Sziasztok csajok,
Eljen az itthonrol dolgozas
Niki,
Nincs lazam szerencsere, az nekem csak fenyevenkent egyszer van. Az orrom az baromira folyik, tegnap este vagy 30 zsepit elfujtam...a torkom ma mar kevesbe faj, remelem ezutan nem a kohoges fog kovetkezni...Szegeny Benoke, remelem hozza nem ernek el ezek a csunya dolgok.
Hajra a tuszorepihez, szerintem nyugodtan mehet naponta a hancur, es most tutira sikerulni fog
Timi,
En is a fenyore szavazok, ne felj, feheret macimintaval sehol sem lattam
A butorok 70%-a fenyo, persze nem mindegyik tomor, max az arnyalatokban van kulonbseg. Mindenesetre tok jo hogy mar igy tervezgettek, engem is mindig nagyon feldob az ilyesmi
A fiuk nagy tobbsegenek nincs ehhez erzeke, ne izgulj
Norka,
Sajnos mi mar a Brendonban is voltunk, igaz nem Budaorson, csak itt a Vaci uton...Mondjuk kisagybol volt eleg sok, butorbol eleg szegenyes ott is a valasztek
Szerintem orulj a lapos hasnak amig meg van
Fanni,
Mar csak par nap az UH-ig, nagyon ugyesen kibirtad
Hatfajasra en is a masszazst tudnam javasolni, de Lara szoptatos parna otlete nagyon jol hangzik. En is felek a hatfajastol, bar eddig engem tobbnyire elkerult, de mire nagyobb az ember hasa, akkor mar biztos rosszabb lesz. Ha neked tenyleg gerincproblemaid vannak, es az UH megerositi az ikreket, akkor valoszinu jobb lesz vegig otthon maradnod, nem ?
Farkasok Juditja,
A lenyeg hogy mar sinen vagytok. lehet hogy a januari mutet megis jobb lenne, nehogy pont karacsony elott legyel lerobbanva
Bar megertem hogy minel elobb tul akarsz rajta lenni
Nagyon drukkolok, es az eddigi tapasztalatok szerint nagy eselyed van arra hogy segiteni fog
Akkor pedig senki sem allithatja meg Farkaskomat
Lara,
Szuper az album. Andor tenyleg nagyon hasonlit Apara, de a te mosolyodbol is van benne boven
Es mar tenyleg a foga jonne ? Mire eszbe kapunk mar erettsegizni fog...
Kriszta
18+5