Jó reggelt Mindenkinek!!
Kata a zebra tuti jel
Látod el se kell kötnöd az állatkertből
Nolina köszi a választ, akkor majd ha kiváltom az oltóanyagot kérek hozzá tűt meg fecskendőt, ugye akkor a gyógyszertárban fogják tudni, hogy mit adjanak hozzá.
Az ehavi programom: csütörtökön doki, uh, tüszőnéző, péntek délután tüsőrepesztő, este akcióhegyek. Követekező csütörtök ismét uh, és ott derül ki, hogy megrepedt-e a tüsző. Aztán, ha igen 10 nap drukkolás és vergődés kátségés remény között, aztán majd meglátjuk...
Beuka, úgy derült ki, hogy nncs tüszőrepim, hogy múlt hónapban is végigcsináltam ezt, és akkor a 2. uh-án is látta a 20. napon egybe a tüszőt az orvos.
De érzetem is, hogy mintha az utóbbi két hónapban nem lett volna, a hüvelyváladékból nekem is úgy tűnt, csak igyekeztem nem foglalkozni vele.)
Dehogy vagyok bátor, a szuritól én is nagyon félek, dehát már ez a legkisebb.
Péntek este jutott eszemebe, hogy jó, hogy iszom a teát, szedem a rakás gyógyszert, a párom csak langyos vízben fürdk és kint a cserép az ablakban, azért néha akciózni se felejtsünk el...
Mert ki tudja milyen hatása van a gyógyszernek, hátha előbb reped meg a tüsző, mi meg pont a lényeget hagyjuk ki.
Beuka remélem jól érezted tegnap este magad és kicsit kikapcsoltál.
Hajni én is szeretnék még képeket!!
Anita, megkaptam a képet, olyan édes a barátnőd a nagy fehér pocijával.
Hányadik hónapban van? Talán a keresztszülők is Ti lesztek?
Mi van Veled??
Z.