Jaj, lanyok irulok-pirulok..
tenyleg nagyon arik vagytok en pedig egy halatlan..!
Boriskam, meg mindig itt somolygok magambanteljesen igazad van eltünök mindig mint szamar a ködben...
Egy darabig sehova nem tudtam irni most egy jo ideje a kaalisba irok de oda sem megy mindig es ide mar nem neztem el
Az a baj, hogy altalaban amikor elalszik Davide (mar amikor siman megy minden) akkor tutira van ezer dolgom.
A netem nagyon lassu nincs vezetekesünk, a mobilom a modemem sokszor mire bejön az oldal felebred a gyerek... de nagyon hianyoztok am es sokat gondolok ratok is es a regi topikomra is...Teszek majd meg kepet igerem es köszi nagyon a dicsit! Igen, rengeteget valtozik szinte naprol-napra. Nagyon elrepült ez a tiz honap. Karacsonyra keszülünk, vettünk mar fat is igazit ikea-ban. Ha januarban visszavisszük visszaadjak a pizt. 10 euro. De lehet, hogy megtartjuk, elültetjük..
Varjuk mar nagyon, de gondolom minden babas es pocakos varja nagy elmeny ez mindenkeppen.
A lakast mar diszitgetem olyan jo kis karacsonyi hangulatot teremtek. Csinaltam szegfüszeges narancsot is nagyon jo illata van. Ferjemnek egy szep orat veszek. Huu hat most jo sokat sikerült irnom...
Reni,
Nagyon köszönöm!
Sajnalom, hogy Niat orvoshoz kell vinned remelem semmi komoly! Lattam rola a kepeket nagggyon szep kislany!
Zel,
Köszönöm szepen.
Igen, tudom, hogy ügyes kis konyhatünder vagy! En is nagyon szeretek alkotni. Fözöcskezd ki magad most mert Lukacs baba születese utan nagyon nehez lesz a legegyszerübb dolgokat is elkesziteni...
de megeri kit erdekel?
Gyönyörüek a kepek Lukacsrol!
Most nezem csak, hogy fel tizenegy huzok fürödni hajat mosni amig alszik a fönök.
Millio puszi mindenkinek akinek nem irtam annak duplan!