Új privát üzeneted érkezett!

Csak úgy nem jó, hogy ide felteszem a linket, vagy a táblát! Szerintem nincs benne olyan, ami hű de titkos lenne, vagy nem jól gondolom! Na de nekem mindegy!
bettike
Eger

Robcsi, a táblát ide a topicba helyeznénk fel, nem kell körbeküldözgetni! Csak ide felrakni! De még az sem lenne szerintem jó ötlet, hogy minden napra feltenni és javítgatni. Felesleges lenne. Szerintem egy héten elég lenne egyszer, vagy netán kétszer idebiggyeszteni, nem?
Úgyis azért nagyjából képben vagyunk, hogy a másik éppen merre és hol tart, meg hát a tickerek is segítenek! :D

Lánykák, nagyon ideg vagyok most már! Igaz, hogy szédelgek, meg a cickóm is fájdogál, stb., de most vettem azért még egy tesztet, olyat, mint először használtam. De ha holnap reggel sem lesz erősebb a vonal, akkor én felkötöm magamat! A dokihoz egyébként csak holnap lehet bejelentkezni, habár azt hiszem, hogy ezt már írtam. És csak legfeljebb a jövő héten tud majd fogadni. Akkor lesz talán UH-ozás is! Csak legyen is kit nézni ott! :roll:
Vendég

Athiz! Ne teszteljt irgum-burgom! :evil:
Minek, már volt ott egy csík, a csík pedig csík!
A doki meg úgy is megmondja!
Ilyet pedig, hogy felkötöm magam meg ne lássak mégegyszer! Mert visszavonom a vigyorgásom!!
bettike
Eger

Athiz csak azért gondoltam, mert valaki mondta, hogy ő azért nem akar benne lenni mert nyilvános a dolog.

Kép
Kép
robcsi03

Hát akkor majd az nem lesz benne sajna! De ha gondoljátok, akkor ezt is megszavaztathatjátok! Én a nyalvánosra szavazok!
Egyébként úgy is betehetjük a titkos emberkét, hogy csak az adatait viszitek fel, a nevét pedig nem. Vagy ez sem jó?

Betti, csak az olyan messze van még, mire oda jutok a dokibához!
Addig meg itt álmokba ringatom magamat, miszerint lesz egy babám, a végén meg szaros bilibe lóg a kezem.
Vendég

Athiz ilyenkor fő a pozitív gondolkodás!!!
Ha mindig rosszra gondolsz, akkor az lehet, hogy be is fog következni.

Amikor én a Rékával voltam terhes soha az első perctől nem féltem attól, hogy valami baj lesz. Aztán a második terhességnél mindig az járt a fejemben, hogy baj lesz, valami baj lesz. És aztán lett is. Nem mondom, hogy ezért, de lehet hogyha pozítívabb a hozzáállásom akkor nem így történnek a dolgok, mint ahogy történtek.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz! Tessék csak álomba ringatni magad, neked már van miért! És akkor az lesz, hogy szaros pelusba fog lógni a kezed! :lol:
:lol: :lol:

Nekem még nincs is okom és mégis álmodozom! Na majd én mekkorát fogok zuhanni, ha mégse, de ez még távol van! Én amúgy is már két napja beszélek hozzá! Amúgy ez se normális! De ez van!

Amúgy Robcsinak igaza van! Gondolj bele abba, hogy amikor az ember vizsgázik és arra koncentrál, hogy jaj csak a 13-as tételt ne, akkor ugye mindig pont azt húzza! Érted ugye?

A táblát meg majd felteszem kora este, ami addig készen lesz belőle! Aztán majd hozzá szól mindenki és úgy is alakulni fog a dolog! Kezdésnek jó lesz úgy, ahogy van!
bettike
Eger

Igenis kéremszépen, akkor megpróbálok olyan lenni, mint a teszt, pozitív! :lol:
Cuppantom a gondoskodó lelketeket! :D
Vendég

Hello.ceniko! Sok kérdésedre,sok válasz. 34 éves leszek februárban. a lányok neve és kora: Bogi a 15.évét tölti.Mimi(Enikő) 12 éves,Nono(Noémi) 11 éves,Kincső 5 éves lesz januárban,Surmi(Hajni)2 éves. A nagyokkal nincs gondom, a két kicsivel meg elvagyok,egymást nevelgetik. Képet majd küldök.
Más téma!!!Jövőhéten megyek a Czeizelhez vissza,hogy megbeszéljük a babaprojektet.3 hónapig kell hőméröznöm majd.Bármár most elkeztem és elég szép a görbém.De a sok internetezés kicsit megzavart. Én úgy tudtam,hogy peteérés akkor van,amikor hirtelen leesika hő.De most azt olvastam néhány lapban,hogy akkor van amikor felmegy.Most akkor mi az igazság?A főiskolán tanulok biológiát,de lehet,hogy rosszul?Amelyikötök tudja választ az írja már meg nekem.Fontos,mert a férjem nem vigyázott és pont a dolog előtt volt leesve a hőm,másnap meg 5 tizedet emelkedett.Ideges vagyok,mert még nem akarok terhes lenni.De majd egy hét múlva kiderül.Addig ülök a tűpárnáimon.[/img]
surmi
kockasfulunyul

Kedves Surmi, gratulálok a sok csemetéhez! Ha még nem akarsz teherbe esni, akkor gáz van, ugyanis a lehető legjobban beletrafáltatok a peteérésbe! Most nem nyugtattalak meg, mi? Hát ez van! Ovuláció előtt leesik a hő, és amikor megtörtént a kilökődés, akkor bizony felkúszik. Ha akkor vagy együtt a pároddal, akkor nagy eséllyel lehet kismami belőled! :D
Vendég

Már kérdezni akartam, hová tűntek innen az emberkék?
Vakond, Babancs, Szerika, és a többiek, jelentkezzetek már! 8)
Vendég

Sziasztok!

Angyalkam!
Annniyra nagyon sajnalom!!!!
Kép
Most hogyan tovabb? :(

Athiz!
Biztos hogy minden rendben van!!!! :D
Nekem is eszembe jutott hogy Babancs mar regen volt!
Meg aki meg hianyzik nekem az:TLIDI,GIZMIXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

A ma reggeli meresem alvas hianyaban elmaradt!
Csajok!
Valaki letudna nekem irni a Babancs fele teakevereket?????
LEGYSZIIIIIIIIII!

Kép
Kép
ancsa81

Surmi! Nem bántásnak szánom, amit írok, de nem értelek egészen!
5 gyermek után azt írod, hogy a párom nem vigyázott, és te még nem akarsz most terhes lenni? Vagy csak én vagyok értetlen?
bettike
Eger

A férjem nem hisz abban,hogy sikerült a helyreállító mütétem.Bár én kértem,hogy azért legyünk óvatosak. Erre az volt a válasza,hogy akkor nem 7 személyes autót veszünk,hanem 8-ast.Tiszta lökött,tudom.
surmi
kockasfulunyul

Ancsa kedves, cickafarkfű és palástfű tea, mindkettőt naturboltban kapsz. 1-1 evőkanálnyit kell beletenni egy csészébe, és kb. 2-3 dl vízzel leforrázod. Letakarod, és állni hagyod 10 percig. Ezután leszűrőd, és egy csészével megiszol belőle melegen vagy inkább langyosan. Én kétszer ittam, és picit több vízzel csináltam, hogy reggel is és este is vedelhessem. Neked is ezt ajánlom. Beízesíthedet, én natúr ittam. Ezt kell egész ciklus alatt inni! :wink:
Vendég

Szijjasztok!

Athiz köszi a hiányolást, én vagyok, de olyan sokat írtok, hogy mire elolvaslak benneteket már lefordulok a székről. Ma meg különösen rosszul érzem magam, hányinger, émelygés, meg a gyomrom is rossz. Túl sűrű volt a hétvége és fárasztó, lehet, hogy összeettem mindenfélét, pihenni se tudtam sokat, szóval már alig várom, hogy vége legyen a m.időnek és hazamehessek!

A hétvégén bejelentettük a családnak az unoka érkezését. Azt hiszem túl sokat vártam a szülőktől, mert nem volt az a kitörő lelkesedés, amire számítottam... így ez kicsit csalódás volt és kicsit letört a dolog. Pedig első unoka mindkét családnál! Na mindegy, majd látjuk időközben, hogy mekkora a lelkesedés és ki örül. :roll:

Képzeljétek! A derék- és hátfájásom megszűnt. Kipróbáltam, hogy éjszakára párnát tettem a derekam alá. Azóta semmi bajom, nagyon szuper! Ha esetleg valakinek van/volt/lesz hasonló problémája ajánlom próbálja ki.

A kismamik is szerepelhetnek ebben az új táblában?

Egyébként üdv az új hőmérőzős topictársaknak! Kívánok nekik mielőbbi babásodást!

Enikő: szorítok a du-i dokihoz!

Coca: neked pedig drukk a tüszőhöz!

Athiz: te pedig nyugi-nyugi-nyugi. Minden oké, ne izgulj! Mondom én, aki szintén folyton parázik :oops: De azért nyugi, jó?

Robcsi: nagyon klasszak a tickereid! :)

Surmi: gratula az 5 gyerekhez! Szép teljesítmény! :lol:

Bettike: nem csinálsz tickert? Jó lenne látni hol tartasz.

Mindenkinek cupppppp és bocsi, ha valakinek név szerint nem írtam, de olyan sokan vagyunk, hogy ajajjjj... :lol:
szerika

Erika, na végre! Akkor nyugtatgassuk egymást, jó? :lol: Majd lehet, hogy kipróbálom a kispárnás trükköt, csak az a baj, hogy nekem el van törve a keresztcsontom, és nem sikerült valami jól összeforrnia, mert azóta is van, hogy nem tudok megmozdulni, ha rosszul fekszem, stb.
Miért ne szerepelhetnénk mi is a táblában? Igaz, már nem hőmérőzünk, de csapattagok volnánk vagy mi. :lol:

Bettike, tényleg, már megint eltűnt a csigud. Kikapsz ám! Ugye tudod, hogy a profilodba kell feltenni az aláíráshoz? És akkor automatikusan megjelenik itt mindig.
Vendég

Szerika! Aki nekem megírja az adatit, vagy kifejezi azt a vágyát, hogy benne legyen a táblába az benne lesz! Független, hogy kismami, vagy éppen hol tart!

És mi van, ha csak azért "nem" örültek, mert fel sem fogták a dolgot?

Jaj van tickerem, csak mindig elhagyom! :lol: :lol:

Surmi! Most már értelek! Hát nem semmi hozzállása van a dologhoz! Örülj neki, hogy ilyen lelkes! Mindegy, hogy hány gyerek úgy látom ő mindenre fel van készülve!

Kép
bettike
Eger

Athiz most már tudom! :oops: :lol:
bettike
Eger

Én is köszönöm a hiányolást! Olvasgattam, de baromira sokat írtatok, meg erőm sem volt nagyon írni. 3 napig anyuéknál pihengettem.

Athiz!

Teljes szívemből gratulálok!

Szerika!

Hát nálunk is hasonló volt a helyzet a bejelentéssel..de hidd el, hogy örülnek ám! Csak nem mindenki tudja kimutatni hirtelen az örömét. Na meg ugye mindenki másképp lepődik meg.
Örülök, hogy elmúlt a hát-és derékfájásod. Ez jó. Lehet az ágy nem megfelelően puha nem?
Én a mai naptól vagyok itthon, már nem is megyek dolgozni. Terhességi magasvérnyomásom és pajzsmirigy-túlműködésem okán vagyok veszélyeztetett terhes.

Ancsa!

Athiz helyesen leírta Neked a tea-keveréket. Én a + tesztelésig ittam csak.

Áfonyaa!

Én meg téged hiányollak, de nagyon!

Természetesen megszólítás nélkül üdvözlöm az újakat is és jó hőmérőzést, sikeres babagyártást kívánok mindenkinek!

Kép
babancs

Betti, örülök, hogy sikerült felvilágosítanom! :lol: De már megint nem látom! Ejhaj, megeszlek vacsorára! :twisted:

Erika, ne vedd zokon, az ilyen bejelentéseket csak a romantikus filmekben veszik örömkönnyekbe borulva az emberek fel, sajnos a valóságban idő kell, hogy feldolgozzák az ilyen fejleményeket, még akkor is, ha a saját szüleinkről van szó.
Nálunk biztosan nem lesznek örömkönnyek, inkább szájhuzigálásra és dorgálásra számítok. :roll: Ez van!
Vendég

Hát megy ez nekem! :lol: :lol: :lol:
Csak rám kell szólni!

Kép
bettike
Eger

Athiz! Ha megeszel vacsira, nem lesz tábla az tuti! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jól van Bettike, ügyes kislány! :lol:

Babancs, de jó, hogy te is előkeveredtél! Köszönöm a gratut!
Remélem, azért jól vagy! Vérnyomásod még mindig magas? Szedsz gyogyót? Jól teszed, hogy pihizel, és most már csak a babócára koncentrálj! Pocisimit küldök, jók legyetek, és írj gyakrabban, ha tudsz! :wink:
Vendég

Betti, egye fene, meghagylak! De ha rosszalkodsz, akkor reggelire csak felfallak, mint az éhes farkas! :lol:
Vendég

Bettike, a táblaadatokhoz:

Nev: SzErika
Eletkor: 28
Státusz: kismami :)
Miota probalkozunk? 2006. július
Hogyan probalkoztunk? spontán
Ciklus hossza: 28-30
Gyerekek: még nincs
Utolsó mensi: 2006.08.19.
Szülés várható időpontja: 2007.05.26.

Örülök, hogy visszatért a tickered :)

Szülő-bejelentés: úgy gondolom hogy én vártam túl sokat tőlük és nem lett éljen-éljen, meg sírás-rívás és ettől érzem magam csalódottnak. De valahol biztosan örülnek, csak annyira még nem mutatják ki, mint ahogy Babancs is írta.
Az ágyunk valóban túl kemény, ezért fájt a hátam, de mostmár megoldottam a problémát. Meg lehet, hogy veszek kismamapárnát is, vagy kérek karácsonyra és akkor aztán végképp rendben lesz a derekam-hátam.

Babancs, tök jó, hogy te már otthon vagy, irigyellek. Persze, a veszélyeztetettség miatt vigyázz magadra, az nagyon nem jó, csak az otthonlét az olyan jóóóóóó dolog...

Nekem még ebben az évben dolgoznom kell úgy néz ki, persze ha rosszul érzem magam, akkor azonnal táppénz, de egyelőre még bírom és viszonylag jól vagyok. Ráadásul a m.helyen a 12. hétig el sem szeretném árulni...
szerika

Athiz! Jaj! Hát tényleg te már kettő helyett eszel!

Kép
bettike
Eger

Athiz: én szeretek sokszor álomvilágban élni és elképzelni ahogy mindenki beájul és meglepődés és ugrál örömében, most is ez volt, de valóban jobb lett volna, ha nem álmodozok előre :roll:
Nálatok miért lesz dorgálás??? És szájhuzigálás???
szerika

Babancska,
köszönöm hogy hiányolsz, de én ma reggel is írtam, és nézd meg hányan reagáltak rá. Nincs sértődés, de nekem már nincs kedvem ide írni, nagyon más lett ez a topik mint mikor anno én csatlakoztam. Pontosabban mássá tették. Nekem meg ez már nem tetszik. Ha hallani akarsz rólam több helyen is megtalálsz, pl a hőmérősök babásainál, ott még nem alakult át csetté a fórum. És MSNen is tudunk beszélni, ahogy szoktunk is néha.
Vendég

Hát gondolom Erika azért, mert anyuék inkább azt szerették volna, ha visszamegyek dolgozni, és egy kicsit tudok élni meg csavarogni, miután Szili már nagyobbacska lesz. Erre most megint lekötöm magamat egy újszülöttel. De én ezt szeretném.
Anyósékról meg jobb, ha nem mondok semmit, nem kifejezetten szeretnek, és ugyan állítólag szeretik az unokájukat (miután az egyetlen egyenlőre, és a férjem nővére valszeg nem fog szülni!), de valahogy mégsem mutatják ki túlzottan, pl. sosem vennének neki semmit, csak ha pl. szülinapja van. Nem mondom, hogy kényeztessék agyon, habár egy nagyszülőnek nem ez lenne a funkciója többek között? Az én nézetemben igen. Meghát nem sokszor kérdezik meg tőlünk, hogy esetleg segítsenek-e, meg hogy vigyázzanak-e néha Szilire, hogy talán kettesben lehessünk a párommal. Pedig már úgy elmennék moziba, de csak anyura merném ráhagyni a bébimet, Ő pedig ritkán tud jönni, mert vidéken lakik. Képzelem, mi lesz, ha meglesz a 2. gyerkőc! :roll:
Vendég

Azért hogy megvédjem ezt a topicot, nem mi csetelők tehetünk arról, hogy csak mi tudunk itt dumcsizni, ha nem írnak ide mások, akkor csak mi maradunk bizony! És most szándékosan nem írtam neveket! Ezért is kérem, hogy írjatok régiek és újak!
Egyébként meg én szívesen reagálnék Áfonyánk írásaira, de már nem merek az egyezségünk végett, nehogy megint összekapjunk!
Vendég

Szerintem jó ez a kis topic.......azért a chat az más! :)

Kép
elizabeth25

Athiz!

Jaja köszi, szednem kell valami elavult vérnyomás-csökkentőt. Ha nem szedem, akkor is ugyanannyi a vérnyomásom, mint mikor szedem. Szóval nem ér semmit. Kismamák megnyugtató antik gyógyszere :lol:

Áfonyaa!

Megértelek, semmi gond. Marad msn.

Kép
babancs

Sziasztok!

Babancs! Lehet hogy nem olvastam el mindent a topicban, de neked előtte is magas volt a vérnyomásod vagy a baba hozta elő?

Athiz!

Nekünk sem fognak majd egyszer anyosomék örülni, ha babás leszek, mert nem nagyon szeretnek, hisz elvettem tőlük a fiát, de az édesanyámék biztos nagyon fognak örülni, mert apa már legszívesebben most is unokázna.
Amúgy van egy ikertestvérem és ők is most próbálkoznak. Úgyhogy lehet hogy mi még egyszerre is fogunk egyszer szülni.

Kép
kata05

Zöldi mizujs?!

Egyébként akik most lettek babásak azoknak Gratula!

Kép
kata05

Kata, ez nagyon állat! De jó, ikertesók egyszerre babásodnak! Lehet, hogy mindkettőtöknek ikrei lesznek! HÚ! Ez aztán nem lenne kis piskóta! :lol: Annyi uncsi egyszerre! De a gyerekeknek biztosan jó lenne! :D

Babancs, akkor miért szeded? Vagy nem mersz kockáztatni? Végülis érthető, na de ha nem használ? :roll:
Vendég

Athiz,

anyámék nagyon örülnének neki. Mi párommal amúgy szerettük volna, ha egyszerre házasodtunk volna, de ők azt nem szeretnék ( nekik jövö juniusban lesz)(

Kép
kata05

Kata ez az én anyósom tudatában is benne van, hogy elvettem tőle a kisfiát! Láttad volna milyen bőgészetet rendezett az esküvőn a másik fia nyakába borulva!

Kép
elizabeth25

Kata!

A pajzsmirigy-túlműködés miatt korábban a pulzusom volt igen szapora, igen vert a szívem. Aztán rendeződött a pajzsmirigy-gyógyszerrel az is.
Terhesség alatt meg a felsőérték lett nagyon magas, meg a pulzus is eléggé.

Athiz!

Jaja, megnyugtatásként szedem. Állítólag egy hét elteltével nagyjából már hat. Hát 10. nap este még 145-öt mértem..

Kismamik!

Hogy vagytok a kajákkal? Én tegnap kikészítettem a gyomrom, epém. Ebédre cigánypecsenyét ettem telis tele fokhagymával, majd vacsorára magyaros pizzaszeletet, utána meg gyrost csípősen, sok hagymával. Aludni már nem tudtam, ma meg egész nap görcsölt szúrt az epém. Ezt asszem jól elszúrtam...ennyit október 23-áról :lol:

Kép
babancs

Babancs, elvileg, hangsúlyozom elvileg egy kismaminak nem szabadna ám ilyen túlfűszerezett, túl zsíros, stb. kajákat hamiznia! De én pl. tegnapelőtt úgy kívántam a kínai csípős levest! Jó, tudom, ez a terhesség még olyan, mintha nem is lenne az, de akkor is! Meg emlékszem, hogy Szilivel is amikor terhes voltam, többnyire mindig azt kívántam, amit nem szabadna! :lol:
Na a lényeg, hogy akkor vagy pihentesd magadat és az epédet valami kímélő étrenddel legalább 1 napig, vagy kutyaharapást szőrivel! :lol: :lol:

Kata, mondjuk az esküvő kicsit más tészta, mint a babavárás! Az esküvőt azért jobban lehet időzíteni, a baba meg ugye akkor jön, amikor kedve szottyan! :lol:
Vendég

CSAJOK! Hány napos terhességet mutat ki a teszt?És melyik a legjobb?A topicban van olyan rész ahol hiperaktív gyerekekről van szó?Nekem a 11 éves lányom az.
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Egyenlőre itt tartok!

Babanetes táblánk

Remélem senkit sem hagytam ki, aki írta, hogy szeretne benne lenni!
Remélem olyat nem írtam be, aki nem akart benne lenni!
Sőt azt is remélem, hogy nem írtam bele hülyeségeket!

Innentől várom, hogy ki mit szól hozzá!
Már mint az eddigiekhez!

Kép
bettike
Eger

Surmi! Szerintem, amit ismerek az a Gabriel!
Azt hiszem, de nem akarok hülyeséget írni, talán az együttléttől számított 21 nap körül mutatja ki!
De ezt a többiek már biztos jobban tudják!

Kép
bettike
Eger

Surmi, én a legkorábbi tesztet ismerem, mármint ami a beágyazódástól számított 3. napon már kimutatja a terhességet, a neve Gravi-HCG. De még sok más is van. Nekem minda 2 terhességemet ez mutatta ki! A Gabrielre azt mondják, nem megbízható, de kinek mi válik be! :D

Babancs, főleg neked linkelek ide valamit, ha gondolod olvasd el, persze mindenki rákuksizhat:
http://www.informed.hu/eletmod/dieta/vi ... %20Vitamin

Bettike, szerintem jó lesz, ha gondolod, még hozzácsaphatod az én részemhez, hogy 8. hőmérőzős hónapban jött össze. :)
Vendég

Kép
bettike
Eger

Athiz!

Megnéztem köszi szépen!
A férjem most hozott haza egy jó csomag paradicsomot. Gulyáslevesbe, vagy lecsóba téve is kifejti vajon vérnyomáscsökkentő hatását? :lol:

Bettike!

Gratulálok a táblázathoz! Én már szerepelek táblázatban a PCO-s topicban, ezért nem jelentkeztem.

Kép
babancs

Betti, tök jó ez a link!

A Qupido lenne a legjobb, ha lehetne kapni, de én eddig sajna még nem találtam sehol!
Vendég

Babancs, jó lenne, mert én annyi de annyi paradicsomlevest meg tudok enni, hogy azt nem is lehet győzni! :lol:
Vendég

HŰ! bettike köszi. ez aztán a választék.Kinyomtatom és viszem a patikába.De már nem izgatom magam,ha az vagyok ,hát az vagyok. Eggyel több vagy kevesebb,mindegy.Legalább mire lediplomázok, eltudok menni dolgozni.
surmi
kockasfulunyul

Bettike nekem annyit még légyszi irj bele a megjegyzésbe, hogy szülés várható időpontja: 2007.06.03

Köszi előre is!

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?