Új privát üzeneted érkezett!

Lyutka!

Ne hagyd magad terrorizálni a többség akarata által! Ha neked úgy volt jó, tarts ki mellette! :wink: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Köszi Rambóka! Csak furcsa, hogy pont tegnap kezdődött. Se lázam, se semmi bajom, ezt leszámítva.
Mind1, a Normaflor nem okozhat gondot, úgy hogy bármi is legyen ez, csak segít rajta...

Remélem Ti is hamarosan jobban lesztek! Puszi a Kisprücsöknek!

Lyutka: Iggggeeeeeeen. Na végre :lol:

Kép

Kép
bettica

Rami! Majd visszajavítom 5 nap múlva?!?! :-) Remélem gyerkőccel ma éjszaka nem lesz túl kalandos éjszakátok!

Bettica!

Valaki mondjon valamit legyen kedves az eredményeimre, mert én csak sejtek dolgokat.
(3. cn.)

Most ------------------------- met előtt (időszámítás előtt Very Happy ahogy én nevezem)
TSH 1,27 mU/l -------------------------- 1.19MU/l
FSH 5.0 mU/ml -------------------------- 3,3IU/L
LH 4,1 MU/ml ---------------------------- 6,9 IU/L
Ösztradiol76 pmol/l ----------------------------- 72 pg/ml
Prol. 441 mU/l ---------------------------- 326 MIU/L
Makro prol 52 mU/I (ez nemtom micsoda, de nem validált érték met előtt nem nézték
Teszto még nincs meg az eredm. ----------- 1462 pg/ml
SHBG 221,2 nmol/l --------------------- 124nmol/l

Köszi
lyutka

Bettica, neked küldtem az előző üziben egy :D -t, de eltűnt valahol az éterben!
lyutka

:)

Már nem értettem, hogy miért tőlem vársz analízist :lol: Sajnos (vagy szerencsére) nem vagyok a leletek elemzésében jártas...

Kép

Kép
bettica

Lyutka, vééégre!!! :lol: :lol:

Rambóka, te csak ne biztasd Lyutkát, nagyon veszélyes ám egy terrorista tücsök! :P :lol:
Vendég

LAFIIIIIIIIIII!!!

Mi van veled??????
Vendég

Niki Apukájáért! :cry:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Lafi nem jöhetet ma mégsem haza,mert elküldték másik kórházba(Honvédba) diabetológiára....sokat várt ott,mentővel vitték át....2órát várakoztatták...végén már görcsölt is szegényke!DE jól van,cukra a labor szerint is 5 ,tehát megerősítették,hogy nem kell inzulin!-és ami a gond,hogy azt szeretnék ,ha rendszeressen ellátogatna ellenőrzésre.... TŰŰtök elvállata (így nem kéne oda járnia)...ezt kell holnap megbeszélni a dokijával,aki természetesen,már nem volt a kórházban,mire vissza ment.....
Holnap délig ha megtudok valamit tudósítom!

Niki Apukájáért,aki tud mondjon egy imát! :(
kandi72
Budapest III. kerület

Rambóka!
Köszike Nati nevében is!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika!
Az az apróbetűs, ami Kiki-vel kezdődik, ugye nem azt jelenti, hogy... :cry: :cry: :cry: :cry:
Csipi
csipi78

bocsi: Niki
csipi78

Niki... :-(

Zazzyval bővültünk a tábliban :D

Lafi, valami hírt!!!

Én makkegészséges vagyok, köszi a kérdéseket, várom lassan a mensit, és ápolgatom a "kisbabámat" :-) Még köhécselget a drágám, de már csak olyan ímmel-ámmal, szerintem csak a kényeztetést élvezi, úgyhogy még két napig babusgatom, aztán hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítom, mert hétfőn elutazom (vagy nem, a sztrájktól függ), és nem tudok itthagyni egy beteg emberkét :-)

Kép
krumplis pogácsa

Rambóka!

Írtam pü-t!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok, köszönöm az aggódást, végre itthon!A saját ágyam, WCm (!!!!!) és kádam és egyáltalán. Nagyon hamar fáradok, de jól vagyok. Kicsit később leírom mi volt, van. De ez a kórház katasztrófa!!!!
Vendég

LAFI: JÓ PIHENÉST!!!!!!!VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Lafi! Jaj de jó, hogy otthon vagy!! Hipp-hipp hurrá!!!

Czinkeb, tüszőcskék, hogy alakulnak?
Vendég

Tücsi: jó az új versed!!! bár nekem a lepkés is nagyon tetszett!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

sziasztok!

LAFI: Kép
VIGYÁZZ NAGYON MAGATOKRA!!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Ma voltam Uh-on, először a met szedésének kezdése óta. A doki azt mondta, hogy meg vannak nagyobbodva a petefészkeim: 45*20 mm és 43*19 mm. Ez mit jelent? :?: Mindkét ovárium pcos jellegű. Hozzá tette, hogy sosem lesz "normális", hiába szedem a metet, az csak a működést szabályozza. 2 év múlva újra laparoszkópiára kellene mennem.
Ez olyan elszomorító ! :(

KépKép
charlott

Lafi: Jaj de jó, hogy végre otthon... Pihenj sokat! Várjuk a töridet!

Charlott: Miért kellene lapar? Ezt a petefészkeid mérete miatt mondták?
Egyébként meg addigra úgyis bebabásodsz ;)

Pogi: Remélem hamarosan teljesen felépül azurad... Az enyém is összeszedett vmit a hét elején, fájt a pocija és a feje. Ez már elég ok volt arra, hogy elkezdjen haldokolni :lol:

Kép

Kép
bettica

Bettica: aranyos vagy! :lol:
Csütörtökön lesz a méhtükrözésem. Remélem nem talál semmi rossz dolgot. Ügyes a keze Paragi dokinak? :-)

KépKép
charlott

Bettica: a lapart 2 évente meg kellene ismételni szerinte,mert addig a kéreg visszanő a petefészek körül.
Az óvárium méretei ezek, tényleg nagynak számítanak?
És még azt is mondta az uh-s nő,hogy egyik fészek fel van csapódva, nem a normális helyen van. Ez lehet probléma?
(ő mindent rendben talált) :roll:

KépKép
charlott

Pogi, 1 cn kéretik majd! Köszike :wink: :D

A 30.-adik napon! Mit szóltok? :-) Még mindig nem szoktam meg hogy ilyen gyönyörű a ciklusom :-) Ha már baba nincs is, akkor az ilyen szép szabályos 28-30 napos ciklusoknak is úgy-de-úgy tudok örülni :-)))
krumplis pogácsa

Pogi! :lol: :lol: :lol:

charlott, én ezt nagyon nem értem, jó lenne ha megerősítene valaki, hogy valóban szükség van ennyi műtétre?! :shock:

Czinkeb! :-) Hooligans: Rajtad múlt (a "versike");-)
Vendég

Progi: ugye milyen jó, ha a mensi ciklusosan jön meg! Én azóta, amióta a metet szedem és az beállította a mensit, úgy érzem újjászülettem. :lol:

Tücsi: remélem, hogy nem gondolta komolyan, hogy ennyiszer laparra kell menni, ez sem egészséges. A met akkor nincs hatással a cisztákra?

KépKép
charlott

Sziasztok!

Lafi üdv újra a fedélzeten!! Nagyon sokat jártatok a fejemben!
Most aztán fekvés! Pusssz!

Pogi férjednek teljes gyógyulást!
Gratula a szép ciklushoz!!
Én is annyira örültem,hogy x-év után spontán mensizek sőőt rendszeresen!

Charlott a met van akinek eltünteti a cisztákat (azt hiszem Monee írta,hogy neki már nincs) van akinek nem de ettől még babásodunk!! Rambóka után már én is bizton állithatom :D
Nekem 2002-ben volt a laparom (sajnos semmit sem ért, egy fikarcnyi vérzésem sem volt, nem ciklusom)...2006-ban kezdtem szedni a metet és az uh-sok azt mondták tankönyvi pco-s petefészkeim vannak még az utolsó ciklusomnál is...ezt a kérges dumát én is sokszor hallottam és nagyon gondolkodtam is rajta...de látod 5év telt el a laparom óta és mégis "spontán " sikerült .
Bár ha a met nem használ időben vagy kellően, érdemes megfontolni a lapart!!
De 2évente ismételgetni sztem őrültség..

Én kérdeztem a dokimat a "kéregről" és azt mondta ha bizonyítható a pé-m (uh-n látszik,hogy érett és később,hogy megrepedt) nyugodjak meg nincs kéreg!!De elég értetlenül nézett lehet vmi nőgyógyászati torzszülemény ez a kéreg duma..
Vendég

:cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
pogi mostmár szomorú :( :(
Hülye sztrájk! nem egyeztek meg a szakszerevezetekkel ma sem, úgyhogy szinte biztos, hogy hétfőn is még sztrájkolni fognak :( :(
Magyarországra utaztam volna hétfőn, de úgy néz ki nem tudok :-( rémes :-( Sehogysem tudok eljutni a reptérre :cry: :cry: Nem látom a szüleimet, és elúszott egy halom pénzem is :cry: :cry:
krumplis pogácsa

Pogi!

Sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Charlott!

Kéreg, mint olyan nem létezik! Ha van PÉ-d, mármint, ha hőmérővel és progiszint méréssel igazolható ovuláció, akkor tuti kiszabadul a petesejt. Úgy képzeld el, mint amikor a kádban a habfürdős felszín alá fújsz szívószállal egy buborékot. Az is feljön, nem? :wink:
A teherbeeséshez nem kell eltűnnie a cisztáknak (saját tapasztalat! :wink: )
A ciszták el fognak múlni idővel (Ez is saját tapasztalat, de másoknak sokkal hamarabb eltűntek, mint nekem)
Ne hagyd magad laparozni!
Remélhetőleg rövidesen felkerül a honlapra a nemrég általatok kitöltött teszt statisztikája. Az is azt igazolja, h. a laparnál sokkal hatásosabb a met-diéta-mozgás!
Lapar alatt ez esetben a laparoszkópiás petefészek drillinget (kiégetjük a cisztákat/beirdaljuk a petefészkét) értem.
Az endometriózis kizárására végzett lapar természetesen mehet, de ne hagyd szétcseszni a petefészkeidet!

"Hiába szeded a metet, az csak a működést szabályozza"? :shock: :evil: Hát teccik tunnyi pont ez a lényeg! :twisted:
Ők a drillinggel csak kinyírnak néhány cisztát és ezzel átmenetileg lecsökkentik a tesztoszteronszintet, remélve, h. amíg ez a hatás tart teherbeesel.
A met ezzel szemben rendezi a PCOS hátterében álló anyagcsere és hormonzavart és rendberakja a működést. A ciszták majd felszívódnak.
Nem a ciszta a betegség, a ciszta csak egy tünet! Ha tüdőgyulladásod van, hiába szedsz köhögéscsillapítót!

rambóka

Charlott: Nem értem :shock: Szeded a gyógyszert, amit egy másik dokival intézel, nem? Akkor ne hagyd, hogy ebbe belenyúljon Paragi doki. Nem tudom, hogy mi miatt mentél hozzá, de a pcos kezelést hagyd a másik dokira... Drillinget én sem hagynék, max azt hogy benézzenek, minden rendben van-e...
Nem voltam műtéten Paragi dokinál, nem jutottunk el addig szerencsére.
Továbbra is azt mondom, hogy csak azt a vizsgálato engedd meg, amit Te is jónak tartasz. Állítólag segítheti a gyors babásodást a drilling, de ugye az alap problémát nem oldja meg....
Egyébként van péd?

Kép

Kép
bettica

Niki :(
Kép

Bettica!
Mielőbbi gyógyulást neked!

Pogi :(
Bizti nem utazol? (szép a táblicsku, ügyike vagy!) Szépen alakul a ciklusod, egyre jobb úton vagy, tudod-e? :wink:

Lafi Drága!
Jó tudni hogy otthon vagy. Sokat gondolok én is rátok, remélem minden ok lesz. :) Puszika!

Nati!
Utólag, ám szeretettel kívánok neked boldog szülinapot!
Kép

Rólam:
2 napja kiütött engem valami megfázásos, influenza gyanus dolog. Hangom alig van, gyenge vagyok, náthás. Amennyit lehet, ágyban vagyok és szedek valamiféle homeopatikus bogyókat, remélem segítenek. (van més bogyó, amit szedhetek és segít is okos lányok? :) ) Hétfőn :) tanítanom kell. Egyébként kedden UH, nagyon várom már.

Puszi!

Gina
Vendég

Ja, a cisztáim nekem is eltűntek, pedig szép tipikus pf-eim voltak ;)

Még valami: Szerintem akkor indokolt lehet a gyakori bekukucskálás laparral, ha valaki állandóan összeszed fertőzéseket, amik okozhatnak összenövéseket... Egyébként meg másfelé kell keresni a meddőség okát.
Ez persze csak az én véleményem és lehet, hogy ismét hülyeségeket írok. Majd jól kijavítanak a lányok, ha rosszul tudok valamit ;)

Kép

Kép
bettica

GIna: Jobbulást neked is! Ha lázcsillapító kell, akkor Lafi a múltkoz nekem paracetamol tartalmú bogyót írt, hogy lehet szedni. Ennek megfelelően vettem Mexalent és a leírásában nem tiétják az első harmadbeli szedését. De Te már túl is vagy az első trimeszteren :) De jó, gratulálok!

Kép

Kép
bettica

Akit érdekel az orvostudomány a 21. században című hsz-em azaz hogyan éld túl az orvosokat és a kórházat (vagyis mit tettek velem ezen a héten), na szóval leírtam a másik topikba.
Vendég

Sziasztok!

Charlott, a dokid butaságot beszél. A petefészek mérete igenis csökkenhet, saját tapasztalat.
A ciszták eltűnhetnek!
A pf-ben a cisztákat nem úgy kell elképzelni, mint egy állandó valamit. Ezek felszívódnak egy idő után. Gondolom az is egyén függő, hogy mennyi ez az idő.
Ha a ciklusod beáll, nem erőlködnek a pf-kek, és van pé, akkor nem termelődik új ciszta, egy idő után a régi ciszták felszívódnak, és kitisztul a pf-ed.
Ahhoz, viszont, hogy a ciklusod normalizálódjon, feltehetőleg a met fog segíteni hosszú távon, nem a lapar.

Lafi, örülök, hogy már otthon! Megyek, és olvasom a beszámolódat.

Niki, :(

Kép
mamint

charlott: Én megnéztem az egyik nem olyan régi uh-mat és nekem 36,1*22,5 és 40,2*25,5, úgyhogy szerintem nem olyan vészesen nagyok a tieid sem. Nem igazán tudom, hogy menni lenne a normális méretük, mert nem találtam meg a neten. A laparnál meg biztosan megvastagszik két év alatt a felszine, de szerintem minél több a lapar, annál vastagabb lesz, mert a szervezet védekezik (szerintem Kép ). Nem hiszem, hogy állandóan műttetned kéne magad.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, így utólag boldog szülinapot...még benne vagyok a 8 napban....
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat, rendesen meg voltam kavarva infóval.

7kincs: én is olvastam azt, hogy idővel eltünnek, felszívódnak a ciszták és abban reménykedtem, hogy most nálam is tisza pf lesz. Laparom februárban volt, így nem terveztem, hogy a közeljövőben menjek újra. Ezt a kéreg dumát én is először hallottam. De hagyjuk is: hajrá spontán baba! :lol:

Rambóka: egyetértek veled és kösz a példát is (gyorsabban megértem ezt az egész dolgot). Azt hittem, hogy a met hatása rögtön a ciszták eltüntetése - azért írtam, hogy "csak" a működést szabályozza. De nem akartam lebecsülni a metet,mert nálam is csodákat művel. (úgy néz ki telhetetlen vagyok) :oops:

Bettica: egy kicsit félreértettél vagy nem írtam le mindent. Szóval a Paragihoz azért mentem el, hogy legyen egy női dokim, aki tudja mi az a pco és hogy vele el tudjam intézni a rákszűrést és egyéb dolgokat. Most ő csak egy méhtükrözést ajánlott fel. És én megyek is csütörtökön. De nem szólt bele a met szedésbe. Továbbra is Tűű dokihoz járok e miatt. UH-n, nem a Paragi doki volt, hanem egy nőcike, akinek (ezek után) nem tudom, hogy mi volt a titulusa. :wink:

Marmint: reménykedek továbbra is, úgy néz ki, hogy elhamarkodtam a változás időpontját. :-)

KépKép
charlott

Vicky: köszi, hogy megnézted a pf méreteidet. Szóval dagadunk bent! :lol:

Boldog Születésnapot kívánok !!!! :D

KépKép
charlott

Sziasztok!

Pogi!
Köszi! Olyan jó érzés ott lenni köztetek! :D
Gratulálok az újabb nagyon szép ciklusodhoz!És mindent bele! :wink:
Sztrájk: :( De hátha történik már valami, ők legalább tudnak tenni valami "ütőset" (tudom, ez most neked nem vigasz), mert én nagyon felháborodtam, hogy mi tanárként úgy sztrájkolhatnánk, hogy ugyanúgy bemegyünk a suliba, gyerekek jönnek, csak nem tanítunk.Így mi értelme?Semmi! És persze fizetést sem kapunk. Ráadásul nyílt napunk lesz, amikor jönnek a szülők órákat nézni. Mi meg mondjuk, hogy csak felügyelni jöttünk, óra meg nem lesz?! Szóval ennyit a pedagógussztrájkról. :?

Charlott!
NYUGI!(pár napja még nekem is ezt mondták :lol: )
Te is tudod, én is miket írtam nemrég, nehéz, de tényleg annyit tehetünk, hogy megteszünk minden tőlünk telhetőt és bízunk. És MEGLESZ AZ EREDMÉNYE! Bárcsak nekem is ilyen "HAMAR" beállította volna a met a ciklust, mint neked! Türelem és no para és minden rendben lesz! :wink:

Én: Nagyon bizonytalan vagyok, hogy meddig várjak. Úgy szeretném, ha magától magjönne, akár hatvan napra is! Nem tudom, hogy közbeavatkozzam-e és mikor. Iszonyú tanácstalan vagyok! :(

Viszont egy pozitív hír: A gyógyszerész rákérdezett, mire szedem ezt a gyógyszert(egy helyre járok), elmondtam, Abszolút képben volt :D :D :D :D :D kérdezte van-e javulás, milyen a doki, mert ha gondolom tud ajánlani egy nagyon jó debreceni orvost.
El sem hiszitek milyen feldobódva jöttem el, pusztán attól, hogy végre valaki, akinek van fogalma erről az egészről és még orvost is ajánl!
Egyre határozottabb vagyok atekintetben, hogy továbblépek januárban, de nem Debrecen, hanem Pest felé(az nekem könnyebben megközelíthető, mégha kicsit messzebb is van, és nekem ez a mensmentis annyira profinak tűnik, egy szál kétségem sincs, hogy ott a helyem, csak innen kicsit komplikált, ezért szeretném a segítséteket kérni, hogy szerintetek hogy lenne ez kivitelezhető(akár úgyis, hogy nem fér bele egy napba-az út 3és fél óra)Gyakorlatilag szinte a nulláról kellene indulni, mert egyetlen laboreredményem van, az első(márciusi)de például terheléses inzulin nem is volt, csak cukor, amikor meg mozogtam, szóval az se sokérő. Segítsetek, hogy lenne ez megoldható, mennyi idő, meg ilyenek.
Bocs, hogy hosszú voltam!
Puszi mindenkinek! Zazzy

Kép
Kép
zazzy

lafead: Köszönöm.

charlott: Én sajnos kívül is ki vagyok párnázva rendesen, de diétázni meg nem igazán tudok.

Egy kicsit megfájdult a torkom. :( Apa már itthon volt a héten, úgyhogy a legutóbbi ivarkodásnál :oops: azt hiszem bekaptam a baciját :?
vicky79
Budapest III. kerület

Ginuska!

Acetilszalicil tartalmú gyógyszereket nem szabad terhesség alatt szedni! (Pl. Aspirin, Aspro-C, Kalmopyrin)
Panadol tartalmúakat viszont nyugodtan! (pl. Paracetamol, Panadol, Coldrex, Rubophen és a Mexalen is :wink: )

Vicky!

"ivarkodás" Ez jó! :lol:
Párom is lázas. Gergő meg 40 fokos volt délután, egész este küzdöttünk, h. lemenjen a láza.
Szerintem influenza járvány készülődik.

Zazzy!

A NLC-n kérdezett hasonlót nemrég vki.
Azt hiszem akkor az volt a válasz, h. hívja fel az illető a MM recepciósát és vele kell megbeszélni, h. egy napba beleférjen minden.
Szóval telefonra fel és dumáld meg a hölggyel, h. ez a gondod, szerintem segíteni fog! Sok sikert!

rambóka

Sziasztok!

Charlott akkor félreértettelek. Megnéztem neked, hogy az én pf-eim mekkorák voltak most. Sajnos méretet nem írtak, csak annyit, hogy normál méretűek...
Sajnos ez az egész metes dolog türelem játék. Muszáj engedni hatni és ehhez idő is kell. Szóval tarts ki és meglátod minden rendben lesz, a babó is jön hamarosan ;) Ez most nehéz időszak, de nem tudsz mást tenni, csak kitartóan várni...

Lafi: Olvastam a töridet. Nagyon gáz, hogy az emberrel ennyire lekezelően bánnak és ha nem úgy teszel vmit, ahogy nekik tetszik, akkor fenyegetnek és lehordanak. És még titkolózni is kellett :shock: Szóval hihetetlen... Nagyon sajnálom. Vigyázz magatokra, hogy ne kelljen visszamenni oda.
Tegnap este jó kis migrénem volt, Te jutottál eszembe. Bevettem 2 Mexalent, de fél óra múlva kijött :( Elég rosszul voltam, még a borogatás sem segített... Szégyenlem, de muszáj volt bevennem valamit és lenyomtam egy Cataflamot :( Most megnéztem, hogy mekkora hülyeséget csináltam, de a leírásában csak azt írják, hogy a 3. trimeszterben nem szabad szedni. Egy kis lelkiismeretfurdalásom van, mert mi van, ha mégsem ez derült volna ki...

Zazzy: Telefonál majd, biztosan meg tudtok egyezni valamiben... Azt hiszem egyszer már vki felvetette ezt a kérdést és ugyanezt tanácsoltuk ;)
Vannak emberek, akik képben vannak apcos-el kapcsolat, pedig nem is orvosok? Valószínűleg akkor a környezetében van egy ilyen beteg :( Kár, hogy így tudják meg az emberek, hogy mi az a pcos és, hogy nem kell feltétlenül kés alá feküdni miatta...

Vicky: Boldog szülinapot így utólag is!!!

No, megyek takarítani, tegnap elsunnyogtam, egész nap csak aludtam ;)

Puszi

Kép

Kép
bettica

Bettica, nekem is migrénem volt tegnap!Éjjel meg szinte semmit sem aludtam, nem tudom, cataflamot bevehetsz-e, én azt nem mertem, addig azt ettem, helyette quarelint eszem, abból napi 2 - t is lehet....
Vendég

Sziasztok!

Zazzy ha mégis Debrecenben gondolkodnál Valicskó drnőt tudom ajánlani (péntektől a mensmentisben is rendel) Tb-s rendelés Mm.-es orvos. :wink:
A ciklussal sztem 40napig érdemes várni, ha addig tuti nincs pé és baba akkor lehet norcolutot szedni.

Lafi nem semmit kellett kibírnotok..

Gina jobbulást!

Szép vasárnapot!
Vendég

Zazzy kétszeri felutazással mindent tudnál intézni (egy napba nem fér bele, sajnos)

Egy szerdai nap: reggel labor, délután Arnold doktorral UH.

Következő kedden: Breyer drnő/ Tűű dr., leletkiértékelések, kezelési javaslat + Zentai Andi diétás tanácsadás.

Másik lehetőség, ha egyszer mész fel, de ott alszol két napot. Ez esetben szerda ugyanígy, hónap utolsó csütörtökén van diétás tanácsadás (vagy megbeszélhető, kérésre, más csütörtökökre), és pénteken Valicskó drnő délelőtt.
Vendég

bettica: Köszönöm.

rambóka: Boldog szülinapot neked is.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Norka! Írok pü-t!

Kép
Kép
zazzy

Pogi!
A táblában 36.cn van, pedig már 38 :(

Kép
Kép
zazzy

Ja!Gondolom jó nagy hülyeséget írtam!Mivel két napja tetted fel, gondolom ezért... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?