Új privát üzeneted érkezett!

Hűűű tetves lettem! Ezt most újra be kell gyűjteni! :D :D :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Vihar volt itt is rendesen, esett mint az állat. Egyébként 13 kilót híztam a terhesség alatt...
Amúgy tényleg figyelni kell minden lépésre, mert meghuzódhat a poci...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ana

Tesóm Balázs,így az kilőve,pedig nekem is tetszik! De ő nem akarta,hogy a keresztfia ezt a nevet kapja.

Baba
Már csak 3 nap! Tök izgi!

Találkoztam a komaasszonyommal,ő is mindenórás kismama a 3. gyerekkel és Siófokon szül majd,ami tőlünk 70 km. Azt hittem kihozza a front,és voltak is görcsei,de 11 után elmúltak,csak jósló volt!
Nem is bánta,mert a kocsijuk műszakis, tesója meg éjszakás volt,akinél volt a másik kocsi! Mondtam,hogy hívjanak minket,itt van 3 autó,egy mindig szabad és még sofőr is van,ha apuka izgulna! Éjjel is hívhat,mondtam neki,ne várjon sokáig,70 km,az 70 km! És a harmadik gyerek nem biztos,hogy sokat tököl majd!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Ana: Sajnálom pirit.
Nekem nagyon rossz napom van.Vagyis tegnap este óta.Még nem is aludtam.Tegnap du.apát bevittük a Bajcsyba vakbélgyanúval.5 és fél órát voltunk ott.Azt mondták nem egyértemű,de ha roszabb lesz menjen vissza.Hát hajnalban már hasmenése volt,meg jobban fájt a hasa,így 4 órakor irány a kórház.Persze most én nem mehettem....
Teljesen kivagyok,főleg,hogy múlt héten volt a Tv ben az a 20 éves srác,aki meghalt vakbélgyulladásban,mert rosszul diagnosztizálták.Ráadásul a párom nem altatható,így nem tudom hogy műtik ha kell.

Bocs lányok,hogy itt siránkozok.Már kisírtam a szemeimet....
Vendég

Hali!

Chris, szegénykéim, sírj csak nyugodtan, szerintem senki nem haragszik meg érte, én is siránkoznék ilyen esetben. Nagyon drukkolok apácskádnak. Nála időben felismerték a bajt, és spinális érzésteleníteni lehet szerintem, úgy meg megoldják azt a műtétet! Ölelés a kis lelkednek!

u.i.: kérdezd meg a babádat, hogy ő mit tud, hogy van az apukája :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

jó reggel nektek!

Chris, sajnálom nagyon!Egyáltalán nem siránkozás. Ha kíirod magadból talán megnyugtat. Próbálj meg nem gondolni a legrosszabbra. Amúgy miért nem lehet műteni, ha megkérdezhetem?

Kinga, akkor lesz most pár baba a családba!
Na majd aztán mikor érted izgulhatunk már!

Baba, még mindig 2in1??? :lol: :lol: :lol:
Ezt tutira minden nap megkérdezem! Szerintem nem sok az a 13kg.
No és ha megszületik a baba, abból jócskán le is jön.

Ki mit csinál a hétvégén???
Én ma takarítgatok egy kicsit meg főzöm, kimenni úgy sem lehet, mert szar az idő megint.

Na puszi nektek.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Szegény Chris! Nem irigyellek,de biztos lehet gerincbe érzésteleníteni,így megoldható! Kitartás! Sírj csak nyugodtan! Akár nekünk is,meghallgatunk!!!!!!!!

Niki

Én is főzök meg pihizek. Már kész a konyhám, hétvégén be is fejezi a burkoló,kivéve a fürdő,az marad jövő hét végére. Olyan jópofa így. Már egész házformája van!

Kép
Kép
k_inga

Köszi lányok!

Niki: Altatni nem lehet,mert 97-ben volt egy műtéte,és valami történt altatásnál,kicsit átment a másvilágra.

Még mindig nem tudnak semmit.Állítólag jó az a doki aki ma bent van.2 körül megyünk be.Már alig várom.
Vendég

Kinga, raksz fel majd esetleg képeket róla?
Te mit főzől ma?
Nálunk rakott krumpli lesz kovi ubival ebédre.
De az előbb csináltam magamnak padlizsán krémet, mert már van a kertbe és én annyira imádom! :lol: :lol:

Chris, így akkor értem már! Remélem aztán délután jó hírekkel jössz!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok! Csak gyorsan benéztem.

Chris! Nagyon nagyon szurkolok nektek! Írj ha van valami eredmény!
Kitartás!

Puszo: mindenkinek
anabana

Chris!
Biztos semmi baj nem lesz, a bajcsi az jó kórház, és ha bent van, figyelnek rá. Remélem azért semmi komoly diagnozíst nem mondanak.
Niki !
Igen még 2in1 vagyok :P Remélem nem sokáig, mert tegnap megszületett a családba a következő kisfiú. Márcsak mi hiányzunk...
Hétvégén nem csinálok semmit, pihizek, sütök rántott karajt, aztán pihi megint :) Szar az idő is, utcára meg nem megyek, mert mindenki azzal jön már, h mikor szülök meg... fingom sincs... egyszercsak :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Innen BAlcsiról bejelentkezek, bocsika, de nem az én gépem :(

Baba: még egyben? :) az hittem csodás Dominika képekre jövök :) de legalább jól érzi magát odabent :)

Chris: remélem nem lesz semmi baj!!!!

CSillag: minden rendben veled és babóval?

Ana: piri fúj de új hónap hurrá!!! Új remész éskész!

Niki: veled mizujs? ( bocsika de nem tudok sokat gépezni és nem olvastam vissza :( )

Kinga: vigyázz magadra te is!!!

remélem holnap tudok jelentkezni ha nemakkor hétfőn!

PUssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris, gondolom már úton vagytok, nagyon megy a drukk tőlem is!

Baba, hát elhiszem, hogy ilyenkor már az agyadra megy a sok hülye kérdező, amikor te sem vágysz másra, csakhogy kijöjjön a kis huncut kölyök a pociból, erre még nyaggatnak is vele :)

Mares, de jó neked, hogy Balcsin vagy! Bárcsak én is ott lehetnék!

Na lányok, anyósomék alaposan letámadtak bennünket az előbb, hogy úgy vették észre, hogy terhes vagyok. Próbáltam tagadni, de aztán rámvetették magukat, hogy ő rájuk ne is számítsunk semmiben, mert ők már ennyi+annyi idősek, és hogy nagyon nehéz lenne az életünk, ha mégegy gyerek jönne, és apósom kijelentette, hogy én meg fogom ölni így a gyerekét, az ő fiát.

Mondanom sem kell, nálam kiborult a pohár, és úgy otthagytam őket, mint a szél, különben felrobbanok. Nem tudom, mi a szart képzelnek, hogy még majd ők szabják meg nekem, hogy megtarthatom-e a gyerekemet, vagy sem. És méghogy én megölöm a férjemet, akit szeretek? Hát undorító ez a nő, hogy nem szégyenli magát! Miért nem néz már tükörbe? Ők ölik meg a saját gyereküket a lelketlenségükkel, és még én vagyok a rossz és gonosz nőszemély! Teljesen kiborultam, nem tudom, hogy mi a francot csináljak már!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jajj,Csillag nincs könnyű dolgod!

Minél messzebb kell kerülnötök tőlük. A férjed hogy reagált? Fú, nem irigyellek, de majd ha meglesz a bébi, felolvad a jégszív meglásd. Próbálj megnyugodni!!!!!! Muszáj!!!!!!!!

Amúgy arangyos a kismamis kép a babapor helyén. :lol:

Fel a fejjel!
anabana

csillag

de rendesek,hát nem semmi...nem mintha nekik kellene felnevelniük :shock:

tegnap esete köpködtem az ég felé,annyira besokaltam,elegem van,miért mindig minket ver az ég Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad több orán keresztül dörgött villámlott,kihuztam mindent,még a kábel csatlakozot,net csatlakozot,mindent.erre megint egy extra nagy durranás,áram el,és kiment az összes biztositék...párom szerzett fl 9kor ujakat,de a konyhában,előtérben,udvaron nincs villany,nem tudom mit csinált a villám vele..akkor a hab a tortán,reggel bekapcsoltam a sz.gépet,nincs net,hivnak a szolgáltatotól és mondtam h villámlás volt,megnézte és nagyon csunya munkát csinált a villám,és még ki is gyulladt a kinti antenna,nagy szerencsénk volt h nem gyulladt ki a ház,esett az eső,teljesen szétnyomta az antenna fém dobozát...szoval én már nagyon félek,rettegek,már ha vihar jön teljesen ki vagyok akadva,mert ez ellen nem tudunk mit tenni,a természet ellen nem Exclamation Exclamation Exclamation kedden a szomszéd nénihez bevágott és mindent kivágott,a falból a vezetékeket,tvt,mindent,akkor tegnap is bevágott hozzá is és a még megmaradó műszaki dolgot is elvitte.

KépKép
bettike83

Betti

Basszus,titeket sem ver Isten bottal! Ez szürnyű! Szegénykéim!

Chris

Jelentekezz,ha lesz időd!

Csillag
Én annyira átérzem a helyzetedet!És nagyon sajnálom,hogy ilyen rohadék emberekkel ver titeket a sors!
Az én anyósom is ugyanilyen köcsög,csak ő nem szembe mondja,hanem a hátam mögött! A férjem próbálja jó szemmel nézni és időnként be is védi,de mindig rádöbben,hogy igazam van és egy igazi szemét rongy az anyja. én nagyon utálom! Amiket mondott a hátam mögött azt én soha nem felejtem el neki. Én fel se megyek majd hozzá,ha akar valamit,akkor lejön! Undorító egy féreg ő is,mint a te anyósod! Csak amíg volt apósom,addig ő kicsit visszább tudta fogni,nálatok ez sajnos nincsen így!
Nem tudom hogyan és talán te sem tudod hogyan,de meg kell szabadulnod tőlük,tönkreteszik a családi életeteket,téged meg idegileg csinálnak ki. Lehet ez is cél,nem? Ez a te állapotodban veszélyes. A férjeddel legalább meg tudod ezeket a dolgokat beszélni?

Kép
Kép
k_inga

tényleg nem bottal,b....a meg :evil:

csak már valahogy kezd elegem lenni az egészből,mostmár verjen mást is...

KépKép
bettike83

Bettike, anyám! Ez kemény! Villámhárító nem dolgozik? Valami extra lehet felétek, hogy oda csapkod a villám mostanában. Én is rendre besz@rnék minden viharnál ezek után!

Chris, férjemnek is volt vakbélgyulladása, perforált 11évvel ezelőtt. Valahogy nem tudták biztosra megmondani, nála sem. Egy üzleti ebéd után görcsölt be, bementünk a Délpestibe, ott megvizsgálták, közölték, hogy gyomorrontás(!) - osztályvezető főorvos állította -, kapott algopyrin injekciót, hogy iszogassa x óránként. Mivel este tovább görcsölt, bementünk a Péterfybe, ott megnézték uh-gal, mondták, hogy még mindig nem biztosak abban, hogy ez vakbél, de valami van, úgyhogy meg is műtötték. Perforált, 1óra múlva belehalt volna, mert már a hashártyát feszítette a genny vagy valami ilyesmi... Lehet, hogy ezt a szart nem lehet egyértelműen látni műszerekkel, vagy a fene tudja. A férjed, ha befektetik, ott jó kezekben van! Sima altatást lehet nála, csak mélykómásat nem ugye?

Csillag, ez hosszú menet lesz hónapokon keresztül, ha nem változik a hozzáállásuk! Minél kevesebbet beszélj velük, akkor nem lesz lehetőségük felidegesíteni! Sajnálom.

Baba, mondj a kérdezőknek egy dátumot, meglásd leesik az álluk :):):) Nemá' ezért ne merészkedj ki az utcára! Járkálás akár még Dominikát is hozhat :lol:

Kinga, ezt a "szemét rongy" összeállítást még nem hallottam, de nagyon tetszik, magamévá is teszem. Annyira kifejező. Tökre sajnálom, hogy a családokon belül is ilyen viszályok vannak és még ilyen szűk környezetben is állandóan résen kell lenni, hogy hol bántanak... :(

maccs01

Hát igen Maccs,rossz ez így,de sajnos az Csillagnak sem megoldás,hogy ne beszéljen velük szerintem én a saját példámból mondom,hogy attól is bepöccenek,ha csak meglátom az utcán! Le tudnám köpni!
És akkor velem nem volt ennyire szemét,mint Csillaggal!

Páromnak is perforált vakbele volt,neki sem vették észre,azt mondta a sebész,ha vesz be fájdalomcsillapítót és sikerül elaludnia,akkor többé nem kel fel!És azt is mondta,hogy nem olyan nehéz megállapítani. Felállította a vizsgálóágy lépcsőjének az alsó fokára és onnan kellett leugrania sarokra,mert az megrázza a belső szerveket. Úgy összenyeklett,mint a bugylibicska! Azonnal indultak a műtőbe!
Csak ez ugye orvos kérdése megint!

Kép
Kép
k_inga

Megjöttem.Helyzet változatlan,nem tudják még most sem biztosra.Kicsit emelkedett a fehérvérsejt,de uh nem mutatja ki egyértelműen.Szegényt éheztetik,kap infúziót,még este megint vért vesznek,aztán nem tudom.Nem akarom,hogy kiengedjék addig,míg nem tudják mi a baja.ersze nagyon rossz nélküle :cry: :cry: :cry:
Vendég

Köszi lányok az együttérzést! Már gondoltam, kimérgezem őket, na de ki a franc akar hülyék miatt a börtönben senyvedni?! Inkább most arra gondoltam, hogy csinálok egy jó ki vudubábút, vagy inkább kettőt, és szépen lassan "kiszúrok" velük :twisted:
Nagyon durva, amiket mondtak. Eddig ők is olyan hátbaszúrósan támadtak, legalábbis többnyire, a férjemet uszították szépen csendben ellenem. De most totálisan vörös fejjel rámtámadtak, én meg kirohantam, ahelyett, hogy jól beolvastam volna nekik. De egyszerűen úgy éreztem, ha most belekezdek, akkor még akár el is vetélek, azt az "örömöt" pedig nem akarom nekik megadni.
Férjem is kibukott a gatyájából rendesen, de szegénnyel próbáltam picit később erről beszélni, de azt mondta, nem is akar, nem tud mit mondani ezekre. Azt mondta, mégha igazuk is lenne, de nincs, akkor sem így kellene megoldani. Láttam rajta, hogy nagyon letört :roll: . Hát nincs elég bajunk? Bassza meg az ég, hogy kínlódik az ember nap mint nap, hogy mi lesz, hogyan tudunk megélni, miből fizetjük a több millás adósságunkat, hogy egyátalán miből iskoláztatjuk a gyereket be, miből fogok szülni, és odáig még el is kell jutni, stb, stb? És akkor mindig belerúg még az emberbe az, akitől inkább segítséget várnánk, de nem, ő még a földbetipor, amennyire csak lehet, aztán ránklapátol még vagy 120 m kutyaszart is. :cry:
Szegény férjem is azt kérdezte, hogy még vajon ki fog mostanában belénkrúgni? Viszont mivel kezdenek fogyatkozni a drága rokon emberek körülöttünk, mert mindegyik ilyen, így valószínűleg már túl sokan ezt nem tehetik meg.
Sajnos elköltözni nem tudunk továbbra sem, nincs pénzünk sem albérletre, sem másra, szocpolt sem kaphatnánk, mert nincs saját tulajdonunk, szóval szar az élet...

Bettike, hát nem irigyellek, mocsok villámlás! Nem tudom, ilyen esetben mi lehet a megoldás, de biztosan kell lennie!

esthajnalcsillag

Chris, szegénykém! Ha annyira fáj a hasa, haza ne vidd! Követeld ki, hogy műtsék meg!!! Tudom, ez hülyén hangzik, de akár az életébe kerülhet, ha most hagyod a dolgot! Apukámnak is perforált volt a vakbele, nagy mázlija volt, hogy bevitték! Anyukámnak sem vették észre, pedig már nagyon sokáig szenvedett, aztán végre talált egy normális dokit, aki kikapta neki, azóta semmi baja!
Az a baj, hogy a dokik nem hajlandóak elismerni, hogy sokszor a vakbél a belek mögött van "elbújva", így nem is láthatják röntgennel vagy ultrahanggal. Mellesleg egyszer én is hasonló gyanúval bekerültem a sürgősségire, meguhuztak, és az UH-os nőci azt mondta, hogy hiába is csinálják ezt a vizsgálatot, mert nem látható vele a vakbélgyuszi. Csak tudnám, akkor mi a szarnak csinálják mégis? Mondjuk nekem végül "csak" erőteljes petefészekgyuszim volt, szerencsére, de ugyanolyan tüneteim voltak. Láza van férjednek? De ha már a vérképében látszik vmi, akkor miért nem cselekednek? Tudom én, hogy biztosra akarnak menni, de az a szerencsétlen beteg... :roll:

Mindenesetre drukkolok tovább, remélem, gyorsban megoldódik, és megnyugodhattok!

esthajnalcsillag

Ja, bocsi, a nagy kavalkádban el is felejtettem írni, hogy egyébként tegnap férjecském olyan ari volt, elvitte a toxoplazmás leletemet a dokimhoz, és kiderült, hogy minden okés, és negatív :P
A cukorvizsgálatról nem szóltam neki, hogy önkényesen elvégeztettem megint, mert ugye azt mondta, hogy az 5,8 sok egy kismamának, pedig mindenki azt mondja, hogy nem az. De úgy látszik, már ő is kezd beparáztatós lenni :roll: . Mindenesetre most 4,41 lett, szóval azt mondta, az jó. Hát mert volna mást mondani :lol:
Úgyhogy úgy döntöttem, lószart megyek én diabetológushoz, majd próbálok kevesebb cukrosat zabbantani, bár nehéz lesz :lol: . Mindig is édesszájúv voltam, és nagyon klassz kis szervezetem van, nem volt eddig sem gond, és remélem, ezután sem lesz e téren legalábbis!

esthajnalcsillag

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=417

Chris! Csak vidítani szeretnélek. Bölcső!
anabana

Vagy már nem emlékszem, lehet hogy Kinga akar bölcsőt!

Bocsika
anabana

Végülis igazad van Ana! Kinga is akar(na) bölcsőt,csak nem férne elígy marad Chris!

Chris

Nehogy belemenjetek,hogy hazaadják!

Csillag!
Nem érné meg elrakni láb alól,ugyanannyit kapsz érte,mint egy normális emberért! Nekem azt mondták,haragudni mosolyogva kell,mert az jobban fáj az ellenfelednek,de én sajnos kicsit olaszos temperamentum vagyok! Vagy nem is olyan nagyon kicsit! Én egy hangos,ajtócsapkodós ember vagyok! Ha ezt nem tehetem meg,akkor kerülöm az illetőt,mint a pestisest!

Kép
Kép
k_inga

Ana

Itt vásároltak a sógorék is,jó és szépa holmijuk! Nagyon tetszika bölcső,de a pénztárcám nem kívánja! :?

Kép
Kép
k_inga

Aranyosak vagytok.
Én vagyok a bölcsős,de lengő bölcső.:-)Már megrendeltük.

Páromnak nincs láza,és nem olyan erősen fáj a hasa.Természetesen nem engedik ki.Jelenleg nagyon éhes,tegnap este evett utoljára 2 pirítóst.Remélem a vércukra nem megy le nagyon.Most aggódás emiatt...Bár kap infúziót.

Csillag:Örülök,hogy jók az eredményeid.
Vendég

Chris, szegény párocskád!

Mindig is bölcsőt szerettem volna a gyerekeimnek, de sajna 1. sosem telt rá, 2. túl kevés ideig lehet csak sajna használni

Bettike, férjem, aki jól ért az ilyen villámos dolgokhoz, mivel villanyszerelő, azt tanácsolta, hogy a legjobb lenne egy érintés- és villámvédelmi bevizsgáló szakembert hívni hozzátok, és ő meg tudja mondani, mi a bibi, amiért mindig betéved hozzátok az a fránya villám. Ezt ugyanis ki lehet küszöbölni!

esthajnalcsillag

Csillag, átestél rajta és úgy nega, vagy nem kaptad még el és azért nega? Ha előbbi, az a tuti, mert akkor már átestél rajta régebben és nem is kaphatod már el.

Chris biztos nagyon jó lesz a babának a bölcsőben! Nagyon szép!
Semmiképpen ne hagyja el a kórházat férjed! Addig az ő felelősségük, és kénytelenek megtalálni a "bibit".

Niki, na, bevált az új hálóing mi? :oops: :lol: :lol: Nem kell ám válaszolni, csak küldj egy mosolygós szmájlit :)

maccs01

köszi csillag,majd lehet keresünk egy ilyen szakembert.

egyébként azt mondják a régi öregek h erre a részre nagyon sűrűn levágott,valamiért szereti,2 évvel ezelőtt volt ilyen,meg most kétszer,előtte soha.szoval nem tudom mi huzhatja le.azt mondják a vezetéken jön be..

chris

jobbulást neki :? remélem hamar jobban lesz mert igy nagyon rosz lehet szegénynek.

KépKép
bettike83

Maccs, dunsztom sincs, hogy átestem-e rajta, az egyik érték 0,10 lett, ebből feltételezem, hogy igen, de passz, doki meg nem mondta, csak hogy nega.
Azért csodálkoznék, ha pont én nem estem volna át egy toxo fertőzésen, egész gyerekkoromban volt macskánk, kutyánk, mindenféle állat, pedig panellakásban laktunk, azóta is állatbolond vagyok :lol: , szóval az olyan csodaszerű lenne, ha pont én nem lettem volna fertőzve (bár ez elég hülyén hangzik :lol: )

Bettike, tegnap férjem mesélte, hogy egy erdélyi srác anyjának házánál az a mázli, hogy mellette egy veszett magas fenyőfa áll, ezért a villám mindig oda csap, nem a házba, és összeszámolva valami nyolvcvanakárhányszor csapott be mostanában. Azt mondják, hogy egyre erőteljesebbek ezek a jelenségek valamiért....brrrr :shock:

esthajnalcsillag

Szép jó reggelt!

Bocsika, hogy tegnap eltűntem, de hálóing bemutató volt! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chris, naná, hogy tetszett! Persze volt mellette más is, de az már marad az én titkom! :wink: :lol:

Csillag, te jó ég miket olvasok! El nem tudom képzelni, hogy lehetnek ilyen szemét emberek a földön. Nem, hogy segítenének inkább még belerúgnak.
Tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha elmennétek tőlük minél messzebb és soha többé ne lássák még az unokákat sem.
Sajnálom, hogy egyenlőre nincs rá lehetőségetek.

Chris, hogy van most a párod? Hogy telt az éjszakája?

Bettike, még jó, hogy nem csap úgy be, hogy valakinek valami baja legyen. Én akkor már nálatok tutira becsináltam volna a gatyeszbe.
2 éve nálunk az utca végén csapott bele a villanyoszlopba, de olyat szólt, hogy azt hittem a mi házunkba azóta ha dörög meg villámlik szinte megmoccani sem merek.

Mares, velem most semmi különös, élem a kis életem nyugodtan. :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Húúú Niki!

Akkor ez bomba ötlet volt! Mi 3 éve vettünk egy ilyen rucit a nyaraláson,tűzpiros éa szinte átlátszó az anyaga. De nem sokszor vettem fel,nem valami kényelmes,de különleges alkalmakkor jól jött! Pl mikor apa 2 hétig nem volt itthon és hullafáradtan esett haza,mert a szemét is kinézte hazafelé! Tél volt,karácsony előtt, a finneknél volt. Alig vártam,hogy hazaessen,mert 4 óra alapból a hajóút,amivel átkelnek,de ha viharos a tenger,akkor jóval több. Én amúgy is félek a vízen,majd lerágtam a kezem is idegemben,mikor írt,hogy vihar miatt vesztegelnek 6 óra út után,mert nem engedik be őket a kikötőbe,nehogy a hullámok nekicsapják a hajót a partnak. Na akkor üdvözlőnek nagyon jó volt a hálóingem!

Gondolom hasonló siker volt nálatok is!

Chris

Tudtok már valamit?

Csillag

Tudtál azért aludni?

Kép
Kép
k_inga

niki

mikor ilyen van akkor én is ülök a sötétben és várom a végét,nagyon félek tőle..

csillag

az azért már durva,a nagy fa oda vonza,csak nehogy egyszer a házra döljön.

ana

amit irtál babás oldalt,tök jó,kis rugik is vannak 1400ft körül,nagyon szépek.gyönyörű polya van 3500ért,de tényleg nagyon szép.én gondolkodom a polyán.

KépKép
bettike83

Bettike, nem hülyeség a pólya. A babáknak nagyon bejön az első három hétben minimum. De ha nincs, akkor egy háromszögbe hajtott vékony plédbe is becsavarhatod, mint egy kis csomagot, az sem rossz.

maccs01

Csillag
Sajnálom, h ilyen tetű anyósod van... Tényleg jobb lenne, ha elköltöznétek... De ti most akkor az ő házukban laktok, vagy az a férjedé is? Mert kiadhatnátok azt albérletbe, és abból mehetnétek ti is albérletbe...
Bettike próbáltátok a villűámhárítós elosztókat? Nagyon drága, de nekünk bevált :)
Niki azért pezsi volt ugye? Úgy innék már én is egy kis pohárral :)
Maccs megfogadom a tanácsod, pénteken jön Dominika :D XD
Ez a bababolt tényleg szuper, itt van tőlünk nem messze...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, ÁMEN! :lol:

Az a bolt tényleg jó. Baba, arra laktok? Odafele járt Ricskó oviba pár hónapot.

maccs01

Kinga, jók az ilyen alkalmak! Én sem állandóra vettem, de néha jó egy kicsit meglepni!Meg néha kell egy kis változatosság is!
Ráadásnak megérdemelte már a múlt havi hisztijeim miatt!
És mennyire jó volt felhőtlenül, egyáltalán nem jutott eszembe a babó!

Baba, de jó is lett volna! De a párom semmilyen alkoholt nem iszik meg! Gyerekpezsgőt meg nem vettem! :roll:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

17+3 napos babalak:

Kép

Kép

maccs

főleg ha keresztelő is lesz még születése után akkor olyan gyönyörű tud lenni benne.meg tudom h anyu is mindig abban szopiztatott,mert nem hajladozott a pici össze vissza,hanem szépen stabilan volt benne.meg főleg tesók miatt jobb,könnyebben megtudják fogni benne :)

KépKép
bettike83

Betti

Nekünk is van pólya,kaptuk,de vettem volna. Ha nem is simát,de kókuszpólyát biztos,mert az könnyebb! És igen,nem mindegy,hogy nyeklik-e szegény össze-vissza,főleg ha valaki meg akarja fogni,de nem nagyon meri,mint pl tesóm,aki imádni fogja ,de mindig mondogatja,hogy olyan csöpp lesz,hogy elveszik a kezében! Meg jobb is ha abban fogják,nem kell a gerincének annyira terhelődni,mint simán! Ja és nem fontos megszokni,hogy fogják a fenekét,mert aztán ha egyedül leszek vele,akkor megszívom rendesen!

Nekem amúgy is tetszik a pólya,olyan szép huzatokat varrnak rájuk!

tegnap voltama német ebay-en! Találtam egy 50 db-os ruhaszettet fiúknak,5 euroért,de csak 3 perc volt hátra,nem tudtam licitálni rá! Gyönyörű rucik voltak 56-68-ig, body,rugi,sapka,bundazsák,meg minden. Vétek otthagyni egy ilyet! Meg találtam sportkocsit is 5 euroért! Asszem többször megyek fel,de azca gáz,hogy csak akkor licitálhatok,ha keresztanyám otthon van,mert ő utal és ő olvassa el a feltételeket( ők Kint laknak)
De basszus töredékéért vannak cuccok,mint nálunk a hasonló oldalakon! Azért nem mindegy!

Kép
Kép
k_inga

Betti

Milyen édes már a pocakod! Mit is mondtál,tudjátok már a nemét és a nevét?

Kép
Kép
k_inga

Bettike, nagyon szépen gömbölyödik a babalakod! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

még nem tudjuk a nemét,de remélem csütörtöki uhn már megtudom :)

ilyen pólyát találtam 3500ft-ért,szerintem gyönyörű :)
Kép

vaterán nézegettem de olyan drágán adják a használtat is,ez meg olyan szép,és ha jővőhéten kiderül ki lakik a pociban akkor meg is rendelem.

biztos jó lehet ez az ebay,de azt hiszem nem magyarul van,mert már jártam ott,igy meg nehéz bármit is venni ha nem értem mit irnak rola.

KépKép
bettike83

Bettike szép kis pocakod van :)
Igen Maccs mi Gyálon lakunk. ( Már nem sokáig :P )
Nekünk van pólyahuzatunk, de én annyira nem szeretem, nem érzem a pici kis popsiját... jaj már nagyon várom, h megfogdoshassam :)
Niki a bébipezsi is jó lett volna epres tejszínhabbal :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Betti
Szerintem is szép a pólya! :wink:
Tényleg németül van,de nagyjából értem mit írnak,meg majd a keresztanyám elolvassa,megrendeli!

Most ruhacsomagot néztem ki 56-68-ig! Nagyon szépek a képek alapján! CSak licitálgatni kell rá,amit én itthonról nem tudok,de ők onnan igen.
Meg szeretnék egy sportbabakocsit,mert a miénk akkora,hogy a mi autónkba befér,mert kombink van,de apuéknak esélyük nincs berakni a Puntoba ha viszik valamerre a kicsit,az autót meg én is sokat használom majd,ha apa elmegy a miénkkel dolgozni.
Ha nagyobbacska,akkor meg jó neki a sportkocsi is,ami kis helyen elfér összecsukva. Az ittmaradna anyuéknál,így ha kell csak belerakják aztán mehetnek. Peg Perego pliko p3-mat néztem ki,nekem nagyon tetszenek és a szomszédunk unokájának is olyan van,múlkor megnéztem magamnak, szerintem jó minőségű és strapabíró,ahhoz képest,hogy sportkocsi. Itthon méreg drága. Sajnos ott is 1 € a kikiáltási ár,így gyakran kell ellenőrizni a licitet,de megérné! Majd én is szemmel tartom,ha ránk ígérnek már megy is a telefon! :)

Persze nem akarom sportkocsiban tartani már kicsi kora óta,mert azért nem mindegy a gerincének,meg ezekre a tuti utakra jobb is a mi kis batárunk.

Mi kedden megyünk uh-ra! Remélem megmutatja az arcát végre,meg megint ellenőrizném a lába közét,biztos,ami biztos! :D

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Remélem mindenki jól van.

Letti! Nagyon izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!444

Jelentkezz, mi van veled!

Mindenkinek Puszika!
anabana

Szép jó napot mindenkinek!

Ana, ne izgulj! CSalánba nem üt a ménkűűűűűűűű! :lol: :lol: :lol:

A pénteki zabálás (kóstolgatás) megtette a hatását: egész éjjel nem aludtam. Úgy felfújódtam, mint egy lufi és a köldököm környékén nagyon fájt. Tegnap nem is ettem, csak gyümölcsöt, meg egy kicsi kis meleg kaját.

Tegnap egész délelőtt dolgunk volt, meg vásároltunk, meg Mama meg minden, négy órától meg dolgoztam este 10 - ig (lakodalom volt a szállodában). Úgy kinyírtam magam, hogy alig bírok még most is állni a lábamon.

Mára jött NAuykám és az Öcsém ebédelni, úgyhogy most lett időm végre leülepedni :?

MIndjárt visszaolvasok...
Vendég

MIért nem látszanak a picibaba.hu-s vonalzók? VAgy csak nálam nem látszanak?
Vendég

JA most látszik... :? Lehet, még visszamegyek pihenni...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?