suzy, tényleg? egyszer összebeszélhetnénk és elmehetnénk együtt, igaz mi csak Vivivel együtt szoktunk menni, ha téged, titeket nem zavar...... akkor akár jövőhéten is mehetünk.
Jó volt nagyon korizni, menni tudok, de fékezni nem
Vivinek nagyon jól megy meg apának is.
Az utronak utána olvastam
az orálishoz ez van írva:
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ UTROGESTAN 100 MG LÁGY KAPSZULA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Progesztagén hormonkezelésre szolgáló gyógyszer. A progeszteron a természetes progesztogén, a sárgatest és a méhlepény fő hormonja.
Az alábbi javallatokban adható:
Sárgatest-elégtelenség (progeszteron hiány) okozta kórképek, különösen:
- menstruáció előtti tünetegyüttes (premenstruációs szindróma) kezelésére
- rendellenes peteérés (diszovuláció) okozta menstruációs zavarok esetén
- emlőfájdalom, jóindulatú emlőbántalom (benignus masztopátia) esetén
- csökkent hormontermelés és változó kori tünetek (premenopauza).
Menopauzában (az utolsó menstruációt követően) hormonpótló kezelés részeként (ösztrogénterápia mellett).
Abban az esetben, ha a szájon át szedett progeszteron ellenjavallt, pl. májbetegség (hepatopátia) esetén vagy mellékhatások (pl. aluszékonyság) jelentkezése miatt, az Utrogestan 100 mg hüvelykapszula alkalmazása lehet indokolt.
A hüvelyihez meg ez:
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ UTROGESTAN 100 MG HÜVELYKAPSZULA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Progesztagén hormonkezelésre szolgáló gyógyszer. A progeszteron a természetes progesztogén, a sárgatest és a méhlepény fő hormonja.
Az Utrogestan 100 mg hüvelykapszula az alábbi javallatokban adható:
- progeszteron pótlás petefészek működés hiányában (pl. petesejt adományozás esetén),
- mesterséges megtermékenyítés (IVF, in vitro fertilizáció) esetében a luteális fázis (a menstruációs ciklus 14-28. napja, a tüszőrepedéstől a vérzés első napjáig) támogatására,
- elsődleges és másodlagos (főként rendellenes peteéréses - diszovulációs) petefészek elégtelenség, illetve csökkent megtermékenyítő képesség (szubfertilitás) eseteiben a spontán vagy kiváltott ciklusok luteális fázisának támogatására,
- fenyegető vetélés esetén, sárgatest-elégtelenség okozta habituális vetélés (szokványos, azaz egymást követő többszöri vetélés) megelőzésére a terhesség 12. hetéig.
Abban az esetben, ha a szájon át szedett progeszteron ellenjavallt, pl. májbetegség (hepatopátia) esetén vagy mellékhatások (pl. aluszékonyság) jelentkezése miatt az Utrogestan 100 mg hüvelykapszula alkalmazása lehet indokolt:
Sárgatest-elégtelenség (progeszteron hiány) okozta kórképek, különösen:
- menstruáció előtti tünetegyüttes (premenstruációs szindróma) kezelésére
- rendellenes peteérés (diszovuláció) okozta menstruációs zavarok esetén
- emlőfájdalom, jóindulatú emlőbántalom (benignus masztopátia) esetén
- csökkent hormontermelés és változó kori tünetek (premenopauza)
Menopauzában (az utolsó menstruációt követően) hormonpótló kezelés részeként (ösztrogénterápia mellett).
vagyis az egyiknél írja a mesterséges megtermékenyítést, a másiknál nem, így inkább marad a hüvelyi, mert az írja.
Bocsi csajok, hogy ennyit agyalok ezen
Suzy
ez az oldal valóban érdekes....., nekem is mind jó lett.
Betty, én szerencsére el nem estem, nagyon vigyázok magamra, jó egy kis mozgás..
angyal, hát ez az, fogalmam nincs mikor van beágyazódás normál esetben
gondolom már meg kellett volna lenni?!
Zsu, én a tesz-veszen rendeltem 1300FT volt 10db. Szerintem igaza van Bettynek, ha valóban terhes vagy mindegy milyennel tesztelsz.
Én megfogadtam, hogy meg fogom várni a 2hetet ha akkor nem jön meg vagyis jövő hét után szerdáig akkor csütörtökön teszt.
Rossz ez az egész mert ha korán tesztelsz akkor negatív és csak őrlöd magad.
drága papagájunk itt mászkál a billentyűzeten alig tudok írni.
meg rászáll a kezemre miközbe írok.
mindenkinek megy drukk++++++ tudjátok csak pozitívan.
Jut eszembe, nem tudom jelent-e valamit, de éjszaka azt éreztem, hogy a mellem helyén kő van, fájt, feszült minden bajom volt.