Új privát üzeneted érkezett!

Babancska,
ezt írtad: "a masszőröm nő, és már 10 éve babát szeretnének a férjemmel." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én a helyedben nem hagynám!!! :D
Coca,
mindösszes drukkjaim neked mennek!!! Remélem lassan jobban leszel!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Egy görbére van időm, majd később jövök!

Addig is drukk mindenkinek!

1161931859.58.doc

Kép
bettike
Eger

KataRobcsiBabancsSzirom!

Köszi, rámfér a drukk!

Babancs!
A vitaminokról homlok egyenest más a véleményem, de nem is ez a fontos, hanem hogy a hozzáértő szakembereké is más. Amit a C-vitaminról írtál, az nagyon nem állja meg a helyét! Miért lenne vitaminhiányos a baba? Minden C-vitamint, amit a mama szervezete nem hasznosít, folyamatosan kipisili. Semmi nem halmozódik fel belőle.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi részemről is drukk :)

Szirom, Miksa kukaca remélem jobban van már ....

Áfonya, én is utálom a repkedő bogarakat meg ilyesmit, de nagyon ....

Tegnap este nem hánytam ... de nem is vacsiztam. Folyamatosan büfizek.

Hőm:
Kép
kokusz

Terhesvitaminokhoz en is hozzaszolnek, mert a napokban sokat jart a fejemben.
Nekem az endokrinologus-belgyogyaszom javasolta a gravidat az elevittel szemben, mert a babanak jodra van szuksege a sajat pajzsmirigye kialakulasahoz. Az elevit nekem amugy is szorulast okozott, evvel eddig ezt nem tapasztaltam.
Folsavat erdemes terhesseg elott mar nehany honappal elkezdeni es legalabb a 12. hetig folyamatosan szedni.
En most az evszak miatt szednek meg midenkeppen c vitamint is, mert nincs annal rosszabb, amikor az ember terhes es semmilyen gyogyszert nem vehet be es duplan aggodik egy sima megfazas iatt is... Ami meg a felhalmozodast illeti vasnal ok, de c vitaminnal??? Na ezt most hallom eloszor. :shock: Gondolom, ahhoz ipari mennyiseget kell hosszutavon szedni belole, hogy esetleg valami kart tehessen, de en eddig csak jot hallottam rola terhesseggel kapcsolatban. Nekem meg enyhe verzeskor is azt irtak fel. A magne B vagy magnesii citrici az pedig kifejezetten a gorcsolgetes ellen jotekony hatasu, de mar azt is hallottam, hogy van ahol a beagyazodas elosegitesere is ajanljak dokik. Ez sajat tapasztalat.

Na es, hogy a gorbekre is ratejek...
Coca:
nagyon remelem rendbe jossz hamar. A gorbed alapjan is jol idozitette a doki az inszemet. :wink:

Kokusz:
Pici eses nem eses, mikor tesztelsz?

bettike:
Epp a vonal folott libeg az a ho, de talan meg felmegy.

Afi:
Gorbet nem raksz fel?

Ma en is mertem, az utro hatasara szepen visszaallt a hom 36.9-re. Azt hiszem mar nem nagyon fogom merni.

baratodildi

Ja elfelejtettem...
robcsi:
Szupi a gorbuszod, csak igy tovabb!

Kata:
Kicsit hianyos a gorbed, de a tendencia jo benne... Remeljuk mar nem lesz jovo honap, de azert akkor az elejen is mericskeljed, mert sokat szamit az is. :wink:

baratodildi

Bildi :) köszi ... ki szeretném várni a teszttel a hétfőt. Már ha eljutok odáig ....
A C vitamin nem tud felhalmozódni mivel a vizelettel kiürül a felesleg ..... ez tuti. A vasnál sem tudok ilyenről mert az meg a széklettel ürül .... az a nem mindegy hogy mennyi szívódik fel belőle. Inkább az szokott előfordulni hogy kevés szívódik fel a gyomorból.
kokusz

Én azt tanultam annak idején a C-vitaminról egy edzői tanfolyamon, hogy igaz, hogy kipisili az ember a felesleget, de a folyamatosan magas dózisú bevitel emelheti az igényszintet.

Kókusz! Köszi, még nem az igazi, de javulgat a kölök.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi,
de igen, ha kíváncsi vagy rá akkor felteszem, bár én inkább csak a ciklushossz miatt mérem meg hogy kiderüljön volt-e peteérésem, már mindkét kérdésre választ kaptam, biztosan volt és 26 napos cklust várok, innentől gondoltam nálam nem érdekes a dolog... de ha érdekel természetesen felteszem.
Kép

A vitaminokhoz akkor én is pár szót, én nem szedek rendszeresen semmit, de épp a napokban olvastam hogy a beágyazódás elősegítésére komoly meddőségi centrumokban is lombiknál E vitamint szedetnek. Én anno mikor terhes voltam Elevitet szedtem, ha most lennék terhes az első 12 hétben most is szednék valamilyen multivitamint, pláne ha szorulás a mellékhatása! :) A C vitamin vízben oldódó vitamin, így vizelettel kiürül, mi azt tanultuk anno hogy a zsírban oldódó vitaminokat lehet túladagolni ( A D E K ).
Vendég

Lányok!
A vitaminos topicba belinkeltem egy honlapot, ami megdöbbentett az adagokkal kapcsolatban. A családom fél éve vitaminfüggő, és hihetetlen javulásokat/gyógyulásokat tapasztalunk a vitaminok hatására.
...azért Szent-Györgyi tudhatott valamit!

Kép
zölddisznó

Áfonyaa!

Tényleg hehe! Láccik igencsak kóma vagyok :lol: . Bár most szemét leszek, de lehet a masszőröm jobban járna ha férjemmel próbálkozna :D

C-vitamin: hű csajok, nem tudok és nem is akarok vitatkozni, mivel nem értek hozzá én csak a c-vitamin tájékoztatóját olvastam. Kiguberáltam a szemétből :) ..ez van beleírva:

"Terhes nőknek nem javasolt a szükségletet jóval meghaladó mennyiségű C-vitamin fogyasztása, mert az egyrészt közvetlen vezethet magzati károsodáshoz, másrészt közvetett módon: a magzat nagy dózisú C-vitaminhoz történő hozzászokása által a csecsemőn a későbbiekben a normális mennyiségű C vitamin bevitel mellett vitaminhiány jelei mutatkoznak.
A C vitamin a szoptatás alatt az anyatejbe kiválasztódik, az anya nagy dózisú C vitamin fogyasztása a csecsemőt károsíthatja a szoptatás alatt."

Kép
babancs

Na igen, ez igaz lehet, mármint hogy a csecsemőnél így nő a szükséglet.
kokusz

Szerintem a szükségletet az határozza meg, hogy milyen biokémiai folyamatok zajlanak a szervezetben. Pl. megerőltető izommunka, dohányzás, immunrendszer folyamatai stb. Attól, hogy több C-vitamint eszel, nem lesz szükséged többre.
A zsírban oldódók tényleg képesek raktározódni, de a felesleges abból is kiürül. Én ezt úgy tanítom, hogy a B, C vitaminok egy olyan ház, aminek nincs kamrája - a felesleges holmikat kirakják, az A, D, E, K... pedig olyan, amit csak akkor selejteznek, ha a kamrában sem fér már el. Egy kicsit bugyuta, de az én hiperinteligens szakmunkásaimnak bejön.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Kokusz: Hogy a fenébe bírod ki tesztelés nélkül?? :lol: nagyon szép a görbéd :) Nem is tudom hogyan jutottam el arra a szintre, hogy tetszhet egy görbe :lol: :lol:

Coca: Drukkok mennek++++++++++++++++++++++++++++ Sztem az a jó tanár,aki megfelő humorral veri bele a kölkök fejébe az okosságokat és aki le tudja kötni a figyelmüket, jó szöveggel....azaz sztem te egy jó tanár vagy :lol: Naon jól magyarázod szvsz! :wink:

Szirom: Nekem szülés után beállt 28 naposra a ciklusom, minden 4. vasárnap jött meg :) Idén nyáron volt egy hónap amikor több mint 1 hetet késett júliusba (jegyzem naptárba), és azóta szaraxik! Késik, előbb jön, pecsétel, ömlős.... stb :cry:
Nem tudom miért nem szedtem se gyógyszert se semmi nem volt, csak akkor voltunk nyaralni, meg utána bnőm lagzijába, ami elég tartalmas 2 hét volt :lol: Lehet az kavart be?? :) Ingergazdag napjaim voltak.... :lol: Amúgy a görcsök nekem is megmaradtak :(

Bocs h nem írok mindenkinek, mennem kell, megyek fodrászhoz :)

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko, még bírom. Így legalább ha negatív lesz akkor még reménykedhetek pár napig hogy baba van :)

Coca, ez szerintem tök jó módszer ahogy tanítasz .... :)
kokusz

Sziasztok!

Kokusz!
Tenyleg jol birod!!SOK-SOK DRUKK A TESZTHEZ!!!! :D

Zoldi!
Neked is reeeeeengeteg sok DRUKK!!!!! :D

MEG MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A vitaminokhoz nem tudok hozzaszolni!

Egy kis segitseget kerhetek valakitol?Kiirt valamit a ferty,de nem ertem :oops:
SPECIAL DISCOUNT: [Click Here] to order your VIP Membership at a discounted price. Offer valid for the next 2 days only!

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Amcsa!
Azt jelenti, hogy olcsón megszámítják Neked a VIP-tagságot, de csak 2 napig regisztrálhatsz rá. Csak most, csak náluk és csak neked-akció! :wink:

Kép
zölddisznó

Fodrásználszépülőenikő, Kötélidegzetűkókusz!
Ez tök jól esett! Tényleg! :oops:

Kép
zölddisznó

Zoldi!
Koszonom szepen!!!Meg jo hogy nem nyomtam ra!

Szirom!
Kepzeld itt nalunk az Auchanban is lehet mar kapni Thomas jatekokat!Igaz hogy eleg dragak.. :? !Hozhattak volna elobb is!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok lányok!

láttam, hogy a vitaminokról volt szó és ehhez szeretnék hozzászólni.
Már 2 alkalommal feltettem nektek a görbémet elemzésre, az elsőnél nagyon ingadozott a második szakasz, a szeptemberi viszont tökéletes lett. Mi 7 hónapja próbálkoztunk, nálam alacsony progiszintet, páromnál alacsony spermaszámot állapítottak meg.Ekkor kezdtük el szedni az E- vitamint!Most októberben sikerült a baba :lol: és nekem szent meggyőződésem, hogy ezt az E vitaminnak köszönhetjük!
Lányok! Szedjétek!
Sok- sok babát kívánok ennek a topicnak, nagyon jó kis társaság vagytok, puszi
silber

Silber!
Yeahhhh!

Kép
zölddisznó

silber :D :D :D :D Gratulalok! :D :D

baratodildi

Sziasztok Lányok!

Régót olvasgatlak benneteket. Én a férfi meddőség topikba írtam anno de már nagyon régen nem jártam ott..és itt is csak olvasóként. Rólam,unk annyit, hogy 2 éve szeretnénk babát. Idén sikerült a teherbeesés. Egy hét bromo szedése után néztünk tüszőt+pregnyl-t kaptam. Sikerült is szépen a fogamzás de sajnos a 8ik heti UH-n nem volt életjelenség és ráadásra akkor már 2 babát láttak illetve egy üres petezsákot és egy élettelen embriót, így műszeres befejezés lett a vége.(barnás folyásom volt). Az elmúlt hónapban újra élesben nyomjuk, megint megfogant de nem ágyazódott be. (kémia terhesség a doki szerint) A hőmet régóta mérem, mindig van PÉ, szóval szépen emelkedik és fent is marad, bár később van PÉm. A ciklusaim általában 33-35 naposak. Gyógyszert nem kell szednem..most spontán próbálkozunk. Szeretném ha véleményeznétek a görbém.
12-ik napra teszi a pé kezdetét..de szerintem ez hülyeség, ugyanis az LH teszt hétfő délelőtt és kedd délelőtt lett nagyon erős. A controll csíknál is erősebb volt a teszt csík. Szóval szerintetek mikor volt PÉ? Mert sztem 24-én.
Puszi Nektek és Előre is Köszönöm!!!
Gurgula Kép görbe
torolve_20131003125716

Gurgula amit az előbb írtam szépen elszállt, de a lényege az volt, hogy szerintem a 17. nap volt peteérés, amikor felugrott a hőd, de majd megnézik a többiek is. :D

Sok szerencsét.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok,
tudnátok segíteni?

A popsiban a digiális lázmérő mennyivel mér kevesebbet 10 mp alatt, mintha higanyost teszek be és 5 percig bent hagyom?? Van tapasztalat?

Köszönöm!!
Vendég

norka:
:D Szia! :lol: Hat nekem, amikor mertem sosem mutatott mast a digi, mint a higanyos. :roll: A kulonbseget csak az okozta, hogy hol mertem a hot.

baratodildi

Köszönöm szépen a gyors választ Robcsi03!!

És elvileg ilyenkor kell együtt lenni???
24-én és 25-én volt akciózás.

Mert az LH teszt szerint 24-36 órával később van PÉ..
Ez érdekes mert hétfőn és kedden délelőtt is tök erős volt a csík..
:roll:

Üdv.
Gurgula
torolve_20131003125716

Sziasztok
megírná nekem valaki, hogy a tüszőrepi után ? nappal lehet esetleg tesztelni? reménykedjek még?

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Kép
[/img]
szilva76

Szilva,
tüszőrepi HCG tartalma 6 nap alatt kiürül, utána már nem zavar be a tesztbe.
Gurgi,
16. nap, azaz 24-ei a peteérésed a görbéd szerint!
Norka,
nem mérem popsiban, nem tudom.
Silber,
gratula!
Vendég

Silber! Én is gratulálok! :wink: És te mekkora adagban szedted az E-vitamint?

Gurgula! Szerintem is 24.-e!
Az LH-tesztről pont tegnap volt szó. Azt írják a papírjában, hogy a reggeli pisi tud fals pozitív eredményt adni a töménysége miatt, szóval szerintem elképzelhető, hogy neked reggel ettől lehetett atompozitív.

Ancsa! Akkor megnézem én is Dunakeszin, köszi :wink: Azóta is sokat játszik velük Miksa!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!

Köszönöm a válaszokat.
Szerintem is 24ikén volt PÉ...remélhetőleg a kiskatonák is aktívak voltak.

Kellemes Hétvégét Nektek!

Gurgi
torolve_20131003125716

Kokusz! Akkor hétfőig kitartást, bár nem vasárnapi tesztelésről volt szó? :lol:

Szilva! Ha jól látom a 10 dpo-nál vagy, a progri, amit többségünk használ az olyan 16-18 dpo-nál javasolja! Ugye lányok jól tudom?

Gurgula! Neked is szaggatott a piros csík, nekem Robcsi írta, ha jól emlékezem, hogy ez akkor nem biztos peteérés dátuma, tehát neked lehet igazad!

Baratodildi! Fene a görbémbe, hogy így csak lebeg! Azt hittem, hogy a hétvégen egy kicsit lazíthatok, mert fú de magas lesz majd a hőm, vagy leesik rendesen és akkor megjön! Ami biztos semmi mensi jel! De a hőm miatt holnap, meg holnap után is izgulhatok, meg kelhetek fel!

Silber! Gratula!

Robcsi! Szépen lassan beelőzől úgy látom!!! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, az nekem a 9. nap még bármi megtörténhet, nem ringatom álomvilágban magam :)
A tiéd is lehet még jó.
(ezt nem a tiédre mondom, de én a ferty-n láttam olyan ronda görbéket, hogy csak ámoltam, hogy abból terhesség lett)

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Robcsi! Hű de igazad van, hisz még én is csak a 10. napon járok! Csak már Türelmet Lenke vagyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Robcsi: a görbéd szépen visszakapaszkodott... :-D

Bettike: nem értem, a hőd miért katar még mindig a vonalnál?!
Lehet, hogy ennyi ideig ágyazódik a kis huncut?

Kókusz: akkor megy a drukk a hétfői teszthez :wink:

Áfi: Neked is nagyon szuper a görbéd, tuti, hogy a nem jó oldalon volt a pé?

Enikő: remélem szép lett a hajad :wink:

Ancsa: képzeld, méz nélkül is lecsúszott a tea, sőt, jobb is üresen, mint mézzel.

Coca: remélem már jobban vagy, nem görcsölgetsz...

Itt az én görbém, vagyinkább V-m :lol:
Kép

Persze a ferti most adott 5 nap VIP-et ajándékba, amikor semmire sem tudom használni :?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Nekem érdekesek voltak a VIP-jelekkel felturbózott régi görbék is, meg most tudsz csinálni olyat, hogy egy grafikonra rakod az összes görbédet, és így szépen össze tudod hasonlítgatni őket. Szóval azért jó ez a VIP-ajándék :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok nagyon köszi a gratulációt!

Szirom: 200 mg E vitamint szedek minden nap, 1 hónap alatt teljesen rendbehozta a progiszintemet (mást nem szedtem)

Nem kell szünetet tartani a szedésénél,bár zsírban oldódó, ipari mennyiségű E vitamint kellene beszedni a túladagoláshoz.
Igaza van Áfinak, nekem is mondta a dokim, hogy szedjem tovább, mert segíti a megtapadást is.
Coca neked is nagyon aktuális a megtapadás :wink:
silber

Szirom: igen, igazad van....Múltkor pont ciklus vége felé kaptam VIP-et, az azért volt jobb, mert így az aktuális ciklust részletesebben kielemezte.. És olyan jó volt látni a visszaszámlálást és a tesztnapot :lol: Igaz, nem lett belőle semmi...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! :)
Régen írtam ide. Olvasgatlak csak néha-néha benneteket.
Kokusz, Zöldi drukk nektek! És mindenki másnak is persze!
Feltenném a görbémet így inszem után egy nappal.
Kép

Ma soha nem mért magas lett a hőm...
zsazsóka73

Zszsóka!
Akkor együtt izgulunk...
Hajrá Neked is!

Kép
zölddisznó

Szezso! Én sem értem! De hátha ikrek! Csak vicceltem! Remélem holnap vagy holnap után már többet tudunk! De vannak érdekes érzéseim! Csak még nem nagyon akarom őket elhinni! Mert még csak tegnap este, ma reggel óta vannak!

Zsazsóka! Drukkolok! :lol:

Akkor én is szerezzek be E vitamint, bárhogy is lesz?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Visszaolvasni reménytelennek tűnik, majd próbálok képbe kerülni.

Ma voltam UH-n, UH szerint 6 hetes vagyok, már látszott a szívdobogása! Nagyon boldog vagyok! Ha lesz időm majd bescennelem a képet.

moni

Szépséges jó hétvégét!
Ez a csúnya ferty egy nappal korábbra rakta a pé-t, mint az inszemináció napja. :cry: Brrrrr! Nem szép tőle...
Kép
Gyere Zsazsó, muti a Tiédet!

...ti meg csak aludjatok még, korán van! :lol:

Kép
zölddisznó

Szép szombat reggelt mindenkinek!

Ma reggel elég szarul keltem, mert nagyon elkezdtek fájni a cickóim, ez nálam mensi előtti állapotot jelent, de még korai lenne. A hőm is eset egy picikét.

Kép

Bettike, Robcsi, Kokusz mizujs?

Zöldi és Zsazsóka a görbéitek jól alakulnak.

Kép
kata05

Sziasztok!

Kata csak a te kedvedért felteszem, mert nem akartam. Esett nekem is :(
Kép

Ha az égiek fönnt úgy akarják, akkor egyszerre fogunk tesztelni?

Zöldi hogy vagy?

Bettike most már ébresztő, görbére fel!

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt mindenkinek!
Csak az érdekesség kedvéért felteszem mindkét görbémet, mindkettő ehavi, tehát elvileg ugyanaz a görbe, éppencsak egyiket hüvelyben, másikat szájban mért eredmények adják. Nemcsak az értékekben tér el, ezer más dologban is.
(száj)
Kép

(hüvely)
Kép

Robcsi,
csupán 1 tizedet esett! A 36,9 azért nem épp szomorkodós érték! Fel a fejjel, holnapra lehet hogy 37,1 lesz! :wink:
Coca,
a hőd alapján igaza van a fertinek, de ez nem sokat jelent, nekem csúszott már 2 napot is a hő és az UHos követés szerinti PÉ, rá se ránts! Legfeljebb fiad lesz! :P
Zsazsóka,
igen szép, remélem sikerül az inszem. Stimuláltak is valamivel? Closty?
Sziromka,
csak egyszer kapjak VIP bónuszt, rögtön megkérlek hogy segíts, tényleg jópofa az egymásra másolt görbekupac. :)
Szezso,
nekem nincs jó oldal :( Van egy nagyon nehezen átjárható (kizárólag magas nyomású folyadékok részére fenntartott...) és van egy átjárhatatlan.
Vendég

Jó reggelt!

Áfonyaa!

A hüvelyi hőd sokkal egyenletesebbnek és szebben ívelőnek tűnik, te is így látod?

Kép
babancs

Lányok!Jó reggelt!

Most látom, hogy tegnap elfelejtettem a legfontosabbat: a hőmet feltenni! És ne feledjétek, hogy a két E vitaminos hónapot leszámítva, ronda görbéim voltak.

Áfi ez a hüvelyi hőd nagyon szép!!!!

Robcsi nem lehet ,hogy neked is egy picit kevés a progi?Nekem ugyanígy ugrált a görbém.
Kép
silber

Sziasztok!

Szépek a görbék :) sok baba lesz itt nemsokára :)

Csajok én tegnap este is egyfolytában büfiztem ... de kb kétpercenként a férjem már mérte az időt ... Én ráfogom a metforminra. :roll:

Kép
kokusz

Szia Robcsi!

Nekem még 6 nap van a tesztelésig, a tickerem van rosszul beállítva!
De tesztelhetünk együtt!! szépen alakul a görbéd!

Kokusz! A te görbéd is jól néz ki!

Képzeljétek, nem elég, hogy fáj a cickom, még bocsi a kifejezésért, de víz álagú folyásom is lett.

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?