Sziasztok!
NÉMÓ
Köszi a táblicskut megkaptam! Hát én nem is annyira dühös inkább elkeseredett voltam és nem is magam miatt, hanem Bogyót féltem leginkább. Jó persze ez a macera nem hiányzott az tény, mert jobban fostam a cukortól mint magától a szüléstől mondjuk.
Ha csak ezt a topicot néztem mennyit szenvedett Suska a cukorral és hát a te koraszülésedben is szerepet játszott ez az alattomos betegség, nyilván az ember egyből a rosszra gondol hogy akár vele is megtörténhetnek bajok és bizony az előzmények sem voltak egyszerűek, és most még a terhesség alatt is folyamatosan történik valami hogy az ember ne tudja felhőtlenül élvezni.
Nem véletlenül paráztam tőle mivel magas a súlyom, a sok hormon, állandó idegi feszkó miatt csoda is lett volna ha nem leszek cukros. Szóval számítottam rá és mégis akkora sokként ért hogy az vagyok. Csüt-vasárnapig szinte végig itattam az egereket mert még meg sem nagyon tudtam osztani a bajomat apával mert ő persze mindent ami velem történik olyan egyszerűen fogja fel.
Tegnap mondtam is neki hogy nem csodálkozom hogy magas lett mert totál tönkrevágom már magam a fasza kis családja miatt.
Tegnap bekészültem hogy előhozom a tervemet hogy csüt-ön csak kettesben csináljunk egy napot. Pénteken lemennénk a gyerekért a Balcsira és elmennénk Suskáékat meglátogatni. Szombaton ugye anyuék partija lesz, vasárnap meg csináljanak azt amit akarnak, peca vagy mittudomén, én meg kitakarítok.
Erre még be se lép az ajtón már hívja az ex emelt hangon hogy mi az hogy leszídta a gyereket amiért eltörte az 5000 ft-os orsóját, hogy szegény gyerekkel mindenki csak kiabál meg pöröl, és hogy nem is akar lejönni hozzánk (HÁL ISTENNEK) mert fél hogy az apja miatt (mintha verné vagy ilyesmi) meg hogy mi az hogy ha megszületik a kisbaba akkor nem jöhet akkor amikor csak akar, miért stresszeljük a kicsi gyerekét ...... stb...... Hát nagy erőfeszítés kellett hogy ne tépjem ki a telefont a párom kezéből és küldjem magasabb éghajlatra a nőt. Mi az hogy nem szídhatja meg mikor minden héten csinál valami kárt és baromságot nyilván nem fogjuk szó nélkül hagyni. Így is alig szól rá valamiért a párom pont ezért is van elkanászodva, most ezekután még annyira sem fog rászólni nehogy a kedves mama megint kikérje magának hogy neveljük a gyereket. Azt meg hogy mikor jöhet ide és mikor nem azt hiszem nekem kéne eldönteni nem neki, ez a ház mégis csak az enyém és én melózok utána naphosszat és még csak meg sem köszöni senki sőt! Annyira felhúztam magam, a párom is tiszta idegben volt. Amúgy is a munkahelyen is problémák vannak, tökre hiányzik hogy csórikámat én tartom itthon idegben, a munkahely, és még akkor az ex is itt osztja az észt neki és már azt sem tudja kinek feleljen meg. Aztán persze kiderült hogy mamáék is csak keverik a szart mert azt mondták hogy novembertől csak szombaton jöhet hozzánk a gyerek, pedig én annyit mondtam hogy jöhet péntektől - vasárnapig de nem minden hétvégén, hanem ahogy más családoknál is kéthetente. REmélem nem várja el a kurva tőlem hogy a csecsemő mellett minden hétvégén még 6x zabáltatom a fiát naponta, mosok,vasalok pakolok és takarítom a koszt utána?????????????
Ma nagyon gondolkozom azon hogy munka után felhívom a csajt, csak az a baj hogy amilyen állapotban mostanában vagyok biztos hogy nagyon összevesznék vele, aztán utána az apjával is hogy minek avatkoztam bele. De hát könyörgöm azért nekem is van beleszólásom, ne csak a munkát várják el tőlem a gyerekkel kapcs.
Bocsi de ezt le kellett írnom mert különben szétrobbanok mindjárt.
A képek eszméletlenek. Nem csodálom hogy nem tudtál választani.
Annyira szépek vagytok (mint mindig) és Réka olyan kis mosolygós. Imádnivaló a kis huncutka.
VICKY, LINA
Úgy örültem hogy lehet enni sajtot, mert az laktató.
Tegnap este 9 körül olyan éhség tört rám és ugyan akkor még nem olvastam a hsz-t de én is arra gondoltam hogy bekapok egy kis sajtot mert akkor reggel iszonyatos gyomorkorgásra fogok ébredni. Úgy látszik kezdek belejönni ebbe a dologba kút fejemből is.
Én 180 gr ch diétát próbálom tartani 5x elosztva.
Amikor itthon vagyok egyedül akkor már alig várom hogy jöjjön a köv. étkezés, de a héten már annyira hozzászoktam hogy pl. tegnap az ebédnél már nem is voltam annyira éhes hogy megegyek 50 ch-t, így csak egy diétás joghurtot meg két szem diétás kekszet ettem. De azért máskor inkább eszem rendesen mert valszeg este ezért voltam éhes hogy az ebéd karcsúra sikeredett.
CZINKE
hát a jó tanácsokat biztos nem fogod tudni elkerülni de javaslom az egyik fülön be és másikon ki módszert.
VIUS
Remélem a terhesgondozón kiderül a baba neme végre.
4D-n még nem voltál? Nem is akartok menni?
Cukorügyben mit intéztél???
ÉVI
Bizony anyatigris leszek, ezt már most tudom.
Miló mindennél fontosabb és ha valaki ezt nem így gondolja azt eltiprom még ha a kapcsolatomba is kerül meg a házamba.
Nem fogom kitenni magunkat mindenféle szarnak, legalább az anyaságot boldogan élhessem már át én és a kisfiam.
Örülök hogy ilyen sok tejed van még hogy jóllaknak a babák.
Szerencsés vagy emiatt.