Új privát üzeneted érkezett!

Oké Cocamica, de mi már mindegy, mert megvolt a pé, úgyhogy mostmár csak saját kedvünkre :wink: Hú, ennyire laza egyik hónapban sem voltam :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs, lehet hogy nem fogsz tovább hízni ilyen nagy ütemben?! A barátnőm 20 kg-t hízott és már nem is látszik rajta, a babája meg csak 7 hó-s! Én nem tudok kismamáknak fogyókúrát, sajna!

Kép
kata05

Szezsó! Az ördög és a tüsző nem alszik!!!
Muti görbédet!

Kép
zölddisznó

De Babancs Te annyira de annyira vékony voltál előtte, hogy szerintem 10 kg plusz baba nélkül is elfért volna rajtad... :D

Kata: miért nem tudsz regisztrálódni?!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca!

Sajnos muszáj lesz..ha így folytatom, lassan nem tudok majd járni.
Nekem sok ez .. nyáron 50 kg voltam, most meg lassan 70...
és a pajzsmirigy-kezelés is rátett egy jó 5 kg-ot.
Sok ez a 157 cm-mhez.

Kép
babancs

Itt van a kis sunyi!
Kép

De most aztán tényleg mennem kell!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok!

Először is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, és minél előbbi babásodást! Remélem januárban is lesz + teszt! :lol:

Most már tényleg tanácstalan vagyok. Létezik olyan hogy egyik hónapban van a másikban nincs pé? :shock:
Azt hiszem ebben a hónapban nekem nem volt, és nem is lesz :(

Íme a görbém:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Tudnátok ajánlatni nekem valami olyan tesztet, ami kimutatja a pé-t? Lehet azokban bízni? Harmadik hónapja hőmérőzök, de ez az első, hogy nem megy fel a hőm. :( Sőt! Nagyon alacsonyan van.
Nem értem!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, ez velem is ugyanígy van. Előző (első) 2 hónapban felment, most meg nem. Lh teszt: 1. hónapban nem használtam, 2. használtam, csak - - at mutatott, 3. használom: tegnap + volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babymarkt-ot vettem, az itteni topikos Csajszik ajánlották. Meg van még a Covay is, amit javasolnak. A Babymarktot félbe lehet vágni, kvázi fele annyiba kerül így.

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Rosszul fogalmaztam, fel felment, csak pé. előtt is fent volt, tehát nem 2fázisú... :roll:

snufi

Snufi!
Köszönöm szépen az infót! :lol: Kipróbálom azt a tesztet, hátha.. :wink:
Én úgy látom, hogy erről a hónapról lemondhatok :( de majd a következő. Neked még kisülhet valami jó. :lol: Úgy látom elkaptátok. :lol: :lol: Lehet, hogy benne leszel a januári háromban!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, szerintem ma lesz pé-d!!!! Apára fel!!! :lol: :lol:

Azért nem tudok regisztrálni, mert kéri a telcsi számot, én meg nem akarom megadni,tőletek is kérte, ti hol regisztráltatok,melyik menüpont alatt?

Kép
kata05

Úgy legyen! Már ideje lenne!!!!!!

snufi

Kata! Te buta tojás vagy! Adj meg egy kamu számot. Én is úgy csináltam. Sőt! Nekem mindegyik adatom kamu :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Valamelyik oki :P csajszi elmondaná nekem, hogy mit jelent az ha egy görbe kétfázisú vagy nem! Butili vagyok!!! :roll:
Vendég

Honlapon nincs fennt minden kép, természetesen millió babaképünk van. Inkább a jelenbe ugranék, két ekkora fiam van már :) Morris (7) és Damian (9). Sajnos nem az én pocakomban laktak, de igaziként szeretem őket.

Ezek a nevek férjem Holland mivoltát ékesítik.

Ezen a címen érhető el a kismillió kép:

http://spaces.msn.com/sutysutyka

Büszkeségeim!!

Két negatív teszt továbbra senem jött meg :? Érdemes holnap reggel is, vagy várjak még? :roll:
judith schloemer

Zöldi!

Köszi a választ.

Az én házidokim kér nőgyógyásztól papírt, hogy kiírhasson.

Fizetés nélküli szabi? Egy osztrák cégnél, ahol a főnök egy idős osztrák pasi?(mellesleg, ha tudná, hogy miben veszek részt, már rég nem dolgoznék a cégnél!!!!) Ha ma szóltam volna, hogy péntekre szabit kérek, se engedett volna el, min. 2 héttel előtte kell szólni, hogy tutira elengedjen!

Szerinted a pénteki uh-ra tudnak igazolást adni?Mert ha igen, akkor a házidokim kiír,ameddig akarom, csak kell egy papír ami alapján teszi.
kisfóka

Na ehhez mit szóltok? Ma is + az LH tesztem!!!!!!!!!! Vélemény? A mai erősebb, akkor ma a tuti? Mondjuk mindegy, Apát így is, úgy is elkapom!!! Mindenesetre érdekes, így a 17. napon!!!!

Kép

snufi

Fókácska! Biztos adnak! Ez tuti!!!

Kép
zölddisznó

Kisfóka,
Én sokat feküdtem utánna otthon de ismerek olyat aki egy percet sem és mégis sikerült neki.

Lányok! nagyon görcsölök a gyogyin meg a meleg fürdőn kívül van valami ami segíthet? Elöre is köszi.
Vendég

Sziasztok!

Szívesen veszek át a görcseitekből, mert én szinte soha nem görcsölök, még akkor sem, mikor megjön! :shock:

Kata! Na sikerült már regisztrálnod?

Zöldi! Holnapra javaslok két gyufaszálat szemkitámasztásra! Én is viszek magammal! :lol: Ja és a görbéd meg azt csinálja, hogy: baba van, nincs baba, baba van, nincs baba, baba van :wink:

Gaby! Igazad volt! Látod én meg nem hiszek neked! :oops:

Snufi! Úgy látom, most te jársz úgy az LH tesztekkel, mint én a múlt hónapban!

Ja! És akartok babás tünetet így a 3. dpo-n? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Köszönöm a válaszokat, akkor remélem adnak igazolást és minden oké lesz és jövőhéten ilyenkor már túl leszek az inszemen!

Puszi
kisfóka

Pandácska! Igen. A pálinka!
Amúgy a magnézium az nagyon jó görcs ellen. És abszolút bababarát.

Bettike! Nekem csak benzines gázgyújtóm van itthon. Az is jó?

Kép
zölddisznó

Zöldcoca,
köszi azt már szedek 3*1et de igy is fáj.

Jó éjt mindnkinek!
Vendég

Zöldi! Szempilláid leégetésére tökéletes!

Kép
bettike
Eger

Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.cd - peteérés??????????? Vélemény? Átlagosan 29 naposak a ciklusaim.

snufi

Snufi
minden lehetséges :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

Két napig nem volt internetünk :( .

Visszaolvastam mindent, de nem biztos, hogy mindenkinek tudok írni.

Eliza, Te tuti, hogy 19 hetes vagy? A babaméret alapján és az UH-kból szerintem min.20 hetes a babád.Persze nem vagyok doki. Jó lenne, ha sikerülne a császárt megúsznod és természetesen tudnál szülni :) .

Babancs, nekem is kb.5 napja mozog úgy hogy már én is érzem. Ma egész délelőtt szambázott és ma este is beindult. Csak akkor pihen amikor apának akarom mutatni :? :? .
A hízás miatt ne aggódj, majd lemegy szopizás után.
Ma engem is mértek 3 kilót híztam megint. Most már jó lenne visszafognom.
Ma már sokkal megfontoltabban ettem, még gyors próbálok tornázni egy 20 percet.
Az AFP-m viszont jó lett :) :) . Csütörtökön megyünk UH-ra.

Szezsó, milyen volt a hambi vacsi??? :D Én szerintem a hamburgeres estémnek köszönhetem a plusz kilókból egyet, az tuti........

Judith, szerintem reggeli első pisiből próbáld. Én anno a 13.dpo-n teszteltem és este (lehető legrosszabb variáció) halvány csíkosat teszteltem. Szerintem várj egy napot és reggeli pisiből próbáld.
Szilcsi ez asszem neked is válasz bár utána már írtad, hogy csak 5-e után tesztelsz. Drukkolok.

Snufi, én még soha nem láttam pozitív LH tesztet :wink: . Nekem sem volt pedig anno két hónapban is próbáltam és tuti, hogy volt pém. Szerintem mindenképpen bujjatok össze apával, lehet, hogy csak most jön a pé. 17.napon simán lehet pé.

Láttátok azt a kisfiút a hirekben akit Győrben raktak inkubátorba a szülei és otthagyták. Gyönyörű baba...... Hihetetlen, hogy emberek ilyet tesznek. De legalább inkubátorba tették.
Áfi, ilyen gyönyörű babát fogtok kapni Ti is.

Bettike, szuper a tábla!!!! Jó, hogy vezeted.

Kata, a telcsiszám is kötelező adat? Próbáld meg anélkül.

Ancsa, vigyázz magadra, szorítok, hogy minél hamarabb túl legyél a beavatkozáson.

Az én szilveszterem nagyon nyugdijas volt. Itthon voltunk apával, ágyból követtük az eseményeket. A himnuszra alig tudtam felrázni.
Idén már hármasban leszünk, de jó lesz :) .

Irtam, hogy megvettem az első terhes gatyómat. Nagyon tuti. Babancs, ajánlom neked is az Árkádban a terhes mama boltot. Szép ruhák vannak és viszonylag megfizethető áron. A gatyó olcsóbb volt mint a C und A-ban.

A gyerkőcnek márciusig nem veszünk semmit, majd utána talán.

Puszi mindenkinek és szép estét.

Melcsi

Kép
melcsi6

Snufi! Asszem vagy a görbédnek, vagy a tesztnek kell hinni, a kettő együtt nem megy :lol: Kivéve persze, ha holnap reggelre jól leesne a hőd, és utána az egekbe szökne :lol: Különben lehet 17. napon is, én ma jöttem rá, hogy iszonyú összevissza a ciklusom, most pl. 11. nap körül volt, de volt már 16. napon is pé :?

Különben a júniusi görbém detto így néz ki, mint a tiéd,a ferty nem is tett pé-t...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby, bocsi kimaradtál, nem direkt :wink: , jó a görbuszod!!!!!!

Coca neked holnapra jósolok egy 36,9-et :wink: :)

Kép
melcsi6

Melcsi, az utolsó mensi szerint még csak a 18+2n lennék, ami a megkezdett 19 hét (e szerint 06.03-ra várható a baba), de mivel a 4D-en múltkor azt mondta a dokinő, hogy 05.28-ra várható a szülés időpontja, eszerint állítottam be a tickert....e szerint meg 19+1 vagyok ma, ami a megkezdett 20. hét....doki ma a mensi szerint 18 hetet mondott....de a baba fejlettsége meg a 20 hét végére utal...szóval ezen igazodjon ki bárki..., mert én már nem tudok! :(

Kép
elizabeth25

Melcsi,
a próféta szóljon ki belőled!
Mellesleg én sokkal többre tartom azt aki örökbeadja vagy inkubátorba teszi mint azt aki abortuszra megy mert "nem megfelelőek a körülmények".
Vendég

Szerintetek miért nem vagyok álmos?

Kép
zölddisznó

Na Csajszik, Apa lefárasztot :lol: , megyek szundizni! Szép álmokat!!!!!!!!! :P

snufi

persze 2 té-vel. Hihi! :lol:

snufi

Jó éjt!

...úgyis én leszek az első holnap reggel!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
csak beugrok mert apa már mérges :evil:

Szezso, szerintem nem nézik mindenkinek, nekem pl csak azért nézték mert cukros lettem és az tovább ronthatja a szemfenék állapotát.
Na léptem aludni.
Pipike :)

KépKép
Kép
csikken

Hát, jól tippeltem. 2 óráig tévéztem. Valamiért egyáltalán nem voltam álmos. Bezzeg most! Épp megvolt a 3 óra alvás, hogy drága hőmérőmmel randizhassak.
Melcsi! Én nem tehetek róla! Valaki elrontotta a sormintámat:
Kép
Bettike! Ébresztőőőő! Suliiiiiiii
Betegeink hogy vannak?
Pandácska????????????????????????????????????????????
Ma - ha nem lesz lyukasórám - csak késő este leszek. Du barátnőzöm.

Addig is pusz mindenkinek - a korán kelők még elcsíphetnek!

Kép
zölddisznó

Szia Zöldike!
Te is épp oly korai vagy, mint én. Én pl. 4-kor hőmérőzöm, 5-kor kelek:)
Képzeld, sokkal jobban vagyok!

Minddenkit üdvözlök.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Már munkából! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: FÚÚJJJJ!
Bomba robbant az irodámban a 2 hét alatt míg nem voltam, szóval most pótólhatok mindent!

Bocsi, de csak ennyire telt tőlem! :oops:

Szép napot mindenkinek!

Kép
bettike
Eger

Halihó!

Nem teszteltem, negyed óráig filóztam mérés után, hogy mi legyen, mivel fentebb ment a hőm. Később rakok görbét.
Aztán muszáj volt kelnem, nehogy elkéssek, és elhatároztam, nem tesztelek, csak pénteken, ha jó lesz a hőm. Az lesz a 14. dpo.
Babás tünetek? Vannak. :lol: :lol: De itt kinek nincsenek??? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Jó reggelt!

Szilcsi: nem ér az idegeinkkel játszani :evil: Tök izgultam, hogy mikor írsz már, erre tessék.... :lol: De aztán pénteken tényleg...Oké?

Bettike: őszinte részvétem a munka miatt!!! Azért írsz ma még, ugye?

Különben már akartam kérdezni: ENIKŐ?? Vagy lemaradtam valamiről, és mondta, hogy nem lesz?!

Ma nagyon szarul aludtam, és ennek megfelelő a hangulatom is. Még a görbém is rátett egy lapáttal. Nagyom gáz, szerintem:
Kép

Szerintem nincs normális pé-m, úgyhogy abban reménykedek, a köv. ciklusra kapok Clostilt vagy valamit...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, akkor nézd meg az én görbémet, tegnap tettem, nekem a 23. napon volt pé. Valószínűleg a vizsga miatt, az állásom volt a tét, rá két napra megvolt a pé.

Enikőnek elromlott tegnap a gépe, benyelt valami vírust, most gyógyítják a gépet, amint lesz gépe, jönni fog. Minden rendben velük! :lol:

Most nézem, hogy nem állították vissza a babanet óráját??? :lol:
Szezso, a 12. napon mi az a kék pötty 36.9-en?

Kép
szilcsi

Szilcsi: az a kék pötty egy reggel 8:30-as mérés jan. elsején, szerintem nem reális, azért jelöltem be, hogy ne legyen benne a görbében...

A profilban tudod átállítani az órát, téli időszámításra...Anno én is azt hittem, hogy elfelejtették, de itt mondta vki, hogy mindenki magának állítja be... :lol:

Már kicsit aggódtam Enikő miatt, a múltkori fenyegető vetélés miatt, de szerencsére akkor minden oké :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

nagyon boldog ujevet kivanok mindenkinek.teljesuljon mindenki vagya,alma.

nekem most volt eletem legjobb szilvesztere.

probalok visszarazodni a topik eletebe de iszonyu sokat irtatok:)

Kép
monyoka

Kép

Görbuszom.

Egy órával korábban kelek, na ugye, akinek van 8 órás állása!!! :lol: :lol: :lol: Végre, másfél év meló után a négyből nyolc lett. 8)

Csak a ferty nem szereti, mert üres karikát tesz be, pedig most már minden reggel 6.20-kor mérek.

Szia Monyoka! Mesélj a szilveszterről! :D

Kép
szilcsi

szilcsi.jo ez a gorbe es ha jol szamolom 13ik dpo.ez szuper.
a szilveszter nagyon jo buli volt.4en voltunk plusz ket plusfigura.Istenien ereztuk magunkat.a legjobb az egeszben hogy nem rugtunk be.csak jo kedvunk volt,mondjuk ezen elegge csodalkoztunk mert a fiuknak(2ten)lecsuszott egy uveg wiskey.
asszem ennyi a tortenetbol ami szalonkepes,a tobbi nagyon durva :lol:

Kép
monyoka

Most mondjátok azt, hogy nem vagyok a legjobb munkaerő! 2,5 óra alatt lerendeztem az irodát és a mai munkákkal is kész vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Full energy! :lol: :lol:

Szilcsi! Itt izgulunk, aztán meg nem is tesztelsz? Azért ügyi vagy szerintem, hogy így kibírtad! :lol:

Monyoka! Látod! Milyen jól kezdődött az új éved? És ez már csak fokozódik! :wink:

Szezso! Igen még írok! :lol: :lol: :lol: És nincs is olyan, hogy gáz görbe! Csak olyan, hogy sormintás, meg késői pé-s, meg brutál! :wink: vagy csak simán jó! :wink: Szerintem amúgy az lenne jó ebben a hőmérőzésben, ha lehetne olyat, hogy csak beírod az adatokat és nem látnád ennyire nap, mint nap, csak úgy a végefelé kiadná, hogy az akkor ciklusod hogy is nézett ki! Akkor biztos nem stresszelné magát az ember, hogy most hogy is néz ki!

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Már megint nem mértem, mert elaludtunk :oops: Bizisten készülök rá minden nap, de nem bírok visszarázódni :oops: :lol: Mondjuk nem olyan nagy baj szerintem. Azért a pé-t majd valahogy be kéne lőni.

Mi is vacakul aludtunk, mint itt oly sokan, ezért is a reggeli szunya. Valami front, telihold, akármi lehetett a levegőben.

Enikőt már én is hiányoltam, de akkor jó.

Monyó! Örülök, hogy klassz lett a szilveszter :wink: De mit tudtatok olyat csinálni egy buliban, ami nem szalonképes? Én vagy öreg vagyok ehhez vagy ... ? :oops: :wink:

Szezso! De azért még lehet ebből pé, nem? nekem volt már a 22. napon is :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike: ügyes vagy! Szerintem ez egyelőre brutál görbe :lol: de majd meglátjuk :wink:

Szirom: szerintem túlvagyok a pé-n (ha volt egyáltalán), előtte semmiképp, mivel 11. napon volt egy pozitív LH tesztem, és azóta csak halványul a tesztcsík...Ma megyek UH-ra, talán megmondják, hogy volt-e vagy mi van...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?