Sziasztok!
Nem olvaslak vissza benneteket, majd ha kicsit jobb kedvem lesz. Nincsenek túl jó híreim.
Tegnap még egész nap fájdogált a hasam és óriási volt(már hétfő óta kigombolt gatyákban tudok csak lenni) Tehát minden ok volt. Kb este 11kor még megnéztem, tehát addig ok. Aztán telefonon összevesztünk a párommal, egyből 120 lett a pulzusom, kb fél órára rá már barnáztam
Kb egy órát aludtam, annyira ideges voltam,hiába tudtam,hogy nem is érdemli meg,hogy miatta idegeskedjek, meg hát akkor már a barnázás miatt is szomorú lettem.Reggelre feleakkora lett a hasam és már nem is fáj ma(pont egy hétig fájt)és már néha nemis igazán barna, hanem pirosas. Délelőtt szó szerint halálra dolgoztam magam, most aludtam3 órát. A páromhoz nincs is kedvem szólni, ő bántott meg és még neki áll feljebb
Reggel már tudtam,hogy nem lesz ebben a hónapban semmi, de úgy éreztem,hogy volt vmi, csináltam egy tesztet és halványcsíkos lett, de vhogy nem hittem el, mivel 2 darabos, a másikat langyos vízbe állítottam és !! azon is lett egy alig látható 2. csík,sokkal halványabb, de ezen felhúztam magam. A teszt a medi- lab.Ráadásul rajta van a dobozon,hogy halvány csík is terh-re utal. Aranyosak. Szerintem biztos csak akkor jó, ha erős csíkot mutat, tehát koraira nem használható--szerintem . Gondoltam leírom,hátha mást is becsapna. Most igazából sokkal jobban bánt, hogy a párom ilyen ..... volt, de azért örültem volna ennek a hónapnak, bár sok minden ellene szólt( szuri, martini, röntgen), így végül jobb hogy most vége- szerintem csak pár óra és megjön-mint később. Most azt se tudom, hogy mit csináljak a párommal, így továbbra is haragszom rá, hátha rájön,hogy talán bocsánatot is kérhetne.
Bocs,hogy ennyi szomorút írtam, de most nem is mondhattam el másnak.
Remélem a többi esélyessel(Bea, Zafír) minden ok, Nektek szorítok!
puszi