Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Evelyn, üdv köztünk!

Tényleg olyan sok mindent írtunk mostanában, hogy nem győzök mindent megjegyezni!!!
Kinga!!! Nem zavar ha kételkednek az ilyen dolgokban, én tudok bennük hinni és jó dolognak tartom, na meg ajánlom akinek úgy gondolom, hogy jót tenne!!! Örülök, hogy kipróbáltad, na meg annak pláne, hogy használ!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mit iszol????????
/És sokat javult a pocid???/
Én ma délelőtt vizsgáztatni voltam, teljesen elfáradtam. Nagyon fárasztóak voltak ma valahogy. Mondjuk sokan meg is buktak, pedig mindenkinél egy csomót vártam.
Reggel én is úgy fáztam, bár az az igazság, hogy idebent még most sincs melegem. sőt...
Mindjárt megyek ebédet csinálni, csak még nem tudom, hogy sült vagy rántott csirkecombokat csináljak. Szerintetek??? :lol:
Olyan jó, hogy ennyire sok kismamánk van már! Vigyázzatok azokra a kis pocaklakókra!!!!
Ja tényleg most jutott eszembe, hogy mivel mi most jó nagy felújításban vagyunk, mindent meg kell vennünk ebben a hónapban, mert jövő hónaptól emelik az Áfát és minden , de minden drágább lesz../kivéve azt a pár "alap" élelmiszert/
Ugyhogy ha hasonló cipőben vagytok, cselekedjetek Ti is így! :lol:
ronci

Laptető??? Na hátha!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ronci

Evy
Még jó, hogy jó helyen vagy köztünk, meghozzuk neked a babát. :lol:
Egyébként tényleg ne görcsölj rajta, hamarább össze jön. Sógornőmnek 2 évig nem sikerült, már sírt minden hónapba, amikor megjött, aztán elhatározták, hogy mennek külföldre élni/dolgozni, és még abban a hónapban terhes lett, mert nem foglalkozott vele. Lehet ebben valami.
De nálad nem így lesz! :)

Kép
Kép
susytunder

Ronci! Hajrá! :lol:

Kép
Kép
susytunder

Ronci
Sült csirkecomb egyszerűbb. :)
Mi elhalasztottuk a felújítást, apa fél, inkább befektetünk. :roll:

Na kussolok most már. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Ma korábban eljöttem, a szemész és az ünnepség miatt.

Képzeljétek, megrendeltem Anyukámnak a Nők lapját és a Nők lapja konyhát, de titokban. Ma meghozta neki a postás és majdnem visszaküldette vele, hogy ő nem rendelt semmit. Szerencsére eszébe jutott, hogy mondtam, hogy számítson május elején meglepire, meg a postás is állhatatos volt, így megtartotta az újságokat :)

Anita, igazad van. Mindig a saját baja a legnagyobb az embernek, jól bele is keveredik, aztán észre veszed, milyen jó neked. Bendike nálunk olyan örömmel ment oviba, mert lesz az ünnepély és mondhatja nekem a verset :)

Sziszkó, akkor csendben grat. És köszi :)

Evy, üdv itt. A két hónap simán belefér :) Meglesz az a baba.

Nos, rohanok is tovább. SZtem este még benézek, meglátjuk, mit mond a doki a szememre.

K.

Kép

Kép
kinga82

Hű, egyszerre írtunk :)

Ronci, nekünk is meg kellene venni mindent, de páromnak elindult a szezon, a festő nagy ívben tojik a fejünkre... :evil: :evil: :evil:
Mit vizsgáztattál? Kiket? Most én vagyok lemaradva?
Supergreen 9-et iszom. És örülök, hogy nem bántódtál meg. Én úgy érzem, hogy sokat javult. Már tovább is ajánlottam a húgomnak (szintén refluxos és érettségizik-tiszta idegbaj). Megpróbálom mától elhagyni az esti bogyót, ha nem fáj, akkor majd a reggelit is. Jövő héten úgyis megyek gyomortükrözésre.

A sült csirke sokkal egyszerűbb. Én soha nem csinálok rántottat :)

Susy, mondjad csak :) Kristóf hogy viseli az időt?

K.

Kép

Kép
kinga82

Tényleg köszi a fogadtatást!Mennem kell főzőcskézni :-) Vigyázzatok magatokra!! Remélem szombaton tényleg már két csíkost tesztelhetek!!!
Pusszka

Evelyn33
evelyn33

Evelyn, üdv itt, majd szépen mindannyian babásodunk. Én is azon vagyok, hogy tereld el a gondolataidat és ott lesz a babó :wink: én profi tünetbeképzelő lettem a nagy akarásban, tapasztalatból beszélek :wink: megy drukk szombatra!

Susy, az esőben mi is így jártunk, Lillu sem értette miért fordulunk vissza a teraszról, cserébe nagy földhözverős hisztit kaptam :lol:

Annyira aranyosak lehetnek a gyerekek anyák napi ünnepségen, már várom, hogy Lillu is ilyet tudjon :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Remélem a fejfájás csak engem ért el! Reggel Ati oltást kapott, most meg virul a feje. Szerencsére nem lett nyűgösebb és láz sincs. Délben bepuszilt egy üveg almapürét. Ez volt az első ilyen nagy adag, de nem volt elég neki, így szopizott is. Még van néhány üveg gyümi itthon, utána jöhet a főzi. Az már laktató és tápláló kéne, hogy legyen :-) Este meg ortopédia :-( Semmi kedvem menni... Ja, és aludt az esőben :oops: Nem volt szívem felébreszteni, ezért maradt a kertben délelőtt. Jót szundizott. :lol:

Evelyn! Nem vagy elkésve semmivel! Remélem hamarosan sikerrel jártok! (Lehet benne valami, hogy nem szabad nagyon rágondolni. De az ember hogy csapja be a saját agyát??? Ezzel volt gondom nekem is.)

Kinga, ez jó, hogy használ a trutyi :-) Hátha tényleg nem kellenek bogyók.

(Férjem tudatta, hogy ő készen áll a kistesóra :shock: Aranyos, a gyártási folyamattal nekem sincs gondom :wink: )

ÓÓÓ, elkezdett sírni, betolatott a kiságy alá, és nem tud kijönni, szegénykém :shock:

Teszek képet, ha nem baj...
Kép Így tolatunk be az ágy alá. Kúszás még nem megy csak a tolatás. Négykézláb néhány másodpercig megáll, aztán kiterül :-)

Kép És az új szokás, hogy minden rongyot, ruhát és takarót magára pakol. Ott várja, hogy megtaláljuk. Szólok hozzá és vigyorogva lerántja magáról. Így van ez a saját takarójával is. Sajna sokszor alvás helyett :?
almi

Hédi! És neked még nem is gratuláltam! :? Vigyázz magatokra, és növekedjetek szépen :-) !
almi

Sziszkó, részvétem!
Igen, a fekete "démon" én vagyok :D na de, hogy démon lennék azt nem hinném :lol: :lol: Ez régi kép, most fekete a hajam... Meg a napszemüveges is én vagyok oldalról :D Jó érzés, ha az embert vezetés közben fotózzák és mégcsak nem is szabadott elnevetni magam :D

Susy, nálunk a rólam készült képek is megoldottak... Csak én éreztem magam elég bénán először :D Ismerős műtermében szokott fotózni, én is oda mentem vele...
Egyébként Nikon D70es gépe van a páromnak, meg néhány objektív, de azt meg nem mondom milyenek. Megnézem otthon a bátyád képeit is!

Ronci, sült csirkecombot :D Hmm, de éhes lettem :)

Én is úgy tudom,hogy itthon átlagosan 1 évet szoktak mondani a babára... De ha valaki ezen görcsöl, akkor biztos, hogy nem jön olyan könnyen össze...

Itt nem esett még az eső, de olyan álmosító idő van, hogy dolgozni sem nagyon volt erőm...
Nekem a nyaralásra kell vásárolnom, de az az alap élelmiszerek közé tartozik :)

Felújítás: Mi pont 1 éve fejeztük be nálunk... Parkettázás, festés, bútorcsere stb... De sikerült kifognunk egy nagyon jó hálószoba bútor szettet... Volt benne egy hatalmas szekrény, 1 komód, 2 éjjeli szekrény, és egy 180x200-as ágy, és ez volt igy 90.000 ft... a Kikában ugyanez azt hiszem 180.000 körül volt. Kiállított darab volt, igy nem volt doboza, de hát nem zavart :D

Kép
encsike87

Almi, nagyon édes a kisfiad! :)
A fejfájás az engem is elért... De gondolom ettől az időtől van....:(

Kép
encsike87

Sziasztok!!!
Már bezacskóztam szegény kis csirke combokat..ugyhogy sütve lesznek!!!
Susy! Kösz a szurkolást, rajta vagyunk a dolgon!!! :lol: Mi is befektetnénk, csak a felújítás el visz mindent, amit befektethetnénk.. :lol: így csak a párom fektet be engem az ágyba. :lol: nekünk muszály felújítanunk, mert totál szétverettük a házunkat/ de úgy teljesen/ és nem tudunk addig beköltözni amíg nincs rendbe rakva. De imádni fogom ha kész lesz.
Kinga! A supergreen jó. A neten rendelted? Remélem el tudod hagyni a gyógyszereket, nem jó ha sokat kell szedni!
Amúgy nem tudom, de talán már mondtam, hogy elsősegélyből vizsgáztatok, tudod akik jogsit csinálnak, vagy akiknek munkahelyi elsősegély vizsga kell.
ronci

Ronci, és akik megbuknak, ők mit nem tudnak? Nekem a kar felkötésével volt folyton bajom, pedig meg tudtam csinálni... :) De vizsgán csak lélegeztetnem kellett meg stabil oldaltfekvés... Átmentem :lol: :lol: :lol:

Kép
encsike87

Almi!!! Cuki a kisfiad! Mindig mosolygós leszek ha ránézek!!! :D
Encsi! Készül a sült csirkecomb! Ha erre jársz ugorj be! :lol:
Engem most kikerült a fejfájás!
Tegnap meg tegnapelőtt tiszta beteg voltam, volt /délután!/ olyan hányingerem, hogy nem nagyon akartam enni... mondtam páromnak, ha nem lenne még korai ilyen tüneteket produkálni, biztos azt gondolnám, hogy babás vagyok.. dehát még korai lenne... :(
ronci

ENcsi!!!
Hát, hogy mit nem tudnak?? Vagy 4-en nem tudták lélegeztetni a babát, egyetlen hatásos befújásuk sem volt, vagy ketten a felkartörés vagy vállficam rögzítését nem tudták, nyomókötés...fektetési módok.. vérzés felismerése...szóval csak a legalapabb dolgok.. van egy csekklistánk, hogy mi számit bukást jelentő hibának..pl. stabilnál ha csuklónál fogod meg az alulfekvő kart, nem a vállnál, akkor az már bukta..meg ilyen kis nyalánkságok..
Ugyhogy most van újraélesztés, aztán stabil, aztán pedig A és B tétel, amiben szituációk vannak. Én meg komolyan veszem, mert tudom mennyit jelent egy embernek ha van aki segítsen rajta a kiérkezésünkig.. lásd pl. egy nyaki artériás vérzés.. vagy egy sima artériás..elsősegélynyújtó nélkül halott mire kiérünk, főleg ha nem helyben van. Újraélesztés..nem tudjuk visszahozni általában, ha valaki nem kezdi meg az alapfokú újraélesztést.. ugyhogy ezért.. :D Nem vagyok szemét, csak nincs bocsánat, ha árt a betegnek valaki..ha meg meghal vagy fájdalmat okoz, azzal árt..nagyjából.
ronci

Hú Ronci egy ilyen tanfolyam már rám is rámférne újra - 11 év alatt sokat felejtettem :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ronci
Jó ez a párom befektet az ágyba szöveg. :lol: :lol: :lol:

Fejfájás nekem még nincs, remélem nem is lesz.

Kristóf fél 1- től alszik. :roll:

Kép
Kép
susytunder

beneildi!! Oké, akkor majd minden héten tartok itt egy mini tanfolymot valamiről!! :lol:
Susy! Nem csak a szöveg része jó!!! :lol: :lol: :oops:
Na most el kezdem össze számolni, hogy mennyi pénzt is kell nagyon gyorsan bele ölnünk a házba..mármint ebben a hónapban.. de még leszek.. Pussszzz
ronci

No, egy csomót írtam az előbb és Marci egyetlen gombnyomással törölte. Kezdem előről:

Szóval jó sokat írtatok!

Brigi!
Még nem teszteltem. Szerintem kivárom ezt a négy napot.
Tetszett a távirányítos történet. Úgy látom, hogy akit Marcinak hívnak, az a gyerek nagy csibész :lol: :lol:

Sziszi!
Részvétem :(

Encsike!
Jók a képek!
Mindig szerettem az ilyen puskázós potya vizsgákat. Jót tesz az ember lelkének.

Ronci!
Laptető :wink: :wink:
a vizsgáztatással kapcsolatban jó, amit írsz. Viszont hiába van meg az elsősegély vizsga, ha éles helyzetben nem tud az ember segíteni. _Ha vért látok többnyire rosszul leszek, nemhogy segíteni tudjak. ......

Kinga!
Aranyos lehetett anyukád, amikor rájött, hogy nem tévedésből érkezett az újság :D Tök jó meglepi az ilyen.

Ildi!
Én is nagy tünetgyáros vagyok :lol: :lol: Minden ciklus vége felé hányingerem van,egészen addig amíg meg nem jön.

Almi!
Nagyon édi a fiad!!!

Evy!
Üdv a topicban és gyors babásodást!

Kima
Kép
Kép
kima75

Hello!

Ronci!
Kiszámoltad, mennyi az annyi? :lol:

Susy!
Mibe fektettek be? Mi az, ami mostanában jó befektetésnek bizonyul?

Megyek ünneplőt vasalni holnapra.Mindkettőnknek...

Anita
Kép

Kép
gani

Evelin!
Üdv itt!

Kima Te is akkor fogsz tesztelni, amikor Evelin, ugye? Néznénk nagyokat, ha hétfőn már 2-vel több kismami lenne itt :lol:

Sziszkó!
Örülök neki, hogy rendeződni látszik ez az állás dolog :wink:
Biztosan a párodnak is könnyebb lesz a babavárás így, hogy lesz munkája.

Anita
Kép

Kép
gani

Ronci! Örülök a mosolynak!
Igyekszem ösztönzőleg hatni, hátha látunk még képeket! Marci, Kristóf, Bendegúz, Lillu és a pocaklakók :-) Én nagyon szeretem a képeket nézegetni :lol: :lol: Minden kategóriában :wink:

Kima! Csuda türelemmel vagy megáldva. Én nem bírnék várni! De már csak 4 nap...

A vértől én is rosszul vagyok, de szerintem adott helyzetben nem gondolnék rá, viszont utána kidőlnék...
almi

Anita! Bogit is megkukkantanám képen.... holnap biztos készítesz :-)
almi

Evelyn, szia itt!!! Ha megadod az adatokat, bekerülhetsz a táblázatunkba :lol: :lol: :lol:

Almi, csak miattad :wink: Hoztam kettőt is a tüsihajúmról. Egy hintásat meg egy labdásat. A közös képünket is látni akarod? Az azért nem ekkora élmény :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Megvolt az anyák napja. Már nem bőgtem, mint tavaly (az elsőn), de azért elérzékenyültem. Olyan igazán édesek. Találtam egy "barátnőt" is talán: végre megkerestem a Bendi legjobb barátját és anyukáját. Eléggé egy hullámhosszon vagyunk. :) Örülök, mert mi úgy költöztünk ide, és viszonylag kevés barinőm van, élőben. Barátnőből sosem elég :)

Ronci, tényleg mondtad szerintem. Azt hiszem, rám is rámférne, bár még talán tudnék hova nyúlni. De ezt azért elég hamar elfelejti az ember (tekintve, hogy nem gyakoroljuk naponta).
Supergreennel szerencsém volt: néztem a neten, de beugrottam a bank melletti bioboltba, hátha. És volt nekik. 200 Ft-tal drágább, mint a neten, de annyit simán kifizetnék postaktg-re. Nagyon örültem.

Kima, főleg azért jó ez így Anyunak, mert amúgy is iszonyú feledékeny és szétszórt, így (bár nem vallotta be), biztos vagyok benne, hogy egy pillanatra felmerült benne, hogy tényleg ő rendelte és elfelejtette :) Imádom Anyukámat, nagyon aranyos.

Anita, vasalás :evil:

Almi, Ati olyan édi :) Bendi itt nézegette és nevetgélt a beszorult képen :)

A képeink: Bendi a többi "középsőssel". Vegyes csoport, de egymás mellé állítják az egyidőseket. Hát, inkább olyan magas, mint a hétévesek.
Kép A legmagasabb az enyém :)

Kép A virágokkal (a jobb szélen a kislány a barátnője, Fanni)

Jó pihit és holnapra szebb napot!

Kép

Kép
kinga82

Brigi, nagyon hasonlít rád Marci, ugye? Nagyon aranyos azzal a labdával :)

Kép

Kép
kinga82

Gani
Ingatlanba fektetünk. Nagyon jó áron lehet lakásokhoz hozzá jutni.

Nagyon édes minden baba, és persze nagyobbacska is.
:)

Már annyit beszélünk tünetekről, hogy nekem is hányingerem van. De nálam tényleg csak képzelgés. :?

Kép
Kép
susytunder

almi nagyon édes a kis atika!!!!!!!!!!!!!!!
hékás nagyon cuki a te fiad is.....édesen mosolyog!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a résztvétet!Hát a temetésről csak ennyit:
A templomban nagyon hideg volt,utána meg a ravatalozóban le kellett ülnöm,mert rosszul lettem.A sok állástól lettem rosszul,ha nem ülök le,éreztem,hogy összeesnék.Utána meg mikor a síroknál álltunk,olyan hideg szél fújt+elkezdett esni az eső. :twisted: Teljesen át voltam fagyva!Remélem nem lesz semmi baja a babónak! :roll:

Almi!
Nagyon édes a kisfiad! :lol: :lol: :wink: A kis mosolygós! :D

Hékás!
A Te Marcid is nagyon ari!És az a haj!Nagyon tuti! :lol: :lol: :wink:

Ronci!
HAJRÁ!!!!!!! :lol: Hátha ezek a jelek,már "azok" a jelek! :oops: :wink:
Igazad van a vizsgával kapcsolatban.Ilyenkor nem lehet elnéző az ember,ha más életekről lehet szó!
A melóhelyemen én voltam az egyik elsősegélynyújtó a műszakunkban.Hála Istennek nem kellett használnom,amit tanítottak,csak a 2 napos tanfolyamon kellett részt vennem.
Már tavaly mikor voltam,akkor már a lélegeztetést is másképp tanították,mint két éve.Azt mondták,pont akkor változtattak rajta.

Kinga!
A Bendi milyen nagyfiú!És nagyon jól áll neki a csikornyakkendő és a fehér ing!Csini! :wink: :lol:

Na,eldugulok.Lefekszem,a derekam majd leszakad!
Jó éjt!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jó reggelt!!!
Sziszkó!!! biztos nem lesz baja a babádnak, már nagy hozzá!!! :lol:
Nem emlékszem, hogy elmondtam, hogy mikor jártam oda suliba? ha nem: 2002-2003-ban jártam gazdálkodási szakra. Szép az a fősuli, meg a város is, csak aztán inkább átmentem a tűzvédelmi mérnökire... azóta se voltam Gyöngyösön...csak az M3-on téptünk el mellette..
Ja, az újraélesztés az folyamatosan változik, a laikus most fog változni megint./ráadásul úgy hogy 30:2 arányú lesz a mellkascompressio:lélegeztetés,(mi már 4éve így csináljuk) , meg még pár dolog változik, de közben meg már a nemzetköziben csak a mellkascompressiot kérik.mi meg a nemzetközi ajánlást követjük./ Mikor anno államvizsgáztam, pont előtte 1hónappal változott meg az egész protokoll, ugyhogy a 4év gyakorlást dobhattuk a kútba és az új szerint kellett már csinálni..Király volt. De valószínüleg ez az én sorsom, mert most meg a tűzvédelmin is, ugyebár az Országos Tűzvédelmi Szabályzatot kellett megtanulni kivülről-belülről, erre /júniusban államvizsgáztam/májusban kiadták az új OTSZ-t...és azt kérték államvizsgán...nagyon tutti volt ez is... :lol:
Hékás!!! nagyon cuki Marci!!! Tényleg nagyon hasonlít rád!!

Kinga! Hát nem semmi magassága van Bendinek!!!!Kire ütött? Csak úgy olvadni fognak utánna a csajok! És az a csokornyakkendő! imádnivaló! /tényleg nem kis középsősnek tünik!/Majd mondd, hogy mi történt ha elhagytad valamelyik gyügyszert!!!!
ronci

Sziasztok!

Ronci, igazad van, hogy szigorú vagy, mert ez nem játék. Én sajnos nem jártam be az órákra, mert pont akkor volt amikor suliban voltam, így túl sokra nem is emlékszem.. Pedig néha szivesen megtanulnám.

Sziszkó, biztosan nem lesz semmi baja a babának! Tényleg elég nagy már hozzá! Biztosan erős baba amúgy is :wink:

Susy, megnéztem a bátyád képeit! Nagyon jók! Főleg azok a téli képek tetszenek! Páromnak is megmutattam, neki is tetszettek :) Még nem csináltatok olyan képeket, ahol te vagy a kisfiaddal? Én majd biztos szeretnék olyan képeket is, ha lesz babánk... De azt lehet, hogy nem a párom fogja csinálni, hogy ő is rajta lehessen :)

Kinga! Tényleg milyen nagyfiú! Én is idősebbnek mondtam volna a többieknél a magassága miatt! Kire hasonlít? Nálunk a bátyám nagyon magas lett, én viszont pici vagyok, és a szüleim sem magasak... Szóval lehet, hogy őt tényleg a gólya hozta?! :D

Hékás, nagyon jók a képek! Az a labdás annyira aranyos! Úgy meg tudnám dögönyözni :lol: :lol:

Kép
encsike87

Ok Ronci, várjuk a leckét:lol:

Na jó Almi a kedvedért egy képet én is rakok:
Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
De szép kislányod van!Tündéri! :lol: :lol: :lol: :D :D :) :)

Ronci!
Nagy váltás volt Neked anno a gazdálkodásiról a tűzvédelmi mérnökire,nem? Miért váltottál?Nem jött be a gazdálkodási vagy nehéz volt?

Lányok,ma sűrű napom lesz.Nemsokára indulok a védőnénihez a kötelező havira.Utána körzeti dokihoz táppénzes papírért.Utána hazajövök,ebéd,majd végül megint megyek a védőnőhöz, az előadásra.A babakelengyékről lesz szó!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, Lillu köszöni a bókot. Jó kis sűrű napod lesz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Most látom, hogy tegnap szinte egyszerre raktunk Kingával képet :lol: Milyen édes Bendi!! És tényleg hatalmas!! Ki ilyen magas a családban?

És Lillus igazi kis kishercegnő! Gyönyörű!!!

Állítólag rám hasonlít Marci. Az tuti, hogy világos haja és szeme van, mint nekem. Pedig mindig azt hittem, hogy a sötét gének dominánsabban, és sötét haj, sötét szem lesz, mint apának. De hát nem :lol: :lol:

Sziszkó, azért jusson időd pihenésre is :wink: És nyugi, tuti nem lesz baja a picinek. Nem hagyjuk :wink: :lol:

Kinga, ha ma tartjátok, akkor boldog névnapot Bendinek!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

De aranyos gyerekek vannak itt a topikban! :D

Evelyn,
üdv itt!

Ronci
grat a laptetőhöz! hajrá!

Mi tavaly újítottuk fel a házunkat, nem semmi meló volt. Ez egy régi ház, így a vakolatot mind letúrni, újra glettelni, simára csiszolni. Csöveket kicserélni, új villanyórát szereltetni... De megérte ;)
Vendég

Bendinek mi is boldog névnapot kívánunk :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Hédi, Hékás! Gratula a babásodáshoz! Vigyázzatok mindannyiótokra!

Evy!
Jön a baba ne aggódj! És üdv közöttünk!

Bár én is tudok tüneteket produkálni baba nélkül, nem tudom, mi lesz ha a pocaklakó beköltözik. Mensi előtt másfél héttel már álva elalszom.

Kinga!
nagyon aranyos Bendi, mintha Majámat látnám. Az ovis fényképen mondjuk ő csak 2-3 cm-rel lóg ki a következő magasságúak közül mivel ők mind nagycsoportosok, de már mesélem neki, hogy a legjobb dolog a legmagasabbnak lenni.

Ildi!
Lilla nagyon szép !

Most kipirosítom a világot és utána remélem már nem fogok!
Úgyhogy Hékás - amellett, hogy Marci eszméletlen jó fej, lehet, ha fiunk lesz beáll a tömegnév sorba - bedőltbetűzhetsz.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Ildi
Lillu milyen kis csábos! Széééép! :)

Encsike
Köszi a bátyus nevében is. Ő Olympus E- 510- zel fotózik, és hát igen, az objektívek...Borsod megyei viszonylatban, kb. 1 ház ára van benne a felszerelésében. Már több pályázatot nyert, de csak hobby szinten csinálja, nem is értem, mert ez egy igen csak drága hobby, inkább poshad a Borsod Chembe vegyészként. :?

Kristófot kijöttek valami kiütések, voltunk orvosnál, lehet, hogy allergia.

Kép
Kép
susytunder

Ja! Encsike az lemaradt, hogy szeretnénk mi is képet együtt, de 220 km- re lakunk egymástól, kb. 3-4 havonta találkozunk, de a bátyus általában dolgozik, vagy nekünk van dolgunk, mert tudod azért így fotózni nem 2 perc, állítgatás, ez- az... de remélem mielőbb sor kerül rá. :)

Kép
Kép
susytunder

Bendi

Kép
Vendég

Sziszkó!!!
Hogy nehéz volt-e a gazdálkodási??? Szerintem mindent meg lehet tanulni, csak akarni kell és nem árt ha érdekel egy picit! Itt az volt a fő baj, hogy nem érdekelt. Amúgy is nagy váltás volt a tiszti után bármelyik suli is ami nem egészségügyis. Igazából a tűzvédelmi tünt nekem eddig a "legnehezebbnek", mert sok otthoni meló volt vele. Matek, mechanika, rajzos tárgyak stb..
Beneildi!Nagyon cuki Lillukád!!!
ronci

Kinga!!!
Bendinek boldog névnapot kivánok!!!!
ronci

Mi van velem ma. Mindent elfeledek!

Bendinek boldog névnapot!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Bendinek boldog névnapot kívánok én is!

Susy, igen, nem olyan egyszerű ez a fotózás. Párom is hobbiként csinálja, de marha drága azt kell mondjam :? Egyébként ő 4 órát szokott számolni egy fotózásra, úgyhogy tényleg nem rövid idő, de ott meg olyan gyorsan elmegy...

Tök jó, hogy süt a nap, csak ne hosszú ujjú felsőt vettem volna fel reggel :lol:

Kép
encsike87

Suli: Igen, az biztos, hogy mindent meg lehet tanulni, csak kell, hogy érdekelje az embert, amit tanul. Engem soha nem érdekelt a matek pl és alig bírtam megtanulni, főleg az ilyen mátrixos dolgokat... :D Na de túl vagyok rajta. Viszont ha szeretsz valami tárgyat akkor meg tök jó :)

Kép
encsike87

Szisztok!Bekukkantottam.Milyen édes kisbaba képek vannak itt fent :-) az embernek máris szebb a napja , ha látja :-D
Annak örülök,hogy nem csak én képzeltem be terhességi tüneteket itt a nagy babaakarásban :-)
Már csütörtök,szombatig mindenképpen várok a teszttel :-),de messze van.Remélem pozitív lesz és már nem is jön meg vasárnap a mensim.
Furán érzem magam napok óta,hulla fáradt vagyok,pedig semmit sem csinálok,de a cicim nem fáj,csak talán egy picit,de az is lehet ,hogy csak amiatt ,mert folyon nyomkodom:-D.Annak muszály fájnia ,ha már jön a baba?hmmmmm....
Nah mindegy :-) ,addig is nézegetem ezt a sok kis apróságot :-)

Evelyn33
evelyn33

Evelyn, nem kell fájnia. Nekem sem fáj. Szóval hajrá. Akkor már csak kettőt kell aludni? :wink: :lol:

Mmanya, mindent bele! A Marcell meg tényleg szép, csak hát a játszótéren sosem tudom, ha valaki elkiáltja magát, hogy Marci, hogy akkor kinek szól :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?