Új privát üzeneted érkezett!

De jó, hogy ilyen vidám itt a hangulat! :lol:
Vagy időm nincs vagy a net nem működik. De ez a kettő tuti felváltva.... :?
Tontica! Én egyszer itt olvastam egy pé-t serkentő teakeveréket:
cickafark, mezei zsurló, komló, édeskömény - mindegyikből 1 kávés kanálnyi. Leforrázni és 15 percig állni hagyni. 5. naptól a 10. napig reggel és este egy csészével inni.
Egyszer próbáltam ki, mert különben meg Closty-t szedtem. De szerintem nekem alapjában nincs gondom a pé-sel.
Így nem tudom, hogy ez a teakeverék hatásos-e.
zsazsóka73

Én úgy tudom, hogy a cickafarkfű-palástfű teakeverék beállítja ciklust 28 nap körülire. Mondjuk az túlzás, hogy ettől lettem babás..de ez is biztos benne van. 1-2 hónap pajzsmirigy kezelés után lett egy szép nagy pé-m. Mondjuk én UH-val nem nézettem, de az LH-teszt is egyértelműen kimutatta, meg a petefészek szuri is. Előtte hónapban sajna nem jókor voltunk együtt..de augusztusban már figyeltem rá nagyon.
Velem minden ok, úgy néz ki a terhességemmel is. Már pulzált a kicsi szíve, látszott a szikhólyag amiből tápálkozik..mondjuk az embrió méh nem látszódott.

Kép
babancs

Sziasztok!

Kokusz

Higyj magadban,valami biztosan történni fog :wink:!
Akkor te sem vagy az a fenekeden ülő típus :)!

Tontica

Hát azt észrevettem,hogy nem mindig vagy 100-as :wink:!
Azért szt húgyuti fertőzés,ami ilyen magas lázzas és egyéb tünetekkel jár,az nem "kis".
És szt ez nem is igazán vetélés volt,mert én akkor arra gondolok,hogy vmi miatt megállt a terhesség fejlődése.Hanem egyszerűen a fertőzés miatt megrepedt a burok és megkezdődött a szülés,csak sajnos túl korán.És bizony egy ilyen "kis" fertőzés is elég ahhoz,hogy átterjedjen a nagyon közel levő méhre.
Hogy mi lesz a vizsgálatból,kérdéses.Szt ez azért nem mérvadó,mert azt írnak rá,amit akarnak... :?
Persze,nem is filózgatni akarok rajta,csak azt elérni,hogy kicsit higyj már abban,hogy egyáltalán nem biztos,hogy ez rajtad múlott.
A gyógynövényekről tudnék regélni éppen eleget.Azokkal is vigyázni kell,mert bizony kiválthatnak nem megfelelően alkalmazva rossz hatást is.TK ezek is mérgeknek tekinthetők,amik megfelelő dózisban alkalmazva jó hatásúak lehetnek.PL a kamilla megfelelően alkalmazva gyulladás csökkentő,fájdalom csillapító,de ha túl sokáig vagy nem jó mennyiségben alkalmazod,akkor hánytat.
Azért nem értem,hogy miért akarsz bevatakozni,mert egyrészt nagyon korán van még,hiszen nem olyan régen történt,ami történt.Másrészt a Te szervezeteddel az égvilágon semmi baj nincs és nem is volt.Tudom,hogy nehéz várni,pláne ilyenkor,de adj időt a szervezetdnek feldolgozni,ami történt.Januárig még ráér,nem? :roll:
Doki :)...Te!!!! Irgumburgum :D:D:D!
Könyv :)...bocsi,kiemnt a fejemből... :oops: Amióta a páromnak is segíteni kell a tanulmányai miatt(korrektúrázni,mert német billentyűzete van),meg ilyesmik,kicsit szét van az agyam... :? De ígérem,hogy megnézem!!!!

Athiz

Jujj,jön a PÉ :D!

Huh,most rohanok,mert a srcok szétszedték a lakást :?....

anyapoc

Babancs, bocs, hogy itt is én vagyok! Nagyon örülök, hogy láttátok a pici szívecske dobbanását, ez gyönyörű élmény lehetett, mégha gyertyaállásban is láttad! :lol:
Vendég

Athiz!

Hehe, nem kellett volna gyertyába menni..simán láccott felhúzott lábakkal is fekve..csak a férjem össze-vissza érdeklődött. Most járt először nőgyógyásznál. Igen nagy volt neki az élmény (végre látta a feleségét meztelenül is :lol: )

Kép
babancs

Babancs, csak nem lyukas lepedőn keresztül csináljátok? :lol:
Mint a régi oroszok a cárkorszakban állítólag. Hogy abban mi volt az élvezet? De azért érthető a pasik érdeklődése is, hiszen nem sokszor járhatnak nőgyógyászhoz, és milyen érdekes ketyerék vannak ott, biztosan beindul a fantáziájuk! :lol:
Vendég

Hello!

Babancs: Szivbol gratulalok Neked a kicsi szivecskehez! :D

Athiz: most akkor ejjel-nappal szex! :lol:

Anyapoc:
Teljesen igazad van csak a ketely mindig benne van az emberben es mindig hajlamosak vagyunk onmagunkat hibaztatni.
Gyogynovenyek:
Tudod csak probalok mindenbe kapaszkodni ami egy kis remenyt es boldogsagot ad, mostanaban ebbol hiany van, olyan ures minden, itthon ulok egyedul es semmihez sincs kedvem, nagyon nehez varni ahogy mondod! Ide-oda kapkodok, ezt akarok, azt akarok, ossze vagyok zavarodva pedig igazabol csak azt az egyet kivanom teljes szivembol hogy legyen pe-m es ujra baba legyen a pocakomban. Biztos nehez most engem megerteni, ossze-vissza beszelek de most ilyen ossze-vissza erzem magam, egyik nap minden szep es jo aztan masnap semminek sem tudok orulni.

Jo lenne valami ami lefoglal de sem nem tudok hazamenni egy kis idore (es ki tudja mikor tudok majd) se nem mehetek a spanyol tanfolyamra ahogy elterveztem mert nem tudjuk kifizetni. Valahogy most minden felresikerul.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, sajnálom, hogy ez van veled! Én is egyébként így érzek, ahogy te, egyik nap boldog vagyok, és úgy érzem, minden sikerülhet, a másik nap teljes depresszióba esem, és nem látok kiutat. Ma éppen délutánra ez jött ki rajtam. Bevettem egy enyhe nyugtatót, ittam egy stampedli Unicumot, ettem egy fincsi kaját, uram már itthon van, beszéltünk picit, és most megvagyok. Nem mondom, hogy totál megnyugodtam, de most ennyi is jobb, mint a semmi.
Remélem, hogy elkezded inni a teakeveréket, és meglátod, elkezdesz majd az idő múlásával újra hinni, és akkor visszatér a teljes remény és boldogság is, és megint beköltözik hozzád egy csöppség, aki 9 hónapig a szeretetedet és gondoskodásodat élvezheti majd benned és aztán egy életen át a kinti világban is!
Vendég

Tontica

Nem nehéz megérteni,el tudom képzelni,milyen neked most és én is éltem át hasonló érzéseket,igaz nem ilyen előzményekkel.
Tudom,hogy nem lehet összehasonlítani semmivel ezt az élményt,de hidd el,mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai.Nekem is van nagyon rossz napom,aztán következő nap minden rendben.
Tudom,hogy mi a legfőbb vágyad és biztosan el is éred,de szt előtte a fejedben kellene egy kicsit rendet tenni (már bocs :oops: ).
Szt ez a PÉ-t akarok dolog is egy kicsit olyan ideoda kapkodás,mint ahogy írtad,hogy tudod,hogy várnod kellene.
Tudom,hogy ilyenkor kapaszkodni kell valamibe,hogy az ember lelke rendbe jöjjön,de nem biztos,hogy ennek a valaminek olyan dolognak kell lenni,ami esetleg rosszul sül el.Ha vallásos vagy,miért nem fordulsz a vallás felé?Biztosan sokat segítene az is... :roll:
Félre ne érts,nagyon várom,hogy újra babás légy,csak ne kapkodd el a tested működésébe való beleszólást!Szt elég nagy vétek egy jól működő szervezetbe belekontárkodni bmivel is.Más az olyanok helyzete,akiknél a ciklus alapjában sem rendes.
Igen,tudom,hogy az ember önmagát hibáztatja mindenért,jönnek a milettvolnaha-k stb....Én ettől függetlenül meg vagyok győződve arról,hogy nem baz utazás vagy a pörgés számlájára írható ez a dolog,hanem bizony a betegségére,amit a doki tk nem vett komolyan...
Jó,lényegtelen,nem akarok már rádmászni :D,mert semmi értelme,csak nehezen tudom elfogadni,hogy olyan dolgot akarsz kicsikarni megint a testedből,amire még valszeg nincs felkészülve....
Ha már gyógyteák,akkor inkább igyál nyugtató teakeveréket... :wink:
Egyébiránt azt sem igazán értem,miért kellene fogigátlót szedned....Pár hónap múlva bbát szeretnétek,azt a pár hónapot lehet másfajta védekezéssel is tölteni... :roll:

Na jó,eldugulok,mert ez már nekem is sok :D!
Ha gondolod,dumáljuk meg priviben :wink:!

Pusza,

anyapoc

Sziasztok!
Csak egy gyors helyzetjelentés rólam:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1159941087.64.jpg
Mindenkit üdvözlök!

moni

Moni

:)

Ezek szt túlvagy az inszemen? :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Bee!
Nem csoda,hogy belefáradtál a hőmérőzésbe.

Tontica!
Ennyi rossz után biztos jön majd valami nagyon jó.És szerintem teljesen normális,hogy ilyen csapongó a hangulatod.
A vizsgálat eredményétől szerintem ne várj túl sokat.Tényleg azt írnak rá amit akarnak,és úgyse fognak egyértelműen fogalmazni.A lényeg szerintem,hogy magadat semmiképp se hibáztasd.Nekem érdekesnek tűnik az egész ottani kismama ellátás.

Athiz!
Remélem találtok jobb elfoglaltságot is alvás helyett :) :oops:

Babancs!
Gartulálok a pulzáló szivecskéhez :D

Okr!
Remélem már jobban vagytok Adával.
A névvel kapcsolatban nálunk is próbálkoztak belszólni nagyszülök,meghallgattam,és elmondtam az én véleményem.Szerintem csak a szülőkre tartozik,hogy milyen nevet választanak a gyereküknek.Mégha ezzel meg is szakítanak egy (szerintem már elavult) hagyományt.

Áfonya!
Örülök,hogy ennyire tetszik a keresztszemes hímzés.

Zsazsóka!
Kíváncsian várom a fejleményeket :)

Anyapoc!
Köszönöm,nagyon rendes tőled.Majd priviben egyeztetünk :)
Hogy mit kerestem Bécsben? Most hétvégén volt bababörze,és mivel unokatesóm kint él nála töltöttünk 3 napot,és jól bevásároltunk :D Mondhatni potom áron.Igaz a bababörzén nem sok minden volt,de a másnapi piacon sikerült bevásárolni :D
Várjuk a két copfos képet :D

KépKép
takido

Takido, köszi, azért szerencsére nem mindig sikerül elaludni! :D
Irigyellek, hogy Bécsben voltál, én is szívesen mennék, főleg mondjuk, ha lenne okom bababörzét látogatni!

Egyébként gratulálok a 28. hétkezdéshez, de jó neked! :)
Vendég

SZiasztok!

Rég írtam, nem is nagyon volt mit. :roll:

Holnapután UH, kíváncsian várom!

Anyapoc,
Villő képét én is szeretném látni! :D
angel37

Sziasztok!
Nem sok időm van,így gyors leszek.

Tontica
A barátcserjének nincs mellékhtása.Én most egy ilyen szert szedtem prolktinomra.(tudod,mikor babás lettem :D )
Ne siettesd a tested.Egyenlőre sztem elég lenne,ha elapadna a tejed,és máris visszatérne a ciklusod.A dokid biztosan a regenerálódás miatt javasolt pár hó szünetet.A fogigátlót pedig ti tudjátok.Sztem nem feltétlenül kell az. :wink:
Magadat ne hibáztasd!Egyedül az volt a hibás,aki nem vette komolyan a fertőzésedet.TE NEM TEHETSZ RÓLA!

Takido
Szuper rucikat vehettetek! :D Én még merek vásárolni :oops:
Terhesgondozás,és anyavédelem M.o-n világhírű.Vagy jét ország előz be minket,de azok egyébként is "fejlettek".

Zsóka
Most akkor mi is lesz ???Vhol elakadtam a bevérzett tüszőnél asszem. :oops:

Anyapoc
Hát nem unatkozol mostanában! :shock: Férjed mit tanul?
Képeket én is várom!

Angyal
Én is kíváncsi vagyok,mit mutat az UH!Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A mensit akkor ezek szt megjött!?

Athiz
P.é-nek látszik! :D

Moni
Nagyon drukkolok,hogy sikerüljön az inszem+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam:Még mindig betegek vagyunk.Eszméletlen! :( Holnap küldök pisit a laborba,meg tenyésztésre.Védőnéni előírta,megfázástól függetlenül.
Ma még bekukk a munkahelyemre is ,mert sztem korábban kell kezdenem,mint ők számolták.A megegyezésünkre biztos nem emlékeznek,hogy decemberre szabit kértem. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Kriszta :D

Megjött, múlt hét csüt. este! :roll: Írtam, csak asszem akkor épp nem voltál itt...

Jobbulást nektek!

Pisiből bacit tenyésztenek? Vagy sima vizeletvizsgálat?
angel37

Anyapoc!
Te kis szemfüles! :lol: :lol: Igen. Azért nem írtam róla, mert nem tervezett volt, pontosabban csak félig tervezett. Nem akartam hogy rólam szóljon a topic. Ugye nincs harag?

moni

Megint olyan hihetetlenül nyugodt vagyok! Most per pillanat azt érzem, hogy az sem fog kihozni a sodromból, ha nem jön össze, mert akkor ott a szurikúra. Oké, ha most megfoganna a babócánk, akkor megspórolna 100E-t nekünk, de ha mégsem, akkor sincs semmi veszve! Egy évvel ezelőtt volt nagy kiborulásom, hogy másnak miért, nekem miért nem... stb. És ugye akkor sorban kaptam a kedves tanácsokat, hogy azért nem sikerül, mert nagyon szeretném, meg nem kell görcsösen akarni, majd jön, ha jönni akar...stb. Amik akkor nagyon rosszul estek, mert teljesen más volt a hozzáállásom, és tényleg nagyon-nagyon szerettem volna babót, és mindig csak az járt az eszebe, hogy mi lesz ha mégsem lehet, miylen rossz lesz...stb. És mára már teljesen megváltoztam, megváltozott a hozzállásom, érzem hogy higgadt vagyok, nyugodt és türelmes. Hiszem hogy lehet még babánk!!!

moni

Móni, ez az, fő a pozitív hozzáállás. Persze néha elkenődik az ember, de mindig fel kell állni, és folytatni a boxmeccset, és a végén úgyis K.O-val győzünk! :wink: :D
Vendég

Moni! :wink:
Csak pozitívan!
És drukk!!

Takido! :)
Aranyos vagy . Köszi!

Kriszti! :)
Kiváltottam a Closty-t. Ha megjön, 2x1-et szedek. Majd UH.
Utána inszem.
Te meg állandóan rohansz?? :?:
zsazsóka73

Okr, hát nem lehet könnyű, betegen, terhesen, kisgyerkőccel, férjjel, munkahellyel boldogulni. És gondolom még a háztartás és okulás is! :roll: Én már szétestem volna! :lol: Mielőbbi jobbulást nektek!

Zsazsó, drukk az inszemhez! :wink:
Vendég

Helló csajok!

Okr

Gyógyulj meg minél hamarabb és vigyázz magadra ....

Zsazsóka

Majd szólj ha már lehet szurkolni neked :)

Móni

Fő az optimizmus :)

Nekem ma kiszedték a varratokat, azt hittem összepisilem magam annyira fájt. Na de az még semmi volt ahhoz képest hogy utána hogy fájt. Még rosszabb volt mint mikor felébredtem műtét után .... le kellett feküdjek. Alig bírtam hazáig vezetni. De már jobb :)
Most 3 hónapig nem szedek semmilyen bogyót és meglátjuk mi lesz .....
kokusz

Kokusz,
szegénykém :(
Hogy fájhatott ennyire? :shock: Nem kéne... Brutál lett volna a doki?

De ha már jobb, akkor jó! :) Hajrá!
angel37

Angel

Aszem az volt a baj, hogy eléggé bevarasodott a köldököm és a varrat meg ugye benne volt. Így feltépődött amikor felemelte a csipesszel. Szerintem azért volt ilyen fájdalmas. Mostmár nem fáj ...
Na aztán kíváncsi vagok mikor lesz ebből mensi vagy baba ....
kokusz

No végre!!Egész du azt írta téma,vagy hsz nem létezik! :evil: :evil:
Sajna amit írni akartam elfelejtettem :oops: ,asszem elfáradtam ma.Holnap megpróbálok emlékezni,és gépelni :D

Jó éjt,és puszóka!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Okr!
GRATULA A 9.HETHEZ!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ha jol olvastam holnap UH!Varjuk a beszamolot!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

SZiasztok,

Kókusz,
Értem! Azt hittem belül fájt ennyire vmi.

Következő ciklustól próbálkozhattok? Hajrá a babáért! :)

Kriszta,
ilyen nekem is szokott :roll:
angel37

Sziasztok!

Angel

Hát elvileg már próbálkozhatunk .... de nem tudom beáll e a ciklusom rendeen vagy meg se jön 3 hónapig mert akkor esélytelen az egész.
kokusz

Ó, igen? Hát, ha nem fáj, akkor mindent bele! :wink:

Elképzelhető, hogy 3 hónapig meg se jön? :shock:
angel37

Halihó, szépeket mára!

Fellinkelem ide a hőgörbémet, most nem tudom, hogy csak tegnap mértem rosszul, vagy tényleg volt egy peteérésem, amit viszont az LH teszt nem mutatott ki. :roll:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 235.13.jpg

Holnapra kiderül, mert ugye ha emelkedik, akkor valszeg volt pé, ha nem, akkor még nem. :D

Kokusz, akkor hajtsatok rá a pároddal a babuskáért! :wink:

Okr, hogy szalad az idő, már a 9. hétnél tartotok? Nemsokára ott találod magadat a szülőszobán, kezedben egy édes újszülöttel!
Elvileg mostantól már látszik, ha többen vannak odabenn. :lol:
Vendég

Jo Reggelt!!!

Moni Eltitkoltad elottunk a lombikodat? :roll: Hello, mi itt azert vagyunk hogy megbeszeljunk mindent!!! Akkor mikor tudjuk meg?

Kokusz: sajnalom hogy ennyire fajt a dolog de legalabb tul vagy rajta most mar csak jo dolgok johetnek!!!

OKriszti: GYOGYULJATOK MEG MIHAMARABB!!! Es ne aggodj, emlekszel mennyit aggodtam a fogfajas miatt amikor antibiotikumot szedtem meg fajdalomcsillapitot napi haromszor hat attol semmi baja nem lett a babanak!

Athiz: Annyira sajnalom hogy Te is ilyen szomoru vagy es hogy ezt teszi veled az elet, elhiszem hogy nagyon nehez Neked mert mar nagyon regota probalkoztok de szerintem Te egy nagyon aranyos csajszi :D vagy es elobb-utobb sikerulni fog mint mindenkinek ebben a topikban!
"visszatér a teljes remény és boldogság is, és megint beköltözik hozzád egy csöppség, aki 9 hónapig a szeretetedet és gondoskodásodat élvezheti majd benned és aztán egy életen át a kinti világban is!" Ez gyonyoru volt amit irtal!!! Koszonom es en ugyanezt kivanom Neked es itt fogok majd vigyorogni fulig ero szajjal amikor Neked osszejon!!!

Takido:
Igen, nekem is erdekesnek tunik az itteni ellatas de ez van, jobb lenne otthon kismamanak lenni de 9 honapra csak nem hagyhatom itt az uramat! :lol: Nyugi, ezek utan en leszek a dokik reme ha egyszer teherbeesek es lesz ott nemulass!!! :lol:

Anyapoc: Megbeszeltunk mindent, hogy varjak es majd eljon az ideje a pe-nek meg a menzinek es nezd ma reggelre: :D

Kép

Ugy orulok, nagyon remelem hogy most mar font is marad, a 16. napon ejjel volt akcio! :lol: :wink:
Hadd remenykedjek mar egy kicsit olyan JOOOOOOOOOOO!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
szuperül alakul a görbe! :D Hasonlóan szuper folytatást is hozzá! :wink:
angel37

Athiz kozben latom hogy irtal, lehet hogy pont ma van pe-d?! Ma csinaltal tesztet? Feltetlen legyen ma is kamaty!!! :lol:

Kokusz: nem ertem, miert ne jonne meg? En csak egy okot tudok elkepzelni de akkor 9 honapig nem jon meg! :lol: De most komolyan miert irtad ezt?

Lanyok kepzeljetek berendeltek a rendorsegre haza, gyanusitott vagyok csalas ugyeben! :lol: Jo, mi? Egy hitelezo cegnel dolgoztam 8 eve es a fonokeim leleptek a penzzel, mivel ugyintezo voltam ott van az alairasom a szerzodeseken. Gyanusitott ezert :?: Egy fillert sem vittem el (de mar utalog banom) :lol: most haza fognak rendelni valamikorra, legalabb hazamehetek egy kicsit es lehet hogy meg az utamat is fizetik! :D

KépKép
KépKép
tontica

Hú Tonti, akkor drukkolhatok mindkét ügyben. Azért, hogy összejöjjön a baba, és azért is, hogy nehogy megbüntizzenek! De úgysem fognak! :lol:

És köszönöm, amit írtál, hogy viszontkívánod, de képzeld, nem tudom mi van, most csináltam még egy tesztet, de ez is negatív lett. Akkor most volt pé-m, vagy nem volt? Nem jutok dűlőre, talán pár nap múlva okosabb leszek. :D
Vendég

Hú, Tonti!

Gondolom jól meglepődtél! :shock: Vagy várható volt?
Levél jött innen?

Tényleg miért vagy gyanúsított??? :shock: Miért nem tanú?
angel37

Sziasztok!

Tontica

Valahogy nem tudok hinni abban, hogy minden oké lesz és helyreáll a ciklusom.

Ja mellesleg reggel mehetek a dokihoz megint, a köldököm alatt megjelent egy bőrpír és eléggé fáj is. Lehet begyulladt a sebem :(
kokusz

Athiz: majd holnap kiderul, nekem is! :lol: En bizom benne hogy mindkettonknel most volt pe.

Angyal: anyuekhoz ment a level, oda vagyok bejelentve, azert vagyok gyanusitott mert a szerzodeseken az en alairasom van nem a fonokoke :? de ez az ugy mar hosszu-hosszu evek ota megy es attol nem felek hogy lecsuknak, tobb mint 100 gyanusitott van mivel az egesz orszagban voltak irodaik es rengetek foglalkoztatott, be sem fernenk a bortonbe! :lol:
En orulok neki ha kifizetik az utamat haza! :D

Kokusz: sajnalom, ird majd meg hogy mit mondott a doki, en bizom benne hogy lesz rendes, szep ciklusod, nem ertem miert ne lenne?!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
jujj, tiszta bűnszövetkezet! :shock:

Hu, akkor megnyugodtam, hogy nem sittelnek le! :mrgreen: És szeretettel várunk haza! :)

Kokusz,
jaj már :( szegény, hogy mindig van valami! :?
Valszeg nagy gond nincs, csak kellemetlen, és persze a hülye fájás :roll: ... Drukk holnapra a dokihoz, gyere majd a hírekkel!
angel37

Tontica

Gondolom jól meglepődtél a levélen :)
Hát ez Pé gyanús nagyon .... de jóóó :) szurkolok. Azért gondolom hogy nem lesz rendesen ciklusom mert eddig is csak Clostival volt. Most meg nem szedek semmit ... persze mivel leszedték a cisztákat elvileg helyre kell álljon a normál rend.

Angel

Ja kezd magamból elegem lenni ..... felhívtam az egyik doki barátunkat ő azt mondta ez normális reakció varratszedés után. Szóval picit megnyugodtam .... de azért reggel elmegyek nézze meg az orvos.

Ja és azt elfelejtettem írni, hogy ma voltam diabetológusnál és el kell kezdjem a metformint szedni. Remélem fogom bírni.
kokusz

Sziasztok!

Takido

Huh,de jó neked,bababörze :D!Mi majd az Outletcenterbe akarunk kimenni,ha végre adrága párom méltóztatik hazajönni :wink:!
Neked délelőtt,vagy délután jobb?Jövő hétre kéne megbeszélni vmit... :roll:

Angel

Holnapra megy a drukk :):):)!

Kriszta

Jobbulást,remélem,már kilábalóban!!!!Inkább algopirin vagy egyebek a lázra,mint baja legyen tőle a babaának :roll:...
Férjem Turizmus -vendéglátás szakot csinál...de mondtam neki, a diploma fele az enyém,amit rohangálok érte :D:D:D!
Munkahelyen mizu? :roll:

Kokusz

Huh,varratszedés! :roll: Azért remélem,már tényleg nem fáőj és nem piros...
Metformin... :roll: Hát csak lesz vmi hatása :wink:!

Moni

Örülök,hogy jobb periódusban vagy :).És persze a drukk megy,most izgulhatunk pár napig :).

Zsóka

Drukk az inszemhez :)!

Athiz

Hát ez eléggé PÉ gyanús... :roll:

Tontica

Moninak szt inszemje volt... :roll:
Na,nem semmi a hőd :D!Nem lehet,hogy csak a rendőrségi levél hatására ugrott meg? :lol:
Azért nem semmi,hogy ennyi év után akarnak vmit....én úgy tudom,5 év után elévülnek az ilyen dolgok... :roll:
Azért meg kell mondjam,már baromira nem értelek!
Tényleg jó lesz,ha végre történik vmni veled,mert ez nekem már sok(k :D). :shock: :wink:

Csináltam Villőről képet,bár nem volt egyszerű... :?
Persze a copfja sehol nem látszik túl jól,maradt ez a kép... :?

Kép

És találtam lemezen Bulcsúról néhány kiskori képet,ha nem haragszotok,akkor terhelem a topikot :oops: És a képek minősége elég silány,mert kamerával lettek készítve ... :?

Kép Pár percesen

Kép Már otthon...

Kép

Kép Növésben...

Kép 1 évesen

És végezetül megtaláltam végre Villő 3D-s UH képét :D:

Kép

Nem tudom,mennyire látszik,de ez a feje, a keze a szája előtt... :roll:

Puszi

anyapoc

Tontica

Megrendeltem neked a könyvet,1700 FT :)...
Hogyan legyen a szállítás? :wink:

anyapoc

Anyapoc nagyon szepek a kepek, Villo nagyon edes kisbaba volt es most meg edesebb, Bulcsu pedig egyenesen ennivalo! Igen latszik hogy az a keze, nekem olyan kepem van Raterol amikor a labat ragja.
Kép
Miert nem ertesz? :?:
Ha ez most tenyleg pe. akkor en nem tudok nem remenykedni, NEM MEGY!!! De ki tudja lehet hogy holnap ujra leesik. :?

En is csodalkoztam hogy ez az ugy meg mindig tart mert 2 eve ugy volt hogy lezartak! :roll: Na mindegy, nem nagyon erdekel.
Amugy en nem hiszem hogy ilyen dolgok 5 ev utan elevulnek hisz tobb 100 milliot vittek el a fonokeim. :roll: JO nekik! :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

Ez szuper, nem is draga, kb. mennyi lehet a postakoltseg? Mikor erkezik meg? Kuldok Neked 10 eurot abbol szerintem kijon minden, ok? Ird majd meg privibe hogy hova kuldjem es mikor, ja es a teljes nevedet.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Inszemem volt! És nem titkoltam el, de reagálásokra nincs időm, így elég pofátlan lennék, ha csak magamról írnék! Pedig úgy írnék ám nektek kedves szavakat, de egyzserűen egy nap sajna csak 24 órából áll...

moni

Jo Reggelt!

Moni: nagyon drukkolok Neked!

Anyapoc: mi a lombik meg az inszem kozott a kulnbseg? Komolyan nem tudom, eleg tajekozatlan vagyok ezugyben.

Megsem pe. volt, ma reggeli hom 36,6, eletemben nem volt ilyen csunya gorbem!

KépKép
KépKép
tontica

Moni, akkor legyszi Te magyarad el hogy mi az az inszem. Szerintem nyugodtan ird le azt amit akarsz es amire van idod!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, megint en! :lol:
Kepzeljetek megyek dolgozni delutanonkent okt. 17-etol, a parom vallalkozasaban fogok segiteni palmafaleveleket szedni :lol: du. 4 oraban amig a picur bolcsiben van. Egesz decemberig le leszek foglalva es 800 eurot keresek majd egy honap alatt, de jol fog ez most jonni!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Ja, megint en! :lol:
Kepzeljetek megyek dolgozni delutanonkent okt. 17-etol, a parom vallalkozasaban fogok segiteni palmafaleveleket szedni :lol: du. 4 oraban amig a picur bolcsiben van. Egesz decemberig le leszek foglalva es 800 eurot keresek majd egy honap alatt, de jol fog ez most jonni!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi! :oops:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?