Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kellemes Ünnepeket! :wink:

Visszaolvasok!

Kép
bettike
Eger

Szia Bettike! Hát te hol jártál 2 napig? :D
Ma és holnap kapd ám el apát! :D

Kép
Kép
robcsi03

Minden hőmérős aktív és passzív tagnak, pocaklakónak és leendő pocaklakónak nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Babancs, Robcsi! Köszönjük! Én is kívánok Nektek hasonló jókat!

Bettike! Gyere ám!

Kép
zölddisznó

Haladok szépen sorban!

Szilcsi! Gratula a vizsgához és a véglegesített munkahelyhez! Ügyi vagy! Görbéd, hogy alakul a vizsga óta? Jelölt már valamit?

Kata! Csak alakul az a görbe! Még pár nap és kezdem a babatünet gyártást! Neked gyors jobbulást! Nekem is nem papucs férjem van! Legalább lehet néha jókat vitázni! Kell az! Munkahelyi karácsony jó volt?

Babancs! De jó! Gratu a kis fütyishez! :lol: Milyen lovagias a férjed! Romantikusra sikerült?

Snufi! Szupi, hogy apával minden rendben! Gondolom, most kihúzta magát! :lol: Ügyes vagy, én bele sem kezdenék a süti gyártásba!

Zöldi! Bemelegettél már? Tanári karácsonyt túlélted? Hát ha te ennyit alszol, akkor fel sem fog tűnni, ha babásan elkap az álomkór majd!

Szezso! Kár ezért a hülye Mikiért! :evil: Látom Murphy meglátogatott a munkahelyen!

Sonjus! Most tényleg? :cry: :cry: :cry: :cry: Tábla ügyben van már valaki, vagy priviben elintézzük? :roll: Amúgy szerintem hamar jelentkezni fognak nálad is az elvonási tünetek! Ennyi nap után már alig vártam, hogy gép közelébe kerüljek!

Gaby! Pé? Megvolt? Elkaptátok? Szép ajándék! Jól tettétek! Addig amíg nem a babóra költötök, mert akkor már másra úgy sem telik majd!

Robcsi! Gratula az első rókához! :lol:

Monyoka! Remélem a vérvétel eredményével minden jó lesz, bátor voltál ügyi vagy! :lol:

Szirom! Szerintem is majd megmondják az okos dokik, hogy mikor és melyik mandulát kell kivenni! A másik dologhoz meg +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica! Jé! Úgy látom ez a 10. napi pé hasonlít az enyémhez! A fertycircle szerint nekem is 10 bár én is korainak tartom! :roll: :lol:

Purc! Inkább pihenj nem érdekes, ha nem lesz tökéletes takarítás meg ilyesmi!

Én is akarok tökéletes szaglást! :lol:

Jesszus mennyit írtatok! Meg még éjszakai műszak! Vagy 3. műszak is sokaknak! :roll:

Biztos jó hosszú lettem! :oops: Ha még eszembe jut valami írom!

Kép
bettike
Eger

Magamról!

Kép Görbe1

Kép görbe2

Szerintetek?

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Köszi!
Még csak ma megyünk vacsizni. Tegnap sajnos nem volt szabad asztal szinte sehol..évvégi záróünnepségek miatt tele voltak az éttermek.
De ma megünnepeljük, hogy kisfiúnk lesz! Imádom a francia konyhát, már nagyon várom. :D

Kép
babancs

Félig meddig itthon voltam! De itt voltak anyósomék, aztán tegnap sógórnőmék meg párom keresztszülei!
Ma meg holnap anyuéknál voltam leszek! Anyum fogyatékosok intézetében dolgozik és van egy 6 éves kisfiú, akit haza szoktunk hozni! Most karácsonyra is elhoztuk és velük voltam, leszek! Szóval el vagyok, voltam, leszek havazva! :lol:

Kép
bettike
Eger

Babancs! Akkor jó étvágyat! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, ha csak holnap meg nem zuhan a hőd, akkor szerintem a 12. nap esélyes. És amint látom most sem bíztatok semmit sem a véletlenre! :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Igen! Apa nagyon lelkes most főleg, hogy itthon vagyunk szabin! :lol:

Kép
bettike
Eger

Babancs jó étvágyat, engem most holmi vacsorameghívással nem igen lehetne felvillanyozni :D

Bettike ez annyira szép dolog tőletek! Ilyenkor annyira sajnálom azokat a gyerekeket, akik intézetben egyedül töltik a karácsonyt. Ezek a gyerkőcök sajna sose tudják meg milyen egy családi környezetben eltöltött karácsony :( De ti ennek a kisfiúnak ezzel örök emléket adtok.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Kicsi volt még mikor anyáékhoz került és úgy megszerettük, amit persze nem szabad, de hát ez van! Azóta sokszor hozzuk ki, persze nem csak ünnepekkor! :lol: Meg ha úgy van akkor megyek be én is meglátogatni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja! Azt azért tudni kell, hogy mivel ők abba nőnek fel, hogy ők ott közösen karácsony, meg ilyesmi! Nem ismerik a hiányát! Ha érteni mit akarok gagyogni! Ezért nekik ez nem szomorú, csak nekünk, mert mi tudjuk csak összehasonlítani, hogy mit veszítenek! Ők maguk módján ugyan úgy ünnepelnek, boldogok meg minden ilyesmi!

Kép
bettike
Eger

Igen, gondolom ők azt szokják meg, meg ők végül is egymás családja.

Ennek a kisfiúnak mi baja van? Szülei sincsenek?

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, örülök, hogy megkerültél! :lol:

Én nagyon ramatyul vagyok, megyek és le is fekszem, az arcüregem kezd begyulladni, délután egyik pillanatról a másikra iszonyú náthás lettem! A torkom is nagyon fáj! Holnap azért jövök! Bocsi akinek nem írtam!

Kép
kata05

Babancs!
Kellemetes romantikás vacsit!

Bettike! Hát, nem tudom. De rajtatok aztán nem múlott!
Legalább nálatok havazik...

Kép
zölddisznó

Kata! Gyógyulj!

Nekem volt egy kerekesszékes vőlegényem. Nagyon sokmindent tanultam tőle, és átértékeltem kicsit a világot...

Kép
zölddisznó

Zöldi! Gyengébbek kedvéért légyszi, mi az, hogy nálunk legalább havazik? :shock:

Robcsi! Fejlődési rendelleneséggel született! Most van kb. olyan 2-3 éves gyerek szintjén értelmileg! Most kezd lassan beszélni tanulni! Nagyon édi, ahogy próbál minket utánozni, hogy mit beszélünk! :lol: Persze azt, hogy NEM tökéletesen használja! :lol: :lol:
Meg még van testi fogyatékossága is! A bal oldalált nem nagyon tudja használni, meg deréktól lefelé nem követi a teste a felső test fejlődését!
Szülei vannak! Évente 1-2-szer látogatják is! De nem olyan szinten vannak, akik tudnák nevelni! Úgy mondanám, hogy buták, nem fogyatékosak, hanem tényleg buták! Az anyja dohányzott, ivott a terhesség során, meg azt mondja, hogy ő nem is tudta, hogy terhes! Annak ellenére, hogy már előtte szült két egészséges fiút! :roll: De mindegy!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Drukkhegység és csóközön!

U.i.: nálunk dédipapa tegnap éjjel infarktust kapott+tüdőgyulladása van, így most kórházban van intenzív osztályon. :cry:
Vendég

Bettike! Azt írtad, el vagy havazva.

Kép
zölddisznó

Nektek is minden jókat! Dédinek jobbulást!

Kép
zölddisznó

Zöldi! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ látszik, hogy képben vagyok! :oops: :oops: :lol:

Athiz! Köszönjük! Dédapukának gyors felépülést! És kellemesebb ünnepeket!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok
Hát én is bevagyok havazva, délelőtt piacon voltam, hosszú sor kígyózott a halnál meg a káposztánál :evil: aztán hajkurásztam mézeskalácsos milka szaloncukrot, mert barátnőm nálam hagyta, hogy a fia ne egye meg karácsonyig, hát apa felzabálta :lol: kecskére káposztát Kép Aztán renrakás és takarítás folytatása következett, utána asztaldísz készítés, után át anyuhoz, hogy segítsek megvarrni a függönyt amit kaptunk, és most este feldíszítettük a fát :D
pár kép
Kép
Kép
Kép
ő Juci cica :)

Mindenkinek Boldog Karácsonyt
Kép

Kép
gaby25

Bettike
pé? hát nem tudom, lehet ma, ha holnap felmegy a hőm :roll: tegnap meg ma görcsölgettem
Kép
csak a pé közeli akciókat jegyzem :wink:

Kép
gaby25

Békességet, boldogságot,
csengőszót és gyertyalángot,
ajándékot, szeretetet,
s mindent ami fontos neked,
ajtód elé fehér bársonyt,
így kívánok szép karácsonyt!

Boldog karácsonyt kívánok minden kedves topiklakónak!!!
Vendég

Áldott és Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Jézuska babát hozzon mindenkinek!

Pusssz

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok,

Sűrű bocsánatkérések az elején, nagyon ritkán tudok bekapcsolódni, még mindig rengeteget dolgozom :( , amikor szabad időm van, azt próbálom a beteg anyukámmal és a családdal tölteni. Igérem, ha már itthon leszek napi szinten jövök, de addig még bő két hónap.

Ma reggel is csak azért ugrottam be, mert szeretnék nektek
NAGYON-NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNNI!!!!!!!!!!

A kismamáknak boldog, nyugodt terhességet, a babára várakozóknak türelmet, kitartást és minél előbbi babásodást és persze babaragacs :D :D .

Lányok, örülök, hogy van ez a fórum, nekem anno nagyon sokat segített, rengeteget tanultam és néhány nehéz ponton is átlendített.

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Jó Reggelt!

Még mindig ramatyul vagyok! :cry:

Ráadásként a hőm is csak idáig volt jó:

Kép

De nem leszek csak azért sem elkeseredve mert karácsony van ma!

Ezúton szeretnénk, minden kedves babanetes olvasónak Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánni!

Kép

Kata&Peti

Kép
kata05

Jó reggelt!

Kata!!! Ez beágyazódási esés! Szerintem tuti a baba, mintaszerű, pé utáni 7. napi hőzuhanás!!! 1 hét múlva tesztelhetsz is, ami azt jelenti, hogy a szilveszteri alkoholról le kell mondanod :lol:

Gaby: jó, hogy jelentkeztél, igaz, nem írtam, de hiányoltalak :lol: Nagyon szép a lakásotok, és cuki a cicátok! Nincs benne valami perzsa vér?

Athiz: A Dédi biztos hamar meg fog gyógyulni! Hihetetlen, hogy a dédik, nagyszülők szervezete milyen szívós tud lenni!!

Melcsi: azért ne hajtsd túl magad!!

Bettike: Te is jó, hogy bejelentkeztél! Látom, mindent beleadtatok Apával, ezen nem fog múlni semmi! :wink:

SZIROM???????

Én is boldog karácsonyt, szép ünnepet, sok-sok szeretetet és meleg ágyikót kívánok Mindenkinek!!!

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szép Karácsonyi napot mindenkinek! :lol: :lol:

Kata! YESSSS! Ez egy akkora beágyazódási esés, mint a nem is tudom mi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirom???????????++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsi! Várunk bármikor is erre tévedsz! :wink:

Mindenkinek nagggyon nagggyon kellemes és szép készülődést, fadíszítést, ajándékozást! :P

Kép
bettike
Eger

Szezso
Jucika anyukája teknőctarka perzsa cica volt, és kiszökött kufircolni :D Barátnőmtől kaptam a cicus 10 éve :D
Szép a nagyszoba, mi? A függönyt meg a szőnyeget most kaptuk anyutól :D A többi szoba még csinosításra vár, ezt nyáron újítottuk fel :D

Kép
gaby25

Bettike
hogy neked milyen szép egyenletes most a görbéd pé előtt, előző görbe hullámvasút volt :wink: most nekem nem egyenletes :lol:

Kép
gaby25

sziasztok.

kellemes karacsonyi unnepeket kivanok mindenkinek:)

Kép
monyoka

Gaby, akkor jól sejtettem, hogy van ott valami perzsa :lol: Nekem is voltak félperzsa cicáim (vörös perzsa anyukától és sima, fekete apukától). Az egyik perzsa arccal (nyomott orr), de kb. negyed olyan hosszú szőrrel rendelkezett, mint egy normál perzsa...Mókás volt :lol: Meg volt perzsa cicám is, gyönyörű szürke, de el kellett ajándékozni, mert a tesóm allergiás volt rá :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mindenkinek békés, szeretettel teli karácsonyt!

Megpróbálok néhány szép hőgörbésnek zebrát és gólyát röpíteni légpostával a fa alá... A kismamáknak pedig egészséget küldök! Vigyázzatok magatokra!

baratodildi

Sziasztok!

Igazázól Szirom miatt rohantam a géphez, de látom még nem jelentkezett. :(

Kata jobbulást, és ha a fertynek van igaza, akkor ez tényleg beágyazódás. (remélem nem neked, mert te ha jól emlékszem 26 napos ciklust jósoltál magadnak) :shock:

Athiz jobbulást a dédipapának!

Gabi szép a függöny, szép az asztaldísz és a szőnyeg is. Ja, meg a cicus is :)Karácsonyfát miért nem fényképezted le? :)

Szirom jelentkezz! Már letörnek az ujjaim :D

Kép
Kép
robcsi03

Jo reggelt!

Kép
Na, mit gondoltok, tok furi a gorbem de a mehszajam mar 4 napja nyitva van ugyhogy szerintem mar volt pe-m azert gyurjuk az agyat rendesen minden nap nehogy lemaradjunk. :lol:

Kata: en is beagyazodasra szavazok!!! Legyen ugy!!! :D En is akarok, en is akarok! :lol:

Gaby: tok jol egyutt haladunk, csak a Te gorbed szebb! :lol: A mehszajad milyen es van tojasfeherjed?
Jaj de gyonyoru ez a cica!!! Mi meg kaptunk ket kis hullamos papagajt Apatol csak szerintem mind a ketto fiu mert veszekednek.

Bettike: en nem hiszek a fertynek, szerintem nem a 10.-en volt pe-d az nagyon korai. Nekem is a 11-re akarta rakni de mar meggondolta magat. :lol:

Ezt kivanom mindenkinek!
Kép

KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANUNK!!!
Lidon csalad

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hát lányok köszi a drukkokat, aranyosak vagytok, de totálisan negatívat teszteltem egy 25-ös One Steppel :cry: 2 napja késik. Hőm 37.

Mi is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk! És én is köszönöm, hogy vagytok, nagyon sok erőt adtok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: sajnálom :( De késik, és tök jó a hőd is!!! Úgyhogy sajnálom, de nem volt jó a teszt :D Én még bízok Benned!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom, sztem sem volt jó a teszt van ilyen, próbáld Medi-labbal ünnepek után ha addig nem jön meg!

Köszi lányok, én is szeretném hogy beágyazódás legyen, de valahogy nem tudok hinni benne! Majd meglátjuk!

Kép
kata05

Melcsi! Jó, higy tudtál jönni! Neked is kívánok hasonló jókat!

Kata! Gyógyulj! Ez jó, ha nem lázasodtál be. Nem rossza az a hőesés, tudod Te azt!!!

Gaby! Szép lett nagyon. És az asztali díszed is. Ma még azért rádolgoztok, ugye?

Bildi! Kellemes további gyarapodást!

Robcsi! Puszi az 50 naposnak!

Tonti! Hát rajtatok aztán nem múlik! Hajrá! Boldog Ünnepet Nektek is!

Szirom! :cry: Amúgy szokott késni? Blablabla...rossz teszt, stb. Én még hiszek Bennetek, jó?

...amint látjátok, felébredtem. Kezdek csomagolni. Imádom! Halászlé kész, lakás rendben, díszítés indul!

Pusszancs!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Boldog, békés karácsonyt kívánok Mindannyiótoknak!

Kata, szerintem is beágy.!

A többieknek is minden jót, gyógyulást,...!

Bocsi, de még 1000 dolgom van! nem, 1001! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Látom, már mindenki estére készül. Én is csak gyorsan benéztem.

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT!

Nálunk már járt a Jézuska, és jeggyűrűt hozott nekem :)))))

zsebi_baba

Zsebi!

Kép ltod, még az angyalok is táncra perdülnek a hírre! Hú, de jóóóó!
Fénykép! Fénykép! Fénykép!
(((nekem tavaly Karácsonyra hozott, meglepiként)))

Kép
zölddisznó

Halihó!

Kata!!!!!!!!!!!!! Tutkó beágyazódás!!!!!!!! Juhúúúúúúúúúúúúú! :lol:
Csajok, innen szüleimtől nem tudok görbét tenni, de holnap bejelöli a ferty a pé-t, ez tuti, kipróbáltam, úgyhogy megvolt 2 napja a pé, hiphipphurrá!!!!!! :lol: :lol: :lol: (el is kaptuk...)

Ne haragudjatok, rohannom kell, csak megláttam Kata görbéjét, és muszáj volt írnom. 8)

Áldott, békés karácsonyt, soksok pé-t, kétcsíkos tesztet és babát kívánok mindenkinek!!!
Mennem kell pipit panírozni! :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
szilcsi

Kislányom felébredt és birtokba vette az ajándékát... :)
(imád főzőcskézni, folyton ebédet "főz" nekünk, a mit főztél kérdésre általában fokhagyma a válasz :lol: )
Kép
Vendég

Nagyon boldog, békés örömökben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!

moni

SZIASZTOK

SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!

MELINDA ÉS DOMI :)

Kép
elizabeth25

Ezt a ryhacskat a bolcsi unnepsegre csinaltattuk, aranyos nem? :lol:

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X