Sziasztok!
Moni, hát nem tudom, rosszat semmiképp nem mondanék a görbédről, habár kissé kacifántos. Szerintem várni kéne pár napot, és kiderül, mert ha a 11. napon volt p.é, akkor még korai, de ha pár nap múlva, akkor tuti is lehet. Szóval kitartás
.
Bodzi, üdv itt, szerintem igencsak szép a hőgrafid, és ügyesen feltetted, habár tényleg picit kicsi, de lesz ez nagyobb is
! Csak maradjon még 7 napig legalább ilyen magas a hőd, és akkor mehet a tesztecske!
Malackám, köszi kérdésedet, végülis kibékültünk úgyahogy, még tegnap este, valahogy túléltem a dolgot, és ma már kicsit jobb volt a kedvem is. Igaz, hogy most is elaludt a párom, mert állítólag még betonozott is ma, de nem baj, mert most még a dokis dolgot is meg tudtuk dumálni, és még az andrológushoz is hajlandó eljönni, ha netán szükség lesz rá! Márpedig ez nagy szó!
Hát neked sem könnyű az élet anyóskával, én már csak tudom, milyen az, amikor nem örülnek túlzottan az új "rokonnak". De ha külön tudtok költözni, akkor jobb a szitu. Próbálj meg semleges maradni, és bármit mondanak, lépj túl rajta, ne akadj fenn semmin, vagy majdem semmin, és akkor nem lesz nagy gond! Szokjanak hozzá, hogy Te vagy a pici fiúk párja, ez van! Az uncsinak azért szerintem örülni fognak, legalábbis nálunk így volt/van!
Kincs, Áfinak igaza lehet, én sem pont a 22. napra raktam volna a p.é. napját, én inkább a 20. napot mondanám, de lehet, hogy nincs igazam.