Új privát üzeneted érkezett!

mirci: Na azért! :D:D
korenka
Szár

Mit szivat engem állandóan ez a laptető?!?! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Csucsu,
szuperek a vonalzók!

Kép

Kép
sz.veronika

Szivathatna már engem is. :roll: :D
Úgy könnyű ám bevállalni a 3. gyereket, hogy a többi meg gebinbe kiadva. :P :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

mirci, veronika : Itt a követendő példa: szexhétvége :D
korenka
Szár

Ja...szexhétvége...oszt lehet, hogy csak 2076-ban kerülök bele a táblázatotokba. 8) Addigra lesz már családi házunk is. 8) :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Korenka: Miért nektek szexhétvégén jött össze a babó?? :) Mosolyogtam a meghatározáson.

Veronika: nem szívat a laptető hidd el valamit már tud a babanet:)

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Mirci: 2076- ban viszont bekerülsz majd a rekordok könyvébe:)

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Csucsu,
ez a babanet mindenttudó :) Hát... ha ennyi laptetőm van, akkor biztosan lesz babó is előbb-utóbb :)

Szexhétvége? Felvetem a páromnak :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

csucsu:
2076- ban viszont bekerülsz majd a rekordok könyvébe:)
Természetesen mirci néven.. :D :D :D :D

szexhétvége:
Szerintem pont ugyanolyan jó tud lenni egy szexhétköznap is. :P

sz.veronika:
Én sem vagyok még félidőben, de ma Jónás napom van...hátha ebben a topicban a Jónás hozza a gyereket a gólya helyett. :wink: 8) :D :D
Te meg egyébként is csúszásban vagy hozzám képest a barnás napok miatt.

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
ja értem. Akkor hajrá Jónás!... izé, illetve hajrá apa! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Amúgy megnéztem, Pálmi nem Jónás napon fogant, sőt közelébe se volt, épp már utána volt egy héttel, szóval még csak az sem, hogy esetleg kivárta odabent és csak akkor, mert 3 hétig nem tudott várni :lol:

Danit már megnézted ilyen szempontból? Gondolom sejted mikor fogant.

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: Nem segítesz nekem megnézni mikor volt Jónás napom? Mert biztos akkor jött össze a babszem is.

Csajok: Lehet ti már megbeszéltétek de én még nem tudom : ki-hol lakik??
ÉN Pest megyében Halásztelken. Csepel után van.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Csucsu,
születési dátumod kell hozzá. Ha tudod az órát akkor azt is, vagy ha annyit tudsz, hogy délelőtt, délután, ilyesmi...

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
:oops: Eszembe sem jutott megnézni a danit jónásosan. Szerintem ő egyébként nem akkor fogant, mert peteérés körül próbálkoztunk többször is. Akkor még nem tudtam ennyire pontosan, hogy mikor van pé-m...lehet, hogy nem voltam ennyire türelmetlen. :?
2008.október 20 körül kellett, hogy foganjon. Mindjárt a körmére nézek én ennek a Jónásnak... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mirci09 2011.01.15 18:44-kor.

Kép

Kép
mirci09

Jónás szerint október 12-én fogant. Egy héttel pé előtt. Az is lehet....igazán fogalmam sincs...tényleg. Azt tudom, hogy november 6-ra nem vártam és 25-én mentem először dokihoz, akkor már 7 hetes volt. Egyébként mindig nagyobbnak mérték a koránál....

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
Pálmi akkortájt született, mikor Dani fogant :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: Köszi ha megnézed Jónást. Üzi ment.
Igazából ez a Jónás azért érdekel mert úgye én már dec 23án teszteltem pozítívat. Majd 31én voltam dokinál. Akkor úgye petezsák volt majd 2hétre rá azaz tegnap már volt szikhólyag és pulzálás. Na most ha a mensit nézem 8hetes is elmúltam. De a doki 6+2 mondott azaz ma 6+3 vagyok.
Tehát csak a Jónás lehet a dologban vagy nem tudom ilyen lassan ágyazódott be a pöttöm?
Ennyivel elcsúszhat a PÉM meg a beágyazódás is , hogy majdnem 2hét a különbség?

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Mennyit írtatok ma, fél órája azt olvasom :D

Ma egész napúton voltunk, ebéd apuéknál (megint nem kellett főznöm) :D aztán egy rövid alvás, bevásárlás, szóval most értünk haza nemrég. Szokás szerint megint álmos vagyok. Bár azért már jobb, napközben elég jól bírom már.

Én akkor is félek, hogy összenyomom a gyereket! :? Tegnap este is úgy porszívóztam, mint ha egy hímes tojás lett volna az ölemben. Logikusan gondolkozva persze hülyeség, mert például akinek terhesség mellett kicsi gyereke van az még többet cipel, hajolgat stb.

Na ennyi tellett ma tőlem, holnap benézek...
Jó éjszakát!

Csucsu:
nekem is 2 nappal kisebb a baba, mint menzesz szerint, lehet, hogy a beágyazódás miatt.

Mirci:
Akkor ma estére jó szórakozást, Dani is biztos jól bírja majd.

nikiee
Budapest XI. kerület

Nikiee: Na igen a 2nap az betudható annak de nekem majdnem 2hét a a különbség. 10nap.
Mindegy a lényeg, hogy ott van a pocakban a baba.
Porszívózés: Nekem anno a lányomnál a doki mondta azt ne csináljam. Nagy erőkifejtés és nem igazán kellemes. Az elején és a végén ne csináljam. Igy anno is meg most is a férjem besegit a porszívózáskor.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

mirci:Na milyen volt az éjszakád? :D:D:D

csucsu:Nem is tudtam, hogy neked is ilyen csúszásban van a babód. 2 hét? Az majdnem az új PÉ időpontja... Milyen hosszú a ciklusod? Szabályos? Kiváncsi vagyok veronikamit számol neked. A babád is Jónás baba...?

nikiee:Legyél is óvatos, vigyázz arra kis babócára. Én még mindig emelgetem a lassan 4 éves fiamat, persze óvatosan. De néha hirtelen mozdulatnál úgy belenyilal a hasamba, hogy ihaj. Ilyenkor leszídom magam, hogy ilyen marha vagyok, hogy nem vigyázok, de még hozzá kell szokni a dologhoz. :) Aztán van, hogy úgy kelek fel a kanapéról, mintha 8 hónapos lennék, csak nem nyűgök hozzá.. :D
korenka
Szár

csucsu:A porszívózásról nem is hallottam, de akkor ezt lepasszolom apának. :D Tegnap a kádtakarítást is átadtam neki :) Hála az égnek mindenben segít amire megkérem.
korenka
Szár

Korenka: Na ez az amit én sem értek. A menism nov 17volt meg utoljára. Azaz 8hetet már bőven betöltöttem a mensim alapján.
Most meg 6+4 vagyok az uh szerint. Tehát biztos nem félidőben jött össze. Viszont dec 20után tutti nem voltunk együtt mert dec 20én van a lányom szülinapja arra készültünk majd a karácsonyra és én hulla voltam munka mellett tehát aludtam:)
A ciklusom 31-32napos és a pén sem a 14napon van hanem a 16-17 környékén. De gondolom az sem mindegy hány nap alatt találkozott a petesejt mert az is elhúzodhat hisz a spermák 72óráig is életképesek akár vagy a beágyazódás 4-10 nap lehet. Gondolom nekem nem 4nap volt hanem 10 és itt is megcsúszhatott. Vagy ez hülyeség?

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Korenka: Neked is később fogant nem?? Hisz most nézen egy hét van köztünk:) Neked a doki mit mondott?? nekem azt, hogy a ciklusom biztos bezevar hogy nem 28napos.
De tény ez a PÉ-től függ. Viszont a tesztem anno már dec23án este pozítív volt.
Hát nem értem komolyan. Mindegy a lényeg a baba a pocakban:)

Kép
csucsu2005
Halásztelek

csucsu: Elképesztő, szinte hasonló a helyzet. Nekem november 16 az utlosó mensi, neked 17 nekem 30-31 napos neked 31-32. Elméletben én 8+6 lennék, de 7+5 vagyok, de ehhez képest te még 1 héttel odébb vagy. Esküszöm tiszta rejtély az egész :D:D hacsak nem Jónás ügyködött nálad is... hááát marha kiváncsi vagyok.... :D
korenka
Szár

csucsu:Itthon apával filozofáltunk ezen a beágyazódás dolgon, de én úgy olvastam (nem vagyok benne biztos) hogy ezzel nem kell számolni, mert nem ez számít. Amikor megtermékenyül a petesejt, azonnal osztódni kezd, és közben vándorol szépen lefelé a méhbe. Tehát, már amikor megtapad akkor már tulajdonképpen a magzat fejlődésnek indul csak ilyenkor még asszem zigóta a neve.... / Nem tudományos/ :)
korenka
Szár

csucsu: Jaaaaah és nekem is pozitív volt a tesztem már dec 17.-én!!!!! Ami annyit jelent, hogy 11 napja fogant meg akkor, és ugye HCG-t csak akkor mutat ki a teszt, ha már megtapadt a kis borsószem, és akkor sem azonnal..... Szóval..... passz :D Lassan ledoktorálunk itt fogantatás elméletből :D Vagyis nem mert marha magas :D
korenka
Szár

Csucsu,
miattad ugrottam be, most nem nagyon leszek, megyünk párom édesapjának szülinapozására.

Gyorsan megnéztem, hát szerintem nem nagyon játszott be a Jónás :)
Aszerint novemberben 27-28-a között volt valahol, vagy decemberben 27-28-a körül, tehát egyik se nagyon stimmel...

Most szaladok, sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.16 09:28-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Ha nov 17-én kezdődött a mesi, akkor nov 27-28 körül 10-11-ik napon voltál, ráadásul kisebbnek mérték...

December 27-28 meg megint csak nem, az meg már túl késő...

Na tényleg léptem, szép napot!

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: Köszi.
Na mostmár én sem értek semmt. Hisz ha dec 23án teszteltem pozítívat akkor meg pláne. Nem tudom mi lehetett. Később nem is voltunk együtt legalábbis dec 18után biztosan nem mert annyi mindent intéztünk . Ebben biztos vagyok.
Nem lehet, hogy megáll a baba a fejlődésben aztán beindult?
Komolyan nem értem.
Korenka: Na egy biztos ez akkor X-akta??

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Veronika: Boldog szülinapozást.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Húúú csajok reggel óta senki nem járt erre?
Gondolom a jó idő kint tartott mindenkit :)

Mi anyósnál voltunk ez kb 20 perces séta kétszer hegyről le hegyre fel :) és most tornáztam zumba 20 perc hasizom :)

nika70
Salgótarján

nikiee:
A porszívózás tényleg elég megterhelő. Ahogy csucsu mondja…nekem is besegített a férjem terhesség alatt. Igaz…mentem utána nagyítóval elég rosszul viselte.

korenka:
Pont úgy éreztem magam, mint a Dani születése előtt. :wink: Jókat vihogtunk, ettünk, ittunk, cigiztünk és iszonyú jót kártyáztunk. Ami meglepő volt, hogy a szórakozóhelyen nagyon sok régi ismerőssel futottam össze…azt hittem, hogy 16 évesekkel leszünk körbevéve. :shock: És nem…tiszta jó érzés volt.Nyilván máshová járnak. :) Fél kettőkor jöttünk haza. 8) :D
Dani jól viselkedett, semmi probléma nem volt. A férjem kerített nagy feneket az egésznek…ahogy hazaértünk, már sorolgatta, hogy szegény kisfia jól alhat-e. 8) Reggel az volt az első dolga, hogy elment megnézni….. :roll: 8) 8) 8) 8)

csucsu:
Érdekes ez a fogantatás….én eddig úgy tudtam, hogy a 12. hétig egyenletesen fejlődnek a babák...mármint méretileg, utána már bejátszik a genetika. Lehet, hogy mégsem így van? De tényleg érdekes...ráadásul mind a kettőtöknél... Lehet, hogy malna5 tud valami okosat...

Kép

Kép
mirci09

Mirci: Nem tudom de ha Málna tud valamit akkor bizony meghallgatjuk:)
Mosolyogtam, hogy nagyítóval mentél a férjed után:)
De az is jó ha segitenek hisz sok pasi nem képes erre.

Nika: Lassan a nevedet írd át Zumbára:)
Nagyon bejött ez neked.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

csucsu: nagyon rákattantam :):):):) nekem nagyon bejön :) és majd ha már úgy tekergetem a csípőmet mint azok a lányok akkor már jó lesz :)

nika70
Salgótarján

Udv lanyok, itt az ejszakai bagoly
Malna nem tud semmit a beagyazodasrol, csak amit ti is. Ilyenkor a dokik csak a meretet nezik, az alapjan kaptok egy idopontot. Aztan lehet, hogy egy het mulva 2 hettel nagyobbanak mondjak majd...en is oda-vissza allitgattam mindig a vonalzomat.. ugyhogy passzolok..
Sajnos nem koltozunk. Visszamondtuk a lakast..pont holnap adtuk volna a foglalot, amikor megtudtuk, hogy 4 mobilszolgaltato 7antennaja van a haztaton. Sok ismeros lebeszelt, hogy artalmas lehet rank nezve is (1. emeleti lakas) az antenna a 6.-on van.
Szerintetek? ti megvennetek igy egy lakast, hogy 5 emeletre a fejetek felett 7 db mobil bazis van?
Most bus vagyok...maradunk alberletben. Az a baj, hogyha babas leszek, nekem fekudni kell es nem tudok tobbe lakast keresni....
Es enni sem, mert a haloszoba fent van, a konyha lent. Ha lent vagyok az se jo, mert wc meg csak fent van!!!!
Ezert is jo lett volna 1 lakas... :cry: :cry:
Moni ez a zumba itt is nagyon meno! Ugyes vagy, hogy igy magadtol csinalod, nekem nem lenne kitartasom, kell valaki, aki noszogat....
Lanyok jo az a tabli, mi is bekerulunk jo? Csak a mi nevunk mellett meg nem lesz szuletesi datum....csak 2-3 het mulva... :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

[colkor=blue]malna:[/color]Én biztosan nem venném meg azt a lakást, de még a közelében sem... :( Imádom ezt a hozzállást, hogy 2-3 hét múlva fogod tudni a szülés dátumát. Úgy legyen.

csucsu:Tegnap belemerültem a "szakirodalomba" fogantatás témában, de nem tudtam meg semmi újat. Végül is egy a lényeg, hogy ott van végre :D:D
korenka
Szár

Malna,
sajnalom, de jo hogy meg idejeben kiderult a lakas hatranya... Majd felveszel egy segítot, aki fozi es hurcolja fel neked a kajat :)
Azt nem tudtam, hogy vegig fekudni is kell, azt hittem pont azert varrnak... :roll: Es akkor a gyerkocokkel mi lesz?

Kép

Kép
sz.veronika

Jó Reggelt!

Teljes létszámban itt van mindenki, nem hiszem, hogy sokat leszek ma :(

Lányok, Ma reggel már majdnem 2X elhánytam magam. Bocsánat e rúd szavakért...:) Fogmosás közben meg ma mikor le kellett menni a metróba. Ha ülök jobb, de ha felállok, szar...
Szombaton elég rossz volt a gyomrom, tegnap tök jól voltam, ma meg úgy látszik rossz napom lesz...amúgy még mindig közelébe se ér annak amit az első terhességnél éreztem.

Remélem mindenki jól van.
A porszívózással vigyázok, csak hát tudjátok maximalista vagyok, ezért csinálom én. A párom mindenben segít amúgy. Mirci, jót nevettem mikor elképzeltem a nagyítós jelenetet. Szerencsére jó porszívónk van, nem nehéz tologatni.

Na szép napot!

nikiee
Budapest XI. kerület

Niki,
nézegetted mi jó a hányingerre? Vannak bizonyos dolgok, most nem ugrik be, már régen volt mikor kellett :) Talán gyömbér...? Hú, nem akarok hülyeséget mondani... :)

Kép

Kép
sz.veronika

nekem is van ám noszogatóm :):): gyerek is mindennap kérdezi "anya ma nem tornázol?" meg a párom is mondja hogy mikor tornázom:):):) szóval nemlehet tunyulni de ez legalább tettszik bár még nem megy minden mozdulat de legalább most lelkes vagyok :9

nika70
Salgótarján

Tudjatok mit ajanlott nekem a vedo neni anno hanyingerre? 1 pohar hideg kolat. es nem hiszitek el, de bejott...meg a nyers gabonapehely.
Azert kell fekudnom, hogy a suly ne essen a mehszajra. A lanyok tunderi onellatok...meg fogjuk oldani. valahogy.Addig is keresgelunk lakast, csak ugye most mar versenyt futunk az idovel....
Kepzeljetek, mivel 25 napos a ciklusom mostanaban, mont neztem, hogy ebben a honapban nem is lesz jonas napom! (Az 28 napos ciklust foglal magaban)
Ki tesztel legkozelebb? Monika, Bbercsi?

malna5

Nika a tornat szerintem elkezdeni nehez. Ha par heten at csinalod, mar hianyozni fog, es sokkal konnyebben raveszed magad. en tegnap 1 orat tollasoztam. Nem is emlekeztem ra, hogy ilyen faraszto sport a tollas.....allokepessegem nulla....

malna5

Sziasztok.

Málna: A tollas nagyon nehéz és egyben irtó jó sport.
Imádok tolasozni én is.

Nika: A végén Zumba tanár leszel:) Amúgy , hogy haladsz??
Kilóban menniy vagy cm-ben?? Mert érzésre nagyon jó nemde?
Figyeld meg most fog jönni a baba.

Hányingerre anno én is a hideg colát ittam de nem sokat mert a gyerek bepörög tőle.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

nekünk van wii játékunk. Nem tudom ismeritek-e. De itthon a tv elött egy konzol segítségével teniszezünk, bowlingozunk, boxolunk meg isten tudja miket csinálunk. Úgy kell csinálni , mint élőben. Tök megmozgat, de mégsem kell itthonról eljárni. Csapatban is lehet, tök jókat mozgunk vele. A gyerekek imádják. Ilyen:

Kép
korenka
Szár

Köszi Malna, Veronika - vettem colat, jobb lett, de nem merek sokat inni belőle. Anno szénsavas üdítőket ittam literszámra már kínomban, így például a gyömbérest, ha már meglátom rosszul vagyok, ugyanis azt előtte soha nem ittam, csak akkor és nincsenek jó emlékeim róla :)
Tegnap tényleg jól voltam, a párommal még elmentünk inni (persze én ribizlilét) egyet este a belvárosba, tök jó volt. Viszonylag friss voltam, na de ma hatványosan minden rajtam van :)

Korenka: Te hogy vagy, neked tart még a rosszullét?

Malna: Sajnálom a lakás dolgot, de szerintem se menjetek oda. Soha nem lehet tudni, hogy mit sugároznak, és nem hangzik jól, hogy mindjárt 7 is van belőle a háztetőn.
Milyen volt a torna vasárnap? Átérzem a problémád, mi is lakást szeretnénk cserélni, de bonyolult...mert hitel is kéne, lakás eladás is... szóval nem egyszerű.

nikiee
Budapest XI. kerület

Nikee a tegnapi vegul tollas lett, de holnap aerobic lesz- ugr-bugri.
Szeretnek kicsit erosebb lenni, es legyozni a parocskamat tollasban... mert most 12:7 lett a vege...es ez lett a legjobb...

malna5

nikiee: Nagyon oda vagyok. Alig eszem valamit, mert nem kívánok semmit az émelygés miatt. Ha valamit eszem is, sokkal rosszabb. Ha nem eszem az is rossz.....:) Kólát semmi pénzért nem innék, akkor inkább szenvedek tovább, de ki fogom próbálni a citromos jeges vizet.... kitartás nikiee már csak 1 hónap és jobb lesz!! ... ha minden igaz.
korenka
Szár

korenka: mi már egy ideje szemezgetünk ezzel a wii-vel nagyon szeretnék :):):)

Málna: én tuti nem tesztelek:):) szerintem pém sem volt még meg apa sem aktivizálja nagyon magát :) én nem kezdeményezek nála mert egyszer nagyon fáradt volt és azt mondta most ne én meg megmondtam neki hogy akkor ha akar valamit neki kell tepernie :) én sosem mondok neki nemet :)

nika70
Salgótarján

nika: Én még soha az életben nem hallottam azt a férjemtől, hogy nem akarja :roll: Ő viszont annál inkább tőlem... Most, hogy émelygek folyton, és csak arra várok, hogy végre aludhassak szegény már nagyon oda van... most még más kényeztetésre sem vagyok hajlandó, mert félek, hogy róka lesz a vége... :oops:
korenka
Szár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?