Tücsike:
a mi napirendünket leírom, de persze ez annyira változó, hidd el, hogy ki fog alakulni majd nálatok is.
Nagyon várom már a képeket
Na és kiváncsi leszek csabika hogy áll majd hozzá a tesóhoz
Hasonlítanak? Neve:
Szóval nálunk a lényeg az, hogy Bence alkalmazkodott Anna napirendjéhez, mivel Annáé már kialakult, Bence pedig úgymond "tiszta lappal" indult
Reggel Bence ébred, amíg Anna alszik addig játszunk az ágyban. Utána Anna átjön hozzánk.
Fél 8: én Bencét öltöztetem és etetem, Anna nézi a mesét.
8-féL 9: Bence játszik a szőnyegén, vagy a pihenőszékben, addig Annát öltöztetem, és reggelizünk.
9-kor Bence alszik, addig Anna játszik, én mosogatok,főzök.
11-kor Bence tízóraizik, utána felnyalábolom a gyerekeket és lemegyünk az udvarra, egészen 1-ig. Anna lent tízóraizik.
1-kor feljövünk, ilyenkor Bence alszik,addig Annával kézmosás,lábmosás,peluscsere,ebéd, és alvás.
2-kor Bence ebédel,utána csitítom, hogy ne ébressze a nővérét
Fél 5 körül Anna ébred, ilyenkor uzsizunk.
5-kor Bence eszik, utána megint udvar.
7-kor jövnkl fel, fél 8-kor Bencét megfürdetjük, megetetem,addig Apa megterít Annával.
8-kor Bence ágyban, Annával vacsi, fürdés,kis játék, mese, és ő 9-re kerül ágyba.
Odry:
most szokunk le a pelusról, itthon bugyi van rajta, és bilizünk, bár magától nem szól még. A kaki mindig a bugyiba megy sajnos. Az udvarra is viszem a bilit, alváshoz kap pelust, és akkor, ha megyünk valahová. Macerás...