Hajni! Gratula a centikhez!!!
Zazzy, nekem a nődokim azt mondta, hogy abban az esetben, ha a hosszú ciklus gyakorlatilag egy pé nélküli és egy pé-s "ciklusból" áll, azaz az előző mensitől egy ideig alszik a szervezet, majd felébred, ovulál, akkor nem érdemes meghozatni, mert a progi csak bekavar. Persze ez nem több hónapos ciklusok esetére igaz. T. doktornál is rákérdeztem, megerősített. De ugye nálam tényleg kb egy, másfél ciklusnyi idő után lesz pé, és szerencsére elég egértelmű jelei vannak.
Ezért eldönöttem, hogy x nap után, ha addig nem éreztem pé-t, akkor kérek progit, és meghozatom.
Ha már a 40-50. nap körül jársz, és nem tudsz róla, hogy volt-e 2 héten belül pé-d, akkor azért jobb, ha meghozatod! negyedéveket, féléveket nem érdemes várni. Viszont a duphastonnal is mértékkel, mert ront az IR-en.
Rambóka, nálunk is szakad. kb 5-6 cm-es hó van már, az orromig se látok, minden fehér!
Ne aggódj, holnapra biztos hozzátok is megérkezik!
Lyutka, bükk fennsík?! Kirándultatok (hajnalban
), vagy természetes, hogy "kiugrassz" egy fotó kedvéért? Gyönyörű hely! Kicsit irigykedem, mert hóval borítva még nem láttam.
Zsizsik! Mesélj, mi van veled!
És a többiek is! Backa, Alice, MNiki, Szisza, Kikka, Kandi! Babázós különítmény!
Pogi, magadról te is régen írtál, gyomorbántalmakból kigyógyultál már?
Anyoo, úgyis tudod, de azért írom, nagyon drukkolok!