sziasztok,
bocsi, nem olvastam vissza, csak a képeket néztem meg!
gyerkőcök mind nagyon édik és egyre szebbek!!!
mi jól vagyunk, a miniszabi jól sikerült. de szerencse, h csak 4 napot voltunk a családdal és 3 napot csak 3asban. vas este olyan jó csend volt végre már. szinte már fülsüketitő!! sógornőm férje rettenetesen hangos, a fiuk meg rettenetesen hisztis. igaz volt olyan nap is, amikor Nándus és Matykó kánonban sirtak, én már röhögtem!!
Nándus jól viselte a sokadalmat és a jövés menést. evéssel nem szenvesztettem, adtam neki cumiból, igy is volt, h autóban menet közben evett szegénykém.
de ma kanállal etettem kézben és a főzi felét (másik felét odaadtam cumiból, mert már nagyon fáradt, nyűgös volt) , majd du a gyümit mind megette kanállal. az tejpépes uzsihoz már szintén fáradt volt kanállal enni.
de igy is sikeresnek tudom a mai napot!! remélem szépen fejlődünk majd!
képeket majd hozok, de most még mosok, takaritok, és muszály Nándussal de játszóra , du meg sétálni menni, mert nem tudok mit kezdeni vele bent. föl alá mászkál és mindenhol feláll és már szépen le tud ülni!!! de azért még mindig a segge nyomában kell lennem!!
Monic: irtad, h már kevés a tejcsid. ma egy anyuka mondta, ha még 40-50 gr van naponta, az is kincset ér, mert az is elég a babának az immunerősitéshez. már én is gondoltam, h megmérem, h most mennyi a tejcsi, de mindig elfelejtem elővenni a mérleget, amikor meg már kajcsi idő van, akkor meg már nem tökölök vele. én a nagy mérlegfüggő!!
milyen jó is az élet mérleg nélkül!! na majd a kistesónál tuti máshogy lesz! legalábbis remélem!
Dita: sajnálom, h a cukrot, rem minden ok lesz!! mostohafiad
no comment!!
Boni: Zsiga szobája nagyon szép!! bár már mi is igy ennénk a kenyeret!!
Viki: ha összesedi Lackó a szöszöket , jöhetne hozzánk is!
szerintem nem volt rossz élménye a kanállal, ha kezébe adom, szépen eljátszik vele, szájába veszi stb...szerintem a közelségem hiányzik neki!
Némóka: nem csodálom, h nem tudtál választani a képek közül!! Réka baba nagyon csodás, nagyon édes, te meg nagyon csini boldog vagy!!!
Évi: sajnálom,h Dorcit vinni kell dokihoz, rem minden ok lesz!
Vius: gratula Darinkához!!
most ennyi jutott eszembe, bocsi, akit kihagytam!
ja és kibújt már az 5. fogunk is!!! a bal felső 2es, de nagyon nehezen jön, és látom már fehérleni a jobb felső 2est is. hát jó nyűgösek is vagyunk
fogmanó verő klubba belépnék!!