Meri piros, zöld, arany sztem is szupi lenne. Le se tudnád tagadni, hogy szereted csinálni! Melyik fajta kendőn gondolkozol?

Képzeljétek tegnap, vagy inkább ma, hajnali 2-kor még hisztizett az én kicsi lányom, hogy sétálni akar menni. :shock: Vagy csak a Kép -t akarta meglesni? Most persze mindenki hulla fáradt, csak ő nem. :shock: Nem értem, hogy csinálja! :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Fionna a már csak január 16.-án lesz.nekem mindig gond volt a vércukrommal,nem tudok nem enni mert ájulás lesz a vége pillanatok alatt.

Bridzsi

Kép
esztora

Halihóka! (egyelőre hó nélkül :-( )

Eltűntem, bocsi, mert dolgoztam, mint egy kisangyal. :twisted:

Üdv az újaknak még egyszer! Mielőbbi bébiesőt Nektek is!!!!!!

Szerika, ez hihetetlen, hogy így széttette a lábikóját! Valakinek csak a szülésnél enged bepillantást...
Hihetetlen Fiona, hogy érzed a babót már!!!! Tök jó. Én még nem érzek semmit. Néha bugyborékol, asszem Ő az, de ez nem biztos, mert akár a beleim és a gyomrom is lehetnek. Szóval effektíve mozgást még nem érzékelek, de bízom benne, hogy Jézuska meghozza :-) Már Apjuk is nagyon várja :-)

Jövőhéten megyünk UH-ra csütörtökön. Bízom benne én is, hogy megmutat magából valamit. Már elkezdtem agitálni, beszélek Neki, hogy jó lenne... :-)

Amúgy jól vagyunk! :-) Továbbra is jó itthon. Tegnap volt a felvételi, a helyemre pályázóknak :-) Ki is választottuk a megfelelőt (remélem).

Épp azon gondolkoztam, hogy januártól kezdve már csak 3 hónapot dolgozok, ugyi, mert 1 hónapos szülési szabadságot kötelezően ki kell venni. Tehát áprilisig :-) Hihetetlen.

Tesóm jól van szerencsére. Már nagyon izgatottak vagyunk!
Szerintem megvan a név is végre (nem tudtak dűlőre jutni):
Nimród
Nem egy könnyen bescézhető név, de különleges. Nincs minden sarkon egy belőle.

Én most kaptam rá a csokira. Eddig abszolút nem kívántam. Tegnap pedig felzabáltam a télapós ajándékaimat :-)

Na pussszancska!

KépKép
KépKép
ragota

valamiert elkuldte az elso sort,amit irtam,sztem megnyomtam vmit kozben...ooopsz :oops:
Szoval:
Hu de rosszul viseltem,alig birtma jonni dolgozni utana,meg a labam is remegett :(
Viszont Dragam olyan edes volt,ma napkozben hozott nekem kurtos kalacsot be a meloba..az jol esett!! :wink:

Mindjart visszaolvasok es irok Mindenkinek! :wink:

Kép

Kép
arwen07

megsem kuldte el...,en ezt mar nem ertem..
szoval,ami az leobb lemaradt az elejerol....:

Sziasztok Dragaim!!!!!
ma reggel meglatogatott a rokakoma megint... :(

Hajni,nemsokara megint babazhatsz,de az mar Ti picitek lesz!!!! :wink:

Ragota,jo hogy jottel!!!!!Orulok,hoyg jol vagytok!!!!
En mar nagyon varom,hogy vege leygen a melonak,nekem meg ugy 1 honap,amit tervezek....tobbet tuti nem...nehezen birom.
A Nimrod szep nev!!!!!! :wink: :wink: Ugyesen kitalaltak a tesodek!!!

Fiona,nekem a ceges Miku hozott virgacsot :lol: :lol: :lol:
A babakocsi szuper!!!!!!!!!!!!!!!nagyon jo!Viszont en is gondoltam iylen kendore,de mivel elso baba igy nekem nincs tapasztalatom benne...az jo nekik?marmint tartja oket elegge?
Azert gondoltam ra,mert pl tomegkozlekedni sztem babakocsival nem igazan lehet,es hat nem mindig megy az meber mindenhov a kocsival,na es akkor inkabb ilyen kendoben hurcibalnam :lol: :lol:
Vasar Bp-en:En a Vorosmarty teret ajanlom,ott renegteg bode van,egeszen a Deak terig beernek,es este nagyon szepen ki van vilagitva a Vaci utca,meg a Vorosmarty ter!!!!!!!!!
Fogdokival meg jol jartal!!!!!Ugyi vagy!!! :wink:

Meri,en is a piros-zold-aranyra szavazom!!!! :wink: :wink:
Remelem tulelted a mai napot,ahogy irtad,hat nem semmi utat fogsz bejarni..biztosan jo faradt leszel estere...

Marietta,szerintem ha gondolod menj el termeszetgyogyazshoz,de csak,ha hiszel benne!!En azt mondom,csak ugy erdemes ilyesmibe kezdeni!!!!! :wink:

Esztora,gratula kiskonyvhoz!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hu hat most jonneka jo kis vizsgalatok... :lol:
Olyan nehezen veszem ra magam erre a maisk vervetelre :shock:

Szeri,gratula a kis kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nev? :wink:

Jovo csutortokon megyek 12 hetes uhra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most meg picit dolgozom (nagyon nehez,hajtos napom volt :( :( )aztan meg megyunk es szethordjuk a Mikulsacsokikat a csaladban :lol:
Bar nem hiszem,hyog ma letudjuk,mert azert egesz estet igenybe venne..ahnem meg holnapra is jut,az tuti :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Fioona megnéztem nálunk16-26-32 hetében csinálnak terhelésest.
amit elfelejtettem kis vuk nálam is gyakori vendég a héten.már másodszor jött ma reggel.(kár volt bármit is enni)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok lányok! :D :D :D

Esztora, Arwen! Remélem nemsokára vége lesz nálatok a rosszullévős korszaknak, és utána ki tudjátok majd élvezni a várandósság önfeledt heteit! :D

Fioona! Nagyon szép a babakocsi! Mi még nem vásárolgattunk semmit, majd szerintem március környékén fogjuk elkezdeni.

Szerika! De jó neked, hogy már biztosra tudod a baba nemét! Én is olyan kíváncsi vagyok rá. Mi januárban el fogunk menni 4d-s uh-ra, remélem ott majd kiderül, bár mindketten úgy érezzük hogy csajszi! :D

Csütörtökön voltam az orvosnál (mivel még mindig vérezgettem): megnyugtatott, azt mondta, hogy 2-3 hét lesz ez mire begyógyul, és addig még teljesen normális, hogy barnázgatok. A baba jól van: méreteiben 1 héttel előrébb jár a koránál... :D Pénteken megyek én is AFP-re. Egy csomó vitamint kell szednem (elevit, c vitamin, magne b6).
Én is mintha érezném, hogy mozog a babuci. :D

Meri! Szerintem is arany-zöld-piros.
Úgy várom már a karácsonyt! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz nálam is kicsit több mint 2 hétig tartott a barnázás.doki nekem is mondta hogy majd elmúlik.igy lett.azért még óvatos vagyok.
még mindig szednem kell a rutascorbint,e vitamint,magnéziumot alapból szedem jó ideje.
most nézem mi lurkónk is mocorog a héten,kár hogy csak hetek múlva érzem majd én.biztos hatalmas élmény lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, és jól is vagyok köszönöm. Csak múlt héten „tatarozás” volt nálunk, ablakcsere, mellékhelyiség teljes átalakítása, festés, és az ezzel járó minden. Úgyhogy nem volt időm a fórumra lépni, estére pedig mindig hulla voltam. Kövezzetek meg érte.

Mostanra viszont visszaolvasgattalak benneteket.
Először is:
Angyalkrisz
Minden elképzelhető jót kívánok neked. Vigyázz nagyon a babára és magadra is. Pihenj sokat!

Meri
Szép kutyuskád van, örülök, hogy ilyen gazdira lelt. Az utazás miatt irigyellek, jó pihenést kívánok és sok-sok pozitív energiát küldök neked! Biztos nagy csalódás lehetett a piroska, és le a kalappal, hogy így el tudtad titkolni, csak utólag mondtad el nekünk. Megértelek, hogy állandóan a kisbabán jár az agyad. Hogy milyen tanácsot lehetne ilyenkor adni? Szerintem semmilyet. Sajnos az agynak nem lehet parancsolni. De ilyenkor valóban segít az, ha kitűzöl magadnak egy célt (mondjuk, hogy most karácsonyra még nem akarok, majd utána – ilyesmit), és teljesen úgy éled a napjaidat, hogy te valóban nem tervezed, hogy minél előbb legyen már baba. És persze ehhez az is kell, hogy nem számolok (követed) a ciklusnapokat. Nagyon nehéz, tudom, mert én is így csináltam. Ha elsőre nem is, de utána bejött, sőt annyira, hogy el is feledkeztem a pé napjáról. Erre összejött. Persze ez ritka. Sok sikert kívánok!
Remélem már szívesen megnézed az ikreket is, és nem fáj annyira a szíved. Ugyanis ez is része annak, hogy elfogadj egy másik variációt, vagyis azt, hogy neked most még nincs, de úgyis lesz. És annál jobban fogod szeretni őt.
Ja, és én a zöld-piros-arany tábla mellett szavazok!!!!

Szeri
Szép pocid van, gratulálok. Na és hogy fiú???? Szupcsi nagyon!!!! A kis kukis, ezek szerint nem szégyenlős. A szurkálásokhoz nem értek, de osztom Fioona véleményét. Az afp is jó lesz, meglátod! Puszika

Fioona
Depis időszak majd elmúlik, ennél nagyobb bajod ne legyen soha! Ellenben gratulálok baba-mocorgáshoz! Nagyon jó lehet. Talán ez majd javítja a hangulatodat is! Festéssel kapcsolatban annyit, hogy nálunk is most volt elég kemény festés a házban. Ennek én is utánanéztem a babakönyvemben. Majd megkeresem neked, és leírom. De semmi pánik! A babakocsid tetszik nagyon nekem is. Nagyon ízléses és elegáns.

Hajni
Irigylésre méltó a hozzáállásod és a türelmed! Biztos megjár érte a jutalom! Gratu a tüszőeredményhez. Látod bogyi nélkül is jó lesz! Ajánlom neked a természetgyógyász hatalmát.

Arwen
Róka-koma valamit nagyon kedvel a házad táján! Csak ne tartózkodjon ott sokáig!

Esztora
Elképzellek, ahogy a karácsonyt várod. Izgi lehet, és ügyes is vagy. Sajnos én még az illatgyertyán kívül nem igazán készültem neki. Anyukám már igazi ünnepi hangulatot teremtett vasárnap. Tetszett nekem is. Azt hiszem nekilátok lassan én is.

Bodzi
Endó????!!!! 2 hasi műtét??? Úristen! Figyu! Van egy barátnőm hasonló problémával, de neki sikerült megúsznia a hasi műtétet, mert segített neki egy bécsi doki. Pedig nagy bajban volt ő is. Most babaprojekt előtt áll közvetlenül. Ha gondolod, elkérem az elérhetőségét. Nagyon hamar és ügyesen gyógyította meg úgy, hogy nem kell megműteni. Ez is nagy lépés, nem?

Adrienna
Hadd rúgdosson az a pici, már mi is nagyon várjuk.

Vicky
Gratu az új lakáshoz, sok sikert hozzá. Eltörlik a szocpolt? Ne ijessz meg! Mi még csak most szeretnénk építkezni!!!!!!!

Új belépőket üdvözlök, és mielőbbi babásodást kívánok! Akiknek pedig komolyabb problémája van, természetgyógyászt javaslok. Szerintem jobb, mint akármilyen gyógyszeres, hormonos kezelés.

Akit kihagytam, ezer bocs, őket is puszilom természetesen.

Fioona
Amúgy a derekam nekem is baromira fáj, sokszor, ha lefekszek, nem tudok felkelni. De főleg a bal forgóm. Hát az egy iszonyat. Valami ideget nyomhat bal oldalt. De már 3 hete. Néha éjszaka is arra ébredek, hogy ha megmozdulok, végem van, és becsípődik. Nagyon gáz. Talán ha megmozdul…..

Csá.
Benita
benita

Sziasztok Drága Lányok!
Sajnos zebra-ügyben nem tudok semmi jó hírrel szolgálni, úgyhogy hajrá mindenkinek, nehogy szégyenben maradjunk!!!;)

Ne haragudjatok, hogy ennyire ritkéán vagyok és akkor is csak pár sort írok, de annyira ki vagyok merülve...rengeteg a munka, szombaton vizsgázom, péntekre még két dolgozatot le kell adnom...úgyhogy időről-időre rátok nézek, különben megbolondulnék, de sajnos időm írni nincs túl sok.

Erika:)
Egy kiskukis? Szupi!!!! Biztos nagyon édes volt megint. És milyen jó baba, hogy szót fogad anyukájának és megmutatja magát!

Vivi:)
Nagyon aranyos vagy, jól fognak még jönni azok a drukkok a későbbiekben is!

Benita:)
Jó hallani rólad, úgy látom nálad is jó mozgalmasan telnek most a hétköznapok:)

Orsika :D:D:D
Nagyon örülök, hogy benéztél, remélem jól vagytok! Hogy van a z a tündér gyönyörű Domi?

Fioona :)
Isteni lehet érezni a Babókát!! Lilla élvezi a karácsonyi készülődést?

Meri :)
Én is a zöld-arany-piros kombináció híve vagyok, skótkockákkal megbolondítva. Vagy a totál natúr: termések, szalmabábúk, mézeskalács...:)

Bodzikám:)
Rajtad a sor, tessék szépen most belehúzni, és virítani nekünk azt a kiscipőt a fa alá:):)

Angyalka :)
Örülök, hogy jól vagytok. Remélem megnyugodtál attól, hogy ilyen szép, nagy a baba! Bizti minden rendben lesz, sok puszit küldök :)

Millió puszika és ölelés mindenkinek!

porsika

Jó sokat írtatok! :D

Benita próbálj meg a két térded közé párnát tenni. Én már örülök mikor apa éjszakás, mert jól kitudom támogatni magam a takarójával! :twisted:
Hát nem irigyellek. Nálunk augusztus végén volt ablak csere. :? Brrrrrrrrrrr......

Esztora nem irigyellek. Nem tudtam, hogy ilyen gondjaid vannak. :(
Azt szokták mondani, hogy a várandóság vagy elmúlaszt minden rosszat, vagy előhoz. Remélem neked az elöbbi lesz.

Ágota szerintem az már tuti a baba! Csak az ember nem meri hinni. A Nimród szerintem is szép név, nálunk is felvetődött, de még korántsem döntöttünk. Most már megvárom a genetikai UH-t, hátha mi is látjuk a lényeget! :wink: Nektek is ezt kívánom! :D

Arwen (és a többi róka látta kismama), én azt olvastam, hogy reggel mielött felülnél, még előtte kell pár kekszet elmajszólni. Valami savtartalom, nehogy nemtomhonna nemtomhova jusson. Lényeg, hogy még csak a felsőtested se emeld fel. Talán egy próbát megér.
A kendő! :D Egyik kedvenc témám. Épp, hogy nagyon jót tesz. Ortopéd orvosok nagyon dícsérik, mert a megfelelő kötéssel terpesztartást biztosít a babának, ami roppant jót tesz a csípőnek.

Egy biztonságos indulás az életbe...

...ami még a felnőttkorban is hat!

A 20. század elején a tudományos vélemények sokoldalúak voltak a gyermek kompetenciájáról, igényeiről és azokról a körülményekről, amelyek között optimálisan be tud illeszkedni a társadalomba. Azóta egyértelműbbek lettek a kutatási eredmények. Az ezen a webhelyen összeállított sokféle anyagból összefoglalható néhány biztos tény az első életéveiben lévő csecsemő igényeiről. Ezeknek a központjában a babahordozás áll.
Miközben hordozzuk a babát, az összes kommunikációs eszközével észlelni tudja az őt gondozó embert:
a mozgási ingereken keresztül - az egyensúlyszerv már a születés előtt teljesen kifejlődött. A hordozás ingerli ezt a szervet, ami pozitívan hat az agyfejlődésre. Emellett a hordozás ritmikus mozgása nyugtató hatású.
a bőrkontaktuson keresztül - az intenzív kapcsolat az egész gyermekkorban jelentős.
a szagláson keresztül - a baba már néhány nappal a születése után meg tudja különböztetni az anya illatát mások illatától., így csak karban vagy a testen "tudja", hogy hol van!
a tekinteten keresztül - a csecsemő kb. 22,5 cm távolságra lát élesen, így csak akkor látja a gondozó ember arcát és mimikáját, ha az karban tartja vagy a testén hordozza.
és persze a hallásán keresztül - a csecsemővel kommunikáló ember ösztönösen magasabb hangon beszél hozzá, mert ez a picihez igazított hangszín. Amellett, hogy szoros a beszéd általi kapcsolat is a gondozó és a hordozott baba között, a hordozott baba már korán hallja és ezáltal tanulja az emberek közti mindennapi kapcsolattartás mesterségét.

Ezért a fejlődési szintjéhez igazított ingerek érik a csecsemőt. És egyúttal ki vannak elégítve biológiai igényei is - sokoldalú tapasztalokat szerez, amelyektől a motorikus képességei miatt meg lenne fosztva, ha letennénk vagy kocsiba fektetnénk.
A hordozás támogatja a stabil szülő-gyermek-kötődést. Ez a szociális kompetenciák normális fejlődésének legfontosabb alapja. A stabil szülő-gyermek-kötődés az alapja annak, hogy félelemmentes legyen a környezet észlelése és kutatása. Nem lehet túlértékelni a bizonságos kötődés hatását a gyermek szocializációjára és az egész személyiségfejlődésére, ami még a felnőttkorban is hat!

Idézet innen: http://www.hordozokendo.hu/
Egyépkén a Kismamás kendőről azt hallottam, hogy kinyúlik, ezzel pedig elveszik a lényege, hiszen nem ad stabil tartást a babának. Szóval érdemes másmilyet választani.

A vásár ajánlatot köszönöm, remélem találunk időpontot, mert kettesben tervezem apával, és bébiszitter kell Lillusnak. De szép is lenne! Maradt 5000Ft üdülési csekk a nyaralásból, azt utaznánk le.
A munkahelyi mikulásnak meg üzenem, hogy jövőre figyeljen jobban a címekre, mert kizárt, hogy a virgács nektek járt volna!

Kriszti örülök, hogy javulgatsz! Sokat gondolok rátok. A babkocsi tényleg kicsit korai, de nem bírtam magammal, ráadásul pofátlanul olcsón jutottunk hozzá, nem lehetett kihagyni. :lol: Persze, ha nem kerestem volna......... Nem kisértett volna. :twisted:

Sziasztok, és jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Porsika:
:cry: viszont így még lehet karácsonyi baba, csak majd akkor fogan:)

Benita:
dehogy irigylésre méltó.. Néha.. :cry:
Csak, hát úgy tűnik igaz a mondás... az eső és a baba akkor jön, amikor akar. :wink:
És hát Nekem ott van ám a fiam, aki még mütyür. :)

Szerike:
fiú? Dejóóóóó:) Gratula....

Na holnap folyt. köv, gyerek nyúúúúúúz:)

pussz
Vendég

Porsi csak most látom!

Sajnálom, hogy nem te kezded a decemberi hónapot! :(
De minden eredménytelen hónap, közelebb visz az eredményeshez. Tudom lassan tellik az idő, de talán az ünnepek most elfoglalnak. Remélem a hajtás is lassan alábbhagy.
Sok puszi! Szia!

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok!

Porsika :( :( Már biztos?????

Szerika!!!!!!!!!!!!! De jóó, hogy máris elárulta magát a bébi!!!!!

A szocpollal nem akartam én ijesztgetni, vagy ördögöt a falra festeni, csak sajna én is csak pletykákat hallottam, semmi hivatalos nincs. De mostanában az ilyen megszorításos pletyik sajna mind igazak lettek előbb-utóbb.

Nikóska, nem lehet egyszerű Nektek a lakással. Azt hiszem, utólag majd nagyon szerencsésnek tartom magunkat, hogy fél éven belül lezajlott az egész vásárlás-eladás-költözés mizéria.

Képzeljétek, lehet, hogy jövő hét végén már költözhetünk!!!! Már csak 1 engedélyre várunk, meg 1-2 utolsó simítás.

Puszi mindenkinek, jó éjt!
V.

Kép
vickybabe

napsütéses jó reggelt mindenkinek!
tényleg december van????????
Fioona az allergiámról méd nem is meséltem :lol: amúgy nem vagyok beteges tipus.a kekszet én is olvastam de nem tudom menne -e.soha nem eszek reggel ébredés után.
Vicky de jó ha tudtok költözni.én nagyon vártam már majdnem másfél évig laktam Anyunál amig készült a ház.előbb is kész lett volna de abban az évben még áprilisban is fagy volt és nem tudtak vakolni.
Benita tényleg várom a karácsonyt tavaly szép ajándékot kaptam :wink:
R.-t dec. 24.-én ismertem meg.jól elrohant ez az 1 év!
nálunk is van karácsonyi vásár és most újdonság a Püspöki palota kertjében igazi kézműves vásár van hétvégente.ide amúgy nem lehet bejutni csak 2 nap kb 1 évben akkor korlátozott számban.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jó hangulatban telt a Mikulás-napja :)

Fioona: A szülésem időpontjáról még nem nyilatkoztak, de szerintem előrébb lesz hozva. Nagyon tuti babakocsitok van. :) Nem tudom miért, de én valahogy nálad lányt érzek :oops:
Mostmár én is merészebb vagyok, hogy konkrétan tudom a nemét, és én is nézelődök baba cuccok ügyében. Igazából januártól gondoltam főleg a vásárlást, most karácsonykor sok lesz a kiadás.

Bécs, nagyon tuti ilyenkor adventkor. Mi két éve voltunk. Egyébként szinte csak magyar szót hallani :) Akartunk menni az idén is, de valahogy annyi dolgunk akadt, hogy nem szerveztük meg előre.

Meri: köszi, hogy beírtad az uhmat a táblába. Én is a piros-zöld-arany színre szavazok.

Csipcsab: szerintem jó ötlet a természetgyógyász, de valóban meg kell nézni, hogy kihez megy az ember.

Bodzi: milyen volt a jégrevü?

Arwen: remélem mára már jobban vagy. Nem tudlak bíztatni, hogy nyugi, hamarosan elmúlik, mert nálam például nemrégóta jött elő, szóval ez nagyon egyéni, hogy ezek a rosszullétek mikor jönnek és meddig tartanak.
Kérdésedre válaszolva: van már nevünk úgy néz ki :lol: :wink:

Angyalkrisz: örülök, hogy már jobban vagy és hogy normális még a barnázgatás. Pihenj amennyit tudsz! Én is egy héttel járok pont előrébb, tehát akkor mi gyakorlatilag teljesen egy idősek vagyunk. Te is érzed már a mozgást? De jó! :D Teljesen irigy vagyok Rád és Fioonára is (meg persze a többiekre akik érzik), hogy érzi, én még semmit. Már nagyon türelmetlen vagyok. Remélem karácsony este legkésőbb meglep bennünket, majd megbeszélem vele. :) Télapóra megmutatta magát, így karácsonykor meg megmozdulhatna és akkor teljesen elégedett lennék, hogy milyen ügyes és okos a gyerekünk :D

Benita: köszi a kedves szavakat. Hűha... jó nagy munkába fogtatok! De akkor mostmár túl vagytok rajta, ugye?
Nekem a derék alá párna éjszakára nagyon bejött. Azóta nem fáj a derekam, pedig az elején én is mit szenvedtem...

Porsika: de jó, hogy jelentkeztél. :D Most akkor megjött, vagy nem jött? Vagy inkább nem írsz semmit róla és egyelőre titok?... mint Meri a múltkor, ő is titkolózott. Na nem baj, én nagyon szorítok, amíg nem jön meg, van remény! Sok pozitívat küldök, jó? ++++++++++++

Vicky: nagyon gratulálok az új lakásotokhoz! Tök jó! :D

Esztora: remélhetőleg nem tér vissza a barnázás, te is pihenj sokat, szerintem ez a legfontosabb, meg a nyugalom!

Szép napot Mindenkinek! :D
szerika

Sziasztok! Előkerültem.
Tegnap volt egy sz....r napom fejfájással és hányingerrel megspékelve. Hulla fáradt voltam mire hazaértem.

Őszintén szólva próbáltam a táblába ilyen fehéres kékes hópehelymintát, de olyan komor lett és elszomorított. Hátha jön valami ihlet és lesz egy igazi karácsonyi táblánk. Nekem is az arany, piros, zöld jönne be.

Porsika úgy sajnálom, tényleg.

meriann

Fioona: azt hiszem én is ezen az oldalon láttam a kendőket.
Meg talán a Kismama magazinban.

Kész vannak a táblák, egyenlőre:
Sajna most nem volt tovább türelmem játszadozni velük.

Kép Kép

meriann

Na, talán így jobban olvasható, ha nem kénytelen leszek bevetni a párom tudását.

Kép Kép

meriann

Meri ez nagyon tutkó! Ügyes vagy! :D
Nagyon szívfájdítón szépek azok a kendők ugye? Csak hát az áruk. :(
Még ezek lehetnek jók, és árban is elfogadhatók. Na persze a legjobb szerintem akkor is a Lanás, bár arról le kell mondanom.

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_kendo.htm Ez rugalmas hordozókendő

http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=MON001
Ez pedig a Nandu féle. Ez sokan dicsérik.

Akit érdekel a szopipárna, láttam, hogy akció van a http://www.szopiparna.hu/index.html itt. Ha 20.-ig rendelünk, ajándékba van a csere huzat. :lol:

Szerika én is mindig 2 lányt képzeltem. :D De most már a fiúnak is felhőtlen örülnék. Bevallom Lillánál nagyon lányt akartam! :oops: :P Érdekes, hogy a férjem is azt mondta multkor, hogy csajok. És fel se tünt neki, csak mikor kérdeztem, hogy honnan veszi, hogy lány lesz? :mrgreen:
Én is csak tetra pelust akarok venni idén már, mert leárazva van a Tescoba. Büfiztető ruhának ideális.

Esztora remélem a baba kikúrál minden nyavajából! :wink:

Vicky családi házba költöztök? Pesten? Irigyellek ám! :oops: :D

Mindjárt hozzák a kocsit! Pár perc! Megesz a kíváncsiság!

KépKép
KépKép
fioona

Szisztok!

de sokat írtatok, nem is tudtam mind végigolvasni, így csak pár dolog.

Porsikám,
:cry:
Buta miki, nem mikit kellett volna hogy hozzon!

Meri,
ez a tábla iszonyú jó lett! Nagyon ügyi vagy! :lol:

Lányok!
Ez a Disney-s jégrevü valami hihetetlen jó volt. Azt hiszem csak ezen a héten vannak itt nálunk, de ha legközelebb jönnek, feltétlen nézzétek meg! Főleg a gyerekeseknek ajánlom. Rengeteg kicsi volt és iszonyúan élvezték. Hét mesét meséltek el röviden (hercegnős meséket, mint a hófehérke, hamupipőke stb.), a mesefilm zenékre táncoltak és nagyon jól megcsinálták az egészet. A picik a végén még kezet is foghattak a miki egérrel. Szóval tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.

na mennem kell.

pusz mindenkinek

Kép
bodzi

Nagyon drágák vagytok lányok, köszönöm mindenkinek!! (már megint:))
Most az az igazság, hogy nem is bánom, hogy így alakult (csak Meri miatt, neki megígértem), mert annyit rohanok, idegeskedek....majd szép, nyugodt időben jönni fog az a bébi :)
millió puszi mindenkinek, remélem hétvégén jövök !!!!:):):):)

porsika

Na, egy utolsó próba az olvashatóságért és feladom:

Kép Kép

meriann

Porsika miattam ne bánd. Akkor először azért drukkolok, hogy nyugodtabb időszak jöjjön az életedbe, aztán a baba. Így jó lesz???

meriann

sziasztok

Szerika, köszi! Lehet, hogy már ott karácsonyozunk!

Fioona, Pest mellé költözünk, ikerházba, kerttel! Remélem, tényleg tuti lesz!

Karácsonyi vásárt én is a Vörösmarty-t tudom, meg szokott lenni a BS mellett egy nagy vásár, de az nem kimondottan kézműves, viszont sok szép bőr dolog volt régebben olcsón, idén nem voltam.

Meri, szupi lett a tábla, köszönjük a nép nevében!

Arwen, kitartás, majd csak megunja a rókakoma és mondjuk ellátogat hozzám (persze csak poci lakó kíséretében fogadom :)

Porsika, tessék visszavenni a tempóból. Január nyugisabb a cégednél?

Mi ma is rohangáltunk meló előtt-után mindenfelé, holnap is ez lesz, és ez már így is marad a költözésig (és utána még egy jó darabig...) de hát valamit valamiért. A jó dolgokért meg kell küzdeni :)

Puszi nektek, szép estét!

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vagyok ám én is, csak sikerült összeszedni egy jó kis megfázást és az ágyat nyomom olyan ramatyul vagyok :roll: Megyek is vissza, csak gondoltam azért adok életjelt magamról.

Bacimentes puszi mindenkinek

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Sehol senki? :shock: Csak nem elaludtatok? :lol:
Konyhatündérekhez lenne egy amatör kérdésem. Nem rég csinálok padlizsán krémet, de most mikor kettévágtam, barna volt a belseje. Még nem találkoztam ilyennel. :oops: Ez normális? Eddig szép világos volt. Szerintetek jó? :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?