Sziasztok!
Bea
tudod amit megkívánsz azt edd meg vagy idd meg mert abba is belebetegedhetsz, ha lebeszéled magadat. Utána meg mindíg az jár majd a fejedbe, és később már nem olyan lesz az íze... Én jártam így.
Nálam émelygésre az volt jó, hogy éhgyomorra háztartási kekszet ettem.
Adrival az elején csak ugy tudtam reggelizni, ha piritóssal kezdtem a napot. Fél szelet után bármit ehettem, nem voltam rosszul. Viszont utána már bármit ehettem, így már nem bántotta a gyomromat.
A beszélgetés nagyon jó,mesélhetsz is neki, viszont a símogatást nem szeretik az orvosok, mert később állítólag méhösszehúzódást okoz!!!!!
Gyöngyösön mindíg rászóltak arra aki símogatta a hasát.
Nem tudom, de nekem Krisztiánt is csak így tudtam "vigasztalni" a magzatvízvétel után, mert nekem Õ addig mozgott ugy, hogy fáj míg nem símogattam.
Muszkuru, Bea a ti történetek még hiányzik...
Meli, most már bele kell húzni, hogy igazán ki legyen használva az az autó.?)?)?)
Nálunk ez fordítva lesz, ha lesz még egy baba már ki is nőttük az autónkat, de nem bej .
Takidó, finom volt a leves, az a kis kő, meg föld nem változtatott az ízén. Mi a bográcsban főtt gulyást amugy is nagyon szeretjük.
Candi, akármitől is tüsszögsz gyógyulj meg mielőbb
Muszkuru, sikerült már kiirtani a lakókat.
Felénk a fák vannak teli fekete hernyókkal, és akkora lyukakat rágnak a falevelekbe. Ráadásul, ha ránk esik nagy vörös foltjaink lesznek tőle
Nika, mi ujság? Ugye nincs piroska?
Málna nem voltál tegnap
Máté jobban van már? Joghurt megy még? Nekem Krisztinek azóta sem....
Cosmo a www. origo.ho weboldalon van babázó rovat különböző kalkulátorral. Ott van névkalkulátor, és meg tudod nézni, hogy mit jelentenek a nevek, illetve mennyi van belőlük. Még az előnévvel is meg tudod nézni.
Hoppá, látom lassan végéhez közeledik ez a ciklusod.Van már valami ujság?
Anyusziszi, Nektarin merre vagytok?
Szép napot mindenkinek:Gabi