Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Drágáim!

Merikém:D
Én bizony elbőgtem magam.... :oops: Annyira rég voltál, annyit gondoltunk Rátok, és tessék, erre egy ilyen hír....elmondhatatlanul boldog vagyok!!

Vicky:D
Remélem Nálad is ha :oops: sonló eredményeket hoz a "számúzetés" :D

Bocsi, Csjok, de annyira fáradt vagyok, hogy most pihizek kicsit (Ákosomat máfél óra küzdelem után sikerült elaltatni...hát, márhatározottan nem csecsemő...igencsak van akarata. De IMÁDOM!!!!) Hsa tudok,du. jövök, és reagálok bővebben, ígérem!

puszi-hegyek mindenkinek!

porsika

Sziasztok!

Nagyon nincs idom,csak bekukkantottam,de latom,hogy ez vmi megerzes lehetett :lol: :lol:

MERIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
Annyira orulok Nektek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyere gyakrabban es nagyon vigyazz magatokra,es tovabbra is szoritok nagyon!!!!!!!!!

Muszaj is mennem,mert Attilam fent van,szurom a huslevest,sul a meggyes lepeny,szoval nem unatkozom....
Puszi,remelem hamar tudok jonni,amugy minden ok! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Épp gondoltam, h vhogy szólni kéne, h "gyertek, lányok, nagy hír van!", de látom, h lassan megérkezik mindenki.

Orsiról már rég hallottunk, remélem, jól vagytok!

Ma megsütöttem az 1. muffint, igaz, kész porból, de holnap "igazit" szeretnék. Ez tekinthető főpróbának. :wink:
Marietta, habtejszín is jó lesz szted a Te-félédbe? :?:

Kép

Kép
nán-dorka

http://www.stahl.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=34&k2=36

"Minden kismamának probléma, mit egyen a babája. Ahogy az is fogós kérdés, mit készítsen nap, mint nap ebédre vagy vacsorára a többi családtagnak. Stahl Judit meglepő és praktikus válasza: szinte ugyanazt, csak kicsit másképp!"

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nahát, Meri!!!
ÉLJEN-ÉLJEN! Annyira örülök Nektek.
Amúgy nekem is pont ez a fajta teszt mutatta meg az örömhírt! :)

Vicky,
szerdán Tőled is ilyet várunk.

Adry,
Ez a főzés dolog engem is izgat.
Nekem már most gondot okoz, pedig az enyém még csak fekszik :)

Nándorka,
Mi is mindenféle BEcenévvel illetjük Manót, én speciel minden héten másképp hívom. Apa nevet is rajtam időnként.

Porsika,
szerintem nem két éves szintjét jelentik a dínós becenevek.
Azt vettem észre magamon is, hogy iszonyú hülye neveken tudom szólítani az úrfit :)

Szeri,
naponta csak 2X5 percet karikázok. Most megállt a fejlődés, úgyhogy szerintem emelni fogom az adagot.

Pinkiné,
Biztos jó a torna. Ezt a légzés dolgot nekem is tanították, de én egyáltalán nem tudtam arra koncentrálni szülésnél. Párom nagyon igyekezett segíteni, de én időnként még levegő is elfelejtettem venni :)
Pisi ügyben én nem vagyok túl mérvadó, mert gyerekkorom óta rengeteget járok, ami a terhesség alatt csak méginkább fokozódott. Úgyhogy nálam az a normális, amit leírtál :lol:

Kép
bodzi

Meri! Szóhoz sem jutok! Nagy boldogság ez nekünk! Jót tett a figyelemelterelés! Jajj, annyira örülök!!!! Remélem most már gyakrabban jössz!!!!???
Nagyon vigyázzatok Magatokra. Minden renben lesz!

Vicky, ha elolvasod az augusztusi leveleket, láthatod, hogy Bodzi volt az, aki Babára gyanakodott. Azon kívül, hogy állandóan azt hittem, hogy mindjárt megjön (én akkor még nem is tudtam, hogy a várandóságnak ez is lehet első tünete), szóval én nem éreztem semmit, ezért meg is voltam győzödve, hogy nincs a pocakomban senki...hát volt :P ez az érzékeny mell-téma csak a tesz után jött :roll:

Esztora, én nem tudtam szavazni. nem engedett be...

Szeri, igen, ez Libero Up&Go. Apa vette véletlenül (annyira nincs érzéke a pelenkavásárláshoz... :lol: , mindig mást vesz, mint ami jó). Szóval először nem szerettem, mert a gumis rész eléggé megnyomja a kis pocakját Csonginak, de mivel Ő is pörög-forog, meg amikor már nyűgösebb (éhes, vagy fáradt), akkor ezt szoktam gyorsan ráadni.
Csongi pohárból iszik, amióta elkezdtük a hozzátápit. Mi abszolúte nem használtunk cumisüveget, csak nagyon ritkán, amikor pici volt. Most nem akartam visszatérni erre a módszerre. A csőröset meg nem tudja használni pont azért mert kimaradt a cumisüveg. Ellenben körülményes nagyon, mert azért megy mellé pici, tehát teljesen függőlegesbe kell tartani a kis fejét. Szóval éjszaka pl. ezzel nem tudod megitatni, mert úgy ahogy van felébred. Gondolom, bár éjszaka még nem próbáltam, mert ugyi megy cicire egyből.
Szóval asszem ebben is, mint ahogy a cumikérdésben is, revidiálni fogom magam a következő babánál...egyszerűbb az élet cumival. Okés, Csonginak így biztosan jobb... :roll:

Adri, én hét közben csak nagy ritkán főzők, ha igen, igyekszem előző este, mikor Apa már itthon van. csonginak pedig a délutáni szopi után főzöm meg frissiben az ebédjét.

Porsi, nekem a csüt. nem jó, mert elutazunk, szóval, ha jó Nektek, talizhatunk szerdán 2 után. Sétálni is mehetünk. Igen, Csongi nem szeret, dehát muszáj levegőzni!!!!
Pinkiné, én vagyok a bunkó, hogy nem szóltam, mindenképp gyere! Marietta is errefelé lakik, ha jól emlékszem???

Jajj mán, nagyon kíváncsi vagyok Rátok. Pinkiné, a betegség hogy áll Nálatok? Szedjetek Oscilococcinumot. ez a varázsszó.

Nándorka, köszönöm a linket. Hát Csongi is "szerelmes" a cickómba. Hihetetlen, hogy hason szopizik, és úgy alszik el...olyan figurákat csinál... :P
Ja, nálunk nagy ritkán hangzik csak el a Csongi név...mucika, Macika, Golyó, Fiú, Manó, Cincike, van arepertoárban minden 8)

No megyek, Apának ma van a szülinapja, szóval sütök Neki valami tortát. Most adom át nEKI A azt a bizonyos társasjátékot... :oops:

No megyek is, pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ágota, egyáltalán nem vagy bunkó! :shock: :shock: Meg ne halljam még egyszer! :)

Egyébként betegséggel mindketten jól állunk, hála Istennek egyikünknek sem lett semmi komoly baja :) Nekem a szerda tökéletesen megfelel, majd felhívott Porsit, hogy Ő hogy áll a dologgal :)

Na megyek, Apa indul dolgozni.

Pussz

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ari neveket adtok Ti is. Nálunk vhogy úgy volt, h Anyukám is ilyen nevekkel illetett engem, én meg mondtam neki kicsi koromban, h ANyuci, Te bárhogy szólíthatsz. A kisfiam sem tiltakozot soha a Mandarin, Minderin és egyéb csacskaságok ellen. Jó, 2-3 év múlva már nem mondok neki ilyet, legalábbis nyilvánosan... :wink:

Főzés: én sokszor elkezdtem már vmit és más lett belőle. Vmi egyszerűbb, nyilván. Két napra főzni szoktam, ha sikerül. Meg mindig akarok rendelni kaját, de még eddig csak a pizzarendelésig jutottam el, az is csak ha vendég jött.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri: mostmár gyere gyakrabban, annyira jó, hogy visszajöttél közénk! Fázás érzetem nekem is volt, illetve éjszaka fáztam, reggel megsültem, volt egy kis hőingadozásom... Én még mindig csak hüledezek, hogy ismét jön egy új bébi :D :D :D

Vicky: neked nagyon -nagyon drukkolok és sokat gondolok Rátok! :D :D :D

A 2008-as év gazdag lesz babákban, érzem!

Bodzi: én legalább fél órát karikázom naponta, ha van időm többet is. Gondolkoztam, hogy benevezek egy ilyen versenyre, annyira jól megy már... csak eredménye nincs még :roll:

Képzeljétek! A hétvégén voltunk Balival fürdőben. Nagyon élvezte, sikítozott, pancsizott, szereti a vizet, itt be is bizonyosodott, úgyhogy mostmár járni fogunk rendszeresen. Lehet, hogy a babaúszásra is benevezem, hátha az is tetszeni fog neki.

Ragota: nagyon ügyi Csongi, hogy pohárból iszik. Én most küzdök vele. Fele mellé megy, még nem megy olyan jó, meg van, amikor el sem fogadja... Cumisüveggel kényelmesebb az biztos! Csőrös poharat viszont nem tudja kezelni, pedig ő aztán tényleg hozzá van szokva a cumisüveghez, csak rágogatja a csőrét.
Ezt a gumibugyit szerintem mi is kipróbáljuk, veszünk egy csomaggal. Könnyebb is ráadni, mert tényleg sokszor szenvedés a pelenkázás...
Az estéhez jó romantikázást! Próbáljátok kia társasjátékot! :)

Orsi, Nikó, Toti régen voltatok! Gyertek!!!
Fioona is elveszett...

Pinkiné, nekem is kellett anno sűrűn pisilni. Ez természetes velejáró. A fölfázást úgyis éreznéd...
szerika

Sziasztok!

Szeri,
fél órát?? :)
Te nagyon ügyi vagy. Ha más haszna nem is lesz, tényleg benevezhetsz egy versenyre :)

Ág,
Csodállak, hogy pohárból tudod itatni Csongit.
Én kb. 2X próbáltam meg pohárból pótlást adni Bencének. NA nagyjából fél óra alatt tudtam 10ml-t beleimádkozni, annak is a fele mellément. Na azóta használjuk a cumisüveget :lol:

Szeretnék nektek két képet mutatni. Nemrég csináltam. Megzabálom, amikor ilyen!!

Vigyori
Kép

Vigyori2
Kép

Kép
bodzi

Sziasztok Drága Lányok!

Ágota:D
Nekem is tök jó a szerda,úgyhogy akkor kettő után találkozunk!!! Jajj, már én i naggyon kíváncsi vagyok Rátok!! :D:D:D
Csongi télleg naggyon ügyi a pohárral!

Szeri:D
Szupi, hogy Bali így élvezi a vizet! Áki is imád fürdeni, de fürdőbe még nem mentünk, mert a mi dokinénink nem javasolja a medencében fürdetést másfél éves korig, úgyhogy nálunk a babaudzi is kilőve...edig én szerettem volna vinni. :(

Fiooo:D
Remélem minden a legnagyobb rendben! Hiányzol már nagyon....

Bodzikám:D
Köszi... :oops: Megnyugotam, hogy nem ment el az eszem teljesen:D:D

Főzés: én szégyellem, de kész babakaját vettem eddig Ákosnak. A milupa fruttapura csak gyümölcsöt tartalmaz, és imádja. Egyszer sütöttem Neki almát, de annk nem volt akkora sikere, úgyhogy most egyenlőre maradok a kész kajcsinál. Ami meg minket illet Apával, minden mánsp összeütök vmi gyorsat, de csak kb egy hónapja tudom ezt megtenni.:D

puszik

porsika

Bodzi:D
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

porsika

Porsi az elején én se főztem neki mert utálta (öklendezett tőle)
mostmár az ebédjét 90%ban én készítem.ma éppen cékla-krumpli-alma volt.
tízórai uzsi nehezebb eset gyümölcs hiány van.tegnap betolt 1 banánt 1 almával viszont banánt nem ehet túl gyakran.így ma barack lesz meggyel
mi pedig hozatjuk magunknak most épp az egészségkonyhától

Nyunyi univerzális ivás szempontjából jöhet pohár c.üveg bármi.mostanában avent tanuló üvege van ő fogja játszik vele és kortyol ha kedve van.kb10-20ml vízet iszik meg 1 nap.

Bodzi nagyon aranyos Bence!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,

Arik vagytok, h. ennyire drukkoltok - sajnos úgy érzem, megint csalódást fogok okozni (főleg magamnak, mert annyira hittem most benne, hogy azt el sem tudom mondani) - egyre jobban azt érzem, hogy meg fog jönni, minden jel erre mutat...reggel azt hiszem, ellövök egy tesztet a rend kedvéért...

Aztán indul a 'B' terv és új életet kezdek :lol: És nyárra spontán babás leszek, úgy döntöttem - úgy látszik, a mi babócánk spontán akar jönni, nem egy hülye katéteren :lol: De előtte még ma leeszem magam csokival, holnap meg leiszom magam :lol:

Ágota, köszi, de én már (sajnos) kívülről tudom a jeleket, és azt is, hogy mikor várható piri (méhszáj, váladék stb.) ezek alapján 100%-ra mondhatom, hogy már megint nem sikerült :(

Kép
vickybabe

De Viki, de nem szerda?!
Bár tévednél azokban a jelekben!!!!!!
De ha így, ha úgy, új élet akkor, igaz? :wink:
Várunk és szeretünk mindenhogy!

Kép

Kép
nán-dorka

csajok, megőrülök...szerintetek? Van 2. vonal, de a teszt legszélén, akkor látszik, ha fölemelem a bal oldali vékony fedőpapírt róla...kellett nekem újfajta tesztet venni, van ilyen, h. a szélén van a 2. vonal? Vagy máshol kellene lennie? :shock:

Kép Kép

Kép
vickybabe

közben nézegettem a pozitív tesztes topicban - hát ez a vonal szerintem nem az a vonal,annak közelebb kellene lennie a másikhoz... :(

Kép
vickybabe

Vikikém:D
Az én véleményem egy nagy, (s kedvedért csak halk) hurrááááááá!!!
Szerintem ez pozitív! Nhányadik napon tartasz, úgy emlékszem, mostanség kéne nem megjönnie, úgyhogy ilyenkor ez már egy gyönyörű zebrincsnek számít!! Még egy.két nap, és megizmosodik az a csíkoscka!! Jajj, de szentimentális lettem, már megint bőgök...rátok is ez vár, lehendő Anyukák!! ;)

Nagy ölelés

porsika

Vicky, nem szeretnélek elkeseríteni, de ez a csík még nem az a csík. Viszont nagyon bízom benne, hogy egy-két nap múlva meg fog jelenni az a bizonyos csík!
Felrakom az én tesztemet, hasonló volt, mint a tied, vagy ugyanolyan? Szóval ilyen lesz majd két nap múlva neked is! Addig pedig türelem! :wink:

Kép

Bodzi, valóban nagyon zabálnivaló a kis Bence. De felfalnám!!! :)

Porsi, miért nem javasolja a dokinéni a fürdést?
szerika

Porsi, tök ellentétes véleményt írtunk Vickynek, én is nagyon szeretnék örülni, de összehasonlítva az én tesztemmel szerintem a Vickyé nem az a csík. Az már a ragasztott rész alatt van, de nekem mondjuk olyan csíkom meg nem volt. Érdekes...
Na várjuk ki mi lesz a vége, remélem tévedek.
szerika

Sajnos én is Szerivel értek egyet, a buzi teszt megszívatott :evil: Már egy rendes negát se tudok produkálni :evil: Na mindegy, holnap újra játszom, de szerintem tuti nega lesz, úgyhogy indul a 'B' terv :lol:

Kép
vickybabe

Vicky Drága, én ebben a tesztben nem tudok nyilatkozni, mert Én nem ilyet használtam.

DEEEEEEE DRUKKOLOK EZERREL!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Amíg nincs piri, lehet baby.

Holnap után csinálj még egy tesztet (szerintem) aztán meglátod mi lesz belőle :) Az anyai ösztönöm bébit súg :)

Képzeljétek, ami lúrkónk tegnap táncversenyt rendezett odabent. :) Idáig mindig csak buborékolást éreztem igazán, de tegnap, határozottan megrugdosott :) Annyira mosolyogtató érzés volt :) Persze miután kértem, hogy csinálja még, nem tette :) Hát, ennyit arról, mennyire hallgatunk Anyára :):):):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vicky, az a buzi megszívatós csík feljebb fog csúszni a másikhoz. :lol: Jaj én annyira, de annyira drukkolok tényleg, ennél jobban már nem is lehetne!!!! ++++++++

Pinkiné, klassz ez a rúgdosás, nyugi lesz még benne részed bőven!
szerika

Ma veszek rendes kazettás tesztet, aztán reggel ellövöm.

Ne kövezzetek meg, de már annyira nem hiszek benne, hogy a progit is abbahagytam...

Azt beszéltük tegnap este, hogy lehet a 'B' terv előtt elmegyünk harmadjára is, három a magyar igazság :lol: Egyszer csak sikerül, nem? :wink:

Kép
vickybabe

jajjjmán, de izgulok! mikor lesz már holnap??? :x
Vicky, holnap azonnal jelentkezz!

Oksa Porsi, Pinkiné. Küldöm a telefonszámomat, egyeztetünk, hogy pontosan hová kell jönni. A legjobb ám itt hátul jönni a Maglódi úton, mert ahhoz vagyunk közel.

az éjszakánk most egy kicsit kárcsúra sikeredett, mármint alvás terén, szóvel megyek pótolni...

Pussszancs

KépKép
KépKép
ragota

Vicky!

Ez nagyon izgi! Szerintem pozitívat fogsz tesztelni!!!!! Szerintem ez a teszt selejtes ilyen szempontból,elvan csúszva vagy vmi ilyenre gondolok!!!!! Tuti pozitív lesz!!!

Jaj én nem birom ki holnapig!! Annyira drukkolok Neekd!!!

Ja és szeretném leírni a véleményemet Neked,remélem nem haragszol meg!! Én hülyeségnek tartom az "új életet",már csak azért is mert igazán szeretnél babát már egy jó ideje,ezzel csak magunkat próbáljuk becsapni hogy nem figyelek oda stb.......
Én nem hiszek benne,és az idő csak telik és nem leszünk fiatalabbak!!! Én bizony nem hagynám abba az inszemet ha most nem sikerült. Csak időhúzás!!!
Én is mondtam egy párszor hogy na most akkor nem folytatom tovább mikor megint megjött. De ez tartott kb 2 napig amég nem szedtem össze magam és újúlt erővel mentem tovább!!
De ez csak az én véleményem!!!

Mindenesetre én nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Marietta, persze hogy nem haragszom! :D Szerintem is selejtes volt a teszt, ki is dobtam a p*csába :lol:

Valószínűleg igazad van, nem tud az ember kibújni a bőréből, nekem sem sikerül soha a "nem gondolok a babára" gondolkodás 3 napnál tovább... Most az a terv, hogy febr. 3. inszem, aztán pár hónap szünet. Úgy sem árt 3 inszem után egy kis regenerálódás, tervben van egy nagy utazás is, és meg apának is adok egy kis időt, hogy tenyészbikává változzon :wink:

Kép
vickybabe

Háát, én most elbizonytalanodtam...én anno Gabriel tesztet csinltam, tehát Szeri, a Te véleményed valszeg mérvadóbb ebben a tekintetben...meg a csík hely-t tn nem figyeltem, és láttam már més topicokban ilyen erősségű második csíkból babát...
Mindenesetre izgatottan várom a holnapot, Vicky, és drukkolok ezerrel!!!

puszik

porsika

Ágota:D
köszi, estefelé akkor megcsörizlek, most hagylak aludni. Küldök én is számot, hogy nehogy telefonbetyárnak higyj:D:D:D

porsika

Vicky, holnapra mostmár normális kétcsíkos tesztet vegyél!!!! Lehet egyébként, hogy hülyeség, de én még a holnapi napot kívárnám és nem tesztelnék, hagy izguljon itt az egész topic! :lol: Én sem hagynám abba az inszemet. Benne vagytok, csináljátok végig! De én nagyon bízom benne, hogy nem lesz következő inszem. Egyébként hanyadik dpo-n vagy?
szerika

Én anno a 18. dpon teszteltem (most néztem meg). Mondjuk, nem siettem el a tesztelést az tuti.
szerika

Szeri! Lehet megfogadom és várok még 1 napot... 13. dpo-n vagyok ma. :D

Porsi, elsőre én is azt hittem, amit te - sajnos előtte én sem használtam még ilyen tesztet (és ezután sem fogok), a másik topicban is írták a lányok, hogy ez ilyen "szellemcsíkos" fajta :evil: Fejét verném a falba annak, aki ilyet gyárt :evil: A képen nem látszik, de élőben még a vonal színe és a vastagsága is teljesen megegyezett a kontrollcsíkkal...

Kép
vickybabe

Csajok,nem tudom mi van Attilammal de 2-3 napja cosmot sir es nappal alig alszik...kesz vagyok..ollllllyan nyugos!Es ejjel meg...aaaaaaaaaaa......
Na de nem ezert jottem...

Vicky,
huuu hat en is kesz vagyok ettol a teszttol!!!!!
Ha kibirod ( :lol: ) en is azt tanacsolom,hoyg hagyd ki a holnapot es csak csutortokon tesztelj...de en mondjuk nem birnam!
En tesztelgettem mindig,szoval en nem vagyok mervado :lol:
De nekem ez gyanus,hoyg mi a franc az a masik csik????? :roll:
Szoval en nagyon-nagyon drukkolok!!!NAGYON!
Amugy nekem nem volt masodik csikom,amikor teherbe estem,cska orak mulva :lol: Aztan azt hiszem eltelt 1-2 nap,mire normal idon belul megjelent a 2.csik,pedig akkor mar ott tartottam,hoyg meg kellett volna jonnie....szoval,bar,mi lehet meg!!!!! :wink:

Muszaj ledolnom,most csendben van,jatszik,elvezem,hoyg nem ordit..... :roll:
Ja amugy meg elkezdett egy hete hasra is forogni,es most mar porog-forog ezerrel,meg kuszik...ha vmi erdekli :wink:
Ma pl 3 metert kuszott es megkaparintott egy szalagot,ami csillamos....es utana csillamos volt a szaja :roll: ehhhh..
Szoval vege a jo vilagnak.......Mar kezdem elpakolni a dolgokat!leengedtem az agyat is,mert mittudomen..... :roll:

Ne haragudjatok,hoyg reg nem irtam normalisat,de nincs erom egyszeruen,olyan faradt vagyok allandoan.... :? (de majd bepotolom :wink: )
Ja es holnap megyunk a tulajokkal az ugyvedhez,aztan ha minden igaz irunk eloszerzodest,foglalozunk...remelem igy lesz,majd aztan orulunk :wink:

pusz

Kép

Kép
arwen07

Meri! Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire megörültem a pozitív teszted képének!!!! :D :D :D Gratulálok! De jó!!! :lol: :lol:

Drága Viki! Még simán lehet pozitív ez a teszt! Szerintem egy kicsit korán csináltad. Ha nega a teszt, akkor mi az a másik csík? Szerintm egy kicsit selejtes volt ez a teszt. Nekem olyan kazis mutatott pozitívat! Várjuk a zebrás teszted képét! Nagyon szorítok! :wink: :wink: :D

Fioona és Orsi nagyon eltűnt! Hol vagytok????

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Mai tesztem is nega, de legalább egyértelműen...leesett a hőm is. De ne sajnáljatok, mert nem adom fel és egyszer sikerülni fog! :wink:

Kép
vickybabe

Vicky!

Miattad jöttem ilyen korán! Piri menjen a p...ba!!!!! :evil:
Annak azért örülök hogy nem adod fel!!!!!!! Valakinek az 5-ik inszem sikerül!! Úgyhogy harcra fel! Én most azért szomorkodok egy kicsit helyetted is ha megengeded!!! :(
csipcsab

Marietta :D Köszi, aranyos vagy, hogy átvállalod a rosszkedvet :D Na azért én sem repesek a boldogságtól, de hát ez van, nem tudok rajta változtatni. Eldöntöttem, hogy nem hagyom, hogy elrontsa az életemet a babatéma. Egyszer úgyis sikerülni fog, akkor meg fölösleges miatta sajnálni magamat :D

Kép
vickybabe

Vicky, én még mindig reménykedem addig, amíg nem jön meg. Ugye nem baj? :wink: és nagyon irigylésre méltó a hozzáállásod! A barátnőmék is próbálkoznak vagy 4 éve, inszemeken is túlvannak és sajnos semmi, viszont az ő hozzáállása is annyira pozitív, hogy csodálom. Ő tudja, hogy nekik lesz babájuk csak várni kell a megfelelő pillanatra! És sokat utazgatnak, és még egy csomó elfoglaltságot talált, amiben kiélheti magát.
szerika

Vicky,
en is jottem reggel,mert tudtam,hyog nem birod ki holnapig :wink: Csak irni nem tudtam..
Szoval:en is ugy vagyok,mint Szeri,meg remenykedem,hoyg MOST nem jon meg...
Es nem sajnalunk,hisz lesz gyerkocod,az tuti!!!Es feladniiii?Na azt nem szabad,SOHA!Tudom,hoyg nehez,de hidd el,mindezt elfelejted,amint meglatod :wink: Es ez az idoszak visszanezve tok rovidnek fog tunni...Csak most nehez rohadtul.....

Vajon mi volt a mai csajos talin???Ragota,Porsi,Pinkine? :lol: :lol: :lol:

Megint nem tudok reagalni semmire,megjott a ferjem....pusz,na majd legkozelebb....

Kép

Kép
arwen07

Szeri! Köszi, de tényleg nem kell már reménykedni...sajnos, bár piri még nincs, de a hőm lenn van továbbra is, ma hívom a dokit, hogy mi legyen.

Arwen! Pont arra gondoltam tengap,hogy sokszor könnyebb a nehézségen átmenni, amikor benne vagy és csinálod, mint ahogy azt külső szemlélőként látod. És utólag megmagyarázhatatlan, hogy akkor ott mi adott erőt és hogy tudtad végigcsinálni. Nagyon sok ilyen volt már az életemben és mindig célba értem. Sokat erősödöm ez által a küzdelem által, ami biztosan egyszer még a hasznomra válik (pl. a korábbiak most). Na ez jó filozofikus volt, de remélem nagyjából értitek, amire gondolok.

Én is kíváncsi vagyok a talira, remélem, csináltatok képeket!

Fioona jól eltűnt, remélem OK minden...

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Hát, én személy szerint annyit tudok mondani a taliról, hogy nagyon jól éreztem magam :):) Kár, hogy nem tudtatok többen jönni.

Ágota és Csongi hihetetlenül aranyosak, a környék ahol laknak igazán gyönyörű. Találkoztunk Ágota tesójával és Nimróddal is, sétáltunk együtt egy jó nagyot :) Jól el is fáradtam :):):):)
Bezzeg anyukáink úgy tolták a járgányokat, mintha Guiness rekordra készülnének kitartásból :):):) :wink:

Én sajna otthon hagytam a fényképező gépet, de Ágota vett elő kamerát és megörökítette a lurkókat. Nem tudom, abból lehet-e képeket nyerni. :roll: :roll:

Képzeljétek, tegnap tökre elkenődtem :( Hétfőn küldtem a szülésznőnek egy e-mailt, hogy szeretnék péntekre időpontot a dokihoz (mert holnap kéne visszamenni). Mivel az e-mailre nem válaszolt, tegnap este felhívtam, amikor is sajnálkozva közölte, hogy már csak jövőhét péntekre!!!! :cry: :cry: tud nekem időpontot adni. :( Pedig úgy szerettem volna látni az Én kis Bugyorkámat. De most megint várni kell egy hetet :(
Jövőhét szerdán mehetek be a kórházba is az AFP eredmény miatt. Mondjuk nem értem, ha az orvosom ott dolgozik, miért nem juttatják el neki az eredményt, miért kell nekem bemászni érte? :shock: :shock:

Úgyhogy most megint jön a várakozás.

Tényleg lányok, azt szerettem volna megkérdezni, hogy így a 20. hét környékén Nektek is napról-napra nőtt a pocitok? Mert én isten uccse ezt érzem. Mintha napról napra dagadnék kerületben. :roll: :roll:

Ja, és tegnap este paradicsomos halat vacsiztam :) medve sajttal :) Apa nézett is, hogy ez meg milyen párosítás :oops: :oops: De úgy örülök, hogy tudok újra halat enni. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drágáim!
Hát a tegnap du-t illetően én is csak osztani tudom Ninokám véleményét. Annyira édesek voltak a Gyerkők együt, kár, hogy szokásomhoz híven elcsúszott a napunk, -
így mire odaértünk Ágotáékhoz már elég űlmosak voltak a Csemeték,csakkicsit hancúroztak,de az vmihihetetlen édes volt. Főleg, mikor Csongi egy (majdtöbb) nagy cuppanósat nyomott Áki buksijára...szentimentális anyu kishíján elbőgte magát.
Remélem egy nagy talit is össze tudunk vmikor hozni. Biztos vicces lesz összeereszteni ennyi Gyerkőt.

Arwen:D
Jaj,szegény, úgy sajnálom, hogy ilyen nyűgi napjaitok vannak :cry: Te egy ősvagy, Te Lány, hallod-e? Remélem mihamarabb véget ér ez az időszek,gondolom,eza szeles idő sem tett túl jót a hangulatnak.

Vicky:D
Télleg nagyon klassz a hozzáállás! Minden elismerésem, és ezer ölelés:D

Szeri:D
Nekünk a dokinéni azért nem javasolta az uszit, mert szernte túlsok a rizikó tényező (megfázhat, fertőzést kaphat, begyulladhat a füle...), de azt mondta, én döntök, csak ő nem vinné a sajátját. Én meg hittem Neki:D

Krisz:D
Kitartást az éjszakákhoz!! Remélmem mérnem kell sokáig küzdenetek a kialvatlansággal!

MErikém:D
Nem jössz részletekkel? Hogy érzed Magad, mikor lesz dokibácsi? Vagy babonából még nem?

Kicsit pngás van megint...ezer puszi Mindenkinek!

porsika

Arwen:D
a te egy ős vagy HŐS akart lenni :oops:

porsika

Vicky: kitartás!!! Nálunk nagyon bejött az életmódváltás, kikapcsolódás. Szerintem a babánkat az egyik hétvégi kiruccanásról hoztuk. :)

Nem sok minden van velem. A 24 órából 30-at aludnék ha lehetne. Nagyon sok a meló, így elég nehezen hozom össze. Melózok pár órát az ebédidőt átalszom, aztán megint melózok és újra alszom. A gyomrom nagyon rossz, de eddig a róka nem mert benézni hozzám. Kopp-kopp-kopp. Most muszáj beautóznom 100 km-re a képviseletre, pedig hatalmas hó van.
Azóta csináltam még egy tesztet, ami szintén pozitív lett. A dokihoz 2-3 hét múlva megyek.

Hogy vannak ezek a vonalzók? Ha a házipatika oldalán nézem a kalkulátoron 6 hetes vagyok, ha a babafalvás vonalzón 4 hetes, ha egy harmadik vonalzón meg 5. ????
Bár a 6 hetes tünetek passzolnak. A mellemet olajozom és melltartóban alszom, mert nagyon érzékeny. A hasam is szurkál és ha sokat ülök a gerincem is megfájdul. Ja, és nagyon hamar elpityergem magam.
Muszáj indulnom.
meriann

Sziasztok Lányok!
Először is nagyon boldog új évet kívánok Mindenkinek.
Megint eltelt ezer meg egy év mióta utoljára jelentkeztem, de ez a könyvtárból való internetezés nehezen összeegyeztethető pici lányom napirendjével.
Most éppen alszik, gondoltam írok pár sort, és majd ha a könyvtár fele járok, megpróbálom elküldeni Nektek.
Enikő szépen növöget, már 5830 g, és 63 cm.
Kijött az alsó két foga, de olyan szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy észre sem vettük. Egyik este még semmi nem volt, másnap reggelre pedig kint volt az első fogacska. (pont aznap volt 5 hónapos). Aztán másfél hét elteltével ugyanilyen könnyen kijött a második is. Nem volt előtte nyűgösködés, nyáladzás, semmi egyéb. Remélem a többi is ilyen simán jön majd.
Tejem még van, tudom szopiztatni, de már elkezdtünk gyümölcsöt, és főzeléket enni. Eddig minden ízlett, pedig volt már sárgarépa, sütőtök, cukorborsó, zöldbab, brokkoli is.
Vidám baba, sokat mosolyog, de aludni nem szeret. Nap közben 30-40 percek amiket alvással tölt, viszont éjszaka (hála Istennek) alszik. Van, hogy 3-4 között szopizik, de utána egyből el is alszik. De az az általánosabb, hogy 6-7 között ébred, majd evés után még alszik egyet.

Azt hiszem most búcsúzom, mert már kezd ébredezni, megvolt a fél órája.
Iwiwre teszek fel pár képet (ha tudok), aki kiváncsi ott megnézheti imádott leánykámat.

Puszi Mindnekinek.
vivi79

Sziasztok!
Csak futólag beleolvastam az előző írásokba.

Merike!
Nagyon-nagyon gratulálok Neked!

Vicky: Neked pedig szorítok, és az a csík biztosan csík lesz.

Kép
vivi79

Vivi, de jó, hogy benéztél! :D Nagyon helyesek vagytok így együtt :D Most már van netetek végre?

Porsi, Pinkiné, szuper lehetett a tali :D . Én is közel lakom, és nagyon szívesen megismernélek Titeket, de baba híján nem tudom, jót tenne-e a kis lelkemnek... Úgyhogy én asszem majd csak akkor csatlakozom, ha beköltözik Valaki a pocimba végre...

Meri, hát nem tudom...mi eddig is sokat utazgattunk...Igazából nem tudom, mit kellene még változtatni. Már a melóhelyen sem stresszelek hónapok óta, és privát sincsenek gondjaink... :D

Rólam: Még nem jött meg, de ma már meg is beszéltem a következő inszemet a dokival. Abbahagyjuk a clostyt és 3. naptól szuris stimut kezdünk...hát most be vagyok parázva rendesen, hogy menni fog-e magamat szúrkálni :shock: ... Ráadásul szerintem nálam stimu nélkül is menne a dolog, de nem én vagyok az orvos...Ha a jó oldalát nézem, akkor legalább kipróbálunk valami újat, az eddigi úgyse jött be... :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Merike! Óriási gratula!!!!!!!
Ez aztán a nagyszerű hír!!!!

Kép

Viki, még reménykedem! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Muszáj mennem fürödni, amig Oli alszik. Próbálok jönni holnap. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt!

Vivi! Jó hogy jöttél! Szépek vagytok! :D

Viki! Én azért még szorítok! :roll:

Baj, ha elárasztalak titeket képekkel? Nem tudtam dönteni melyiket rakjam fel. Új frizkója van Csengének... Le kellett vágni (szerintem túl rövidre sikerült), mert a szemébe lógott. :roll:

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?