Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Remélem ma már hüll egy kicsit az idő. Egyíre nehezebben viselem ezt a meleget.

Már régen akartam, hogy feltegyem a régi babások tábláját, de most volt rá időm, úgyhogy remélem minden rendben van vele:

Kép
mátra

Szép Jó reggelt!Kép
Gondoltam még gyorsan mielőtt elmennék dolgozni beugrom hozzátok. :D Hááátt őszinte leszek, szívesebben maradnék itthon még 1 hetet. :oops:

Juca!
Nagyon-nagyon örülök,h. itt vagy megint Velünk. :D Jó lenne már, ha végre lenne otthon netetek. Biztosan hamarosan fogsz szerezni barátokat is, de addig se félj mert mi itt vagyunk. :D Tegnap megnéztem a neten Dunakeszit és nekem is nagyon tetszik. Próbálom Apát rábeszélni,h. majd költözzünk egyszer oda. Boldog Névnapot kívánok a kis Hercegnőnek!!

Mátra!
Drága vagy,h. megnézted nagyon köszönöm. És tényleg hoznál Nekem? Pocid fáj még? Jobban vagy már?Elhoztad a könyveidet? :wink: Hát most tényleg jó lenne ha minden kismami ezressé változna. Egész nap őket keresgélném. :lol: Úgy megilyedtem a régi babások táblája láttán. Felvillant hirtelen és azt hittem rossz oldalon járok. Köszönjük,h. feltetted. :D

Monyo!
Kicsit több jelnek is örülnénk. Olyat keveset vagy mostanában köztünk. Gyere és mesélj!

Nárcisz!
Bizony én is gyakran érzem így,h. hiába „csak” takarítunk és bevásárolunk, de ha Apa ott van az épp elég. :D Már előre is nagyon jó utat kívánok Nektek. Várom a képet a tortáról.

Anikó!
Jaj de jó, én úgy örülök,h. megint itt vagy.:lol: Tényleg nagyon Hiányoztál!! Simba cica nagyon köszöni a dicséretet. ÉS én is. :D Letöltöttem az összes Szülőszoba részt, és elkezdtük nézni Apával. Minden héten megnézünk egy részt. Tegnap az elsőt, Apa is olyan átéléssel nézte. Remélem,h az utolsó részt(összesen 20 rész van, az kb. 20-22 hét) már 3-an nézzük. Kép
:oops:

Kacsa!
Köszönöm és nem hagyom magam. Sajnos anyumnak néha nagyon érdekes ötletei vannak. :shock: De lesz nászpár a tortánkon. :D Nagyon szép a torta amit felraktál. Viszont nekem a Ti tortátok picit jobban tetszett.

Duddu!
Mindenképp csinálunk talit, már én is nagyon várom, hisz a legutóbbin nem tudtam ott lenni. :oops: Köszönöm a biztatást, oké megelégszem egy 38. héttel is. :wink: Bizony, ahogy Mátrával mondtuk jobban rááll az ember szeme,most a kismamikra és a babákra. Képet nem kapunk a pocidról? Az már egy 500-ast ér legalább. :lol:

Éva!
Mesélj hogy vagytok Virággal? Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?

Virág? Réka?

Megpróbálok még ma jönni bentről is, remélem sikerült. Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!Kép
Kép

Puszi!!Kép
Vendég

Anikó!
Ma fogom felhívni a klinikát, valamilyen szurikat kapok majd, de hormonos azt hiszem, ami megszünteti átmenetileg a női mivoltomat. Vagy valami ilyesmi...
ebba

sziasztok.

matra pupy koszonom az erdeklodest de ugy gondolom hogy eleg nagy csapasok tortentek itt az en problemam ez mellet hangyakaki.

volt egy kis vitank a hetvegen a parommal.mondtam neki hogy ebben a ciklusban megyek a dokihoz,erre megkert hogy halasszam el,mire en rettentoen felduhodtem.
masnapig birtam aztan nagy mergesen megkerdeztem miert?
kiderult hogy a paromnak szeptemberben valoszinuleg megszunik a munkahelye.(
ezen total kiakadtam.ket munkanelkuli gyereket akar....nevetseges.
Igy tenyleg ertelmetlen elmennem a dokihoz,most nagyobb szukseg van arra hogy fogjuk egymas kezet es atveszeljuk ezt a helyzetet.
viszont erdekes mod a parom hajlando lenne gyogyszert szedni a siker erdekeben.
gondoltam en szedek mehpempot a parom meg ginzenget.
proba szerencse,hatha osszejon.

na ezert nem irok mert valahogy nem akar ez az egesz ugy alakulni ahogy szeretnem,es nem akarom hogy ugy tunjon hogy folyton nyavajgok.

Kép
monyoka

Monyóka!
Hát ez tényleg nagy probléma. De látod itt mindenki elmondja, ha baja van. Soha senkit nem kergettünk el, úgy tudom, hogy téged sem. Vagy éreztél ilyeta részemről? Mert ha nem, akkor gyere és mondd ela bánatodat, azért vagyunk, hogy segítsünk.
Sajnálom, hogy elveszíti a munkáját. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz a helyzet nálatok (bár azt hiszem, hogy mi sem vagyunk jobb helyzetben ilyen téren).
És akkor most mi lesz? Babagyártás, vagy nem folytatjátok tovább? Mondjuk azt is megértem, ha adtok egy kis időt magatoknak, amíg rendezitek ezt a helyzetet. De gyere és mesélj, ha tanácsra van szükséged, vagy ha nincs, itt akkor is kapsz.
Sok puszi neked drága Monyó.

Pupy!
Ez a sziszifuszi munka most azért van, mert építkeznek mellettünk, és minden tiszta por. Plusza trópusi szél fújja a port. Felőlem aztán fújhatná az arcomba, ha pálmafák is nőnének itt.
Éppen mondtam a férjemnek, hogy milyen kaki itt a helyzet. Itt 45-55 fokos az aszfalt, és éppen a Dunában nem lehet fürdeni. Hát ez azéárt botrányos. Ja de azérta vize iható. Hát ki érti ezt??????? :?

Mátra!
Hát igaz, hoyg meleg van, és ez kiborító. remélem, hoyg a tengarparton is ez lesz? :P :twisted:
Na mit döntöttél költözés ügyben? Vagy van valami elképzelés?

Anikó!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Képek? Élménybeszámoló?
Ma kelkáposzta főzeléket csinálok zúzapörkölttel. A párom mindenféle olajban kisütöttet akart, de mondtam neki, hogy én 30 fokos lakásban nem állok a rántott hús mellett. na és a fánk is nagyon hiányzik. Nem rendelek a foodexpressztől. Borzalmas. Úgy döntöttem, hogy mostantól minden nap főzni fogok. Légyszi majd oszd meg velem, hogy mit alkottál, vagy mit fogsz, mert ötletem az nem nagyon van. Pénteken már görög kolbász, és görög lóbab lesz :wink: :twisted:

Kép
narco

Hello Lányok!
Hát nem semmi ez a hőség! Bírom még, de ez már nagyon durva! Remélem, kisbabáink jól vannak, és keményen állják az élet első próbatételeit :)

Megszült a barátnőm! 4 kilós kisfiúnak adott életet. Ma megyek hozzá látogatni. Már alig várom!!!

Duddu!
Nincs semmi konkrétum, csak annyi, hogy ez lesz a 7-ik próbálkozós hónap, és még 2-t adunk magunknak, aztán irány a kivizsgálás. 35 évesen már nem vár az ember évekig, hogy teherbe essen. Ha nem jön össze 9 hónap alatt, akkor biztos inszem lesz, ha nem találnak nálunk semmi problémát. De ahogy a többiek is mondják, addig még van 3 hónap, és még az is lehet, hogy nem lesz szükség az inszemre. Én bízom benne, de rákészülök lelkileg arra a lehetőségre is, hogy esetleg beavatkozással esek teherbe. Azért az árakról írhatnál nekem egy e-mailt, ha az időd is engedi. Rengeteg kiadásunk lesz, és erre félre kell tennem egy kis (vagy sok) pénzt.
Képet kapunk a 100 centiről, de lehet, hogy azóta már 102 :)

Juca!
Jó, hogy tudtál jönni. Kingus szuper lányzó. Az is tök jó, hogy a bőröcskéje is gyógyulgat. Reméljük, ez az a kinövős fajta ekcéma lesz. Kérünk szépen képeket, ha legközelebb gépközelbe kerülsz.

Nárcisz!
Akkor már egész jól érzed magad, ha nagytakarításokat is be tudsz vállalni. Róka koma nem szokott környékezni?

Mátra!
Jobbulást a pocidnak! Mikor költözöl? Sajnálom a barátnődet. Szegényke! Te biztos nagy lelkierőt tudsz neki adni. Köszönöm a régi táblát. Babus kisfiát szoktam látni más forumokban. Sok képet tesz fel. Bár én már egyikőjüket sem ismerem.

Ebba!
Itt van Tündi e-mail címe. Próbálj meg írnineki. Nem tudom, mennyire aktív, júniusban írt utoljára a babanetre. Szerintem fog segíteni: tundi30@freemail.hu

Pupy!
Annyira jó, hogy jól vagy! Már csak néhány hét, és fehér angyallá fogsz változni. Annyira jó érzés. Én imádtam menyasszony lenni. Még a ruhám is megvan. Egy időben el akartam adni, de már meggondoltam magam, és megtartom. Hátha két-három gyerek mellett még beleférek majd a ruhámba a 10. házassági évfordulónkon :wink:

Rolly!
Olyan szépet írtál a kisfiadról, én is megkönnyeztem. Tényleg nagyok kis lelki gyerek lehet. Kell neki a tesóka. Örülök, hogy elindultál a kivizsgálás útján. Köszönöm a privit, az sms-t. Nagyon átéreztem a soraidat, és kívánom, hogy minél előbb beköltözzön a pocidba a babóka. Nagyon-nagyon megérdemled, azok után, amiken keresztül mentél. És köszi, hogy olyan kitartóan jössz minden reggel, és áldozatot hozol azért, hogy velünk lehess. Majd még írok privit.

Anikó!
Na végre visszajöttél, mert én itt majd éhen haltam a múlt héten.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Kapunk majd képeket, egy kis beszámolót. A kisfiadnap pedig külön dícséret jár, amiért ilyen ügyesen kibírta a hosszú utat. Egyébként már nem érzem azokat a csúnya dolgokat a kisgyerekekkel és kismamákkal kapcsolatban. Sőt, már alig várom, hogy a barátnőm 3 napos kisbabáját megnézhessem. Ma milyen fincsiséget küldesz fénypostán. Az ablakok tárva-nyitva.
Akkor augusztusban bizti már a nagy projekt?

Brill drága!
Már nagyon hiányoztál. Sokat gondoltam rád, és rátok, nyaraló lányokra. Kutyulik biztos élvezték a még nagyobb szabadságot. Marshallt én is megnézném élőben is. Kár, hogy az Árkádba nem lehet bevinni :) Pedig biztos szívesen elnyalogatna egy hatalmas fagyikelyhet, miközben mi dumcsizunk :D Remélem, képet azért kapunk róla. Dokibácsit mikor látogatod meg?

Dido!
Már neked is jelentkezned kell hamarosan. Várlak ám! Az építkezés kapcsán nagyon sokszor eszembe jutsz, főleg, amikor a terveket nézegetjük, és kijönnek a kisebb hibák, amiket aztán szépen kijavítunk a kivitelezésnél (nagyok szerencsére nincsenek). Egyébként már kellett visszabontatni is, mert a vállalkozónk berajzolta az ablak helyét, és a kőművesek rossz helyre tették. Még jó, hogy észrevettük, és másnap ki is javították. Egyébként frappánsan megy a dolog idáig. Itt egy kép:
Kép
Szombaton reggel volt ekkora. Szerdán öntik ki a koszorút.

Kacsa!
Gyönyörű volt a tortátok. A menyasszony fejének viccesen alakul a sorsa. Még hányat kell aludni, hogy kiderüljön, hogy becserkészte-e valaki a petéidet? Drukk-drukk-drukk...

Évi77!
Te merre? Nyaralsz, csak én maradtam le?

Bocsi, akinek nem tudtam írni, de most mennem kell. Nagyon elcsúsztam ma reggel az idővel. Majd még jövök!

Szép hűs napot MINDENKINEK!
(én egyébként fázom, mert drága kollégám fagyaszt)
Vendég

narco koszi.senki nem bantott meg,csak kicsit visszaolvastam a hozzaszolasimat es hat tobbnyire negativ dolgokat irtam.de mit csinaljak ha folyton valami baj van.
hogy mi lesz?babagyartasnak a sex resze megmarad.tovabra sem fogunk vedelkezni,lehet hogy osszejon ha nem akkor meg nemtudom.
2 eve bongeszem a munkahirdeteseket,de eddig semmi biztato.
parat mar jobban megerdeklodtem(egyik sem volt a szakmam)de vagy olyan keveset akartak fizetni vagy olyan rosszak voltak a feltetelek hogy a parom azt mondta akkor inkabb maradjak itthon.
most arra koncetralok hogy minden happy legyen itthon amikor a paromhazaer.
szeretnenk a konyhat befejezni es be is tudnank hogyha a fonoke kifizetne a majustol elmaradt fizeteset.
majd lesz valahogy eddig mindig sikerult kimasznunk a bajbol most is kifogunk:)

es te hogy erzed magd?hogybirod ezt a hoseget?mikor tudod meg a babaid nemet?

Kép
monyoka

Angi!

Szupi lesz a házatok. Klassz, hogy már itt tartotok. Én szorítok hogy a kivizsgálás már babavizsgálás legyen két hónap mulva.

Rolly!
Csodaszép amit a fiadról meg a két kicsiről írtál. Azt gondolom addig nincs baj, amíg az ember ilyen szép dolgokat, pillanatokat észrevesz és még meg is hatja.
Igen ahogy írtad, sjnos néha túlzottan realista is vagyok. Lhet ez sem jó...

Norwell!
Ugye-ugye? Örülök, hogy megerősítesz a babavárás érzésekkel kapcsolatban. Te írtad, hogy mentek majd babaúszásra? (ha nem ne haragudj) Tök jó, tök jó. Majd én is mindeképpen szeretnék.

Anikó!, Brill!!!
Szervusztok. Nem nehéz visszatérni a hétköznapokba? nekem kicsit az volt. Bár nekem ez a mensivel is egybeesett.

Timika!
Remélem nem volt gond Pesten Kristóffal. Csüt??? (Csibe?)

Mátra!
Nm tudok mit modnani erre a családi dolgokra. Sajnálom, hogy így alakult. De ha tényleg ennyire nehéz, akkor valóban függetneledni kell, és az hátha javít a kapcsolaton anyukáddal.

Pupy!
Tényleg mindjárt esküvő! Mátrával. meg hogy egymásra találtatok! Sztem is nagyon erős lány vagy.

Narco!
Sztem is vegyetek babakocsit. Azért két év a lakásban kicsit sok lenne. :roll:

Drága Monyó!
Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaitok. Remélem, hogy a párod azért hamar talál munkát majd magának. Minden tiszteletem a tietek, hogy mindennek ellenére így álljátok a sarat Vajdaságban.
Az én férjem is el kezdte szedni a Macát (tudom a tied ginsenget fog) én meg méhpempőt. Mivel nekünk a teljes kikapcsolódás se hozta meg a sikert, úgy döntöttam próbálkozom egyébbel. Aztán majd lesz valami. Ha figyelek rá ha nem akkor sem váltam terhessé. Akkor meg, nem veszítek semmit, nem igaz?
És nyugodtan "nyavajogj". Inkebb gyere, mint ne gyere.

j.
Vendég

Angie!
Tényleg megtartottad a ruhádat? Ez tök jó! Biztosan nagyon szép emlék. Én béreltem, amikor vissza kellett adni, akkor nagyon sajnáltam, mert fel sem fogtam még a dolgot.
Jaj, nagyon szurkolok neked mindig. Drága Angie, örülnék, ha jó kezekben lennél.
Már a házatokhoz sincs sok. Nekem nagyon tetszik, ahogy épülget. Remélem majd mi is eljutunk idáig, bár mi telket nem fogunk tudni még venni.
Igen, jól vagyok. Tényleg igaz, hogy megmozdultam Moszatkák, akkor jobban lettem egyből. Iszonyat sokat aktívkodom, persze estére úgy kell beraknom magamat a fotelba, mert a méhszáj kinyílásától még mindig tartok. Zsákszámra eszem a Magnéziumot. 500 mg jával, naponta 3X, na ettől hasmenésem van, amit nem bánok.Szóval most iszonyat jó az életem. Baromira meleg van, de kezdek hozzászokni.

Kép
narco

Junkó!
De azért a nyaralás szép volt ugye ?
Neked is csak azt tudom üzenni,k hogy nem djuk fel, csináljuk, csináljuk. Bármit beveszünk beszedünk.
ma reggel azon gonolkodtam, hoyg hiába féltem, hiába aggódom a Moszatkákért (eza babagyártásra is eértendő), nem tudom befolyásolni azt, hoyg mi történik velük. Rá kell bíznom a testemre az egészet. Mivel meleg van, néha úgy érzem, hogy a szívem erőlködik. olyanokat dobban néha, mintha ki lenne ficamodva. Régebben azt hittem, hoyg mot áll meg, most bíztatom, hogy nem szabad megállnia. Cska tudja dolgát már. Annyit tudok csinálni, hogy mindent beszedek. Jódot, Elevitet, Magnéziumot, vizet.

Kép
narco

junko hat igen,nehez itt az elet,megis nagyon szertek itt elni.regen gondolkoztam azon hogy talan jobb lenne elmenni innen,de ugy erzem nem tudnam itthagyni a falumat csaldomat.
nem akarok gazdag lenni,nyaralni menni,szuper kocsit venni stb.tisztesegben szeretnek egy gyermeket felnevelni ugy ahogy anyuek is felneveltek engem.enyit szertnek semmi tobbet.
te ferjed macat szed?az mire jo?mert en a ginsenget csak ugy hallotam itt a neten hogy mas ferfi is szedi.

narco nehez lehet nekd most.meg nem allapotosnak is nehez ezt a meleget kibirni nemhogy terhesen.kitartas narco nemsokara vege a nyarnak:)

Kép
monyoka

Monyóka!
A te vágyaid nemes vágyak! Adja meg Neked Isten, hogy valóra válthasd. Igazán nem a nagyravágyásról szól. Szerintem meg is lesz, csak nem szabad az embernek eröltetnie, hiszen ahogy azt Nárcisz is írta, semmi nem a mi irányításunk alatt van. Az már egy szép előrelépés, hogy a férjed hajlandó bevenni gyógyszert a siker érdekében. Egyébként a ginsenget a férjem is szedi, és azt mondta, hogy érzi, hogy sokkal több azóta az energiája. Nem tudom, hogy nálatok milyet lehet kapni. Mi ginseng ampullákat vettünk, amiben van méhpempő.

Junkó!
Milyen az a maca akármi? És hol lehet venni? Brillapu is azt szedi, és sokat javított az eredményein.
Köszönöm a házdícséreteket. Annyira jó és hihetetlen érzés látni, ahogy egyre nagyobb, és hogy azt nekünk csinálják. A férjem megismerése előtt, sőt, még másfél éve még álmodni sem mertünk volna ilyenről. Most is néha hihetetlennek tartjuk, és furcsának. Nektek hogy alakulgat az átalakítás? Képeket teszel fel a nyaralásról.

Nárcisz drága!
Köszönöm, hogy ennyire drukkolsz nekem. Ennyi drukk után már jöhetne az a kicsi. Türelmetlenségből jeles vagyok :)
Én egyébként a cickafarkfű teát iszom. Valaki azt mondta, hogy az is jó valmire, de úgy egyébként is szeretem. Mentalevéllel keverem. Te hallottál arról, hogy jó a női dolgokra. Kellene már végre egy gyógynövényhatározót vennem.

Jaj de nehezen lendülök be a munkára. A tegnapi Bánki tó után lelassultak az agysejtjeim (na ilyenkor szokta mondani a nagybátyám, hogy azt nem lehet, hiszen nekem nincs is olyan, csak egy madzag :))
Vendég

Monyo!
Hát igen. Mi is ezért nem mentünk el külföldre. Megszakadt volna a szívem, ha nem láthatoma családomat, vagy nem tudok velük beszélni. És hát nekünk is csak annyi lenne az igényünk, hogy a babóknak mindent megadni,a többi nem érdekel.
Igazából nem a nyárra haragszom, hanem arra, hogy amikor gyerek voltam sokat jártunka Hernádra fürcsizni. Nagy jó volt. Most Szlovákiából mocsok jön. Nem hiszem el, hogy nem lehetne megoldani ezt a Duba kérdést homok szűrőkkel, vagy valami más módon, hogy élvezhető legyen. Nekem nagyon hiányoznak azok az évek. Az zavar, hogy itt minden aszfalt. Már mondtam régen, hogy eza város abba fog belehalni, hogy minden tiszta sötét aszfalt. Nincs fa. A járdákon nincs föld, virág. Persze azt gondozni kellene. Most meg azon sírnak, hogy aok a klímák miatti fogyazstás. Hát sajnos itt nem az ész dominál.

Kép
narco

Sziasztok!

Panka!
Nekem is van egy kolléganőm, aki ingázik és a környezete ,családja, barátai már azt mondták neki, hogy kinevezik boszinak,mert mindenkinél bejött a gyerek neme, amit ingázott!
Na engem is kiingázott szintén jegygyűrűvel és azt ingázta, hogy lányom lesz! Ehhez képest már 3 orvos is azt látta, hogy fiú! Mondtam is neki, hogy valami hiba csúszott a gépezetbe és azt mondta,hogy akkor én leszek az első, akinél nem jött be!

Anikó!
Örülök, hogy itthon vagy! :lol:
Köszönjük a dícséretet, szerintem is gyönyörű, de ezzel minden anyuka így van!Olyan jó, hogy neked mindig van egy jó szavad hozzám/mindenkihez! :lol:

Junko!
Nekem jó a csütörtök!6-ra ott leszek!

Rettenetes ez a meleg!Ez életem legnehezebb nyara!Már várom,hogy ősz legyen!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Angie!
nem igazán fogallkoztam a gyógynövényekkel. Szerintem nézz szét nyugodtan, csak ne vigyétek túlzásba.

Kép
narco

Sziasztok Lányok!
Sajnos nekünk nincs otthon internet és csak néha tudok itt lenni de ha van 2 percem mindig benézek hozzátok.

mátra!
Köszi láttam betettél a táblázatba ma 24cn.

Angie!
24 cn köszi mindent!

Csibe 78!
Prof. Szöllősi János csinálta az inszemet. A nőgyógyászom a lánya Szöllősi Dalma.

Pupy!
Sok boldog névnapot kívánok a férjednek meg szülinapot én imádok oroszlán lenni és szinte minden jeggyel kijövök főleg oroszlán társaimmal.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat az üdvözléseket.
Holnap is próbálok benézni.
Üdv : anita
bellanitta

Monyó, Angi!
Akkor infó a macáról (MACA VIBE néven lehet kapni)

MACA
A perui õserdõk legnagyobb kincsei azok a gyógynövények - egyes adatok szerint a világon felhasználható gyógynövénykincs 30 százaléka (ISO-160-féle) -,amelyek majd négyezer éve szolgálják a gyógyítani, gyógyulni vágyó embert

A TITKOZATOS ÉLETERÕFORRÁS

A macagumót a perui õslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben.A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin es a magas energiatartalmú szénhidrátok megújitják, felfrissítik, új életerõvel töltik fel a szervezetet. Aki rendszeresen fogyasztja, sokkal energikusabbnak, vitálisabbnak és erõsebbnek érzi magát. Javítja a szellemi teljesitményt ezért perui ginszengnek is szokás nevezni.A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik...
A maca (Lepedium Meyeni) egy a krumplihoz hasonlító, gumós növény, mely az Andok legkietlenebb, legkedvezõtlenebb éghajlatú vidékein is képes megélni, teremni. Leginkább a 4000 méter magas perui hegyvidéken Ielhetõ fel, ahol már csak a zuzmó, néhány fûcsomó és kövek tarkítják a kietlen tájat. Amióta az inkák felfedezték a növény csodálatos táperejét és gyógyhatását, már termesztik is, mégpedig ott, ahol a vakítóan szikrázó napsütést éjjel dermesztõ hideg és fagyos szél váltja fel.

A NÖVÉNY GYÓGYEREJE:

A gumó a perui lakosság számára hasonló értékû táplaló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élõk számára.A maca azonban nemcsak magas szénhidráttartalmáért nagyraértékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevõinek köszonhetõen sok bajra gyógyírként is szolgál. A növény a kietlen életkörülmények között olyan alkotókat halmozott fel a sejtijeiben, melyek különös védelmet nyújtanak számára. Ezek a hatóanyagnak számító komponensek más élõ szervezeteket is megerõsítenek, újabb erõvel, élettel töltenek fel. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrátfehérje, eszenciális zsírsav taláható benne. Fõ hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fittoszteroidok csoportjába tartoznak. Ennek köszönhetõen a növénybõl készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erõnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.

Általános energetizáló: vitalizál, roborál, aktivál, javitja a testi erõnlétet, fokozza a fzikai teljesítményt.

Szellemi teljesítményfokozó: megsokszorozza az agyi kapacitást, szellemileg stabilizál és aktivál, javítja a stresszel szembeni tûrõképességet, csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait.

Immunrendszererõsítõ: aktiválja az immunrendszert, gyorsítja a betegségekbõl való felépülést, megelõzi a betegségek kialakulását, javítja a vérképzést.

Szexuális teljesívnényjavító: fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket.

Meddõség esetén is ajánlott szedése

Az én férjemnek egyébként rendben van az eredménye. Nem csúcsszuper, de oké.
Ám mivel valamit tenni akarunk ezért kezdte el szedni. A másik, hogy sokat dolgozik, és hátha ebben is segít. Az immunrendszere megerősítésében.

http://64.233.183.104/search?q=cache:ps ... =clnk&cd=1

Angi!
Én a DM-ben vettem és most akciós. KB. egy ezressel olcsóbb, mint ahogy a neten olvastam.
A mi kis házunk álldigál, szeretjük, de mindig van mit csinálni. Most a nagyház megépítését szeretnénk elkezdeni, de még terveink sincsenek. Nagy falat lesz.
Ma reggel egyébként amikor kimentem a kertbe fegyelmezni a kiscsikó módjára ugráló kutyánkat, gyönyörködtem a két macsek diófamászó tudományányában, és a sörpadon egyensúlyozva megállapítottam hogy kikeltek a gerlék, nagyon boldognak éreztem magam. Semmiért nem cserélném el ezt a kis vityillót, életünk legjobb döntése volt, és minden nehézséget megért. Úgyhogy kitartás nektek is a házhoz.
Fotókat elméletileg holnap tudok hozni a nyaralásról. Mert csak papírképeink vanna, de kértem, hogy két tekercset tegyenek ki CD-re is.

Monyó!
Az én álmaim is hasonlóak mint a tiéd. Persze az anyagi biztonság sem utolsó.
Nagyon szép, hogy így gondolkodsz.
Vendég

CSibe!

Akkor csüt, 18:00. :)
El ne feledd a képeket a gyerkőcről.

Nárcisz!
A nyaralás csodás volt. Minél jobban távolodunk tőle, annál szebbnek látom. Remélem holnap már tényleg tudok egy-két fotót felrakni nektek.
Vendég

Pupy!
Na ez volt a menyasszonyi tortánk :)

Kép
Rejta van egy figura, az kb 1000-2000 Ft. Mi ezt kaptuk, azért nem tudom az árát.

Kép
narco

Junkó!
Már nagyon várom a fényképeidet.

Kép
narco

Anita, ez tetszik?
Kép
Vendég

Pupy!
Van még képem :twisted:

Ez volt a nagy babpár a nagy tortáról. Csak már letört a koszorú felőlük, de így is nagy tetszik nekem.

Kép

Ez pedig az, amit én vettem 175 Ft-ért. Méretarányosan más torts illik hozzá. Anyuám csináltatta a tortát otthon. Nincs róla digit képem, de az szív alakú volt. Kisebb partikra inkább az illik.
Kép

Kép
narco

Lányok!
Már csorog a nyálam!
Valaki megtetőzhetné mindezt egy hatalmas fagyikehellyel :)
Vendég

Junko!
Köszönöm a részletes leírást. Egyelőre ginseng, aztán úgyis kell szünetet tartani vele, és akkor kipróbáljuk ezt a csodaszert is.
Puszó!
Vendég

bruhuhu.(az en tortamrol nincs kep addigra mindenkinek lemerult a digikepje:(
ha megegysze hazasodnek biztos nem en csinalnam a tortam.
pentek ejfelig toltogettem aztan szombaton 6 kor keles,10 ig diszites,fodrasz es meg igy is elkestem az eskuvorol.szegeny parom tiszta para volt:)

Kép
monyoka

Angie!

Nosztalgiának is jó, és a kívánságod is teljesül:

Kép
mátra

aszta mekkora fagyiiiiiiiiiiiiii meg nem is lattam ekkorat.

narco az aszfalthoz visszaterve.nalunk is ilyen aszfaltos volt a varos.most pedig tele van fakkal es viragokkal.tenyleg szep.es az egsz varosban leeresztettek a jardaszeleket hogy a mozgasserultek is tudjanak kozlekedni.ez szerintem nagyon fontos.

Kép
monyoka

Monyo!
Mi ilyen szintre sohasem fogunk eljutni. :cry:

Kép
narco

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat és érdeklődést, a pesti út sajnos nem sikerült túl fényesen :( Nem tudom, hogy a meleget útálta-e Kristóf, vagy magát az autósülést ilyen hosszú időre, de odafelé és visszafelé is sírt egy csomót (nem akármilyen hangerővel) :cry: :cry: :cry: Én pedig már tök ideg voltam, mert autópályán sajnos nem úgy megy, hogy elkezd sírni és bármikor kikapkodhatom a gyereket, szóval iszonyúan tehetetlennek éreztem magam :( :( :( Visszafelé 3-szor álltunk meg 20-30 percekre, úgyhogy autópályán 3 óra alatt sikerült hazaérnünk. A szüleimnél ráadásul nincs klíma, majd meghaltunk a hétvégén, olyan meleg volt, a kicsi óránként szopizott (érthető módon). Estére már olyan kimerült voltam, mint Kristóf születése óta sosem és a fejem is nagyon fájt :( Szóval amíg ilyen idő lesz, több utat biztosan nem vállalok be!

Junko :) Csibe :) A csütörtök oké, de legyen inkább 18:15, jó? És inkább a Kárász u. végén levő nagy újságos előtt talizzunk, mert a Dugó téren végig süt a nap. Jó így nektek?

Estére még alaposan visszaolvasok és jövök.

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Mátra!
Jéééé! Jucának a képen még a pocakjában van Kingus.
Nagyon jó ez a kép! Juca totál extázisban a fagyitól (én pedig teljesen együttérzek vele), Brill meg szemléli, hogy hogyan lehet egy fagyiért ennnnnyyyyyire odalenni. Hát én megmondom neked Brill, hogy nagyon-nagyon odáig lehet lenni.
Mostmár nem csorog, hanem folyik a nyálam. Kész, végem van...
Hol egy fagyizó?????
Vendég

narco errol is megvan a velemenyem de ezt nem irom le mert egyeseknek serto lehet.

angi.en is akarok fagyiiiiiiiiiit...

Kép
monyoka

Timika!
A barátnőm kisfia azért ordított egést úton az autósülésben, mert nem szeret hátrafelé utazni. Amint megfordítottuk már nem volt semmi baja, és békésen aludt. A meleg ellen sajnos nem tudunk mit tenni. Szegényke.

Kép
narco

Lányok! :D
Nagyon köszönöm az aranyos fogadtatást!
Elvonási tüneteim voltak már!Nagyon nagyon hiányoztatok! Kép

Ebba! :D
Kiváncsi vagyok mit mondanak ma!

Angie! :D
Ma krumplifőzeléket csináltam fasirtal!Gyönyörűen növekszik a házatok!Nem semmi!Gratulálok a barátnődnek a babához!

Narco! :D
A kelkáposztát annyira nem szeretem de én is szoktam csinálni de a zuzapörkölt az jöhet mert nagyon szeretem!Hu a görög konyha fergeteges!Jo lesz nagyon nektek!A jodot mire kell szedni?Hu,ez a torta csodaszép!

Monyoka! :D
Borzasztoan sajnálom ezt a helyzetet! :(
Nem probáltátok meg azt a lehetőséget amit ajánlottam?
Annyit tudok hogy az illető több husfeldolgozot csinált amiota ez a különválás volt ott nálatok!Olyan aranyos vagy ahogy a vágyaidrol irsz!Annyira nagyon szeretnék segiteni neked!Hu csak egy kicsit élnél közelebb!

Junko! :D
Nekünk egyszerű most mert már nincs ovi és egész nap itthon vagyunk a kisfiammal!Bocsánat nem szeretnék tapintatlan lenni de mi a következő lépés nálatok!Hogy eszed a méhpempőt?Veszed a méhészeti boltban?Várom a nyaralos képeket!

Csibe! :D
Nehéz nektek nagyon ez a meleg! Kép
Még egy pocis kép?Ugy nézegetném!!!!
Nagyon szép arcocskája van a kisfiadnak!Jo képű pasi lesz nagyon! :wink:

Timika! :D
Sajnálom,hogy nem ugy sikerült az utatok és ennyire kimerültetek!De hát érthető is ebben a nagy melegben!Ezt egyszerűen nem lehet kibirni! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Nem akarok gonoszkodni, de:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
mátra

Na tök, jó most esik. Most már olyan a páratartalom, hogy levegőt sem kapok, és rámposhad az izzadtság. Szuper. Ja és habzika Váci út. :(

Kép
narco

aniko vartam az emilt hogy irsz majd hogy mi lesz.akkor azt mondtad hogy oszre lesz esedekes ha jol emlekszem,es hogy majd megkerdezes a nagybatyad a lagzin vagy valami ilyesmi.

ja egyebkent van a zeuszrol egy jo kepem mjad felteszem mert lattam kerdeztel rola.

Kép
monyoka

Küldök akkor egy két képet!
Sajnos én nem vagyok egyiken sem mert a digitálist végig én csináltam!De nem véletlen! :wink: Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!

Kép
narco

Hogy még kegyetlenebb legyek:

nálunk lehüllt és ESIK AZ ESŐ!!!! Kép Kép
mátra

Anikó!
Még nagyon ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!
Milyen gyönyörű helyen nyaraltataok!!!!

Kép
narco

Anikó!
Nagyon jók a képek. Persze megint egyszerre. :D

Nárcisz!
Nálunk jó, mert nincs pára, csak gyönyörű nagyszemű eső, friss idő, tiszta levegő. Hiába, a hegy az hegy. Küldök kicsit neked, nyiss ablakot.

Monyóka!
Tudod, hogy nincsenek véletlenek. Hagyj időpt magatoknak. Lesz munka és baba is, ne félj.

Angie!
Jó ütemben halad a ház. Végül is valaki felügyeli?

Ja! A fagyi a menyasszonyi tortákért cserébe büntetés.
mátra

matra bocs de.....szeretnek kerdezni valamit.

amikor terhes voltal akkor neked ugye megjott elotte?rendes menzid volt,milyen megfontolasbol teszteltel?

Kép
monyoka

Na jó lányok, én hazamegyek!!!!
Ezt nem lehet tovább bírni, fagyikelyhek tömkelege, pálmafák, medencék, eső, stb..............................
:):):):)
Vendég

Monyo!
Az illető sajnos nem az én rokonom ha nem egy ismerősömé!Ha enyém lenne már rég történt volna valami az tuti!Addig duruzsoltam volna neki!Már meg volt az a bizonyos esküvő és ott mondta ennek a csajszinak hogy a tavakat most nem csinálja csak jövöre mert a husfeldolgozot bőviti ki a szétvállás miatt csinált többet is!Nem tudjátok a cim alapján valahogy megkeresni?De holnap találkozom a lánnyal és megkérdezem hogy email cimet nem tud e adni!

Mátra!
Drága,ez lelki terror! :lol: Gyönyörűek!
Sikerült a nyaralás alatt 3kg felszednem(de ennél azért kicsit több van rajtam feleslegben :wink: ) és most fogyozni szeretnék! :wink: De olyan nagyon nehéz!!!!! :?

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Most már végképp ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!
Itt is zuhog, de meleg eső, és egyre nagyobb a páratartalom. :(

Kép
narco

aniko ha tudod a husfeldolgozo nevet es cimet akkor tudni fogom mirol van szo-
irj pu-t ha gondolod.

Kép
monyoka

Monyóka!

Nem jött meg rendesen, hanem a 29. napon volt egy kicsi reggel. Akkor azt hittem megjött. Aztán egy hét semmi, aztán pecsételgetés, aztán...
mátra

Bocsi Nárco!

Mondtam küldöm...

Ja erről jut eszembe. Van egy doboz Maca Vipe-m. Nem kéri vlakii? Megvettem, de egyet sem ettem belőle, mert akkor lettem terhes, most pedig képtelen vagyok.
mátra

Mátra!
Már ideért, csak nem jön be az ablakon. Pont kikerülia házat. Huzatot meg nem nagyon tudok csinálni egy pici bejárati ajtón levő ablakocskán sajna. :(
de remélem bejön majd az ablakon.
Szeretnék én is hegyeknben lakni. Bár itt vannak Budán hegyek, de hát az semmit nem ér ....

Kép
narco

Narco!

Bemegy ne félj.

A hegyek... Jó is az. A három nap az alföldön is csodás colt, vágyom is vissza, de itt az igazi. Már a színéről látom milyen lesz az idő. És az őzikék, mikor kisétálnak eléd. Mondjuk mikor ezt az autó elé teszik, kevésbé találom szépnek :evil:
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?