Jó reggelt!
Nem vagyok ám elveszve, csak nem kell reggel kelni, és így nem jut időm írni, csak olvasni
Szerdától majd többet leszek.
Meli
még azóta nem voltam dokinál
csütörtökön volt rendelés, de. a rendelőben, du. magán. Az asszintenssel beszéltem, délelőtt nem volt uh, du. pedig nem volt jó a számítógépes rendszer. Szóval így nem mentem, mert csak vizsgálni tudott volna, és csütörtökön mindenképp mennem kellene, így akkor megyek
, de már nagyon várom.
Vikike
örülök, hogy jelentkeztél
Szülés, ez olyan érdekes, Adrival nem féltem, ügyesen meg is lett, olyan szépen gondoltam vissza rá.
Mégis mikor Krisztikével voltam nagyidős terhes rendesen halálfélelmem volt
Most nem félek,hanem nagyon várom inkább
Tulajdonképp a fájástól ne félj, tud nagyon fájni, viszont minnél erősebb annál jobb legalábbis abból a szempontból, hogy annál közelebb az idő, hogy Leventét a karodban tartsd!!!!
Viszont hiába több órás "szenvedés" nekem mihelyt kibújtak minden elmúlt.
Pocihiány: ezen olyan jót mosolyogtam. Nálam a kíváncsiság, meg az, hogy végre láthatom őket sokkal erősebb volt mint az, hogy én "visszasírjam" a pocakos idószakot, pedig szerettem, szeretek terhes lenni, de az már egy új fejezet
Eleinte órákat elnéztem őket ahogy aludtak, annyira szépek, és olyan energiát adnak az embernek
Dóri
még egyszer gratulálok ehhez a szép kis tündérhez
És, hogy, hogy tudott ilyen ügyesen időzíteni
Zsizsik
remélem mielőbb túl leszel már ezen a pco-s dolgon, és visszatérsz közénk teljesen
Hoppá
remélhetőleg a pé. nélküli hónap egyedi volt
A cystára pedig jó hatással van a terhesség
Nekem is volt amikor Krisztikét vártuk, elég nagy, jó kellett gyógyszeres segítség (hormonpótlás) de 11. terhességi hétre elmúlt
Nika
nagyon szép a bölcső
Szépen kigömbölyödtél Te is
Rólunk még egy kicsit
Jól vagyunk, szerencsére a gyerekek is. Nálunk a héten nagyon pici hó volt, még a pala tetőt sem fedte be, viszont úgy örültek neki
A teresz az meg jól csúszott ott játszottak, úgy, hogy a korlátba kapaszkodva csúszkáltak
Tegnap vettünk járókát a picinek
Majd jan. végére tervezem, hogy mindent megveszünk, biztos ami biztos alapon. A ruhákat már rendbe tettem, ennyi van kész
Na megyek visszabújok még egy kicsit apa mellé
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!!
Gabi