Új privát üzeneted érkezett!

CSillag, ez a viselkedés teljesen normális... Egyszer csak a mélyből előtör egy hatalmas depresszió tömeg - főleg, ha szar idő is van.
Azért már lehet "hallani a hangodon", hogy jobb a helyzet és ez csak javulni fog, hidd el, ugyanezen mentem keresztül a télen.
Vendég

Leti, próbálom elhinni (no nem azért, mintha te nem tudnád, csak időnként nehéz úgy gondolnom, hogy belőlem még "normális" anyuci lehet, főleg, 3 gyermekes, most úgy látom, marad a 2 rosszcsont kisfiam, és ennyit adott az élet, de lehet, hogy 1 hónap múlva majd másképpen nézem a dolgokat).

Annyira szépek ezek a rucik, mindegyik tündéri, főleg a kis rózsaszínű kabátka tetszik nagyon. Ügyin vásároltál szerintem :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Letti

Nagyon édesek a cuccok! A kék cicagatya nagyon dögös! :D

Csillag
Jobbüljél meg! Ahogy unokahúgom szokta ezt mondani,mikor még kicsi volt! :)
Azt kizártnak tartom,hogy pont nektek ne sikerülne még egy egészséges baba! 2 rosszcsont mellé! Ne viccelj! Tutira lesz!

Leszedtem a dísztököket,meg kitéptema szárát. Lett egy nagy kazallal,úgy elfáradtam,mint az állat! Most letusolok,aztán pihi! Bence hevesen rugdal,lehet sok volt neki a munka...

Kép
Kép
k_inga

Csillag, igaza van Kingának: ha akarjátok, és igazán akarjátok, akkor lesz. A lehetőség adott, egészségesek vagytok, és nem öregek.
Úgyhogy tessék bevenni az optimista tablettát is!

Kinga, én annyira bírom azokat a dísztököket! Olyan szépek!
Az a kék az harisnya, de mindegy, szerintem is dögi.

gyerekek, most tárgyalják azt a M. Cozma ügyet, egyik sem mond semmit. Szemét rohadék dögök. 8 általánosuk van! Egyik se csinált semmit! Az ilyeneket miért nem veri a sors?
Vendég

Sziasztok!

Na megjöttem!
Csak még hazaérésem után leszedtem 2 láda paradicsomot.

Szóval ma csak beszélgettünk a csajjal,ellátott mindenféle jó tanáccsal. Szerdán kezdjük meg a kezelést.
A hasam és a csípőmön fogja ilyen rádiófrekis géppel bontani a zsírt,mert az megy le nagyon nehezen!
Persze ehhez kell a diéta is,mert önmagában ettől nem lehet fogyni.

Kinga, pont azt a csajt választották helyettem,aki ma volt az újságba.
Fogalmam sincs, hogy mikor leszek benne,de azt mondták hogy a tartalékosokat is bemutatják!
Nagyon édes Bence és micsoda profilja van! Azért a dísztökök nem voltak nehezek?

Lányok itt a link a mai cikkről,ha valakit érdekelne!
http://fmh.hu/eletmodi/20100913_fogyjun ... a_kezdodik

Csillag, teljes mértékben osztom Letti véleményét.Tényleg feltűnik az írásodból!És amennyit már ma írtál! Hullámvölgyek pedig mindenki életében vannak!
Ha pedig a 2 rosszcsont összejött,akkor lesz ott egy 3.is majd hamarosan!Most pedig az új ciklussal kitisztul a szervezeted és jön egy új esély!

Letti, jobban vagy már?
Nagyon édesek a rucik!Olyan igazán csajos némelyik!

Permi, üdv itt! Szerintem senkit nem zavarsz itt, gyere csak nyugodtan!Nekem pé-m a legerősebb lh tesztet követő 2. napon szokott lenni.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki, köszi kérdésed, nem vagyok jobban egyre szarabb. 3 órát aludtam, be van dugulva az orrom, fújom, mint állat feküdni már nem bírok, a torkom fáj. Maripen extrát kaptam és Sinupret drazsét, ezek állítólag nem bántják a babukát. Lázam hál'Istennek nincs.

Niki, akkor mától hajrá!
Vendég

Letti, az nem jó!
Valami lehet a levegőbe, mert a kolléganőm is ugyanígy van!
Még jó, hogy lázad nincs, mert a lázcsillapítók azért erősek!

Köszi! A hajrá minden téren rám fér!

Amúgy nem rossz ez az egész, mert ez foglalja le a gondolataimat és nem az, hogy babót összehozzuk! :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Majd a kezelésektől kapsz egy kis plusz energiát!
A dísztök kicsi és nem nehéz! Egy db bazi nagy nem rohadt csak el,azt apu levette és hazahozta,én meg se bírtam mozdítani,minimum 10 kg. A kicsikkel nincs gond,csak sok volt a szára,meg vizes! Akkor fáradtam el,mikor azt tépkedtem ki. Mondtam is a srácoknak,hogy hagyják ott,majd megszárad és el lesz tüzelve,én nem cipelem el a tűzrakóig,az minimum 300 méter!
Kiraktam itthon,adtam barátnőmnek, a többit meg elviszem az oviba,minden ősszel tökös a dekoráció. Van még egy tele talicskányi. Idén jó sok termett.

Letti
Az igen,nem gyengén nyaltál be valami jó kis vírust! Tényleg feküdd ki,most Zsófi is kap belőle,minél hamarabb múljanak el a tünetek!

Kép
Kép
k_inga

A melóhelyen is 3 ember a halálán van, ők betegebbek, mint én. Ki fogom feküdni, megígértem Zsófinak. Egyébként a drágámtól kaptam el, múlt héten ő volt off-on.

Tényleg, Kinga, te dolgoztál az oviban, ugye? Nem hiányzik? Bár elég jól elvagy, nem? :wink:
Vendég

Na búcsúzom mára, mert megjött Apuka és megyek fekszem tovább...
Vendég

Letti

De igen,hiányzik,főleg most a beszoktatás! Én nagyon szerettem ezt az időszakot,itt dől el,hogy kihez ragszkodik egy kisgyerek. És ilyenkor a fele még tök pösze,marha jókat szoktam röhögni rajtuk!
Csak nem bírnám! Nagyon fárasztó ám talpalni 30 csöppség után, és még takarítani,udvart rendezni,etetni,wc-re nevelni,tanítani. És még ha rosszkedvű,akkor pátyolgatni is. Sokszor olyan fáradtak voltunk,hogy nem tudtunk beszélni. Csak néztük egymást.
De nem cserélném le az állásomat,mert ilyen szintű szeretetet,amit egy gyerekcsapat ad,azt nem is lehet felfogni,míg nem vagy velük. Mondjuk ehhez imádni kell mindet! Egyik percben legszívesebben felpofoznád, a másikban meg megzabálod őket.
De ez a mai meló is elfárasztott,ott 1 óra után szerintem végem lenne. Meg idegileg sem tenne jót. Majd Gyes után visszatérek!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Bocsi, h ritkán írok, de sokszor csak olvasni van időm titeket... Sajnos Dominika náthás lett, amit a kismanótól kapott el, hát várható volt, h az oviból elkapunk minden szart majd.
Niki elöször is neked kívánok boldogságos névnapot utólag, ne harizz, hogy nem írtam előbb... a cikket megnyitottam, jelentem este elolvasom, ha alszik már mindenki.
Kinga örülök, h jól érezted magad az esküvőn, nagyon laza kis fiad van, már most gizdul a pociban... bár én is így henyélek a kandalló elött.
Leti jobbulást kívánok neked, nem jó ha beteg vagy, inkább pihenj...
Ana remélem veled is minden okkés...
Csillag bébi, sztem várj pár napot, nehogy megint előjöjjön a krupp.. kár, hogy még mindig nem nőtte ki a gyerkőcöd, elvileg 6 éves koráig kikéne... nem viszed el allergia tesztre? Lehet vmire allergiás, és az hozza elő nála a kruppot.... Amúgy van még lh tesztjeid, mert lassan letelik a 6 hét, és mondtam apinak, hogy lehet néznem kéne majd, mert nem akarok sokat várni, próbálkozni kell, hátha megint sokára jönne össze :P :lol: api erre csak nevetett, azt mondta vegyél Csillagtól, ha szeretnél szivem... Azt hittem beparázik, de mégsem!
Maresz bébi, a jósló fájások elmúlnak, és nem annyira rendszeresen jönnek. Ha beülsz egy kád meleg vízbe, az vagy elmúlassza, ha josló, vagy felerősíti, ha nem... deeee sztem nem érdemes csak az 5-10 perces fájásoknál bemenni, kár bent szenvedni....
Jelentem ma kinőttük az első ruginkat, bár én nem vettem észre, h nőne...
Amúgy iwiwen van fent kép, Csillag azokat nem láttad?
Majd azért rakok ide is fel képet...
puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Lányok, köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon jól esik :oops:

Letti, szépek a ruhák :)

Niki, köszi a PÉ-ről az infot :)

esthajnalcsillag: kicsit visszaolvastam, láttam, mi történt Veled és a babáddal :( Átérzem, nekem sem volt könnyű, pont a nagyobbik lányom harmadik születésnapján most hétvégén lesz négy hónapja, hogy elveszítettük a babánkat. És 13 hetes volt, már tökéletes kisbaba formája volt :cry: Ez nehéz, nagyon nehéz.. de nem adjuk fel, 27 éves vagyok, én TUDOM, hogy lesz még nekünk babánk! Nektek is ;)
permi

Reggelt Csajok!

Permi, hogy mersz te ilyen szemtelenül ifjú lenni, hmmm? :twisted: :lol: Sajna én már a vénasszony kategória vagyok, ha nem is a korom miatt, hanem mert úgy festek, főleg a sok át nem aludt éjszaka után :lol:

Baba, Leti, és mindenki, aki esetleg betegeskedésre hajlamos: állítólag a hidegpárásítás, a sóterápiás készülék, és az inhalátor rengeteget használ ilyen vacak betegségekre, mint pl. allergia, megfázás, krupp, vírusos szutykok, stb. Ebből sajna nekünk csak a hidegpárásító van meg, pedig be kéne szerezni a másik kettőt is, de nincs rá lovetta :?

Baba, voltunk fiammal allergológián, ott végignézték mindenfélére, és egyedül a poratkára reagált. A krupp igazából nála csak vírusos betegségkor jön elő, mert arra allergiásan reagál a szervezete, de szerencsére egyébként kutya baja. Csúnyán köhög, de ez is inkább csak a reggelre jellemző, mert tegnap is napközben szinte nem is hallottam, hogy csak egyet köhintene is. Azért valszeg iskolaundorotisz is betársult a krupp mellett 8)
Az iwiwre ha belépek, ami igen ritka, többnyire már el is felejtem, miért is ugrottam oda, szóval sajna nem néztem még meg ott a képeket. :P De lehet, majd mindjárt pótolom.

Leti, tessék pihenni, feküdni, sok C vitamint beszedni, Coryzalia vagy más homeos szert szedni, mézes teát inni (vagy mézes fütyit szopogatni :oops: :lol: )! Sajnos nekem nem igazán van lehetőségem arra, hogy ha elkapok vmi nyavaját, akkor ki is feküdjem, pedig így valszeg sokáig tart, mire megszabadulok a vírustól, bacitól, sőt, van esély egy jó kis szövődményre is! Szóval sipirc az ágyba, ha épp nem ott vagy!

Kinga, szerintem nem kellene most ilyen munkákat csinálnod, bármit, ami megerőltető! Bár tudom, ebben a terhességi időszakban úgy érzed, kicsattansz az energy-től, meg minden, de egyszer én is így voltam, még nagyfiammal a pociban, utána éjjel volt a részleges méhlepényleválásom, vérzés, 2 hét kórház és riadalom 1000-rel. Persze nem ijesztgetésnek írom, csak hogy tudd, nem szabad most súlyokat emelgetni, még akkor sem, ha úgy gondolod, te bőven meg tudod csinálni azokat! Okés?
A gyerekek kérdésben megértelek, én itthon ugyanígy vagyok a kicsinyeimmel, hol leordítom a fejüket, mert veszett rossz banditózók, hol meg imádom őket, és bújunk egymáshoz :D De szerintem ez így normális. Legalábbis nálunk :lol: Persze lehet, mi vagyunk alapból gyogyik :mrgreen:

Niki, akkor hajrááá fogyás! Megnéztem a cikket is. Remélem, sikerül lefogynod, és olyanná válnod, amilyen szeretnél lenni! Ha jól érzed magadat a bőrödben, szerintem a baba is könnyebben bespejzol hozzád :)

Amúgy köszönöm a 3. baba ügyben a bíztatást! Tudom én, hogy egyszer majd, ha nagyon akarjuk, úgyis összejön a bébi, de az a szívás, hogy nekem most igencsak sürgősen kellene, hogy besikerüljön (bár ez elég csúnya szó), mert nov. 25-én lejár a szabim, és onnantól, mivel nem tudok visszamenni a mhelyemre dolizni, munkanélküli leszek. Akkor pedig nem hinném, hogy megengedhetek magamnak egy kisbabát, mert szerintem akkor még GYED és GYES sem jár, a szülési segélyről nem is beszélve. Jól tudom, ugye? Az pedig azért igen nagy szipiszopi lenne...

Na szép Kép -ot csajszik!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

JELENTEM JÓL VAGYOK! Bár ezt a hónapot egy kis vita miatt kihagytuk. :lol: :lol: :lol: Van ilyen! :oops: :oops:

Csillag! Látom tényleg jól vagy! örülök nagyon! Nálam is vannak ilyen napok, mikor csak lesek ki a fejemből és azt sem tudom hol vagyok!

Képzeljétek! Múlt héten csütörtökön beutaztam Egerbe vérvételre. Csak ezért! Közölték velem hogy nem tudják levenni a beutalóra, mert 08.12-én voltam
TSH-n fizetősen és 09.02-án FT4 FT3 levették! Leesett az álam! Nem vettem észre hogy a nődoki ráírta a beutalóra. Azt is levették a többi hormonnal. 32 napnak elkell telnie a két vérvétel között.

Niki! szorítok ám!!! Ez nem az én hóm lesz! :lol: :lol: 8) 8) DE ami késik nem múlik! Bár már én nem izgulok, szinte megadtam magam a sors akaratának. Elkezdtem mozogni, már a dokitól se kértem olyan bogyót amit lehet terhesen is szedni. Kezdem feladni, vagy megadni magam! :lol: :lol: De ez nem rossz nekem!A pe után 7. napon kell menni vérvételre! Szerintem nekem vas reggel volt! A következő hétfőn ha megyek már a 8. nap lesz. Ez így jó? Légyszi segíts!

BABA! Nagyon édi a kiscsajod! :lol: :lol: Ha nézem a képiteket visszajönnek a régi emlékek! Milyen jó is volt a kis csajszimmal!

Maresz! Ne aggódj, ha jönnek a fájások vagy ha valami baj van megérzed! Én és szerintem még sokan mások így voltak ezzel! Majd rá fogsz jönni ha itt van az ideje! vigyázz a kis picire
:lol: :lol:

Kinga! Nagyon édik a képek! Láttam az Iwiwen! Olyan bájos pofija van, és a hurkái is alakulnak, pedig még van ideje!

Letti! Jajj de édes rucik! Én is megnéztem a tesiben. Olyan ari cuccok vannak leárazva. Fehér téli overál is van, zabálni való! Pihizz sokat, vigyázz magadra! Én az utolsó hónapban fáztam meg, és a babámnak piros volt torka, rám fogták hogy tőlem. Így ráhúztunk pár napot. Később engedtek haza.

Chris! Ti Maresszal jól belehútatok! Mindjárt potyognak a bébik! Istenem de jó! Örülök hogy jól vagytok! Majd bölcsőképeket kérek!

Permi! Üdv a csapatunkban! A pe nekem a poz teszt utáni reggelen van. A hőm késöbb követi így nem mérem. Nekem pe után 2. napon bezáródik a méhszáj arról tudom mikor van a termékenység vége. Ja és alacsonyabban is lesz. Remélem tudtam segíteni! Nekem csak a pe napján fáj erősebben a hasam. Amikor fáj, aznap reggel van Pe-m. Szorítok neked nagyon!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért remélem csajok, karácsonyra már mindenki BABÁS lesz!!!!!!! Tessék belehúzni!

:P :P :P

BEtti! Veletek is halad az idő! Most lettél babás és már nagy pocid van!

REmélem nem maradt ki senki_!!!

jajj de Maccs! Remélem minden oké! Láttam hogy írt a barinőd, sok a dolgod! Akkor biztos ezerrel mennek le a kilók!

Nagy ölelés!
anabana

Sziasztok!

Kinga: Bence nagyon édes.Milyen jól látszik már mindene.:-)

Csillag: Jobbulást a fiadnak,neked meg csak fel a fejjel:-)

Leti: Nagyon szépek a ruhák:-)Pihenj sokat,és gyógyulj meg hamar!!!

Baba:-) Már jöhet a következő baba?:-)Lehet ilyen hamar? Valahol olvastam,hogy szoptatás alatt nem igen lehet teherbe esni.Bár ki tudja:-)

Ana: Most akkor mi van a vérvétellel?Levették? Mikor lesz eredmény?

Tegnap megjött a bölcső:-) Csodaszép.Majd csinálok képet,és felrakom.

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem a hátam fáj eléggé.Főleg ha sokat állok,teszek veszek,vagy sokat ülök.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Annyira szeretem, amikor ennyit írtok! Végre!

Csillag, jó, hogy köztünk vagy ismét és hogy a régi Csillagot kezdjük visszakapni! A mézes fütyi, na az ám a terápia :lol: :lol: :lol: ez tetszett!

A Coryzaliaról én is hallottam, de Maripent szedek, azzal együtt is lehet?

A kis vitéz ment ma oviba? Nem lehet, hogy pszichés neki? Azért ez elég nagy változás az életében, amit meg kell emésszen... Ilyenkor úgy sajnálom őket, de hát mit lehet tenni????

ANa, örülök, hogy te is itt vagy végre mán! Én is sajnálom a Kisbabámat, biztos most ő is rosszul érzi magát. Annyit rugdos, most már néha, ha időben odanyúlok, kinyomja a hasamat, azt a hájast, úgyhogy tuti, már erősebb :lol: :lol: :lol:

Én is remélem már, hogy bebabásodtok, mert már szeretnék pozi teszteket sasolni! Meg izgulni, meg stb.

Na, megyek visszafekszem, meg reggelizek valamit, utána megint benézek.
Vendég

Ana, hű, végre írtál magadról, helyes :wink:
Nem semmi ez a vérvételes dolog, de akkor most mégegyszer kell majd menned? Jófejek ezek az eü-ben dolgozók (tisztelet a kivételnek persze), egyszer a fiammal bementünk a gyerekorvosunkhoz, egy nőci, és kértem, hogy adjon nekünk beutalót vérvételre, ilyen allergiavizsgálatra, lisztérzékenység, tej, stb, beküldtek egy külön szobába bennünket, hogy várjunk. Aztán végre hozták a beutalót, és mint itthon kiderült, semmi sem volt bejelölve rajta, így magamtól találhattam ki, mire vegyenek le vért a gyerekemtől. Még jó, hogy ilyen zseni vagyok, nem? :lol:
Azóta gyorsban leváltottuk ezt a nőcit 8)

Chris, a 33. héten már nem is nagyon kellene csodálkozni, hogy fáj a hátacskád, az lenne a csoda, ha semmiféle bajod nem lenne. De megnyugtatlak, hamarosan, a bébi születésével mindez a múlté lesz. Viszont lesz helyette más :D

Tényleg Baba, nem semmi, milyen gyorsan szeretnél kistesót! De nem lehetetlen, van egy barátnőm, akinek alig múlt el a 6 hét a szülés után, és rá pár hétre már babát várt. Igaz, nem is volt olyan intenzíven szoptató anyuka, mint én :) Tesztügyben majd priviben értekezzünk :wink: Amúgy légyszi jelezz már nekem iwiwen, vagy keress meg, mert én nem talállak :P

esthajnalcsillag

Leti, örülök, hogy örülsz :) A homeopátiás szerek azért csodásak, mert gyógyszer mellé is szedhető, ezek nem igazán gyógyszerek, hanem gyógyhatású készítmények, ha érted mire gondolok :)

esthajnalcsillag

Hello Chris!

Nekem is fáj a derekam és általában akkor, ha hanyatt fekszem. Ilyenkor alig bírok felkelni. Mi lesz még később? Még csak most voltam félidőben... De hát ez normális, megváltozik a test súlynpontja, csúszik szét a medence csont, stb.

Bringa megy még? Mi még mindig nem tudtunk venni.

Ja tényleg, Baba!!!! Te aztán nem semmi vagy! Jöhet a harmadik! Azért a férjed se szívbajos! Drukkolok nektek! Aranyos család vagytok, simán megoldjátok!

Kismanó jól bírja az ovit?
Vendég

halihó!

Csillag
Úgy szeretem ha ilyen sokat írsz! Nem volt szerencsére semmi baj,de nem nagyon csinálok ilyeneket. Többnyire átadom a lehetőséget. Meg rám is szólnak,ha megfeledkezem magamról,mindenki nagyon figyel ránk!
Bence is aktív volt este. Szarakodik a tv. Új program jött rá és elkezdett búgni mint az állat. Este nem is tudtam nézni. Apuka ma csinált vele valamit,de nem lett az igazi.

Letti

Fákkszel sokat ugye????

Kép
Kép
k_inga

Szia Kinga, igen fákkszem :lol: :lol: :lol: - ez tetszik.
CSak most ki fogok menni kicsit sétálni, bolt meg ilyesmi, mert ha egész nap fákkszem, nem tok éjjel szunyálni, mert elfekszem a hülye hátamat. Kell egy kis mozgás, hogy utána tudjak többet feküdni - hiába ezt nem nekem találták ki... Mármint a fekvést.
Vendég

No mi van itt lyányok? Tán mögtanulunk népiösen írni, he? Parasztnényibe csaptunk át tán, vagy mik vogymuk? :lol:

Hát most ez a sok íromány van, de ha főzök, meg sok-sok itthoni teendőmet éppen nem vagyok lusta ellátni, akkor tutira nem fogok tudni annyit firkálmányozni, szóval élvezzétek ki :lol:

esthajnalcsillag

CSillag (és ez vonatkozik Anára is) megparancsoljuk, hogy tessék sokat írni!

Azt hiszem, nem baj, ha többes számban írtam. Ne főzz, ne takaríts :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Leti, sirály is lenne, de légyszi ezt írd meg a férjemnek is :lol:

esthajnalcsillag

Édik vagytok!!!!!!!!

Nem mindig van időm írni! Most már tanulnunk is kell a gyerekkel!

Chris!

Az utolsó Tsh 0.88 de már írtam és azóta 0.25mg-ot szedek. A többi értéket még nem tudom, majd a nődoki postán küldi az ígérte ha meglesz mind. Majd hétfőn megyek a többire.

Szerintem kutya bajom,nagyon meglepődnék ha valami kiderülne! :lol: :lol:
anabana

Hahó!

Na nem ér ám, már megint akkor lendültök bele az írásba mikor ezer a dolgom itt a melhelyen és én nem tudok írogatni! :lol: :lol: :lol:

Baba, még a végén lekörözöl babásodásba! Nem ér ám!
Tessék megvárni előbb engem!Na jó csak vicceltem, ezt ti tudjátok!
De nekem úgy is előbb összejön! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja és már miért hariznék, ilyen eszedbe se jusson, köszönöm!

Csillag, hű de belendültél ez SZUPER!!!!!!! És látom a gólya is belekerült az avatarodba! Ez jó jel nagyon!

Ana, na te is bepótoltad az utóbbi időt látom! Az, hogy vita volt még nem kizáró ok a babásodásra! Igen jó lesz a 8. nap is így. Szokták mondani, hogy +-2 nap. Én még messze vagyok pé-től! Jövőhéten várható valamikor. De most annyira foglalkoztat ez a fogyi, hogy tényleg, de tényleg nem fogok sem hőmérőzni sem lh-ni. :oops:
Meg elvileg úgy is megyek dokihoz.

Chris, nagyon várom, hogy megmutizd nekünk a bölcsőt!

Letti, hát a fekvéssel hadilábon állok én is. Bár ha én igazán beteg vagyok akkor egész nap képes vagyok aludni. Ritkán van ilyen, de akkor nagyon! Viszont ha csak otthon vagyok és nincs dolgom mindig azon agyalok, hogy mit csinálhatnék még meg.
Na ilyenkor szokott rámjönni a süthetnék valamit! :oops:

Na egy kicsit dolizom még mert lusta voltam és elmaradtam!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Köszi mindenkinek, hogy ilyen kedvesen fogadtatok, tényleg jól esett :)

Baba, hajrá kistesó ;) Én is rögtön akartam mindkét lány után, nem is védekeztünk, de nekem nem volt PÉ-m, amíg szoptattam, nem is menstruáltam :( Szóval a szoptatás abbahagyása utáni harmadik hónapban fogantak meg anno a kistesók. Zsófi is a harmadik hónapban fogant, és most is ez a harmadik ciklus, hogy próbálkozunk :wink:

Na majd még visszaolvasok, és próbálok jobban képbe kerülni, de most kell valami édesség :oops:
permi

Hello!
Na kicsit belendült itt az élet, de jóóóóóóóóóóóó!

Permi, de jó, nektek is Zsófitok van? ÉS a másik kislány neve?

Nem tudtok valami kaját fügével? Kaptam a főnökömtől egy vödörrel...Horvátországban van nyaralója és ott terem neki, szegénynek.
CSak ennyit nem ennék meg azért, Api meg nem szereti. Mindjárt megnézem a mindmegette honlapon.

Niki, te eü-s vagy, ugye? Vagy rosszul emlékszem?

Csillag, csudiszép családod van!!! Gyönyörű kis vitézek!
Vendég

Letti
Én úgy vagyok a fekvéssel,hogy minél többet fekszem,annál fáradtabb vagyok. Mikor gáz volt a babával,akkor nagyon tudtam feküdni! Betartottam mindent!
Voltam védőben,híztam 3 kg-ot,de a védőnő szerint a pocakom nem sokat nőtt! Mondtam neki,hogy csak módjával gömbölyödünk! :D
Meg akarta hallgatni a szívhangját,de alig érte utol,ficánkolt hevesen a drágám! :D

Kép
Kép
k_inga

Letti, ó szegény főnököd! :D
Én a fügét csak aszalva szeretem,abból is a magokat! :lol:

Igen én eü-s vagyok,de miért kérded.Mondjuk én az oszt.vezető főorvos mellett vagyok és betegekkel én csak a papírmunkát végzem.
Amit nem bánok, mert nem bírom elviselni némelyiket!(Pszichiátria)

Kinga az a 3kg nem sok szerintem!Fog még nőni a pocak bőven, főleg a vége felé!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hát fantasztikusan boldog vagyok!
Most beszéltem férjurammal! Gyanús volt nekem,napok óta izzad éjszaka,ami nem jellemző rá. Most mondta,hogy taknya-nyála összefolyik,tüsszög, izzad és közben fázik. Valószínű hőemelkedése van. Szerintem megfázott,de több munkatársa is ugyanilyen beteg,tehát ez valami vírus lesz. Olyasmi ez,mint Letti betegsége. Mondtam neki,hogy mi nem krünk belőle! De nem hinném,hogy elkerülhetem!
Letti
Neked hogy kezdődött? Mik a tüneteid?

Kép
Kép
k_inga

Hát Kinga, nem akarlak elkeseríteni...
Nálunk is Apuka kezdte felhúzott egyik este egy nedves pólót...aztán másnaptól szipogott, krákogott, de ő olyan kemény csávó, hogy ennyi nála egy betegség. Ekkor már tudtam, hogy én jövök, de valahogy nem hiszem, hogy megfázás, mert modnom: nálunk a melóhelyen 3-4 ember beteg, még jobban, mint én.
Orrdugulással kezdődött, aztán torokfájás, ami még mindig megvan. Aztán az általános rosszullét, igazából most már ott tartok, hogy húz az ágy. Hál'Istennek a lázam 37,1-ig ment fel eddig. Nekem az a baj, hogy a torokról le szokott húzódni légcsőre ésakkor az ott bedurran. De MOst, hogy fekszem, talán nem lesz.

Megvettem a Coryzaliat, szopgatom ezerrel, múlt hét óta 1,5 kg mézet elteáztam, tegnap vettem Cetebe C vitamint, abból napi 2, Maripen extra, amit a doki írt, meg Sinupret, ami szintén gyógynövényes, nem bántja a babust. Ja és citrom, szőlő, stb.

Megnyugtatásképpen: olyan vírus van, amitől van fosi és hányás is még ezek mellé... ÚŐgyhogy Kinga, szerintem már most szerezz be te is ilyesmiket! Én most megint aludni fogok...ez úgy látszik segít.

Babus előtt soha nem feküdtem ilyen problémákkal, dolgoztam tovább... de most... és tényleg nagyon jó!

Ja, Apámnak volt régen 1 forralt bor receptje, amit a bacik és vírusok nem bírtak elviselni:
3 dl forralt bor, nagy csomó őrölt fekete borssal és kib...erős paprikával (az egyéb fűszerek is mehetnek bele, bár az ízén nem javít :lol: :lol: :lol:) Fel kellett öltözni melegítő alsó-felső-be, alá póló, rá a paplan és nem lehetett kitakarózni egész éjjel. MOst nem ajánlatos, csak úgy leírtam. Nekem ettől másnapra kutya bajom nem volt, a fáradtságon kívül, mert egész éjjel arra kellett koncentrálni, nehogy kitakarózzak, mert akkor elmúlik a hatás.

Niki, csak úgy kérdeztem, memória-frissítés gyanánt. Semmi célja nem volt.

Betegeket én se viselném el, kb 100x durvábbak, mint a vendégek...pedig aztán azok is tudnak. De egy beteg ember ha még hülye is...elismerésem az eü-s dolgozóké - már a normálisaké 8) :wink: :?
Vendég

Füge befőttet fogok készíteni! Anyukám tanácsolta. Alvás után meg is csinálom...jujj de izgi!
Vendég

Annyiból szerencsém van,hogy rohadt sokat voltam beteg az ovi miatt! Torokfájásra nekem a mézes kamillatea az abszolút ász! Másnapra semmi baja a torkomnak! De a többivel nehezen bírok

Kép
Kép
k_inga

BAsszus, most így estére bedurrantak a nyirokcsomóim a nyakamon. Ez nagyszerű.
Vendég

Az nagyszerű,még a fejedet is nehéz lehajtani! Nekem olyankor hányingerem van!
Tutin belekeveredtél!

Kép
Kép
k_inga

Lányok, én azt vettem észre, hogy most kezd igazán kialakulni köztünk az érzelmi kötődés...mármint a Babussal. Ti is ilyenkor éreztétek? Eddig olyan távoli volt, de mióta rúgdos és tudom, hogy kislány, meg már van neve, teljesen más. Biztos így van ez máshol is, de nekem tök új és annyira jó érzés. Most is az előbb kérdezte tőle, mit csinál és megfogtam a hasam, aztán megmozdult... Olyan szép ez.

Na, megvolt az érzelmi kitörésem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kinga, hát ige, ha egyszer engem elkap, akkor kő kövön nem marad. A fene egye meg
Vendég

Lányok tessék nem betegnek lenni! Küldöm mindenkinek a gyógyenergiát! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Letti, ez annyira jó lehet! Bevallom most egy kicsit irigykedem! :oops:

Kinga gondolom az oviban mindig minden nyavalyát elkaptál!
Nem tudom mennyire vagy bújós, de most egy kicsit kevesebbet búj apcidhoz nehogy rád ragasza a vírnyát! Bár ehhez elég egy légtér is.

Én utoljára ezt a fránya calici vírust kaptam el, hát az 2 óra alatt kidöntött.
Azt hiszem be kell tankolni valami vitaminból!Mert itt lesz a hideg meg a diéta. Nem hiányzik semmi pluszba még.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti: Zsófi a nagy, Fruzsi a kicsi, és a harmadik babánkat Zsófi nevezte el, ő Réka baba lett volna. Fügét nem nagyon szeretem, de lekvárt is biztos lehet belőle valahogy csinálni :) Jobbulást!

k_inga: nekem Fruzsival hat hetet kellett feküdnöm, háááát, nagyon szenvedtem már a végén, Zsófi másfél éves volt akkor, nem volt egyszerű.

Na megyek pihenni, fárasztó volt a mai nap :arrow:
permi

Sziasztok!

Permi: Üdv.itt. :D :D Akkor most a harmadik babára gyúrtok?Az izgi :D

Leti: Nagyon vigyázz magadra,nehogy belázasodj!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Chris...az még úgy betenne... Bár nem mondhatnám, hogy sokkal jobban vagyok, basszus.

Niki, hidd el, előbb-utóbb neked is megadatik ez az érzést! Kívánom, tiszta szívemből!
Vendég

Hoztam képet a bölcsőről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.15 09:08-kor.
Vendég

Szia Chris,

Ez ilyen felfüggesztett változat Nagyon érdekes, szép! Az embernek kedve támad belefeküdni...persze, ha beleférnék...:)
Vendég

Köszi Letti! :D

Chris, nagyon szép a bölcső! Én nem ilyennek képzeltem,de ez is szuper!

Lányok én 3-ra megyek az első kezelésemre! Már nagyon várom!
Majd este jövök beszámolni!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szia Niki! NA, akkor izgulsz, mi? Várom, hogy gyere és mesélj! Tök jó ez a vonalzó!
Vendég

halihó!

Most estem haza. Reggel mosással kezdtem a napot! Apuka lázasan jött haza,átizzadta az egész ágyneműt,amit vasárnap cseréltem le. Kompletten mostam mindent,takaró,párna,huzat,lepedő. Most szárad ,mondtam neki,hogy felhúzom a régi ágyneműjét,ezt karácsonyra kaptuk,kicsit sajnálom egyfolytában mosogatni,nem volt épp olcsó darab! De legalább izzadta kifelé a nyűgjét!
Ma egy picit jobban van,de estére kíváncsi leszek! Éjszaka tüzelt a homloka!
Alig kiteregettem,mehettem anyuért a fodrászhoz,mert vásárolni kellett. Onnan hazaestem,gyorsan főztem. Tesókám már tegnap felhívott,hogy ma Bolognait szeretne enni,mert az rég volt. Még jó,hogy az gyorsan készen van! Fél kg húsból csináltam,de alig maradt belőle,pakoltam a férjemnek is,és Tesóm már 3x evett belőle.

Chris

Nagyon cuki a bölcső, én is azt gondoltam,hogy álló lesz,aminek olyan a talpa mint a hintaszéknek,de ez nagyon aranyos! A fiatalember biztos jókat szundizik majd benne!
Mekkora a mérete?

Niki
Mesélj ám,hogy mi volt!

Letti
Jobban vagy egy kicsit?
Tegnap csináltam csipkebogyóteát,már rég ittam. Eddig is a wc-n éltem,de most! Nem gyengén vízhajtó rám nézve!
Tegnap mondta a védőnő,hogy lassacskán biztos dagadni fog a lábam,na én nem vettem észre,de majd teszek ellene. 5 hét alatt híztam 3 kg-ot,de még így sem vészes.

Kép
Kép
k_inga

Szia Kinga!

Nem semmi meneted volt akkor! Kúráld rendesen Apukát, nehogy te is elkapd! Szerintem te erős lény vagy, lehet, el se kapod!
5 hét alatt 3 kg? De előtte meg semmi, nem? Nagyon irigyellek!
Nekem nyár eleje óta vizesedik bálna testem, akkor levettem a gyűrűimet azóta se tudom felhúzni.

CSipokebogyó teát én is leutánoztam rólad, de én alapban annyit járok pisilni, hogy nem vettem észre. Az az igazság, hogy mára megundorodtam az összes teától. Már egy hete csak teázgatok, de nem ám keveset, napi 1l mézes cucc... Most vizet kívánok. Nem tudom eldönteni, hogy jobban vagyok-e, szerintem így délutánra igen. Mert most aludni sincs kedvem, úgyhogy szerintem igen. A nyirokcsomóm talán visszahúzódik most az se olyan vészes, mint tegnap.
Meglátjuk, azért kösz a kérdést.

Anyukám viszont egyre szarabbul van, napról napra (hétfő óta) romlik a trombocita száma, azt mondták ma neki, ha holnapra is rosszabbodik, be kell feküdni, mert az már ÉLETVESZÉLYES!!! Király! És már 4 napja felé se nézhetek, annyira sajnálom! De ha még megfertőzném, tuti meghalna, olyan gyenge, de tényleg!

És mit fogsz tenni lábdagadás ellen? Nekem mindeki azt nyomja, hogy főzzek só nélkül...hát nem visz rá a lélek!
Vendég

Sziasztok csajok!

Elöször is minden betegeskedőnek üzenem, mindennap igyatok c-vitamin pezsitabletát, mert seggbe rúgok mindenkit, ha nem gyógyulgattok meg :) Feküdni, pihenni, és sok gyümölcsöt, zöldséget enni!!!!!
LEti köszönöm kérdésed, igen kismanó oviban, még néha sírdogál, hogy már volt oviban, és nem szeretne menni, de tegnap szerelembe esett Virágnak hívják, ha meglátja elolvad :) Most készülödök az első szülőire, kivi vagyok milyen lesz!!!
Chris csudiszép ez a hinta, ilyen kéne nekünk is, ebbe bele lehet kötözni a babát? Mennyibe került?
Permi üdv közöttünk!!! :) Amúgy kisfiú névben nem is gondolkodott a kislányod? Két lány mellé jól jönne egy kisfiú akit apát erősítené nem?
Niki mesélj :) Szupi lett a volnalzód... amúgy most akkor mindennap mérni fogod a súlyod reggel, és azt mutatod majd meg nekik, vagy hogy vannak a részletek? Milyen a kezelés?
Kinga főzhetnél nekem is tésztát, azt imádom, de nagyon, de annyira hulla vagyok, Dominika is influenzás szívni kell az orrát nyügös is nem tudtam pihenni, ezért ma nem főztem, de megengedem, hogy küldj mailben egy tányérral :D :lol: Nahh tudod mit, erőt veszek magamon és megfőzőm vacsira a szülői után!!!
Látjátok ezért IS JÓ a babanet, erőt veszek magamon :P
Puszcsi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?