Sziasztok csajok!
Kezdődik a babaeső!
Tiza, gyönyörű kismama voltál, és biztosan ugyanilyen szép kétgyermekes anyuka vagy. Micsoda öröm lehet!
reni, gyógyuljatok meg hamar! Sok ronda vírus kering mostanság a levegőben, mutassátok meg neki, hogy ti vagytok az erősebbek!
mágnes, 30-ig még van azért néhány nap, de majd a fiatalember kigondolja odabent, hogy mikor lepjen meg téged! Szép gondolat apukád nevével, lesz ám pityergés. A férjed is hisz abban, hogy édesapád küldte nektek a tesót? Lányod, öregem az a fej, pont mint egy kis tini, olyan arcot vág.
trinky, hogy minden pocak mennyire más! Szép kismami lehetsz!
domo, várjuk a képeket! Letetted a lantot, már nem dolgozol?
tücsökbogár, nagyon szép karácsonyotok lesz Csabival.
Voltunk egy esküvőn, ami a fóti gyermekotthon területén volt, gondoltam rá, hogy ellopunk egy gyerkőcőt, de annyira még azért nem bolondultam meg.
zel, a ti lurkótokat már a pocakban sem tagadhatjátok le, ugyanolyan aktív mint a szülei.
Azért nem jövök ám, mert sokszor nagyon nehéz, hiba örülök nektek, közben a szívem szakad meg, úgy sajnálom magunkat.
A munk ais sok volt, aztán meg nincs nagyon mit írni.
Múlt hétfőn voltam utoljára kineziológusnál, most oldódnak a blokkjaim
, annyit mondott nem kell többet mennem, és azért nem született még gyermekem, mert nem vagyok rá felkészülve, és sejtem is, hogy hol van a bibi, szóval igyekszem.
Az ülőideggyulladásom múlóban.
És készülök ezerrel a karácsonyra. Sütögetek, csomagolok, lassan szabira megyek.
katata, telepátiával talán működik, és érzed milyen sokat gondolunk rád!
dita, drága javult a helyzet odahaza? Mi van a BMC-ben?
Szép hete csajok!