Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zafír!

Persze lehet kapni tűt meg fecsk.-t. Csak azt tudd,hogy hány ml-s kell. A tű meg minél vékonyabb legyen. Most hogy fog alakulni az e havi baba -project? Mikor kell dokihoz menni, miket kell szedned, mindenre kíváncsi vagyok! Meg hogy mikor küldjünk a popsidra jeget az inj. után.Kép
Én mostmár örülök,hogy megjött, szörnyen be voltam tojva,hogy dokinak kell gyogyit adni,hogy megjöjjön.
nolina

Sziasztok, hazaértem!!
Jaj lányok köszönöm a bíztató szavakad, ez most nagyon sok erőt adott nekem!!!Délelőtt borzalmas volt a kedvem még sírtam is, de most már kicsit jobb. Úgy örülök, hogy megtalálltam ezt a topicot és "találkozhattam" VEletek!! Olyan sokat segítetek átvészelni ezeket a szörnyű napokat!!!

Nolina de aranyos vagy, hogy a kedvemért beillesztenél ilyen dolgokat, csak hogy megvígasztalj!! MOst már engem is az motivál, hogy közel azonosan állunk a ciklusban, tehát remélhetőleg legközelebb együtt izgulhatunk!!! Kép
MOziba sajna nem tudunk menni, de a páromnak mindenképpen mosdani fogom a megszeretgetést!!! Este egyébként bálba megyünk igaz nincs nagy kedvem, de hátha ott már lesz. Ti mit csináltok este???

Zafír olyan jó hogy neked még vannak megérzéseid! Kép remélem egyszercsak bejön. És igazad is van nekilódulok újra a clostynak, meg a gólyák is jönnek lassan, úgyhogy HAJRÁ mindenki!!
NEked a doki írta fel azt a tüszőrepesztőt?? Egyáltalán hogy derül az ki, hogy modjuk nem reped meg??Nagyon bátor vagy, hogy így bevállalod ezt a szurit, igaz a babáért mindent!!!Szorítok nagyon NEktek!!!! Mikor kell beadni??

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Úgy látom, megint sikerült lekésnem Rólatok... Kép Úgy látszik, én már csak iylen "szimultán" fogok Veletek beszélgetni... Kép)
És ez a sok rosszhír! ... KépKépKép
Küldök Beukának és Nolinának sok mosolygósat, h a látványtól egy kicsit felderüljenek
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Beuka,
Holnap remélem, elmeséled, milyen volt a bál! Én imádom az ilyen élménybeszámolókat! Milyen ruhában voltál? Nincs róla fotó?! Kép

Zafír,
Nekem is pont ma jutott eszembe, h most már remélhetőleg tényleg napokon belül itt lesz a tavasz a gólyákkal együtt. Én aaannnyira szeretem a gólyákat! Kép

Jaaa, és képzeljétek el, ma délelőtt arra jöttem rá, h a pasimtól a legelső ajándék, amit kaptam, egy picike plüss zebra. Kép Azt gondolom, h lehet, h ez vmiféle jel volt, h Ő lesz az az ember, akinek babát szülök. Kép Vagy ez hülyeség?!

Nicola,
Remélem, a fogfájás nem nyomta rá a bélyegét a névnapi bulizásra. Milyen volt?! Kép

Hajni,
Akkor ezek szerint nem mentél ma dolgozni. Kép Miylen vendégsereg volt Nálatok?! Milyen alkalomból? Nekem tetszenek a kutyusok, rakj fel még nyugodtan! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Jó reggelt Mindenkinek!!

Kata a zebra tuti jel KépLátod el se kell kötnöd az állatkertbőlKép

Nolina köszi a választ, akkor majd ha kiváltom az oltóanyagot kérek hozzá tűt meg fecskendőt, ugye akkor a gyógyszertárban fogják tudni, hogy mit adjanak hozzá.
Az ehavi programom: csütörtökön doki, uh, tüszőnéző, péntek délután tüsőrepesztő, este akcióhegyek. Követekező csütörtök ismét uh, és ott derül ki, hogy megrepedt-e a tüsző. Aztán, ha igen 10 nap drukkolás és vergődés kátségés remény között, aztán majd meglátjuk...

Beuka, úgy derült ki, hogy nncs tüszőrepim, hogy múlt hónapban is végigcsináltam ezt, és akkor a 2. uh-án is látta a 20. napon egybe a tüszőt az orvos. Kép De érzetem is, hogy mintha az utóbbi két hónapban nem lett volna, a hüvelyváladékból nekem is úgy tűnt, csak igyekeztem nem foglalkozni vele.)
Dehogy vagyok bátor, a szuritól én is nagyon félek, dehát már ez a legkisebb.
Péntek este jutott eszemebe, hogy jó, hogy iszom a teát, szedem a rakás gyógyszert, a párom csak langyos vízben fürdk és kint a cserép az ablakban, azért néha akciózni se felejtsünk el... KépKép Mert ki tudja milyen hatása van a gyógyszernek, hátha előbb reped meg a tüsző, mi meg pont a lényeget hagyjuk ki.Kép

Beuka remélem jól érezted tegnap este magad és kicsit kikapcsoltál. Kép

Hajni én is szeretnék még képeket!!

Anita, megkaptam a képet, olyan édes a barátnőd a nagy fehér pocijával. Kép Hányadik hónapban van? Talán a keresztszülők is Ti lesztek?
Mi van Veled??

Z.

Kép
Kép
zafír

Jó reggelt Mindenkinek!!

Kata a zebra tuti jel KépLátod el se kell kötnöd az állatkertbőlKép

Nolina köszi a választ, akkor majd ha kiváltom az oltóanyagot kérek hozzá tűt meg fecskendőt, ugye akkor a gyógyszertárban fogják tudni, hogy mit adjanak hozzá.
Az ehavi programom: csütörtökön doki, uh, tüszőnéző, péntek délután tüsőrepesztő, este akcióhegyek. Követekező csütörtök ismét uh, és ott derül ki, hogy megrepedt-e a tüsző. Aztán, ha igen 10 nap drukkolás és vergődés kátségés remény között, aztán majd meglátjuk...

Beuka, úgy derült ki, hogy nncs tüszőrepim, hogy múlt hónapban is végigcsináltam ezt, és akkor a 2. uh-án is látta a 20. napon egybe a tüszőt az orvos. Kép De érzetem is, hogy mintha az utóbbi két hónapban nem lett volna, a hüvelyváladékból nekem is úgy tűnt, csak igyekeztem nem foglalkozni vele.)
Dehogy vagyok bátor, a szuritól én is nagyon félek, dehát már ez a legkisebb.
Péntek este jutott eszemebe, hogy jó, hogy iszom a teát, szedem a rakás gyógyszert, a párom csak langyos vízben fürdk és kint a cserép az ablakban, azért néha akciózni se felejtsünk el... KépKép Mert ki tudja milyen hatása van a gyógyszernek, hátha előbb reped meg a tüsző, mi meg pont a lényeget hagyjuk ki.Kép

Beuka remélem jól érezted tegnap este magad és kicsit kikapcsoltál. Kép

Hajni én is szeretnék még képeket!!

Anita, megkaptam a képet, olyan édes a barátnőd a nagy fehér pocijával. Kép Hányadik hónapban van? Talán a keresztszülők is Ti lesztek?
Mi van Veled??

Z.

Kép
Kép
zafír

Ezt nem tudom hogy sikerült kétszer elküldeni, bocs... Kép

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Sziasztok!

Sikerült végre megoldani a netet. Közben anyu vigyáz a két unokájára, két unokaöcsémre, miközben mi folyamatosan költözködünk át. Két kisgyerek mellett (3 és 5 évesek tök jó... Kép)
Apu is itt van most hétvégén... Szóval teljes a káosz. Most nekem kellett főznöm is (paradicsomleves, és pácolt hús krumplival). Megyek ebéd utáni pihenőre. Majd nyugodtabb körülmények között visszaolvasok.

Beuka! Visszaköltözni nem akarunk, nem megy a levegőnek nézés. Nem lehet nem törődni azzal, hogy pl. begurul és nekiáll csapkodni, stb. Mindig amit én elrakok a helyére, azt előveszi, én ide teszem, ő oda... Siralmas... Nem érzem magam otthon. Ma reggel kérdeztem férjemet, hogy jó-e itt. Mondta, hogy sokkal nyugodtabb itt a légkör. Pedig anyám folyton ránk szól, hogy mindent tegyünk el a helyére, ne legyen kupi... de ez sokkal jobb, mintha csak magában morogna, és szikrázna a levegő... Így megmondja, megcsináljuk és béke van. Kép Persze itt is néha ki tud borulni a bili, 21 évig anyuval éltem, úgyhogy tudom...

Megyek délutáni pihenőre!

<center>Kép</center></font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de 11-kor mentek el a vendégek, addig itt ültek a gép előtt a gyerekek Kép.

Délelőtt, vagyis ebédre, apu volt főzöke jött, aztán meg anyu barátőjéék apunévnapot köszönteni. Ma már ha minden igaz leszek este.

Zafír, én mire rájöttem, hogy kétszer küldted el az üzit, elolvastam a másodikat félig Kép. Nagyon képben vagyok Kép.

Nolina, Bea, jól megdolgoztattatok engem Kép. Mindenkit átjavítottam, remélem jól. Nemsokára küldök táblát is, de most mennem kell mosogatni Kép.

Nem is meséltem nektek. A párom közölte, hogy mostmár alkotni kell valamit, mert ennyi pihit nem lehet beiktatni a babaprojekt kellős közepén Kép. Olyan édes volt, majdnem megettem KépKépKép. Bár ugye most már nem sok értelme van, de olyan jó, hogy gondol rá Kép.

Na tényleg megyek, mert az Angyalkám egyedül mosogat Kép.

UI: senki nem mondta, hogy milyen édesek a kutyuskák KépKép.
Zafír, te róluk szeretnél még képet???

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Jajj, csak még annyit, hogy szombaton megyünk Hévazre. Most örülnék neki, ha minél előbb megjönne, és nem cseszne ki velem... 24-ik cn-om van...

Apám el akarja foglalni a gépet!!! Kép Van itt is gond! Kép Csak itt nem utálom a körülöttem lévő embereket! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, mentünk a telekre. Este jövök ha minden igaz.

Csók mindenkinek Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Mi van Andival és Incivel??? Csak egyre nő a ciklusnap náluk, és semmi hír... Rádásul Incike eléggé kétségek között hagyott itt minket. Kép

Látom, Beukának nem sikerültek most a zebrák. Pedig úúúúgy drukkoltam! Nálam semmi jele, hogy baba lenne. Egyébként se sok esélyt adtunk a megfoganására, férjem megint 2 napja fájlalja a torkát, izzad, krákog, fujja orrát. Kép Most elkezdtem vele multivitamint szedetni, meg pluszba C vitamint. Elég a betegségből!!!!</font>

KépKépKépKép
proone

Megjöttem Kép. Már itt is leszek egy ideig, úgyhogy gyertek ti is Kép.

Proone, nem igazán tudtok kilábalni ebből a betegségből. Hihetetlen milyen régóta vagytok megfázva. Nyomasd neki a sok-sok vitanint, hátha attól tényleg rendbejön.
Örülök, hogy jobban érzitek magatokat anyudéknál. Már hiányolt a párom is, hogy rég dumiztunk ki a fiúkat KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni,
Én mondtam, h tetszenek a kuttyok... Kép És azt is, h még, még, még! Kép

Zafír,
Azért az akciózást tényleg ne hagyjátok ki, mert anélkül egy kicsit nehézkes egy kicsit a dolog... Kép

Proone,
Tényleg jobb akkor már a nyugi. Amúgy én is úgy vagyok vele, h akkor már inkább azzal legyek, akinek ismerem a "rigolyáit" és akit szeretek... Csak sajna nálunk ez kivitelezhetetlen... Kép

Hajni,
Mi volt ma a telken? Mi jót csináltatok?

Képzeljétek, hajnalban megyek az én drágámért a reptérre! KépKépKép Oooooolyan jó lesz! Kép
Csak pont most néztem, h nekem lassan meg kell jönnie... Jól kiszúr ez velem! Pont amikor itthon van a pasim... Kép
Mindegy, legalább itt fog szuszogni mellettem és hozzábújhatok! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata, bocsi, ma nem vagyok csúcsformában Kép. Majd holnap rakok még be, csak át kell őket alakítani jpg-vé Kép.
Ma a telken vakoltunk, vagyis a réseket tömködtük be Kép. Meg megfagytunk, de ez mostanában mindig így van KépKépKép.
Akkor most megy a készülődés? Borotválkozás, szépítkezés? Olyan jó lesz tényleg ha már otthon a párod. Tudom mennyire jó érzés tud lenni Kép.

Nem is meséltem nektek assszem, hogy tegnap azon vitatkoztunk a párommal, hogy hogyan fogjuk nevelni a gyerekünket. Olyan jó érzés volt erről beszélni Kép. Ez nálunk azért nagy szám, mert ő mindig azt mondja, hogy ráérünk még megvitatni ezeket a dolgokat. Szóval képzelhetitek milyen boldog voltam Kép.

Na most megek vacsizni, kb 20 perc mulva leszek megint

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Látom már mindenki alszik Kép

Hajni igen a kutyusokról szeretnék még képet!! És nagyon édesek KépKép
Milyen réseket tömködtetek be a telken?

Proone, örülök, hogy megoldódni látszik a helyzet. A Hévízet nagyon irigylem Tőled, mi tavaly voltunk, szuper volt!

Kata, tök jó, hogy már jön is haza a párod!! Romantikus lehet egy ilyen reptéri jelenet!Kép
Utána mész be dolgozni?

Néztem a táblát, az elkövetkező pár nap nagyon izgalmas lesz! Hajni és Anita is a finishben van, lesz kinek szorítani. Carlottával mi van, ő nagyon rég nem jelentkezett. Kép Andit meg Incit nem is mondom...

Ma voltunk otthon és Apu egy kollegájáról beszélgettünk, akinek ikrei születtek nemrég. Anyukám mesélte, hogy ő annak idején nagyon szeretett volna ikreket, teljesen oda volt értük. Igaz mikor megszülettem már nem bánta, hogy csak egy van belőlem. Kép Kérdezte, hogy én nem szeretnék-e ikreket?
Remélem ez egy jel..

Z.

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Sziasztok! Idekukkantottam, csak szólok Hajninak, hogy lassan készülhet a lepottyantásomra a táblán, mert elkezdtem barnázni. Örülök, mert így egyre nagyobb az esély rá, hogy nem tesz be Hévizi utazásunknak! Kép
Jó éjt mindenkinek! Megyek, összebújok a beteg férjecskémmel - csak el na kapjam...</font>

KépKépKépKép
proone

SziaSztok!!

Köszi mindenkinek a köszöntést, névnapom volt, a Nicola név vedőnév tudjátok ügynök vagyok!!KépKép
Ja és 80 -ban is születtem!!Kép
Voltunk vacsizni, meg tegnap sütizni!!
Otthon nem is voltam majd a héten meygek haza!
A bölcsességfogam most már nem fáj(per pillanat)
de felirtam köszönöm!!
Beuka!Kép Nagyon sajnálom, de ami késik az nem múlik!!
Hajni!!Nagyon aranyosak a kutyák!!KépKép
nicola79

Sziasztok!

Már nekem sem fáj a fogam. Ma az első nap, hogy rendesen tudok fogat mostni Kép.

A telken olyan rések vanna, hogy nútféderes (remélem így kell leírni) Ytongból van összeállítva, és közé nem tesznek habarcsot. Na ezeken a réseken néhol ki is lehetett látni Kép. Ezeket tömködtünk. Már csak egy helyiség van hátra, vagyis annak is csak a 3/4-e kb. Szóval haladtunk Kép.

Proone, nem kellene ilyen hírekkel jönnöd csak Kép. De felkészültem a nagy munkára Kép.

Na megyek nézek még kutyusképet, meg táblát aztán jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Kata: köszi a sok Kép -t fel is vidultam tőle!!! Kép A bál jó volt de nem voltunk sokáig, mert fáradtak voltiunk. Ittam egy kicsit is bánatomban Kép Tök jó, ez a plüss zebra!!
Most már akkor végre megint találkoztál a pároddal!!!

Zafír de az rlső vizsgálatot milyen indíttatásból csináltattad???

Hajni Nagyon szép a tábla, csak a tartlma sajna nem Kép Ne haragudj, hogy megdolgoztattunk!!
Remélem, mostanában a fennt lévők fognak megdolgoztatni, hogy zebrát rajzolj!!
Nagyon szorítok Nektek!!!

Proone Örülök, hogy most nyugodt a légkör körülöttetek. Talán tényleg jó, hogy most nem fogant meg a baba! Tök jó, hogy mentek Hévízre!!

Kép
Kép
beuka

Na, néhány kép a kiskutyáról Kép.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

A második képen, bár nem nagyon látszik, van a nyakában egy vastag lánc, teljesen úgy nézett ki benne, mint egy rapperkutyus Kép.

Kép

Kép
vkhajni

A nagykutyusról is, és abba is hagytam Kép. A kedvenc képem róla ahol kinyújtja a nyelvét.

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek most beszéltem a bannkal és a kért pénzünk ötödét akarják csak megadni!!!!! azt mondták meg lehet reklamálni, de nem érdemes! Hirtelen olyan szomorú és dühös lettem, hogy csak na. 84%-ra beszülték, és a f... tudja, hogy pontosan miért nem adják meg. Arra hivatkoztak, mert hogy "olyan" helyen van. De ez mi a sz..t jelent?? Azért mert nem a Rózsadombon építettünmk???? Húúú de mérges vagyok!!
Bocsi a kifakadásért Kép

Hajni édesek a kutyusok!!!

Kép
Kép
beuka

Bea, ez iszonyat kevés. Azt hittem, hogy csak mi vagyunk ennyire szerencsések. Nem csodálom hogy ideges vagy. Jól gondolod mit jelent, a nem olyan helyen van. Mennyit kértetek?

Küldök nektek vidámító táblátKép

Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Reggel próbáltam írni, de nem küldte el... Kép

Hajni! Aranyosak a kutyákok!

Tegnap este elmentünk az Auchanba, mert 55 ezerért volt sulinetes monitor. Azt szeretne venni a párom. Sajna egy nap alatt elfogyott, és csak 60 ezerért volt olyan, ami kb ugyanaz. Este tanulmányozta a paramétereit, és úgy döntött, megvesszük. Lesz egy lapos monitorunk! Kép

Mosógéppel kapcsolatban azt találtam ki apósnak, hogy felajánljuk, hogy vegye meg tőlünk mondjuk legalább 30 000-ért. Vagy 40-ért... (Másfél éve vettük 50-ért). Ha nem, akkor szívesen visszahozzuk neki apámtól a régi huszonéves mosógépét. Na, mit szóltok? Így legalább vanneki is beleszólása, és mi sem járunk rosszul, ha megveszi inkább tőlünk. (Anyu gépe viszont egyre furcsábban viselkedik, pl. beereszti öblítéskor a vizet, aztán amint abbahyagyta, már 'köpi' is ki... Régen nem így csinálta...) Na, mit szóltok? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok

Meg jöttem.Kicsit fáradt vagyok.Vissza olvastam de már azt se tudom kinek mit kéne válaszolni.Bocsi ha valakit ki hagyok.

Beu

Hát olvastam,hogy meg jött.Ne szomorkodj!!!Szórakoznak a bankok veletek???

Hajni

szép a tábla!!Hogy megy a munka??Milyan a hely??Aranyosak a kutyusok!

Van valaki??De meséljetek ti.Most 3 napig nem voltam,kivel mi történt??
csanita

Sziasztok!

Hajni,
Naggggyon szééép ez a tábla! Kép
A kicsi kutyáról a létrás, a nagyról nekem is a nyelvnyújtós tetszik legjobban (vajon miért?! Kép).

Nicola,
Nem voltál túl bőbeszédű! Pedig nem voltál 7végén! Kép Még, még élménybeszámolót! Kép

Beuka,
Mi az, h az ötödét?! Azt gondolják, h ott ötödannyiért lehet egy házat megcsinálni?! ... Ezek idióták! Kép

Proone,
Aztaaaaa! Lapmonitor! Kép
A mosógépes ötlet tetszik! Kép

Képzeljétek, hajnalban mentem az én pasimért! KépKépKépKépKép
Zafír, sajna romantikus reptéri jelenet nem nagyon volt, mert egyrészt egy másik sráccal jött (neki a menedzsere), másrészt rohanni kellett, h elérje a srác a buszt, amivel ahaz tud menni...
De így legalább hamar hazaértünk, és még volt időnk szexelni egyet KépKépKép Most még legalább lehetett... Kép Ki tudja, mi lesz estére... Most úúúúúúgy nem hiányzik nekem ez az egész! Kép
Mindegy, most ez sem ronthatja el a kedvemet, ma egész nap ilyen leszek: Kép Kép
Aztán persze jöhettem dolgozni... És a kis drágám meg otthon pihenget. Kép Olyan kis szépen lebarnult a pofija! Kép Imádom Őt! KépKépKép
Nnnna, jó, abbahagyom az áradozást! Csak gondoltam, ha már itt panaszkodtam Nektek, akkor a pozitívumokról is írok! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Proone, nekem tetszik az ötlet. Így ti maradtok a kedvesek Kép. Látom a te párod is vásárlásba folytja bánatát Kép.

Anita, jó a munka, ha délelőtt lenne, semmi gond nem lenne vele. Jó a társaság meg minden, csak este 9-kor csukódnak le a szemeim, úgyhogy sok fogpiszkálót kell vinnem KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Proone!!Mi is itt a cégénél kaptunk lapos monitort épp pénteken üzemelték be..A Metrobamn volt 47-ért!!

Anita!!Én is szeretnék kapni esküvői képeket!!nicola79@freemail.hu

Beuka!!Ne légy szomorú, tudom könnyű mondani neked meg most minden összejött...KépKép
nicola79

<font color="0000ff">Hát, eddig én csak magammal voltam elfoglalva, Csanita... Most is mennem kell magamnak ebédet rittyenteni. Kép

Hajni! Tényleg, milyen a munkád? Nem olvastam vissza az elmúlt napokat, de arra még emlékeszem, hogy elős nap után panaszkodtál, hogy mennyire elfáradtál. Megéri csinálni?
Jut eszembe, pénteken megjött az apaságis tárgyalás eredménye, végre született egy ítélet. Elismerte a 'másik' apja a gyereket, így csak az anyakönyvi hivatalban van már csak dolguk (nekünk semmi), ha nem kötnek semmibe bele... Remélem, tényleg vége lesz már ennek a rémálomnak. Kép
Beuka! Ez a fenti azzal a nőcivel kapcsolatos, aki a falutokban lakik...</font>

KépKépKépKép
proone

Kata, írjál csak, engem nagyon feldob Kép. Ilyenektől én is szerelmesebb leszek Kép. Nálam a szerelmes érzés ugyan olyan mint az ásítás, ragadós KépKép.

Most jut eszembe. Egyik barátnőmmel beszélgettem, és kérdezte, hogy nem tudom e mitől lehet hogy a párjának fájnak a heréi. Be is vannak dagadva neki. Mivel én nem tudtam válaszolni gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy nálatok volt e már ilyen. Lehet attól mondjuk, hogy megfáztak? Én csak azt tudtam neki javasolni,hogy doktorbácsi. De természetesen a srác még várni akar egy kicsit, hátha elmúlik magától. Ha valakinél volt már ilyen segítsen lécccci.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Örülök, hogy tetszik a mosógépes dolog, mondom majd férjecskémnek is este... Kép

Mennem kell, mert amíg ilyen kupi van körülöttem (leginkább ruhakupacok, amik még nem fértek be a szekrénybe) addig nem ülhetek a gép előtt lelkifurdalás nélkül... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, ez nagyon jó Kép. Már épp ideje hogy vége. Látod, kezdenek rendbejönni a dolgok. Már csak jó történhet Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata!!
Elhiszem hogy fel vagy dobva...KépKép
Voltunk pizzázni, meg sütizni.
Egyébként semmi extra, az Ottoból rendeltem két felsőt azt kaptam tőle..

Hajni!!sZép a tábla...
nicola79

Pronne!!Mi ez az apaságis dolog??Le vagyok maradva!!!Kép
nicola79

Nicola!

Küldtem képet.Nem a menyasszony vagyok!

Zafír!A barátnőm 8 hónapos terhes,március 22-re van kiírva.Igen mi leszünk a kereszt szülők,de műár nagyon várom!!6 éve vagyunk nagyon jó barátnők.És ami még nagyon jó,hogy a fiúk ezer éves barátok!!
csanita

Köszi, Anita!

Húú mekkora pocija van!!
a Neme??Neve??
nicola79

Kis fiú lesz,Zoltán!Már nagy a pocija,Pont tegnap jöttek este át,már szenved sehogy se jó.Már nem mozog olyan intenzíven,kevés a hely neki.Ma megy dokihoz,kiváncsi vagyok mit mond.Majd meg írom!!
Veled mi van???
csanita

Velem semmi extra!!
Jövő héten fog megjönni, tudod mi még nem olyan aktivak vagyunk!!KépKép
És Veled mI ujság??
nicola79

Végre kész vagyok az ebéddel. Csak azt nem tudom, hogy megyek dolgozni Kép. Itt ezerrel szakad a hó. Már iszonyat nagy. Lassan nem fogok tudni kimenni az ajtón Kép.

Kép

Kép
vkhajni

mit főztél Hajni???
nicola79

Anita,
Küldj nekem is légyszi képet! Kép

Proone,
Én is úg gondolom, h ezzel végetért a "hét szűk esztendő". Most meg sorban jönnek a jó dolgok! KépKépKép

Hajni,
A herefájáshoz nem zudok hozzászólni... Nekemmég nem volt ilyen! Kép Kép

Nicola,
Milyen felsők?! Fotó?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Itt is elkezdett szakadni a hó... Kép Uuuuuutálom!
Reggel is az volt az első mozdulatom, h kinéztem a reluxán, h esett-e a hó. Kép Mert hogy ígérték már éjszakára. Azt hittem tévedtek... De csak késett ezek szerint a dolog...
kata1977
Hatvan

nem tudom idevarázsolni!!Küldök e-mailben!!
E-mail cim??esetleg aztán Te idevarázsolod!!
nicola79

Nicola

Nekem holnap kell meg jönnie!!!!Nagyon bízok benne mert nekem mindig 23-25 napra szokott meg jönni.Eddig még ilyen sokáig nem húztam ki.De lehet,hogy csak babrál velem a természet.Pedi milyen jó lenne az első clostis hónapba babázni.A másik pedig márciusba lesz 1 éve,hogy babát szeretnénk,ha nem jön mehetek petevezeték átjárhatóságra.Azt mondják az fáj.

Hajni

MI jót főztél??Én ma pizzát csinálok.Nincs kedvem főzni ma.

Kata küldök képet!!Amúgy,hogy vagy???Nálunk is szakad a hó!!!
csanita

Chilis babot Kép. Porból, úgyhogy hamar kész lett. Nemsokára megkóstolom, csak még meg kell szárítani a hajamat Kép.
Én is bíztam benne, hogy a nagy havazás kikerül minket.
Tegnap szitát kerestünk a hó alatt Kép. Természetesen nem lett meg. Pedig mondták anyuék, hogy mindent tegyünk rendbe mert ha leesik a hó, akkor semmit nem fogunk megtalálni Kép. Ááááá, mi úgyis emlékszünk hol hagytunk, mindek összepakolni mindent Kép. Hát erre speciel nem annyira emlékszünk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Mail-cím a profilomban. Kép
Aztán én varázsolok! Kép

Anita,
Én már teljesen jól vagyok, hiszen ITTHON A PASIIIIM! KépKépKépKépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Ne aggódj, majd tavasszal előkerül az a szita! Kép
Így legalább ellopni sem fogják! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata

Elküldtem a képeket.Akkor most tessék ki használni a pasis napokat!!!!
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?