Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!
Ki nem alszik még?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

Gizmix, már tegnap akartam írni neked, de nagy köd van az agyamon, így most írom, hogy drukkolok neked, és várom a beszámolót! Remélem, csupa jó híreket kapsz!++++++++++

Amúgy én már az őrület szélén tartok, szerintem totál bedilizek, ha ez így folytatódik, ugyanis megint azt álmodtam (megcsal a férjem), és még telefonon beszéltem is az illető drága hölgyeménnyel. Sosem találnátok ki, mi a neve: Gábriel. Van ilyen, vagy csak az őrangyal az? Igaz, az hímnemű lenne. Olyan mély is volt a hangja.
Nem tudtok valami tanácsot adni, kihez forduljak, vagy mit tegyek? Mindenkitől elnézést kérek, tudom, nem ebbe a topicba való, de már sírva nem szeretnék többet ébredni. Annyira megvisel, főleg, hogy ma van a házasságink.

Na, a hőgörbémet felteszem, és továbbra is szorítok mindenkinek, akár új, akár régebbi hőmérős! Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Athiz,
Boldog házassági évfordulót!!! :D
A görbém nem teszem fel, pont ugyanolyan (hála Istennek) mint a tegnapi.
Vendég

Suzép jó reggelt mindenkinek !:-)

Athiz,

Ha ez egy picit megnyugtat, az ilyen álmokkal nem vagy egyedül. Én is szoktam hasonlókat álmodni, és nagyon nagyon rossz érzés. Nálam is kiderül a félrelépése a vőlegényemnek, én meg iszonyatos csalódást érzek, zokogok, és dühömben megszoktam pofozni szegény párom (csak az álmomban :-), Ő pedig rezzenéstelen arccal tűri, és soha nem akarja hogy elhagyjam.
Sztem ezek az álmok azért vannak, mert nagyon szeretjük férjecskéinket, és rettegünk a gondolattól hogy elveszíthetjük Őket. Én ilyenkor ha felébredek, mindíg hozzá bújok a páromhoz, elmondom neki a hülye álmom, Ő mindíg megnyugtat hogy Örökké szeretni fog, és akkor olyan jó érzés önt el, és már el is felejtem az álmom........
macspacs

Köszi Macsi, épp most beszéltem a tesómmal, és azt mondta az álmomra, hogy a nappali gondjaim nincsenek megoldva, először azokat kell megoldani, változzak meg, mert velem van a baj. Pedig én nem így érzem, de mindegy. Azt mondta, a pasik olyanok, amilyenek, és így kell őket elfogadni, de szerintem a házasság (vagy egy jó párkapcsolat) nem erről szól, ott mindkettőnek alkalmazkodni kéne, tolerálni kellene bizonyos fokon a dolgokat, mert így lehet csak hosszútávú a dolog!

Veled mi a helyzet mostanában egyébként?
Vendég

Sziasztok!

Athiz

Biztos nem jó ilyeneket álmodni, de a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban. Nem bízol a férjedben? Ja és boldog házassági évfordulót! Kép

Áfonya

Nekem is ugyanolyan minit tegnap .... :) de azé itt van. Ma már nem barnáztam reggel.
kokusz

Szia Lányok!

Szeri, alakul az a görbe, szurkolok nagyon :)

Athiz, sajnálom ezeket a rossz álmokat, jó lenne kideríteni, mitől vannak. Én nem igazán vagyok szakértője a témának, mert sosem emlékszem rá, mit álmodtam :)

És akkor a mai állás szerint a görbém:

Kép
bodzi

Kókusz, Kókusz,
meglátod itten helyzet van :wink:
Vendég

Áfonya

Bár igazad lenne :)
kokusz

Sziasztok!

Kókusz, Bodzi: szerintem szépen bebabásodtatok ebben a hónapban :D

Athiz, Boldog házassági évfordulót! Az álmokhoz sajna nem értek, de azért remélem, hogy nincs gond nálatok...

Csajok! Tegnap este óta feszül és fájogat a mellem... létezhet, hogy ilyen korán érezzek tüneteket? Bár a menszesz előtt is szokott fájni, de az valahogy más (vagy csak én beszélem be magamnak?)

Terhességi tesztet illetően van valami jó tanácsotok? Én most először fogok (remélhetőleg) tesztelni, így fog. sincs, hogy milyet vegyek, melyik a jó?
szerika

Jézusom Kokusz, ez nagyon tuti! Most olyan boldog lehetsz! Meg akinek még ilyen szép hőgörbéje van, az is!

A párommal megbeszélném én az álmot, egy baj van, mire felkelek, már elmegy, munka közben meg ilyennel traktálni nem túl jó ötlet.
Vendég

Szerika :) a próféta szóljon belőled.

Teszt: minél érzékenyebb annál jobb. A Lilly pl 10-es érzékenységű meg a Pregimax is. Tescoban meg Auchanban lehet ilyet kapni. A Clearblue 50-es. Ja még ami jó az a Gabriel.
kokusz

Árban mennyibe kerülnek?
szerika

Szerika

Hát 800 Ft-tól felfelé ....
kokusz

Sziasztok csajok!

Tegnap zöldmalaccal megcsináltuk a ferility circle táblát. Köszönet érte neki, és a sok türelemért is, mert nagyon lassan töltötte le a gépem a dolgokat, ráadásul az msn-em is sz*r*kodott, úgyhogy valamikor hajnali 1-re befejeztük.
Egy kérdésem lenne: igaz, még csak 1* mértem, de létezik az, hogy az ébredési hőm csak 35,9°C? Reggel 7-kor mértem, de valamikor hajnali fél 4 körül Gergő fölébredt, és nagyon sírt, úgyhogy fölkeltem hozzá. Lehet, hogy ezért esetleg nem volt hiteles? Vagy azért, mert keveset aludtam?
Tegnap nem írtam le, hogy azért kezdek hőmérőzni, mert az előző ciklusom nagyon hosszú volt (90 nap), sajnos nem volt baba, és most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit csinál a szervezetem, lesz-e peteérésem. Tudom,hogy a hőmérö nem mutatja 100%-osan a peteérést, de talán egy támpontot azért tud adni. És arra gondoltam, ha esetleg lesz hőkiugrásom, akkor csinálok LH tesztet. Nektek mi a véleményetek az LH tesztről? Próbálta már valaki?

Athiz! Boldog házassági évfordulót! Az enyém holnap lesz (4.) :)

Üdv!

MiniLiza

miniliza

Athíz,

Én a "mikulsát1 várom de nagyon, hogy elkezdhessem az ovuláció indukciót a Kaáliban. A görbém szerint még bő 1 hét. Ezt a hónapot majd csk kibírom vhogy :-)))

Kokusz,
Hogy neked milyen tuti görbéd van!!!!! nagyon szép!!!

Az enyém már nem annyira, azért + 1 piit eménykedem, de ha 3 napon belül nem megy föntebb, akkor tuti Kép sehol semmi.
macspacs

Miniliza,
Igen, létezik, hogy az ébredési hőd annyi. Majd a görbe formája fog számítani, nem a hő. Szerintem ha visszaaludtál, akkor lehet, hogy nem gond, hogy reggel 7-kor mérted...
90 napos ciklus??? Atya ég! 90 napig nem is jött meg????

Csajszik! Néha olyan dolgokról írtok itt, hogy csak lesek. LH teszt, progi szint, ovuláció indukció, meg mittudomén mik... tiszta kínai számomra :shock:
Vagy addig jó, amíg nem vagyok ezekkel tisztában? :shock:
szerika

[quote="szerika"]
írta:
szerika90 napos ciklus??? Atya ég! 90 napig nem is jött meg????

Csajszik! Néha olyan dolgokról írtok itt, hogy csak lesek. LH teszt

Igen, 90 napos ciklus, már azt hittem soha nem fog megjönni :shock: . Korábban is voltak kisebb kilengések, közben szülés után volt egy 7 hónap, amikor minden hónapban gyönyörűen 27-29 napra jöttek a mensik, aztán elkezdtem kéthetente vérezni: pontosabban egy normál mensi után egy barnázás így fölváltva, ez két hónapig volt, és május 10-én volt az utolsó. Illetve azóta tegnap jött meg.

Az LH teszt az egy peteérésjelző, olyan, mint a terhességi teszt, csak azt a hormont mutatja ki, ami peteéréskor ugrásszerűen termelődik.

Üdv!

MiniLiza

miniliza

sziasztok!

kókusz!!!!! ez aztán a görbe, és n n szépen eltaláltátok a szexet is, úgyh én n bizakodó vagyok!

bodzi, a te görbéd is n jónak tűnik!

szerika! én az ovuláció utáni 15. napon teszteltem a legolcsóbbal, amit a dmben árultak, és az is működött :lol:

athiz! hát igen, az ennyire rossz éjszakai álmok, amik így megviselnek, h sírva ébredsz, ráadásul elég sűrűn, sztm is olyasmit jelenthetnek, h vlmit elfojthatsz napközben! van (vélt v valós) okod az aggodalomra? picit gondolkozhatnál ezen magadban, és az esetleges kétségeidet meg majd beszéld meg a férjeddel! még sok boldog évet kívánok neketek együtt! esetleg ma egy kis ünneplés? :wink:

én jól vagyok, egy barátnőm beprotezsált a dokijához hétfőn, aki hajlandó volt megnézni a görbémet és azt mondta, h szte a 35. cn után volt az ovum, úgyh a babó max 5 hetes lehet, azért ennyire pici. megnézte uhn és már nem volt töküres a pzsák, hanem lehetett benne látni egy pici fehér hernyószerűt!!!! annyira örültem! persze mondta, h még ne n éljem bele magam, mert az 5hetes terhességgel még bármi lehet, de legalább most minden oké! visszahívott jövő hétfőre, h addigra hátha lesz már szívhang is. szvl egy kicsit megnyugodtam, főleg, h pénteken megyek még ugye az sztkba is uhra, rem, már az a dokinő is megnyugtat. mindenkinek köszönöm a drukkot és kérem még továbbra is, ha jut még egy kicsi...

én is küldöm, ami tőlem telik mindannyiótoknak!!!

ja még vlmi. akinek peteérés, v bármilyen ciklusgondja van, n ajánlom az E-vitamint. 100mg/nap két hétig, két hét szünet. sztm nekem ez hozta meg az ovut. (az nlc-n olvastam, ott a szülész-nőgyógyász dokinő ajánlotta) nem drága, gyakorlatilag lehetetlen túladagolni, szvl semmilyen káros hatása nem lehet, sztm egy próbát megér...

majus3

majus

Köszi :) neked pedig gratula és szurkolunk tovább :)
kokusz

Május, ez csodálatos hír, látod, még icipici a kis hernyócskád, úgyhogy nyugi, és nem lesz gond, jó terhességet és anyaságot!

Mindenkinek köszönöm, aki hozzászólt a rémálom témámhoz, remélem, este tudunk ünnepelni apussal, és meglátjuk! Merem remélni, hogy végre letisztázódnak bennem a dolgok, és nem kísértenek majd ezek a szörnyűségek!

Szerintem itt igen sok babás lesz, ez tuti! Zebrásodjatok gyermekeim!

Liza, én LH-tesztelek, és szerintem jó találmány. Ha pozitív, akkor 24-36 órán belül kell szexelni, és elvileg jó eséllyel indulsz a terhességnek. Viszont nem olcsó!
Vendég

május!
Én is szeretnék csendben gratulálni és nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Athiz!
Nektek meg jó ünneplést estére.
bodzi

Május,

Óriási gratuláció :lol: :lol: , és vigyázz nagyon magadra!!
macspacs

Liza, Athíz,

A fertility-n azt olvastam hogy már, a + LH teszt napján is lehet Pé!!
macspacs

Május,
óóóriási gratula! Nagyon örülök hogy nem üres a petezsák! :D
Liza,
nem rossz találmány az LH teszt, de szerintem érdemes elgondolkodni hogy megéri-e az árát. Szerintem nem, ennyi támpontot a hőmérő is ad, ha meg fixen 2 naponta szexeltek még elhibázni sem tudjátok. Ha mégis úgy döntesz hogy veszel vágd hosszában ketté éles ollóval, igaz hogy így elég keskeny lesz, de az azért látszik rajta hány csík, és dupla mennyiségű teszted lesz azért a nem kevés pénzért amit kiadtál rá.
Athiz,
remélem nagyon szép estétek lesz, majd holnap mesélj hogy sikerült! :)
Mi apával bementünk a városba, és összevásároltam mindent ami a szalvétatechnikás képgyártáshoz kell; gipsz, öntőforma, festékek, ragasztólakk, pár szalvéta... már bűntudatom is volt mert nem épp olcsó ez a kezdőszett,de mi nem tudunk nyaralni menni sajnos sehova, ez nekem a kárpótlás...
Már köt a gipsz az első képhez, majd lefotózom és felteszem ha elkészül :D
Vendég

Áfi, ilyen kis ügyes vagy, hogy szalvétázol? Vagy most kezded?

Engem is nagyon érdekel az ilyesmi, néha "barkácsolok" otthon ezt- azt, amivel a családom agyára megyek :)
De a szalvétát még nem próbáltam.
Úgyhogy én nagyon várom a művet :)
bodzi

Na ha valami nem vagyok az az ügyesség :D Sajna nulla kézügyességem van :( De ez a szalvétás képgyártás olyan nagyon egyszerű(nek tűnik)! Szerintem ez nekem is menni fog.
Az igazság az hogy kezdetem belehülyülni hogy jaj de beteg vagyok, szegény én, miért nem sikerül, de szeretnék újra terhes lenni stb stb Kellett valami értelmes ami kirángat ebből. Így most keresztszemes hímzek meg dekupázsolok, szobát is festünk, és komolyan jobban vagyok lelkileg! Csak ajánlani tudom a bütykölést (kinek mihez van kedve, érzéke) minden depizésre hajamosnak!
Vendég

Sziasztok!

Athiz!

Gratula nektek! (írtam neked a privire láttad???)

Voltam dokinlál. 3 cm-es myomát talált az uh-on.
Megnézik a páromat és utána konzultálunk, hogy hogyan tovább.
gizmixxx

Kép

Rekordot döntöttem minuszba :roll: :roll: :roll: :roll:

A doki szerint egy pár nap múlva lesz pé-m.
gizmixxx

Gizmike, sajna nem kaptam meg a prividet! Hát a myoma az nem túl jó dolog, de lehet rajta segíteni, és ott tuti jó kezekben leszel. Izgultam ám érted! Csak sajna közben annyi dolgom volt, hogy csak ennyire futotta, bocsi. Azért remélem, gyorsan segítenek rajtatok, és nemsokára picúrka babukát ringathatsz majd a karodban! Remélem, a privit újra megpróbálod majd elküldeni!

Megvolt nálunk az évfordulós köszöntés, nagyon jól ment, habár Szilárdka nem nagyon hagyott érvényesülni bennünket, de remélem, este majd kivételesen egyikünk sem alszik el, és folytathatjuk az ünneplést kettesben apucival! Beszélgettünk is, és úgy megnyugtatott, annyira kedves és megértő volt! Annyira szeretem! De tényleg! Na holnap meg én megyek a nődokihoz, és bemutatom a hőgrafikonjaimat! Mindegyiken van peteérés, úgyhogy elvileg azzal nincs gond. Hát meglátjuk, mit mond! Remélem, valami bíztatót, és akkor tényleg örülhetek!

Puszka
Vendég

Gizmi, ez tuti szép nagy p.é. lesz! :wink:
Na most aztán mindent bele otthon!!!! :D
Vendég

Gizmix,
sajnálom a miomádat :(
A doki UH alapján mondta hogy néhány nap múlva lesz PÉ-d? Akkor biztos látott domináns tüszőt. Az jóval biztosabb módszer mint a hőmérő.
Vendég

Kókusz!

Ez nem semmi, csak így tovább+++++++++++++++++++

Bodzi !

Hajráááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Miniliza!

Én csináltam 2 hónapon keresztül LH-tesztet. Nálunk nagyon körülményes a beszerzése és szerintem elég borsós az ára is. Nálam például nem volt sosem eggyértelműen erőssebb T-szín a C-nél.
És ha a ciklusaid nem kiszámíthatóak akkor minimum két adaggal vegyél egy ciklusra!!!!

Május!

Örülök a teli zsáknak csak ne idegeskedj, minden rendben lesz. Már ketten vagytok vagy lehet, hogy többen :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Athiz4

Most olvastam, hogy este romantika hegyek lesznek. Majd írj!!!
gizmixxx

Áfonya!

Igen de az ember most pár napig elvonon van tőlem, mert ő van soron vizsgálatra. Így lehet, hogy pont akkor nem tudunk akciózni :cry: :cry: :cry:
Azt írta a papíromra: "1-1 15 mm-es tüsző, endometrium 8 mm vastag."

Ez nekem teljesen kínai!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

Gizmix

Köszi :)

Hát ezek igen jó eredmények amiket a doki mondott.
kokusz

Kokusz!

Miért?
gizmixxx

Pedig ez nagyon jóóó!!!
a méhnyálkahártyád 8mm,de ez még vastagodni fog, és van mindkét petefészkedben 1 darab 15mm-es tüsző, ami ha mondjuk 22 mm-esen megreped és napi 2mm-t nő akkor 3-4 nap múlva PÉ!!! Persze ez csak egy gyors becslés amit itt csináltam. De jó értékek!!! :D
De a görbédről hidd el kérlek, a 6 tizedes esés nem jelent "nagy" peteérést! Nem bunkóságból mondom!
Vendég

Gizmix úgy van ahogy Áfonya írta :)
kokusz

Sziasztok csajok!

"Hazaugrottam" anyóskától - kell egy kis levegő! Hétvégén vissza.
Reggel nem tudtam bejelentkezni, de most nesze nektek, hő:
Kép

Annyisokat írtatok, hogy nem győznék reagálni!
Válasszatok: gratula, hű, de szép görbéd van, szurkolok, de jóóó, nagyon örülök!

A rémálmok a B vitamin hiányát jelzik. (jó sok c vitaminnal együtt)

...megpróbálok bekapcsolódni

Jajj, ma Dr. House! Ugye senki nem felejtette el! :wink: :wink:

Kép
zölddisznó

Én biztos nem felejtettem el Coca, nagy House rajongó vagyok :D
Vendég

Zolddisznó!

Hánykor???

Csajok!

Öszínte választ várok: nagy gáz, hogy myomám van. A doki azt mondta, hogy nőhet is, és vetélést is okozhat. De egyenlőre aggodalomra semmi okom sincs, és hogy a teherbeesést nem befolyásolja. Már nagyon várom, hogy visszamehessek, akkor beszéljük meg, hogyan tovább. Azt mondta lehet lassú léptekkel. de lehet gyors léptekkel is a baba projekt választhatok. Csak azt nem tudom, hogy mi a lassú és mi a gyors. (lombik??)
gizmixxx

Kókusz,
jut eszembe jól átráztál!
Azt írtad a Lily teszt 10-es. Én meg pont mentem a Tescoba, vettem. Fenéket 10-es! 25-ös! :) Mindegy mert valamilyet vettem volna mindenképp, csak még csodálkoztam is hogy nem is hallottam még 10-es tesztről, dejó! Oszt itthon olvasom a papírját... :shock:
Vendég

Gizmi, azt kaptam meg, amit most írtál. A hőesésről azt hiszel, amit szeretnél, én csak szerettelek volna ezzel bíztatni, de látod, már megint leszóltak. Akkor bocsi, annak hiszel, akinek szeretnél! De akkor is remélem, hogy az elvonó ellenére azért sikerül majd! :wink:

Mazsola, azért szépen megyeget visszafelé, hát hamarosan megtudjuk, miért, igaz?

Akkor Ti film alatt akcióztok? Én nem nézem, de remélem, azért lesz nálunk is ölelés és csók... :oops:
Vendég

Gizmi,
nem tudjuk mire gondolt a dokid, így szerintem véleményt mondani sem lehet. (Utálom mikor valaki szándékosan ködösít! :x )
A mioma pedig nem biztos hogy nőni fog, ne keseredj neki, a dokid is mondta hogy egyelőre nem zavar be!
Vendég

Áfonya

Aszem kétfajta van belőle :) az egyik 10-es ez tuti mert az szoktam venni.
A Pregimax pedig szintén 10-es ez is tuti mert azt is szoktam venni. Azt az Auchanban lehet kapni.
Mindenestre bocsika, de hidd el ha van valaki a pocidban a 25-ös is ki fogja mutatni :)
kokusz

Athiz,
nem szóltalak le! Nem tudom miből gondolod! De a bíztatás és a dezinformálás nem ugyanaz. Ne sértődj már meg folyton, senki nem akar bántani (én sem!!!).
Vendég

Gizmó!

A Colombó után!

Myoma: a helyzete a meghatározó - ha a méhszáj közelében van, vagy a nyálkahártyán belül (és 2-3 cm-nél nagyobb) , akkor ki szokták kapni baba előtt, mert ilyenkor nehezíti a tapadást, és vetélést okozhat.
Nőhet, de ha veszélytelen helyen van, akkor is max császár.
Nekem három is van, de nem javasolják kivenni, mert gyengíti a méhfalat.

Lassú/gyors léptek?
Hány éves vagy?

Kép
zölddisznó

épp most olvastam hogy terhesség esetén a 10. dpo-n már 25 mIU a hcg mennyisége.
kokusz

Kókusz semmi baj! :D Tényleg jó lesz ez is, csak jól meglepődtem. :)
Vendég

Lányok!

Mikor kell akciózni amikor leesik vagy felmegy a hő????
gizmixxx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?