Új privát üzeneted érkezett!

Ma úgy el voltam. De a holnaptól megint félek. :( Mert ha dolgozom, akkor mindig kicsit elhagyatottnak érzem magam, este már. Nem tudom miért van így, de egyenlőre még azt érzem.

Kép

Kép
melcsike70

Ma bejött hozzám elbúcsúzni egy n agyon kedves barátom,elutazik a nagy amerikába..szerencsét próbál..de furi, hogy nem lesz itt.

Nekem is kéne főzni, de már fáradt vagyok,reggel meg kell mosni a hajam, szóval időm semmi.
tünci28

Szia neked is Melcsike:)

Tüncike, hogy te milyen kis gyors vagy :lol:

Boldog névnapot kívánunk Lédánknak :)

Semmi extra nem volt ma, dolgoztam mint a kisangyal:)
És itt is esett az eső :x
Vendég

Holnap Adél?

AKKOR ÉN IS CSATLAKOZOM TÜNCIHEZ! BOLDOG NÉVNAPOT AZ ADÉLOKNAK!

Én holnap nem leszek, de gondolatban igen. 8) Utána csak hétfőn dolgozom. És ha esetleg nem lesz valaki akkor Barcinak kérnék egy kis szoritást, mert szombaton 3 órakor táncversenye lesz. CSapatverseny.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor Barci ügyi legyen és kérünk képeket!

Boboka, ma még fáj a hasad?
tünci28

Remélem olyan helyzetben leszek hogy lehet csinálni. Akkor küldök. :lol: Ugyanabban a ruciban lesznek mint karácsonykor.

Kép

Kép
melcsike70

Szerbusztok,
csak egy gyors bekukk, bár látom, nem nagyon hinyoztam... :(

Bencus nagyon beteg, tegnap az ügyeletet kellett hozzá hívni, gennyes középfülgyulladás, 39 feletti láz, nagy fájdalmak, semmi étvágy, sírás... szóval nagyon rossz napjaim vannak. Ráadául kifakadt a füle, egy kicsit megkönnyebült, de sajnos, a dobhártya így átszakadt... MIndegy, inkább így, mint a kis buksijában gyülekezzen a genny.

Tüncikém,
nagyon szépen köszönöm a segítségedet, a sok bajod között még rám is gondolsz, remélem, meg tudom majd hálálni.

Melcsike,
nagyon szorítok Barcinak, képet küldj majd róla, biztos nagyon helyes lesz.

Léda,
minden szépet és jót kívánok én is neked névnapod alkalmából.

Boboka,
te is gyógyulgass!
Puszi nektek, megyek is!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Ne mondj ilyent, mert ez nem igaz. Nekünk mindenki hiányzik aki. :wink:

Csak akik nem jönnek azoknak remélem mi is hiányzunk. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj szegény Bencuska, minél előbbi gyógyulást neked. És most én küldöm a gyógyimanókat! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Lyly!

Hát ezek nem jó hírek, reménykedtem ,hogy csak "egy kis nátha" vagy ilyesmi miatt nem jelentkezel. :cry: horrorisztikusan hangzik, ohgy gyulladhat így be egy fülecske?Nem kellene ilyenkor már kórházba vinni,nincs valami hatékony szer ,ami múlasztja?
tünci28

sziasztok
Én is vagyok, csak mozogni voltam.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike,
ne haragudj, nem akartalak én titeket megbántani!!!
Anyira el vagyok keseredve minden összejött rossz dolog miatt, pedig olvastam, hogy nektek is nagyon rosszak a napjaitok.

Bettinek akartam még írni, hogy sajnálom a pénztárca-ügyet, én is találtam karácsony előtt egyet a boltban, belekukkantottam, hátha van benne igazolvány kié (volt), tele volt pénzzel, de eszembe sem jutott megtartani. Én nem tudom, miért ilyenek az emberek. Persze nekem is nagyon jól jött volna a pénz, de másét elvenni?! Persze amikor megmutattam a boltban és mondtam, hogy szívesen elviszem a címre, mert autóval vagyok, akkor kikapták a kezemből, azt se kérdezték, ki vagyok, viszont odaadták egy helybeli alkoholistának, aki ajánlkozott, hogy ő ismeri a tulajt, szívesen elviszi... Jaj, elvinnéd, Ferikém? És neki hálálkodtak, nem mintha én vártam volna bármit is érte. Dehát ő idevalósi, én meg csak beköltöztem ide.

Kép

Kép

Kép
lyly

Szia!

intéztél valamit elveszett okmányok ügyében?

holnap írsz? :wink:
tünci28

Lyly

Nem bántottál meg 8)

És annyira sajnálom hogy ennyi minden összejött egyszerre neked. Én nagyon szoritok ha nem is egyszerre, de szépen rendeződjenek a dolgaitok. Tudom hogy ez nagyon kevés, mert az együttérzés nem sokat tud segiteni ilyen helyzetben. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike,
ez a kicsiknél drasztikus gyorsan jelentkezik, sajnos, az 1-3 év közöttieknél a leggyakoribb, és hajlamosító tényező lehet a szülő (a fülkürt alakját örökölheti, nekem pl. állandóan bajom volt mindkettővel, fel is szúrták).
Este még semmi baja nem volt, elaludt, egy fél óra múlva már nyüszítve ébredt.
a nem szpotatott babáknál gyakoribb az 1 év alattiaknál is és a szövődményei is...

Lányok,
Cataflamot kapott Bence, vigyázzatok vele, mert gátolja a peteérést és a teherbe esést! A dokinő mondta, de a papírján is rajta van!

Most tudtam maradni, mert Apa szerint jól elaludt egy kúppal, Cataflammal és antibikával... már megint... :( :( :(

Melcsike, köszönöm!

Kép

Kép

Kép
lyly

Dehogynem, Melcsike!

Az égvilágon senkink sincs néhány baráton kívül! (Ti is ide tartoztok!)
Ma csak néztem ki a szürke, állandóan szakadó hideg esőbe, a két kicsimre gondoltam, és nekem is folytak a könnyeim...
Mindenki azt mondja, jön majd az emelkedő, de - mint Tünci - én is csak a mélységes gödörfeneket látom...

Kép

Kép

Kép
lyly

Ezt nagyon szomorúan hallom. De elhiszem hogy nagyon el lehetsz keseredve. Nem is mondom a hülye közhelyeket, és nagyon bizom benne hogy jönni fog valami pozitiv változás. 8) Hogy tudod megoldani, hogy Bencuska ne lássa rajtad ezt a nagy elkeseredést?

Kép

Kép
melcsike70

Lányok rosszul érzem vagy tényleg itthagytatok? :(

Kép

Kép
melcsike70

Nem intéytem semmit még, várok egz hetet, hátha előrkerül.
Szerb a billentyű, cseréli az y ész-t,de mivel én gyorsgépelek, nem tudom kontrolálni, automat ütök....de azért remélem lehet olvasni...

Syóval majd jövő héten, ha még nem lesy meg.

Lzlz, hát ey ay, hogz én sem tudnék ilzen lenni, már én is találtam, és vissyaadtam, attól a pénytől nem lennék boldogabb.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike,
nem mindig tudom előtte visszatartani, és akkor elmondom neki, hogy mi a baj, nehogy azt higgye, miatta sírok. Így is rühellem magam, mert olyan feszült szegénykém, hogy rágja a kis száját, állandóan vérzik neki... Hát egy jó nagy bunkó vagyok, amiért nem tudok nyugit biztosítani neki. :evil:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hú, lányok ezek szerint mindenkit súlyt ez a vacak hangulat, a reménytelenség...
Én nagyon bízom benne, hogyha tavaszodik bennünk is lesz talán remény, meg jövő felé tekintés, új kezdet..valami.

Lyly,cataflan..döbbenet..az olyan brutál ,én sosem veszek be olyat... :shock: Szegény kis Bencus!

Betti!
Mókás a szöveg,de mért van ott fordítva?

Melcsike, jelentem még vagyunk, viszont Boboka lelépett!
tünci28

Szia Lyly!

Nagyon hiányoztál ám te is nekünk :!: Drága kis Bencusod, nagyon sajnálom, hogy így lebetegedett :cry: Ahogy te szoktad mondani: nagyon sok kis gyógymanót küldök neki, gyógyuljon meg minél hamarabb :!:

Tüncike, jól vagyok, délután vettem észre, hogy jééé, semmi sem fáj. Nagyon furcsa, amikor az embernek fáj valamije észreveszi a testrészeit, amikor meg minden rendben van, az milyen természetesnek tűnik...

Melcsike, szorítok Barbikának. Tényleg, képeket kérünk mindenképp majd :wink:

Lánykák, nem sokáig maradok ma, még kb. 10 perc. Mióta hazajöttem meg sem álltam. Lámpát tettünk fel, vacsi, főzés, mosogatás.. kicsi kipurcantam.

Én nem vagyok olyan duracell nyuszi mint Bettink :oops: 8) :lol:
Vendég

Nem léptem le :x :lol:
Vendég

Húúú, én mindig cataflant vettem be amikor nagyon fájt a fogam.
Vendég

Boboka,dühös smájli!???
Meg kell zabálni!
Most mosolyogtam ma először! :)
tünci28

Na, jó lefekhetsz.... :wink:

lassan megyek én is, mert holnap is melózom.Aztán lesz két nap megint itthon.
tünci28

Betti is ki syokott fogzni néha, akkor kell egz ilzen nap, mint ma, hogz nem megzek be és 9.-ig alsyok és kikapcsoltam a telefonomat is.
Jó volt. Csak vége.

Én is csináltam kaját holnapra, csirkemell, yöldséggel, kis syójasyóssyal.

Tüncike
Anzósom gépe, visyem holnap ay informatikusnak és syerb betűyet van rajta, de holnap már nem lesy.....

Betti
Kép
betti0412

Cataflan az tényleg nagyon erős. :( Szegényem nagyon oda lehet ha felirták neki.

Lylyke nem vagy azért bunkó, mert elsirod magad Bencuska előtt. Szegényem legalább ez a csúnya betegség elkerülhette volna, igy nem tud menni bölibe. Könnyebb lenne neked is.

Boboka hova lépett le?

Kép

Kép
melcsike70

Én is megzek lefürdök, mert még itt ülök büdösen a torna után és már nem bírom a saját ,,illatom,,.
Majd reggel jelentkeyem.

Lyly, én is jobbulást kívánok a kis Betegnek, reméljük gzorsan gzógzul majd.

Betti
Kép
betti0412

HUUUUUUUU de jól elkéstem! :oops:

Kép

Kép
melcsike70

jó, jó Betti, csak azt nem tudtam, hogy miért van szerb nyelven máshol a betű.... :oops:
tünci28

Én meg holnap dolgozom, és azt hiszem én is távozom veletek együtt.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, az aranyos fajta dühös szmájlit akartam betenni :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy sikerült kicsit felvidítani :lol:

Betti, nagyon jól hangzik amit csináltál:)

Most meg Melcsike tűnt el 8)

Megyek aludni, holnap leszek. Lyly, jobbulást nektek, lánykák, nektek meg vidámabb napokat kívánok.

Egyébként szerintem ez a válság is rányomja a bélyegét a hangulatra. A bizonytalanság...
De én nem akarok róla tudomást venni. Ennél már csak jobb lehet, ugyi?
Vendég

Nagyon szeretlek benneteket, lányok!
megyek aludni, jó éjt, szép napokat holnap, kitartást a munkahelyen!
Köszönöm a gyógymanókat, édesanyucik, átadom a kis betegnek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Még vagyok!

Jó éjszakát lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Most már eltüntem. :wink: Igaziból. Holnap nem leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, holnap jelenkeyyyyyyyyél :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Lyly, adj egy puszit a nevünkben Bencusnak :wink: És neked is nagy ölelés, kitartás.

Én is mentem aludni, holnap jövök

Puszi nektek, jó éjt
Vendég

Ez a Kis Boboka, de mókás! :lol:

Lyly!
küldök egy virtuális ölelést, ahogy itt szoktuk!!!!
Gyógyulást és kis pihenést is nektek!!!

jó éjt, reggel benézek,bár valahogy reggel hatkor sosincs itt senki... 8)

KépKépKép
tünci28

Leda! Boldog névnapot kivánok neked én is :!: :wink: :!:
Vendég

néztem a híradót késő este..hótorlasz, járhatatlan utak..Magyarországon..De hol kérem????????Nálunk nem és nem és nem esik hő..ellenben van sár, víz és orkán erejű szél, na az van..
Mennem kell hajat mosni.
Hú, de álmos is vagyok.
Fél 12-kor feküdtem le aludni.
Néztem az EStét.Ne msok jóval bíztatnak minket.
Eszembe jutott, hogy amikor végeztem a középiskolában mindig azt mondták, hogy micsoda szuper élet lesz itt, hogy fejlődik a gazdaság, itt a sok külföldi befektető, termelünk, mint állat, mindenki tanuljon, meg minden és lesz nekünk Kánaán.
Ja, az van.
10 éve mennyivel jobban éltem.
Öt éve is.
Nagypapám meséle mindig, hogy a háború után az volt a jelmondtat, hogy dolgozzanak 20 órát egy nap és teremtsenek jólétet a gyermekeiknek, ha már nekik nincs.dolgoztak és a gyermekeiknek nem volt jobb.Anyuéknak is ezt mondták, hogy nekünk jobb lesz.most azt halljuk, ohgy még néhány évig ne is várjuk, hogy javul a helyzet.Tehát dolgozhatunk, hátha a gyermekeinknek jobb lesz.....

LEDA,drága!
Ne gyertek haza.Ez sz*r!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Ha még sokáig esik és nem látom a napot, befordulok.

Tüncike, teljesen igazad van, tegnap WC tetőt mentünk venni, mert műanyag volt és eltört, ezért gondoltuk veszünk fából készültet, fém csavarokkal.
Rámjött a röhögő görcs, mikor megláttam, hogy ezen fajták, 7 ezernél kezdődenek és lehet 13 ezerért is kapni ám....
Egy buditetőt?
Akkor mennyi egy komplett fürdőszoba?

Akcióban találtunk 5 ezerért, még az is sok, szóval MO-n már a vécétető is horribilis..

Tegnap a Bank, a kártyaletiltásért leemelt az 51 forintos egyenlegemről 1500 Ft.-ot, merthogy az annyiba kerül, így most tartozom, aminek kamata van, de lesz@om, majd a fizetés jövő héten kiegyenlíti.
Szóval ez már vicc és nevetésre méltó, kínomban.

Ha elkapják, ezt is kifizettetem vele.

Betti
Kép
betti0412

Jaj, a legjobb, az akciósnak csak a külső csavar része a fém, a belső műanyag, párom meghúzta, nem tudván ezt, erősebben és az is széttört...... :D

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Van ám 45 ezerért is buditető, olyan helyre kis tengeri csillagos, ha ráülsz, mindig azt várod, megpiszkálja a fenekedet a kis ágacskájával... :D Ehhez mit szólsz, Betti?
Csak nálunk divat fizettetni a letiltásért a banknak, mert mi hülyék ezt is bevállajuk. (Nincs más választásunk.)

Tünci,
én már csak röhögök, amikor ebbben a nyavalyás kis országban leesik pár centi hó (télen!!!), és megszakad az élet, ebből HÍR van a tv-ben, rádióban... Még jó, hogy nem a skandináv államok valamelyikének helyén élünk...Igaz, ott fűtik a legtöbb utat, megkímélve így embert, utat, autót...

Nézegetem az iwiw-en a volt évfolyamtársaimat, osztálytársaimat, kb. 1/3-uk külföldön él.
Nekünk 2-3 hónap, és elveszi a lakásunkat a bank.
Amikor két évig a párom volt munkanélküli, akkor kértünk halasztást, hivatalosan, szépen mindent kitöltve, ahogy kell.
Visszaküldtek egy szar A4-es papírt, olvasható aláírás nincs rajta, egy felszólító mondattal: "Haladéktlanul gondoskodjanak a törlesztőrészlet kifizetéséről!" Céges papír volt, igaz, de amikor a bankfióknál ezt megmutattuk, akkor elképedve néztek, mert ők még hivatalosan nem kaptak erről értesítést a pesti főbanktól (mármint azelutasításról), aztán mondtam nekik, hogy ez megérne egy pénzügyi ellenőrzést: ha nekem midenhová oda kell írnom az összes létező azonosító adatomat, ez az illető, aki döntött egy család sorsáról, vajon miért nem meri felvállalni a nevét?! Azóta sem tudjuk, ki írta alá. Valaki a központban... Így viszont nem hivatalos az értesítő, ezt meg is mondtuk, így békén hagytak minket, csak a felszólító leveleket küldték. Szerencsére akkor a páromat felvették 3 műszakba, és tudtunk törleszteni.

Elmennék én dolgozni akámilyen fizikai munkát, nem akarok én irodában ülni. Az egyik boltban jelentkeztem eladónak (Plaza), végignéztek rajtam, és özölték, túl öreg vagyok. Értitek???? Nem érdekelte őket, hogy mit tudok erről a szakmáról, mennyire vagyok kedves, udvarias, mi a végzettségem, ÖREG vagyok!!! ha bemész egy ilyen üzletbe, az a jó, ha csontkollekció, kilátszó bugyijú kislányok a képedbe rágógumiznak, mert ők trendik.
Tényleg baj, hogy nincs már termelő ebben az országban: bányász, pék, kohász, szerelő, akik le is raktak valamit az asztalra. Mindenki asszisztens, menedzser, HR-es és könyvelő, na abból kell, mert el kell tünteni a képződött nyereséget, nehogy fizessen a tulaj ennek az országnak egy Ft adót is. Majd a kis hülye dolgozó, aki úgysem tehet mást, gürcöl...

Tegnap mesélt a párom egy nőről. Állást keresett, és dühében minden pályázatra jelentkezett. Gyártott szép bizonyítványokat, kitalált önéletrajzot, rárakott újságból fotókat, és összesen 183 helyre jelentkezett. 2-re hívták be interjúra, egy jelzett vissza, hogy nem őt választották. Ez ugye nincs 2 %...ennyi az esélyünk ma állást találni.

Na, jól kiírtam magam.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Lyly, nagyon szorítok a mielőbbi munka találáshoz.
Írtad, hogy tanárnéni is vagy, nem tudnál magán tanítványokat fogadni?

Jajj Istenem annyira szeretnék valami okosat és jót mondani, de nem tudok :cry:

Betti, wc ülőke nagyon gáz :shock: Visszaviszitek a széttörtet?
Vendég

LyLy
Az egyik ismerősöm Londonban dolgozik egy kávézóban pincérnő !!! és most mennek két hétre Dominikára pihenni, hozzáteszem a párja is szakmabeli.
Itt nálunk ez hogy is megy?

1500 Ft, letiltásért, miért, mi kerül annyiba, a papír, amire kinyomtatta? Nevetséges.

Jaj, a hón én is jót derültem tényleg. Meghal az ország, ha van pár centi, régi öregek mesélik, hogy régen leesett novemberben, meg befagyott minden és márciusban engedett ki....
De érdekes, mindig azok vannak meglepődve, akiknek erre készülni kellene, mert hát januárban bizony még jogosan eshet az a fránya hó. Ha júliusban van ugyanez akkor azt mondom, hogy OK.

Betti
Kép
betti0412

Én is ezen vagyok kiakadva, hogy hogy is van az, hogy nálunk mindig az van, hogy talán jövőre eljutunk erre arra... Aztán mindig marad a jövőre...

Nekem a bankos papírok anyuékhoz mennek, anno elfelejtettük átírni a címet, de hagytuk így. Múltkor hív, hogy hogy csinálom azt, hogy a kezelési díjakra levonnak havonta kb 7000 forintot :shock:
Kiderült, hogy hiába mondtuk már le 50 szer a bankban, hogy nem kell minden tételről sms, küldik rendületlenül. Pl. átutalom a lakáshitelt minden hónapban: 2 sms. Egy a tőketörlesztésről, egy a kamat törl-ről. Kamatadó elszámolás: két forintos tételekről küldenek, ahány számlám van .Szóval minden hónapban ezek a kis "semmiségek" elvisznek 7000-et :twisted: És tényleg már egy csomószor kértem, hogy töröljék ezt a részét, csak a pénzkivételekről kérnék sms-t...

Tényleg, lányok: kinek hány Mbit/s-os otthon az internete?
Nekünk most 20 Mbit/s-os van otthon (13.000.-), ami marha gyors, de marha drága.
Nézegetem a hulye upc oldalán, hogy 10-ed annyi Megás, 2 Mbit/s-os lenne 4800-ért.
Az nem nagyon lassú? Nem kell órákat várni, hogy betöltődjön az oldal? A legjobban ezen parázok, hogy mi lesz, ha ide beírok valamit, és fél órát homokozik mire elküldi vagy fogadja az adatokat :?: :shock:

Megszorításokat tervezek jövő hónaptól, amit csak lehet csökkentek a kiadásokon. Legalábbis megpróbálom.
Vendég

Igen, kedves miniszterelnökünk is azt mondta, ma reggel, hogy nagyon rossz év lesz ez az idei. Miért a tavalyi milyen volt.?
Komolyan, mit lehet még levenni rólunk?
Ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben, meg akkor mikor veszik az autókat....Nem jó egy skoda superb vagy mondjuk egy kevésbé felszereltebb ennek a pü miniszternek, aki amúgy is sokat tett, hogy ide kerüljünk?

Nem értem, más országok hogy csinálják, de itt a rendszerváltás óta még nem volt szakértő kormányzás, csak olyan, aki mindig osztogat, hogy lehetőleg a következő választásokat is ő nyerje...
Na, most kipolitizáltam magamat.

Betti
Kép
betti0412

Jól mondod Betti :!:
Vendég

Jó estét :)

Most értem haza.

Van valaki?
Vendég

csendes az este, én most ébtedtem fel.....
hazaértem és elaludtam, de azt hiszem vissza is alszom, reggel jelentkezem.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?