Gaby, Kata, Klarissza, Bettike, Melcsi, Ancsa, Pandácska, Szirom, Lili! Millió puszi, hogy megemlékeztetek 29j. szülinapomról!
Lili!
Szirmi! Neeeekem tecccik! ?ármint a görbéd. És hát ha 13-on volt, akkor ez már 6. DPO.
...Hát, kifogott ám apucin a csülök! Több, mint felét elcsomagoltattuk, és a szenya itthagyta nekem - mert már elment. Nesze nekem diéta. Lefagyasztom, hehe! Kedden megkapja a kis mohó.
Tényleg szép ott felétek! Legközelebb bicajjal, utána meg kenuval megyünk! Aztán meg a suliból kölkökkel a Regattába. Gyakorlatilag beköltözümk Hozzátok! Örülsz?
Ancsa! Nem mensi, az tuti! A vérzés normális. Támadd meg Áfonyát, neki is nemrég volt, emlékszel?!
Szezsó! Mikor lesz UH? Miért is kellene megjönnie?
Klarissza! Szapadi káááá!
Fénykép, fénykép!
Ne aggódj, az égvilágon semmi baja nem lesz Kisklarinak, ha esetleg ott kuksizik a pocakodban. Tesztelj!
Bettike! Táblajavaslat: Mivel gyakorlatilag már olvashatatlan, ezért a jelenleg passzív fórumtagokat (akik már több hónapja nem voltak) át kellene írni egy másik táblába, és csak az aktívakat frissíteni és tenni fel nap, mint nap. Őket úgysem tudod frissíteni, ha azt sem tudjuk, mi van velül. Aztán ha bekukkantanak, akkor felrakni az ő táblájukat is. Szerintem nem lenne ebből balhé, és legalább olvasható méretben használható is lenne.
...szóval, csak annyit akartam mondani, hogy jó reggelt!