Új privát üzeneted érkezett!

hordozós kérdésem lenne: eddig kengurut használtunk, Baby Björnt, én nagyon szerettem. De háton nem lehet vele hordozni, így új eszközt készülünk beszerezni. Két dolgot láttam ami szimpi volt, a mei-tai (ide linkelem, bár itt mindenki ismeri :) http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt.htm ) és a liliputin lévő háti hordozó (http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... =&catId=13).
Nekünk alapvetően bkv-záshoz, kiránduláshoz, a nyári nyaraláshoz kell a hordozó, tehát nem feltétlenül otthoni használatra. Szerintetek melyiket jobb venni? Nekem per pillanat gyakorlatilag egyformának tűnik a kettő, talán annyi, hogy a mei-taiba később szívesebben beleteszek talán pici babát. Viszont a hátinál jobban el tudom képzelni, hogy nagyobb babánál is kényelmes.
?????

Köszi :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Susy, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KRISTÓFNAK!!

Anita[/url]

anitapo20

Dytke

Nem én voltam baba-mama tornán :) Ott csak a Márk tornázik :) Mikor vannak egyébként ?

Vízkövesek az Aventes pohárkáink...írtátok régebben, hogy valamilyen citromos cuccal szeditek le. Arra is emlékszem, hogy gyógyszertár, csak a nevére nem, meg, hogy mennyibe kerül :) :oops:

Szép Valentín napot

Kristófnak meg boldog szülinapot.

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok!

Végre újra idejutottam!

Dytke - Aszti, de ügyes Ambi baby!!! Gratulálok a forgáshoz és a kúszáshoz, mászáshoz! A tornán is látszott, hogy nagyon kis ügyes! Remélem a héten mi is megyünk.

Veronika - Pancsi! :lol: Tápihoz nem értek sajna.

Ha az alvást nézzük, akkor Szabi is jó fej! :wink: 7 órai fürdés után 1 ,5 óra szunya, kaja, majd 10 kötültől reggel 7-fél8-ig ismét szunya.

Ildi - Nagyon sajnálom, remélem győz az optimizmusod és hamarosan újra itt leszel.

Edina - Hatalmas gratula a kis Csengéhez! Nagyon szép kis lány! Megérte a küzdelemet!

Dius - Mi is jártunk így Szabival, pont a 3 hónapos oltásnál. És án is megkaptam a magamát, hgoy a gyerek semmit nem csinál hason. :twisted: Naná, én se csinálnék, ha ébredés után egy vadidegen nőszemény hasravágna! Szerintem csak lehet, hogy csak megijedt valamitől vagy fáradt volt vagy nem tudom... :oops: Szabi mostanában rettentő félős. Akárhova megyünk, ahol először jár vagy akit először lát, hatlamas ordítás van, ami szintán szájbiggyesztéssel kezdődik. Előbb utóbb megnyugszik, de csak nálam, aztán már jönnek is a msooslyok.

Nusyka - Én is emlékszem, de sjana nincs ötletem a kisfiad esetére.

Szalamdra - Nekem Liliputisom van. Egyenlőre még csak elöl cipeltem vele Szabit, mert nincs horodzós kabátom. Annak ellenére, hogy már a 8 kilót üti, simán sétáltam vele 2 órát a fesztiválon a múlt hétvégén. Végre megcsináltam a gesztenyés muffinodat!!!! A folyadék nekem jiányzott belőle, így kapott egy kis tejet. Nagyon fincsi lett! A családi kedvenc nálunk a joghurtos-epres és a csokid-kólás-diós!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Köszönjük a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok. :)

Nini
Citromasav a neve, ha jól emlékszem 20 dkg. nincs 200 ft.

Voltunk apával vacsorázni, Valentin nap alkalmából, és a szülés kezdete alkalmából. :)
Már jönnek az emlékek, fél 12- kor folyt el a magzatvíz.
Délután kivasaltam Kristóf ünneplős ingét, fura volt ilyen pici inget vasalni. :)

Kép
Kép
susytunder

Márti!

Sopronban végeztem.Én is imádtam a sulit!!!Koleszos voltam,úgyhogy kellemesen elütöttük az időt a csajokkal...de azért órákra is jártunk... :D
Nem lakunk messze Szmiklóstól,csak necces az átjutás(amúgy Nagytétény)

Ez most olyan lesz,mintha "utánozni" akarnálak,de szeretném leszögezni,h ESZEM ÁGÁBAN SINCS!!!De úgy jártam,mint te:

Mikor megszületett Csenge,egyáltalán nem volt féltékeny Csongi.Az első perctől kezdve imádta és féltette a hugát.Ellenben velem szörnyen elutasító lett!Előtte csak nekem engedett mindent(öltöztetés,evés,stb).Onnantól kezdve még játszani sem akart velem!Nekem meg majd' megszakadt a szívem!Apának sírtam,h"engem már nem szeret,nem kellek neki,lett egy lányom,de elvesztettem a fiam..." :( és ehez hasonló butaságok.Ez az állapot több hétig tartott!SZÖRNYŰ VOLT!!Rengeteg türelem kellett,míg szépen lassan visszaállt minden.

Aztán mikor tejlázat kaptam és kihívtuk a dokit,Csongi pont hallotta,amint azt mondta:ha nem változik a helyzet,irány a kórház!Szinte pánikrohamot kapott,sírva kérlelt,ne menjek kórházba,ne hagyjam őt itt :( És azóta is sokszor-minden előzmény nélkül-odabújik hozzám:"anya jól vagy?Nem vagy beteg?Nem atajom,hogy megint tójházba mennyél!"

Dytke!

De jó nektek :) szopiztasd,ameddig csak tudod!!!
Csenge még nem fogad el semmi!Próbáltam egyszer:almát,ő.barackot,tejpépet,de nem kellett neki.Majd...
Csongi anno mindent elsőre elfogadott és szívesen evett.Tényleg minden gyerek más :)
Viszont azt kijelenthetem,hogy megtanult hasra is fordulni és a múltkori eset nem véletlen volt :)

Köszönöm mindenkinek,aki írt a "problémámmal"kapcsolatban!!!

Susy!

Kicsi ünnepeltednek NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT :D

Kép
Kép
nusyka

bettyna, örülök hogy ízlett a süti. A kólás-diós érdekelne, tkp az epres is, de még szoptatós időszakban azzal nem fájdítom a szívem, és apa csak 1 muffin/ tepsire van hitelesítve :) Volt, hogy a kolléganőimnek küldtem be a fél adagot :)

Kép
Kép
szalamandra

bettyna, bocsi, liliputis háti hordozótok van? (mert nekik is van mei-tai, s nehogy félreértsem - bocsi, késő van :oops: )

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!
Rövidre fogom magam (magamhoz képest), mára megint összeszedtem valamit, totál ki vagyok purcanva, az arcüregem majd leszakad.

Köszönöm a névnapi köszöntéseket! Én ebben annyira béna vagyok, azt a párat, ami a családban van, azt is alig tudom megjegyezni, nem fér ennyi dátum a bölcsész-fejembe, szóval sajnálom, hogy nekem sosem jut eszembe ilyesmi! Talán van esély, hogy a Zsuzsát most majd nem felejtem el, de csak mert a sógornőm is az (na jó, mind a két sógornőm Zsuzsa, de kiszúrásból nem egyszerre tartják, hogy még jobban megzavarjanak :lol: )

Ildi :cry: :cry: :cry:

Szalamandra, ugyan SSC-t (ezeknek a csatos hordozóknak az összefoglaló neve, Soft Structured Carrier) csak láttam, nem próbáltam, de használatban nagyon hasonló a mei taihoz. Esetleg hátránya annyi, hogy a pántokat ugyan úgy állítgatni kell, ha két ember használja, mint egy hátizsáknál, sőt, meg pontosabbban, mert különben nem tart jól. A mei tainál a pánt meg mindenkire jó. A hordozót nem kell kötözgetni, de a mei tait sem valami bonyolult, pikk-pakk fel lehet venni a gyereket vele. A liliputi.hu-n is vannak mei taiok, sőt, ott most ajándék hordozós táskát adnak hozzá. A babaközelbeneshez meg lehet alvókapucnit rendelni, de arra csak akkor van szükség, ha nagyobb baba úgy alszik benne, hogy nagyon hátrabillenti a fejét, bár ez elsősorban a szülőket zavarja, ők remekül alszanak így is (nem mindegyik baba csinálja). Most látom, hogy a babaközelbenesek picit felemelték az árakat. Tudok még egy otthon dolgozó anyukát, aki varr mei tait: http://hunbaba.blogspot.com/ illetve egy másikat is, de ő most biztos nem ér rá, beteg a kisfia, szerintem nagyon sokáig nem fog ráérni :(
Én nyáron használtam házi készítésű mei tait Samuval, aminek rosszul csináltuk a pánt párnázását, a vállamra pont nem jutott, a dereka sem volt párnázva, de a 7-8 kilós gyerekkel még kényelmes volt. Most volt rajtam egyszer egy babaközelbenes (apának vettük), egy kis megszakítással 3 órán át hurcoltam benne Samut a 10 kilójával fel-alá a városban, de nagyon kényelmes volt, csak egy bajom volt vele, hogy az enyémnél kicsit szélesebb vállakra való szerintem, mert amikor levettem a kabátot, mindig leugrott a pánt a vállamról (a hátamon volt Samu, rajtunk a közös kabát. De lehet, hogy csak a pulcsi miatt csúszott le, nem tudom). Akik mei tait használnak, azt mondják, nagyobb súlyú gyereknél jobb, ha a derékrész is bélelve van. Nagyon sokan esküsznek a Bamberoo mei taira, ezt egy amerikában élő magyar anyuka csinálja (az oldalon a galériában sok magyar anyuka és baba képe van :)). Ennek azért elég húzós az ára, főleg mivel vám meg minden van rajta, de nemrég láttam egyet közelről, és ez is nagyon jó (és sokkal több féle minta van, mint az itthoniaknál, hihetetleb szlépek). Annyival más szerintem mint az itthoniak, hogy a body oldalán is van alul egy bélelt rész, hogy a gyerek lábát ne vágja a széle, bár személy szerinte nekünk a házi sem vágta, és a babaközelbenes sem.
(itt volt egy rendes kis szünet, Samut egy óráig altattuk felváltva, már megint)

Edina, tényleg nem semmi ez a kiscsaj! Nagyon szépséges, akárcsak a nővérei! Gratulálok! :D

Betty, mostmár nem keresgélem, de legközelebb rakok fel képet a mi hordozós kabátunkról, egy netes leírás alapján egy turizott kabátból alakítottam át, kézzel varrva éjszaka, mert máskor nem volt időm :) Ha én meg tudtam csinálni félálomban, akkor nem egy nagy ördöngősség :)

Mire ezt elküldöm, holnap lesz, úgyhogy akkor belefér részemről is egy köszöntés Kristófnak. BOLDOG SZÜLINAPOT NAGYFIÚ! :D
danann

Jó reggelt mindnekinek!

Szalamandra - Igen, háti hordozónk van. Priviben ment a recept!

Lívia - :oops: az az igazság, hogy varrás tekintetében én olyan szinten vagyok béna, hogy az leírhatatlan. A gombok kérdését és a varrás mentén elszakadt dolgokat meg tudom oldani, de ennél többre nem mernék vállalkozni. Viszont az anyósom nagyon ügyes, lehet, hogy ráuszítom a dologra, csak találjak egy kabátot. Milyet keressek szerinted, ami így tél végére, tavaszra jó lesz? Nagyobb legyen mint a normál méretem? BElül is orkános legyen, vagy lehet polár vagy ilyesmi? Bocsi, ha hülyék a kérdések. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

lányok, egy hete nem tudtam jönni, van mit visszaolvasni! :) volt sok hiszti, meg nem alvás, gipszkartonfal-építés, festés, kosz, brrr. most mindenki alszik, már dorka is az elsőt nyomja, tudnám minek kel olyan korán, engem is hagyhatna aludni. de így legalább olvashatok :D

anitapo, 20 éves? jujj, pofátlanul fiatal vagy :)))

dius, nem tudom, aztóa rendeződött-e, mia heim pálban voltunk csípőUH-on, tök ingyen...

veronika, ne aggódj, én öregebb vagyok pár hónappal :d

nikuc, jó, hogy megkérdezted a védőnőt, dorka is sokat "ücsörög" az ölemben, így, ahogy írod, hogy a védőnő szerint lehet...

ildi, sajnálom :(

edina, gratulálok a hatalmas babához!!!

nusyka, ne tudom, kaptál-e választ, én nagylányom is sokszor fájlalja a lábát, de p nagyon nő, tuti ettől van!

dius, hihetetlen, hogy nő a fiad! :)

dytke, a chamomillát egy hétnél tovább nem szabad adni! így mondta a homeós dokink. kell pár nap szünet.

veronika, én a nagyobb korkülönbségre szavazok, én nem bírtam a 21 hónapot. nagyon húzós, kimerítő időszaka volt az életemnek. min 3 évet várnék, hogy a nagyobb már oviban legyen a nap egy részében, így a kicsivel is lehet "babázni". most még többet vártunk a 3-dikkel (4 év), kellett a szusszanás :) de ha mártit kérded, ő biztos a kiskorkülönbségre szavaz, ő jól bírja :D

nikuc, a rizspép lesz nálunk az első a HT-ban. nyugodtan adhatod fél éves kortól!

ahh, végére értem :)

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!!!!

Susy: Kristófnak Boldog 1. Születésnapot!!!!!

Képzeljétek, nyílt egy Müller 40 km körzetben, úgyhogy megnézzük. Ott lehet venni rizspépeket? Egyszerűbb lenne, mint rendelni! :D Köszönöm a sok jótanácsot, akkor mi is ezzel kezdjük majd a hozzátápit!

Mi kaptunk hordozót, amibe kifelé is be lehet tenni Petit. Tudom, hogy annyira nem egészséges, de imádja!!! Úgyhogy a kisboltba abban viszem le. Nem hiszem, hogy az a 10-15 perc nagyon ártana neki, de imád nézelődni. Próbáltam felém tenni, de úgy nem lát semmit, és tiszta nyűgös.

Kép

Kép
nikuc

Mzs: Én is szívesen hagynék közöttük akár 3-4 évet is, de így is Apa 40, én pedig 30 leszek, mire megszületik a kistesó, és azért még fel is kell őket nevelni. Tudom, manapság "divat", hogy valaki 50 vagy akár 60 évesen lesz szülő, de én ezt annyira nem tartom jónak. :oops:

Kép

Kép
nikuc

Betty,
már megint szembesülök vele, hogy más anyukák hogy jönnek-mennek a babákkal... fesztivál, babatorna, stb... én még mindig nem mentem csak babakocsival pár sarkot itt a ház körül :oops:

Kép

Kép
sz.veronika

Mzs,
na igen, eddig 5 pro és 3 kontra véleményt hallottam testvértervezés ügyben :) Szerintem majd meglátjuk hogy alakul Pálmival...

Nikuc,
Pálmi is csak kifelé hajlandó ülni a kendőben, ha befelé teszem rettenetesen nyavalyog és annyira tekeri magát hogy kilásson, hogy az tuti nem jó a gerincének, majd hanyatt esik :) ennél már kifele is jobb :)
És állandóan ülni akar...

Apukám fogott bele későn új család alapításába, most van 3 kicsi gyerek (10,8,7.5 évesek - apám most 58...) és állandóan azon aggódik hogy tudja felnevelni őket...

Kép

Kép
sz.veronika

nikuc, hát, igen, egy dolog, amit az ember szeretne, más amit az élet körülményei adnak :)

veronika, hogy jót is mondjak a kis korkül-ről: a két nagylnyanak nagyon jó :) ők nagyon sokat játszanak együtt!!

KépKép Kép
mzsperx

Susy - Nagyon boldog szülinapot kívánok Kristófnak!!!! Olyan fura, hogy akkor volt egész pici baby, amikor én csatlakoztam hozzátok és már 1 éves! :shock:

Veronika - Mi amint lehetett mentünk vele mindenhova - vásárolni, barátokhoz, szüleimhez vidékre stb. És még így is sírva fakad, ha számára ismeretlen helyen ébred fel vagy sok az idegen körülötte és épp nem az én kezemben van.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna: Szabi nem mostanában kezdte a sírvafakadást? Peti élvezi a vásárlást, meg hogy nézelődhet, de mostanában kezdte azt, hogy idegen kézben sírni kezd, és közben keres minket. Kisbabaként még nyugodtan aludt mindenki kezében. Aztán utána a szemével keresett minket, most meg sokszor tiszta nyűgös lesz, ha idegen fogja. Csak úgy viseli el, ha ott ülök vele szemben.

Kép

Kép
nikuc

Nekem mindig minden kifogásom van :lol: még hideg van, így nem megyünk messzebbre, vagy éppen most influenza-veszély...

Egyelőre Pálmi jól viseli az idegeneket, nem sír másnak a kezében, az ortopédián is jól viselkedett, meg karácsonykor a hatalmas rokonforgatagban a sok ember között...

De tartok tőle, hogy minél jobban érik az értelme, annál kevésbé lesz ez így... ha jól hallottam 7 hónapos kor körül meg már egyenesen ha anya kikerül a látómezőből, akkor hatalmas tragédia van :)

Remélem azért anyukámmal akkor is meg fog maradni, ő vigyáz rá pici kora óta heti 2-3-szor pár órán át.

Kép

Kép
sz.veronika

Susy!

Boldog születésnapot Kristófnak!

Kép
Kép
kincsesi

Nagyon szépen köszönjük a köszöntést mindenkinek.
Szép, megható volt az egész nap, nemrég ment el az utolsó vendég, teszek fel gyorsan pár képet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy

köszönöm ;)

Veronika
Nem nézel ki (majdnem) 35-nek :)

Kép

NIKI
nini.n

Nikuc - De igen, egy-két hete csinálja ezt. mi lesz, ha jön az igazi szeparációs szorongás? :? BÁr egy 10-15 perc elteltével már jól elvan akárhol, akárkinél, csak az első sokkhatáson lendüljön túl. :D

Susy - Nagyon édes a kis szülinapos!Igazi nagyfiú ebben az ingben. Na és a Micimacis torta! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Susy!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot Kristófnak! Olyan nagyfiú lett már! Nagyon vagány az ingecskében (én imádom a srácokat csíkos,kockás ingbe öltöztetni,olyan helyesek benne)!

Márti
borossné becz márta

Susy,
nagyon komoly ez az ing Kristófon! Annyira nagyfiú benne! :D :D Gratulálunk a szülinaposnak! :D

Kép
ugabesz

SUSY Nagyon boldog születés napot kívánok Kristófnak, nagyon édes kis hapsi! :)

Kép

Márti tegnap meg ma is a régi kádban igaz, alig fért el benne a haját is nehezen mostam meg. Tegnap sírt még de már nem folyamatosan, ma az elején kicsit görbült a szája de a végére mosolygott és már kicsit jobban érezte magát látszott rajta.
Márti az lehet hogy az orvosnál előjöhetett neki olyan inger mint pl: az hogy meztelen volt és eszébe juthatott a fürdés és azért sírt nagyon? Lehet hogy buta kérdése bocsi..

Kép
dius87

Köszönjük szépen még egyszer mindenkinek a köszöntést.

Beneildi Lillujának boldog névnapot kívánok!

Kép

Mostanában mennyi ünnep van. :)

Veronika
Nálunk is olyan 7 hónap körül kezdődött a szeparációs félelem. Semmit nem csinál nélkülem, csak velem alszik, csak velem eszik, egyfolytában rajtam lóg, és ha nem lát akkor sír.
Kristóf az idegenektől is fél, de akit már látott, és relatív sokára lát, azt már megismeri, és úgy nem fél.

Kép
Kép
susytunder

BOLDOG NÉVNAPOT LILLÁNAK!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Susy, én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon csini a kis szülinapos és a tortája is nagyon helyes! :D
Beneildi, Lillunak boldog névnapot kívánok én is!

Nálunk most volt valamelyik nap, hogy apa fütyült (már nem emlékszem miért is) és úgy megijedt, görbült le a szájacskája és már sírt is. Nálunk ilyen akkor van amikor valami új hangot hall amit idáig még nem hallott. Az idegenekel jól elvan, egy ideig figyel aztán ha szimpatikus neki az illető akkor nagyokat mosolyog rá, ha meg nem annyira akkor is csak furcsán néz, de nem sír. :)

Anita

anitapo20

veronika egy szobában aludtak. ha én nem voltam ott, sosem bántotta. őt csak az zavarta, amikor én foglalkoztam a kicsivel, akkor tört ki belőle az agresszió.
de nálunk nem volt kötelező szeretni a kistesót sosem. Bántani nem szabad, és azt is el kell fogadni, hogy van olyan helyzet, mikor a kicsivel foglalkoznom kell, és ő az első.
cserében sok más egyéb esetben a naggyal "kivételeztem". ilyen volt pl, hogy betettem a kicsit az ágyba (amúgy is alvásidőben), és azt mondtam neki fennhangon: "na iván, most pedig tessék szépen elfoglalni magad, mert emma ideje jön, most vele foglalkozom!"
aztán olyan fél év múlva (emma 2 volt, iván féléves), emmára rátört egy nagyon erős anyafüggés. azt úgy rendeztem le, hogy emmát magamra kötöttem kendőben, és szinte 0-24-ben magamon hordoztam mint egy csecsemőt. akkor tettem csak le, ha iván szopott.
kb 3 hónapig ment ez, akkor kikéretszkedett a kendőből, és azóta teljesen rendben van...

nikuc az én férjem 45 éves, én 30, mégis jön a baba, és egyikünk sem gondolja azt, hogy ne tudnánk felnevelni őket... szerintem ez manapság nem számít irreálisan soknak. "csak ez" nem feltétlenül akadálya a gyerekvállalásnak. de persze lehet sok más egyéb indok is a kor mellett...

susy boldog szülinapot Kristófnak!! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok! De régen jártam erre, olyan gyorsan elrepül a nap és annyi a tennivaló, alig győzök visszaolvasni, de azért igyekszem!
:wink:

Szalamandra –
mei tait én is akarok rendelni a napokban, mi is hasonló céllal vennénk, én csak mei taiban gondolkodom és nekem a babaközelbenes jobban bejön, én onnan fogok.

Susy - Kristófnak én is nagyon boldog születésnapot kívánok! Hihetetlen, hogy már ilyen nagy fiú, nem is olyan régen még a szüléstörténetedet olvastuk!!! Nagyon édes abban vagány ingben, igazi kispasi! :) tetszik nagyon a torta, én is hasonlót szeretnék majd!

Beneildi - nagyon drukkoltam nektek, tudom milyen régóta szeretnétek kistesót! :((((((((( Lillunak nagyon boldog névnapot kívánok!

Lívia - így útólag is nagyon boldog névnapot, csak most tudtam jönni, de gondoltam én is rád!

Edina
– én is csatlakozom a gratulálók táborához! Gratulálok a babához! :) Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Rólunk: Zoló nagyon mobil már, így egész nap csak utána loholok :) és persze, hogy mindig rosszban töri a fejét! Megvettük a gyerekülést végre, már a hordozóba nem fért be abszolut, így időszerű volt, már fel is avattuk! :) Vettünk egy fürdetőkarikát is végre megoldódnak a fürdési gondjaink! Valaki használ még ilyet?

Help: adóbevallást csinálok, de lenne pár kérdésem, mert most számomra a Tgyás, gyes és az adójóváírás felvet pár kérdést, valaki van itt aki önadózó és hasonló papírjai vannak? Hol lehet erről érdeklődni?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ildi, boldog névnapot Lillunak!

manka, mi az a fürdetőkarika?

A hordozós véleményeket köszönöm, háti hordozót vettünk, mert mindketten akarunk hordozni és apának az jobban bejön, most várom, hogy megérkezzen :)

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra - ezzel biztonságosan tud ülni a nagkádban és nekem sem kell végig görnyedve fognom, míg csak játszik! :)

http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaapolas&submenu=furdetes&category=biztonsagifurdeto&empty=1&productid=199575&pageno=1&whid=25

Nekem Kriszta ajánlotta még anno!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ildi!

Lillunak nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:

Manka!

Én ilyet készülök Kamillának beszerezni:

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=3009

Márti
borossné becz márta

Márti - ez még jobb mint amit mi vettünk! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Lányok az ilyen fürdetőről mi a véleményetek? használt valaki ilyet?

Kép

Márti nagyon szupi amit Kamillának néztél ki! Hány hónapos kórtol ül általában a gyerek?

Kép
dius87

Dius - Nekünk a kádunk ilyen, Szabi mostanában kezdi élvezni a pancsolást.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Dius
Mi használtunk ilyet, nagyon szerettük.

Márti
Már annyit akartam kérdezni, hogy mi van anyósoddal? Megbékélt már? Szóba áll veletek?
Nagyon jó, amit Kamillának kinéztél.
Olyan szupi dolgok vannak a gyerekeknek. :)

Képzeljétek lányok, hogy jártunk. Még decemberben vettük egy étkező asztalt székekkel, kihozták lapraszerelve, elraktuk, hogy majd felújítás után összerakjuk az érkezőbe. De aztán gondoltunk egyet, hogy Kristóf szülinapján sokan leszünk mégis összeszereljük. Hát ne tudjátok meg, hogy néz ki. Az asztal keresztbe 3x végig karcolva, de látszik, hogy pácolás, vagy festés előtt lett karcos, a szék, mintha megrágta volna az egér. Ma bementünk a Retz bútorba és elpanaszoltuk a bánatunkat, azt mondták majd kijönnek megnézik, pénzt vissza nem adnak, másikat kell választanunk, vagy ugyanabból, amit már vettünk hoznak másikat. Nincs olyan másik, ami tetszene, így be kell érnünk ugyanazzal, csak egy másikkal, de bevallom félek, hogy az is hibás lesz, bezzeg ami ki van állítva az tökéletes. :evil:

Kép
Kép
susytunder

Köszi lányok akkor lehet kipróbáljuk mi is!

Susy gondolom milyen bosszantó lehet. Én utálok több kört futni egy valamiért...

Akartam már írni neked csak mindig elfelejtem, hogy elmentem a gyógyszertárba újabb citromsav adagért és nem adtak. Azt mondta a gyógyszertáros hogy már nem adhatnak ki, de mondtam neki hogy nem értem miért múlthónapban is itt vettem és adtak ki. Azt mondta nem és kész. :evil: Lehet csak lusta volt kiméretni 100g-ot! :roll:

Kép
dius87

susy, mi is így jártunk a babaággyal, amit hoztak az sem tökéletes, de az már csak icipicit hibás - addig kell visszaküldözgetni, míg megfelelőt nem kaptok. Ha nincs megfelelő, még mindig utána lehet járni a fogyasztóvédelemnél, hogy mik a jogaitok.

Kép
Kép
szalamandra

susy, mi is így jártunk a babaággyal, amit hoztak az sem tökéletes, de az már csak icipicit hibás - addig kell visszaküldözgetni, míg megfelelőt nem kaptok. Ha nincs megfelelő, még mindig utána lehet járni a fogyasztóvédelemnél, hogy mik a jogaitok.

manka, igen, így már emlékszem :) nagyon klassz, Kamilláé is!

Kép
Kép
szalamandra

(bocsi, azt hittem nem ment el, erre még hozzáírtam kicsit :))

Kép
Kép
szalamandra

Susy - Szegény te! Mi az IKEA-val jártunk így 2x, de szó nélkül kicsrélték.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Szalamandra
Valahol utána járok a dolgoknak, mert nagyon bosszant, hogy most nekünk kell megalkudni, hogy ami van azt kell elhozni, nem pedig azt ami nekünk tetszik. :(

Dius
Próbáld meg más gyógyszertárba, hátha tényleg csak lusta volt. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy: Kristóf nagyon csinos volt! :D Micsoda nagyfiú! És a tortája is szép!

Ildi: Lillunak boldog névnapot kívánok!

Susy: Akkor abba a bútorboltba sem megyünk, pedig körül akartam nézni. Pofátlanság, hogy sz***t akarnak eladni, hátha nem viszed vissza! :shock:

Dius: Nekünk van ilyen fürdetőnk, de nem maci. Még nem próbáltuk, de sokan dícsérik.

Kép

Kép
nikuc

Susy!

Fordított almás isteni lett! Nagyon finom! Én még egy kis fahéjjal is megszórtam az almát,mielőtt ráöntöttem a piskótatésztát!

Nem,nem békélt meg,szerintem. A férjemmel hajlandó volt beszélni, mert ugye anyós öccsét hétvégén költöztetni kellett,de engem még nem hívott,pedig már tegnap óta itthon vannak! Sógorommal is jól összevesztek! Furcsállom,hogy a gyerekekre sem kiváncsi,pedig már bő 2 hete nem látta őket...apósom volt itt a múlt héten unokázni,neki látszólag semmi baja nincs már!

Dius!

Úgy féléves kor körül,de ez változó! Van baba,akimár 4-5 hónaposan,van aki 7-8 hónaposan. Addig én sem teszem bele Kamillát,amíg nem ül önállóan stabilan! Ahogy az etetőszékbe sem. Meg arra is gondoltam,hogy ez a szék nyáron a strendon is hasznos lehet. Ja,strand! Erről mi a véleményetek?
http://toystore.hu/shop/product_info.ph ... 0627ddc&m=

Márti
borossné becz márta

nini - a babákat is tornáztatjuk (fejlesztő torna) utána mi tornázunk.

mzsprx - nekem egy netes homeo orvos azt mondta, hogy a tünetek elmúlásáig használható a chamomilla. gondolom ha megkérdeznék még egy orvost, az megint mást mondana. Mondjuk csak 3x5-öt kapott, és már két napja se a kúpot, de a bogyókat nem kajpa, mert már barátságosabbak az éjszakáink, 3-4 kelés.

Susy- Kristóf nagyon édes!!!

Manka- mi a kérdésed? Bár én idén megcsináltatom a cégemmel az adóbevallásomat, de ha megírod mi a kérdése, esetleg meg tudom neked kérdezni.

Ildi - Lillunak én is boldog névnapot kívánok!

Szalamandra - nekünk van általam varrt mei-tai-unk. Mostanában oldalra kötöm fel (csípőmre), mert mindent látni akar, hátra még nem próbáltam, de kb. ugyanazt mondanám róla, amit Livi is. Én nagyon szeretem. És azt vettem észre, hogy akkor vágja a széle a lábát, ha nem jól "ül" benne, ha túl szoros, és túl fent van.

Livi - engem érdekelne a hordozós kabát. Hogyan kell átalakdítani? Előre is köszi.

dytke

Márti,
hát ez valami tündéri! :) (a napozós cucc)

Susy,
nagyon vagány az a csíkos ing Kristófon!
Az idegenektől való félelem ismerős, a kistesóim eleinte állandóan elbújtak mikor mentem hozzájuk, és eltelt vagy 15 perc mire előmerészkedtek :) Addig apuval úgy csináltunk, mintha nem is foglalkoznánk velük, hogy nézhessenek titokban :)

Nini,
én sem értem mi ez a 35 :lol: mintha nem is rólam lenne szó :lol:

Iricc,
ha egy szobában aludtak, akkor a nagyobbik gyerkőc nem ébredt fel a picúrkára mikor éjszakánként többször felsírt és meg kellett szoptatni?
Amúgy igen, már jó előre fel akarom a kistesóra készíteni Pálmit, olvastam, hogy nem jó, ha azt mondogatjuk neki, hogy majd milyen jókat játszanak, mert az csalódást okoz, hiszen a kistesó hónapokig csak fekszik, nem igazán lehet vele játszani... igen, majd nagyon oda kell figyelni a nagyobbra a kicsi mellett...
Most épp ott tartunk a párommal, hogy legyen talán 3 év, de Pálmit ne adjuk be oviba, csak egy évvel később. Persze a teória naponta változik :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Amúgy is, eléggé fáj még mindig a hasam, szerdán megyek el egy másik dokihoz, mert szerintem ez nem normális, bár egy hónapja az én szülészem teljesen rendben talált. Azóta viszont egyre rosszabbodik.
Szóval majd még ettől is függ a kistesó érkezésének ideje...

Susy,
nálad hogy alakul a ciszta?

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?