Sziasztok!
Jucmuc!
Nagyon örülök nektek és gratulálok a kisebbikhez. Dávid nagyon szép fiú.... ilyenek ezek a Dávidok
Való igaz és hála nálatok is bejött, hogy a 2. gyermek jön magától!
Nekem a várrandóság sem volt könnyű, de most, hogy már ketten vannak.... hát ez sem.
Mágnes!
Megadnád a bababolt címét!? Már csak azért is, mert a párom Pesten dolgozik és ha rátudom venni, akkor elküldöm a láncért, így téged sem terhelnélek. Persze ez még 2×sem biztos, hogy elmegy...
Gyöngyi!
Nekünk is szokott zöldes lenni, de ritkán, de a doki azt mondta az nem baj. Örülök, hogy jól vagytok!
Mi az éjszaka nem mondhatnám, hogy jól aludtunk. Én semmit... felváltva volt fent a 2 gyerek. §1.15kor Bálint evett, majd 3.20 kor tudttam letenni, mert egyszerűen csak cicin lenne és a cumitól berág, na meg öklendezi ki a kaját. Tej van bőven... Miútán lettem és én is elhelyezkedtem a Dávid elkezdett anyázni....akkor bementem hozzá, de nem aludt rögtön vissza, mint máskor, így bebújtam mellé és mikor is 5 fele azt gondoltam alszik kikeltem, persze ahogy letettm a saját ágyamba a fejemet, már sírt is. Nem szokott ilyet csinálni, csak nagyon ritkán. Na mondom akkor jöjjön át, mert ha Esetleg Bálint is kelne, akkor ne sírjon megint... igen de ott meg nem birt aludni, mert már csicseregtek a madarak és hát szükösebb a hely is. Na elaludt, de mire örültem volna és én is álomba szenderültem volna, megint felsírt. Akkor kikaptam az ágyból és átvittem az ő ágyába és ahogy letettem, úgy is maradt 7.45ig. Persze Bálint meg kelt 6.40kor enni..... szóval ennyi a történet.
Az elmúlt 3 este nagyon jó volt. 21 kor elaludt mindkettő, Bálint 2-3 között evett, majd 6kor és alszik tovább.
Remélem tudok ma ebéd útán aludni.
Szép napot mindenkinek!