Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Szilva,
nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen jól bírod bagó nélkül. Bevallom, én gyűlölöm a cigit, szinte az egész családom cigizik, kivéve a 8 éves unokahugomat és a 7, illetve 0,5 éves hugomat :lol: Mindig nagyban kamányoltam a csládban, hogy hagyják abba, gondolom tudod, hogy ez nem sokat ért, de anyum talán 2x miattam hagyta abba, és az óriási sikerélmény volt :lol:
Szeptemberben hova mentek nyaralni?
Most több befutó ház is van ma is megyünk megnézni egyet, de már nagyon örülnék, ha meglenne a fészkünk, és rendezgethetném be.:-) A lakásunkat most hetente jönnek megnézni, mindenki jól is érzi itt magát, mert rendszeresn leülnek, itt vannak fél-3/4 órákat, de valamiért még nem vették meg. A tegnapi nézőről kiderült, hogy tatai, mi meg tatabányaiak vagyunk, egy gimibe is jártam vele, igaz több mint 10 év különbséggel. Neki is nagyon tetszett, még el is tudom képzelni, hogy lesz belőle valami. Majd kiderül...

Ágnes,
hát akkor már a gyerekkoro is könnyebb lett volna a suliban, mert bár szerettek az osztálytársaim, mindig voltak gonosz gyerekek. Nem lettem tőlük depis meg semmi, de azért bántott. Ruhavásárlásban is sokkal könnyebb lenne. :roll: Meg hát most még nincs egészségügyi bajom, de túlsúllyal azért nagyobb esélyem van bármire.

Belluska,
igen, Zs-ról volt fent kép:-) Telefonról töltöttem fel :lol: Délelőttönként, amikor még nem volt olyan hőség, mi meg az árnyékban feküdtünk, sokszor eszembe jutott Katák fotója a Jägeres üveggel, hogy az most nagyon jól jönne, bár nem innám meg :lol:

Bocsánat, tegnap korán beájultam, de akkor msot mesélek:-)
Már a nyaralás alatt végig azon járt a fejem, hogy szívesen elmennék 4D-re, ha hazajöttünk. Igaz azt mondták az Isenhegyiben, hogy 18. hét előtt nem sokat fogunk látni belőle, de azért megpróbáltuk. Nem látszott egészben a babuci, leginkább a felső teste, de nekem ez is elég volt a megnyugváshoz :lol:
Hosszát nem tudom, de most kicsit idősebbnek mérték a koránál:-)
Szegényem nagyon rosszul fekszik a méhem helyzete miatt, teljesen össze van görnyedve, de a kezeivel végig kalimpált, néha a sájához vette, néha a vállára helyezte őket keresztben, nagyon édes volt. Van róla egy csomó képünk, meg vidónk, némlyik képen kimondottan ijesztő :lol: amikor teljesen szembe nézett, akkor olyan mintha egy koponya vigyorogna ránk, ja és sok képen mosolyog olyan mint az anyja) :lol:
Az utat hazáig véigbőgtem és még itton is egy darabig és teljesen beleszerelmesedtem. Eddig is imádtam, na de most... :lol:

A Hepinetes Péterfyben voltunk. Ladiva ajánlotta, elégedettek voltunk vele. Nem kell luxuskörülményekre számítani a váróban, mert egy helyen van az sztk-s uh-val, de a vizsgáló szép volt, kedvesek voltak akik csinálták is és hát a pici rendben volt, nekem csak ez számított.

A nemét nem tudjuk, leginkább csak mi tippelgetünk. Megkérdeztem a nőtől, és akkor elkedzet kicsit vizsgálgatni a lába közét, de azt mondta, ha most látni is fogja, akkor sem mondja még meg, mert még tévedhet és régebben valaki letorkollta, mert egy korábbi helyen kislányt mondtak nekik, ő mge egy későbbi uh-on meg már 100%-ra mondta hogy fiú.
De: nagyon megnéztük a vidót és szerintünk valami dudorodik a lába között, persze ez csak találgatás :lol:

i.kata

Kata!
Szuper lehetett ez a 4D UH! Megértem, hogy végigbőgted az utat... :lol:
Tegnap úgy tűnik, nem voltam teljesen magamnál, mert még egy dolgot benéztem: nem Egyiptomban kaptuk meg a pipát a búvárkodás után, hanem tavasszal, egészen máshol... :oops: Bocsi, Sonjus!

Beus!
Mindenféléket érzek most is, mint eddig is mindig - de igyekszem nem figyelni rájuk!!! :roll:

Szilva!
Én is így állok a teszteléssel, mint te - ezért szerintem most sem fogok korábban tesztelni, mint kellene - csak futó gondolat volt... :roll: Párom igazából azt szeretné, ha egyáltalán nem tesztelnék, hanem majd csak az UH-n látnánk őket :lol: Persze, ha én tesztelek, akkor ő is tudni akarja! :lol: :lol: :lol: (Meg amúgy is le lehet majd olvasni az eredményt az arcomról... :oops: )

Kép
hbzs

Hbzs,
semmi baj, reméljük ez már a terhességi szenilitás :wink: :lol:

i.kata

Kata!
Köszi! :lol: Férjem időnként Szenillának hív - én meg őt Szenillosznak - mert ő sem "különb" nálam... Tegnap is megkérdeztem tőle, mielőtt írtam, hogy "Egyiptomban kaptuk meg ajándékba a pipákat?" - S azt mondta, hogy "Biztos..." :lol: :lol: :lol:

Kép
hbzs

Hbzs
Jól teszed hogy igyekszel "nem figyelni" :) olyan fura dolog ez a tesztelés, amíg a két hetes periódus tartott a beültetés után én tűkön ültem hogy mikor tesztelhetek végre, amikor elérkezett az idő, annyira ideges voltam hogy szinte nem is akartam tesztelni (pedig akkor már majdnem 100%-ig biztos voltam benne hogy sikerült :) ) Továbbra is mennek a megadrukk hegyek! :D
hogy mikor kezdünk? hmmm, szeptemberben kellene menni vérvételre, de előtte még telefonálni akarok, majd jövő hét hétfőn felhívom az intézetet azt hiszem.
Hollandok sajtot most nem hoztak, kaptunk egy csemegekosarat az ő tájegységükre (Friesland) jellemző finomságokkal. Nagyon tetszett nekik az ország, az egyikük járt már itt, mert a szülőfaluja testvérváros Tiszainokával és gyerekkorában nyaralt ott. Jó volt nagyon, pár éven belül újra mi megyünk hozzájuk remélem :D

Kata
Lásd fent :D amúgy tényleg elég egyhangú Hollandia. Amikor terveztük a programokat és rákérdeztünk hogy mit szeretnének megnézni, rávágták hogy hegyeket és barlangot ha lehet, mert az náluk nincs :lol: naná hogy elvittük őket Aggtelekre :twisted:
A 4D-s ultrahang szerintem is egy kicsit ijesztő, én csak 1szer voltam anyukámmal (a Baross u-ban az Ies női klinikával szemben), anyának nagyon tetszett hogy láthatja a kisunokája pofiját.

Belluska
:D köszi nagyon jól vagyunk. Pepe még nem szalad csak próbál, de még nem igazán tud úgyhogy 3 lépés után elesik, ami abszolút nem zavarja, felpattan és megy tovább. Kezdődik lassan a dackorszak :roll: tartok tőle egy kicsit :D

Ágnes
:D kicsit lemaradtam, Te voltál már konzultáción? Mikor kezdtek?

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Hahó mindenki!

Kata! de jó ez a kép :)

Hbzs! sok-sok drukk neked továbbra is!!!

Ágnes! Imádom a pogit :)

Még nem pakolok, de már gondolkodtam rajta, hogy el kellene kezdeni írogatni, hogy mit szeretnék vinni...A szemüveg vásárlást kihagyjuk, mert nem hiszem, hogy valaha is kelleni fog még :)
Bár nem szeretem a tömény piákat, de ígérem fertőtleníteni fogunk :D

Fitie! Jó hogy jöttél és hírt adtál :) Édes lehet Pepe, ahogy bukdácsol :)

Ladiva! 3 kg :) én csak remélem, hogy majd megállok a +10 kg-nál :?
Azt szoktam mondani, hogy egy alma is meglátszik rajtam, szóval...

Belluska! tuti csak kis zavar volt a mátrixban, hogy kicsi fiad hisztizett ;) Az a jager-es kép nekem is eszembe jut néha :)

Szilva! Én nem hiszem, hogy kibírnám anélkül, hogy nem tudom a nemét :) Gratulálok a cigi letételhez! Egy hős vagy :)

Babszi! a kérdés még mindig ua! mizujs? :)

Ancsa! Nem írtál, hogy milyen volt a fogadtatás az ikrek hallatán! :) Marci is várja már gondolom :) és a sulit?

Beus! én nem értek a hasszurkáláshoz, de úgy hallottam, hogy a belső növekedéstől lehet...

A múlt héten jártam a háziorvosnál, mert néha nagyon görcsöl a hasam, van hogy úgy érzem nem is fogok felállni soha többet, aztán hasmenés jön és a szelek is szórakoznak velem rendesen. Mutattam neki az IR eredményeimet is és kértem, hogy adjon valahová beutalót, mert most nincs pénzem magánba menni és kivizsgáltatni magam. Adott beutalót hasi UH-ra és a III. belgyógyra, ahol a doktornő fél évre külföldre ment :) helyettesítője diabetológus. Közölte, hogy azonnal hagyjam abba a metfogamma szedését, mert csak a mellékhatásival fogok találkozni (hasifosi, görcsök, szelek), ugyanis nem vagyok IR-es!!! és ha nincs PCO-m sem (ami nincs) akkor ez nekem nem fog segíteni. Nagyon rendes volt, mert még telefonon is konzultált ez ügyben. Leküldött egy nőgyógyász kollégájához is, aki csak beszélni akart velem, hogy mi is a helyzet, majd mondta, hogy a bizalmam ne inogjon meg az intézettel kapcsolatban, menjek novemberben lombikra, ha lesz lehetőségünk, de ne szedjem a gyógyszert. Szóval rendesek voltak, és igaziból megerősítettek abban, amit én a Tanár Úrnál azért éreztem, hogy valahogy ő sem hisz benne. A kontroll eredményeimre sem mondott annó semmit a lombik előtt, csak rápillantott és már tovább is lépett rajta. Be kell valljam, hogy egy ismerős miatt jártunk májusban Pécsett egy profnál, aki hasonlót mondott a metfogammáról, hogy igaziból nem oszt nem szoroz, ha gondolom szedjem, de nem hiszi, hogy indokolt. Majd megvizsgált, konkrétan megnyomta a mellem és savó jött belőle, közölte, hogy amíg ez van, nem hiszi, hogy lesz baba, így bromocriptint írt fel, amit szedek, a savót pedig mostanság nem látom, szóval bízom benne, hogy tényleg lesz valami ;) ha máshogy nem, akkor novemberben (vagy kicsit később :? ) Annyira rossz, hogy bármerre járok, mindenki mást mond és arról meg is van győződve, hogy az a tuti, én meg csak babát szeretnék, de ezért mindenre hajlandó vagyok, szóval van egy kis patt helyzet! :?

hű de sokat írtam, bocsi :?
sonjus

Sonjus,
hát neked aztán jó sok mindent mondott ez a sok doki. Én azért még elmesélném az intézetben Sipos dokinak ezeket, hogy ő mit gondol. Végülis ők a meddőségi kezelések szakemberei, egy "szimpla" nőgyógyász nem ért ehhez, és a diabetológus sem feltétlenül. Nem azt mondom, hogy ők nem jók, csak szerintem ők nem tudják komplexen kezelni ezt az egész meddőséget. A S. doki rendszeresen jár külföldre, ahol gondolom újabb és újabb kuatásokról, módszerekről tanul, amihez ezeknek a dokinak lövésük sem lehet szerintem.
Nekem is durva hasmenésem volt, erősen görcsölt a hasam, de erre a megoldás a gyógyszercsere volt, ami látod bevált.
Remélem nem bizonytalanítottalak el, de szerintem ezeket a más dokik által mondott szakvéleményeket el kellene mondanod az intézetben részletesen.

Fitie,
én a köménymagod holland sajtot imádom. Jajj de régen ettem utoljára.... :roll:

i.kata

Kata!
Totál ellentmondásosan működöm, ezt a mostani doki is mondta :)
2006-ban, a lapar. műtétnél kiderült, hogy mindkét petevez. el van zárva, majd csináltak egy kontrasztanyagos röntgenes vizsgálatot, ahol meg átjárható volt :shock: . A mostani és a pécsi doki is azt mondta, hogy a műtétnek jobban hinnének, mint a röntgennek, de közben 2x már volt petezsák inszemnél. Akkor most mi van? :)
Soha nem mutatták ki a vérvizsgálatokkor, hogy a prolaktinnal gond lenne, de akkor hogy jöhet a savó a mellemből? :) Bocsi, tévedtem, annó a SOTE-n csináltattak valamilyen terheléses vérvételt és ott felírták a bromocriptint, majd ezután minden doki azt mondta, hogy ez a SOTE hülyesége, mindenkivel megcsináltatják! :) Szóval hogy legyek okos?
sonjus

Fitie!
Mi alapján voltál csaknem 100%-ig biztos benne, hogy pozitívat fogsz tesztelni? 8)

Sonjus!
Sajnálom nagyon, hogy a sok orvos sokfélét mond, és sokszor csak összezavarnak... :?
Az viszont jó, hogy ez a savós dolog előjött! - Nekem úgy tűnik, hogy itt az intézetben szinte alapból írnak mindenkinek Bromot... :roll: - a magas prolaktin nem jó nekünk. Ez vérvételekkor még nem jött elő?

Kata!
Én is megnéztem a horvát képeiteket, s nagyon tetszenek! :D Ezeket a "szélesvásznú" képeket vágjátok, vagy már eleve így fotózzátok? :roll:

Kép
hbzs

Sonjus!
Látom egyszerre írtunk, így egyből írtál is a Bromos kérdésemre... :wink: :lol:

Kép
hbzs

sziasztok,

kata, akkor igyekszem Neked sem csalódást okozni a cigivel :)
milyen volt a ház, amit ma néztetek? drukkolok, hogy most már mielőbb meglegyen álmaitok fészke :) az építkezésről már végképp letettetek?
kérdezted a szeptemberi nyaralást, hát a szokásos helyre, ahol most is voltunk, a kis házikónkba, nekünk az a nyugalom szigete :) remélem, az idő sem lesz nagyon gáz, talán még kifogjuk az indián nyarat... 8) 8) 8)
ha van kedved, tegyél még fel képeket az uhuról, meg a kis tökösről :)

hbzs, hát akkor majd teszteltek, amikor jónak látjátok :) szorítok továbbra is!

sonjus, Neked is köszi a gratulát :) igyekszem :) hű, 1 hét múlva már úton lesztek? izgi :)

:arrow: zuhizni, mindenkinek további kellemes estét, és jó éjszakát :)

Kép
Kép
tündérlétra

Beus!
Nem fogod megbánni ha elmentek arra a 4D-s helyre!Szerintem! :wink:
Lassan elkezdheted felvásárolni az üzleteket a kis drágáknak! :lol: :wink: Puszi nektek! :P

Hbzs!
Úgy örülök,hogy nem csinálsz előbb tesztet :lol: 8) ,bár tudom nehéz megállni!De a végeredmény a lényeg ami SZIGORÚAN csak pozitív lehet!
+++++++++++++++++++

Sonjus!
Nem semmi micsoda kálvárián kell végig menjetek az orvosokkal kapcsolatosan. :roll: De én nagyon bízok abban,hogy legkésőbb most majd a legközelebbi beülti alkalmával már meglesz a várva várt siker!

Ma nagyon jók voltak a drágáim!Igaz paradicsomot főztünk be,hát ez most a napokban a legizgalmasabb dolog volt nekik. :lol:

Fitie!
Látod!Pepe is egy igazi pasi már most!Barnim szokta mondani mikor elesik a motorjával,hogy semmi baj....,aztán megy tovább.Na hát Kata nem!Ő egy kis horzsolást is katasztrófának él meg!
Akkor viszont hamarosan a napokban már Pepe is rohanni fog!Puszi a kis kék szeműnek! :P

Kata!
Nagyon tetszett az iwiwen a "boldogság csomag" hozzászólás!Még el is érzékenyültem! :P
Gondolom milyen nagy öröm lehetett látni mocorogni a kis "boldogság csomagot".

Gabókám!
Mizujs?Karolina?Tanulgatsz gondolom jó sokat!Kitartás!

Kamilla!
Hogy vagytok?Rég írtál már!

phpBB: Kép
belluska

Sonjus,
az intézetben is nézik a prolaktin szintet, nekem ott írták fel a bromochriptint. Nem értem ezt az egészet, azért is mondom, ha te magad sem vagy biztos a hallottakban, akkor nézze át egy olyan doki az új leleteidet, akik átlátja egyben ezt az egészet. Ezért gondolom, hogy az intézetben kell ezt megbeszélned, mert ők a szakemberek. Írj esetleg Sipinek egy e-mailt, amiben ezeket leírod és megírod neki, hogy eltanácstalanodtál.

Hbzs,
én vagdosom a képeket :lol: Nagyon sokat dob 1-1 képen, ha kicsit meg van vágva. Már készítésnél is sokszor a lényeget figyelem csak, mert úgyis vagdosok rajta majd itthon. Csak meg kell találni a lényeget :lol:

Szilva,
tetszett a mai házikó, ez egy ikerház nagyon jó áron, most épül, úgyhogy olyan lehetne, amit csak megálmodunk:-) És persze amit a költségvetésünk még elbír :lol: Találkoztunk sógorommal, meséltük neki és mondta hogy egy haverja is épít ikerházakat azon a részen, felhívta és holnap találkozunk vele is. Ő épít rendes egyedülálló házakat is 25%-kal többért kb. Ha van jó üres telke, akkor lehet inkább azt választjuk, igaz az nem fog szerintem szülésig elkészülni. De nem lenne olyan katasztrófa, addig megyünk a nagyimhoz (aki mondjuk még nem tud erről) :lol: Egyedül az lesz így rossz a sok költözéssel, hogy állandóan védőnőt kell majd váltanom :roll:

Belluska,
pacsáltak a törpék a paradicsommal :lol:
Nekem is nagyon tetszik az a hozzászólás, olyan kedves :lol:

Szilva kérésére:
Kép Kép

i.kata

Szisztok Lányok!

Mennek priviben a pogi receptek napokon belül, sajtos is van két féle.

Kata!

Én mindig dagi voltam, de vhogy nem okozott gondot.Persze nem mondom, hogy nem tuti érzés, hogy november óta 17 kg-ot vesztettem.

Fitie!

Voltam konzin, következő ciklus vérvétel, utána lombik.

Beus!

Egyre nagyobb súly van a méhszájadon, ezek azért is lehetnek, De ha sűrűsödnek, azért említsd meg a Dokidnak.

Bellus!

miért rendeltetek el Magatoknak végig tilalmat,

Hbzs!

Mit csinál az ember a pozitív teszt után? Hát "megünnepeli"(hú, de csúnya vagyok).

Sonjus!

Nagyon pocsék, mikor minden Doki mást mond. Én csak annyit jegyeznék meg a témában, hogy nekem az első gyerek óta lehet savót nyomni a melleimből, ahhoz képest 42 éves koromig elég volt a terhességhez egy meleg hangú levél.....

Ha kihagytam valakit a válaszokból bocs!!!!!!!Gyermekek és magzatok,a legapróbbak is(!!!!!!!) viselkedjetek!!!!!

Jó éjt!

Á.
ágnes13

ja, Kata gyönyörű, csodás a Bébike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tündérlétra, Te mikor is kezdesz?
ágnes13

Kata!
Ezek is szuper képek!Imádom őket nézegetni.
Az első képen olyan mintha mosolyogna! :D Lehet nem jól látom,de a lába a nyakában van? :lol:

Ágnes!
Hát tudod mire eljutottunk a négy inszem és négy lombik után a sikerig,már nem mertünk semmit kockáztatni.Még akkor sem ha elvileg veszélytelen.De persze ez nem követendő példa.Nem tudom más,hogy volt ezzel aki ilyen cipőben járt.Lehet csak mi voltunk betojva. :oops: :lol: De hát végül is azért szerettük másképp egymást akkoriban arra a pár hónapra. :oops: :oops: :lol: :wink:

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
nem hiszem, hogy az a lába lenne, nem tudom :oops:
Mi megbeszéltük, hogy az 1. uh-ig tilalom lesz, és bár korábban volt vérzés, az uh-ig pont nem volt semmi bajom, ezért "megünnepeltük", aminek a vége vérzés lett :evil: Aztán nagyon tartottuk magunkat és 12. hét betöltése után merészkedtünk csak együtt lenni.

i.kata

Jó reggelt!

Én is gondoltam rá, hogy írok S. dokinak egy mailt!
Aztán arra is gondoltam, hogy talán a nászútra nem viszek magammal gyogyit, mert az csak rátesz a hasmenésre egy lapáttal :? Szóval jól elvagyok :) Az az igazság, hogy egy helyen kellene kikötnöm és megbízni bennük, de hát mikor ilyenek jönnek szembe, akkor azért elbizonytalanodom. Gondoltam a novemberi lombikig rendbe teszem magam, ezért mentem el orvoshoz, aztán itt tartok :)

Kata! szerintem az elsőnél olyan, mintha a kis kezével a vállát fogná :) mintha beállított kép lenne :D Nagyon édes :)

Belluska! tegnap mondtam a páromnak, hogy nálatok is paradicsom befőzés volt, már kérdezte is, hogy hozzon-e egy pár száz kilót? :D Én még sosem főztem be semmit :? Gondolom ennek is eljön majd az ideje. A lekváron mindig gondolkodom, aztán elmaradt, de most valamit csinálni fogok, mert dömping termés van a fügefán.

Mindenkinek a legjobbakat mára :)
sonjus

sziasztok,

belluska, mit csinálsz a paradicsomból? úgy értem minek főzöd be? olyan jó, hogy ilyen kis házias vagy, savanyúságot raksz el, meg hasonlók... én még csak a sárgabarack lekvárig jutottam/merészkedtem :)

kata, köszi a sztárfotókat, továbbra is cukkancs a bébitek :)
szerintem, ha megengedhetitek, a különálló házat válasszátok. a mienk nem olyan, úgyhogy azért javaslom :)

ági, én is kérem szépen a pogi receptjeidet! szerintem ide is bepötyögheted ám... vagy ne?
kérdezted, mi mikor kezdünk. szerintem február körülre kerülünk sorra, jövő héten megyünk az első konzultációra, akkor kapunk sorszámot, gondolom. mellesleg kezdek egyre jobban izgulni...

valamit még akartam, de elfelejtettem. mindegy, lemegyek és iszom egy káááááááááááááááávét :) :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok!

Belluska!

Csak azért kérdeztem, mert azt hittem volt valami spéci gond. Nem tudom, ha mineljutunk egyáltalán odáig, mi lesz ebből a szempontból a történet. És igen mindent meg lehet másképp is oldani(hisz gyermekágyban is meg kell).

Tündérlétra!

Majd írj a konzi után. Mindegy hol írom a recepteket, Hbzs írta, hogy priviben, de tényleg mindegy nekem.

Sonjus!

Én azért értékelem sokra a házi lekvárt, mert abba minimális cukrot teszek, és úgy gondolom jobb a kölyköknek ha ilyenből tolnak be tonnaszám.

Paradicsomot én is szívesen küldök. 100 üvegem van már berakva csak lé, és ez még fele sincs a termésnek.

Üdv.

Ágnes
ágnes13

Sziasztok

Hbzs
azért voltam majdnem 100%-ig biztos benne tesztelés előtt, mert nekem mindig is óramű pontosságú volt a ciklusom és a beülti után szombaton kellett volna megjönnie (nem jött meg, csak maszatolás volt) szóval 2 napot késett már akkor + fájt és feszült a mellem

Ágnes
szerintem nyugodtan írd ide a receptet :)

jaj csajok, drukkokat kérek :D az unokatesóm már a szülőszobán van :!:

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

fitie unokatesó: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tündérlétra

ági, persze, hogy írok a konzultáció után, igyekszem még aznap (elég késői időpontra megyünk).

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok!

Kata: Nagyon Édes a babód!!!! Én lányra tippelnék így elsőre!!! :)
Beus: Egyél mindenhez frriss nyers petrezselymet.Akár szendvicshez akármihez.Ha fött ételt eszel arra is szórj,csak sose főzdd bele.Nekem ettől másnapra semmi bajom!!!Meg persze a sok gyümölcs és víz!

Hbzs: Továbbra is nagyon izgulok érted!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Persze teszek fel majd fel pocakfotót csal le kell magamat fotóztatni és az Uram csak péntek du jn haza. Amúgy jó is lesz mert nincs is rólam pocakosan kép.Vagyis 1-2 aaz is 17 hetesen készűlt! Szóval hétvégén rakok fel!!!
Pusza mindenkinek!
lojcika
Nagyvenyim

Fitie,
unokatesódnak megadrukkok :lol:

Úgy néz ki önálló ház lesz, de tuti nem készül el a család bővülééig.

i.kata

Kép

Kép [/img]
lojcika
Nagyvenyim

Kicsit bénán sikerűlt kicsire méreteznem,de azért így is jó!
Ez még 25 hetesen készűlt.
lojcika
Nagyvenyim

Kata!

Persze,ez egyéni,hogy ki mennyire betojós!Hát én az vagyok.Én pláne a vérzéses dolog után nem mertem volna "ünnepelni",de a lényeg,hogy minden rendben van veled és a kicsivel.Igazából bevallom,hogy Barnimnál ugye nem rendeltünk el tilalmat,de az utolsó hónapokban mikor mások vígan vannak ilyen téren,én örültem ha ágynak estem estére,és teljes mértékben nem ezen járt az agyunk,pedig mondom Sipos doktorunk nagyon erőltette. :lol: Hát ez van! :lol: :lol: :oops:
Biztosan szuper lesz az új ház bármikor is készüljön el!A kert meg biztosan lenyűgöző lesz. :wink:

Szilva!
Hát azért főzzük be,mert klasszisokkal jobb mint a bolti paradicsomlé.És mi nagyon sokat csinálunk szabolcsi káposztát,ami ISTENI. :lol: Szóval te így emlékszel a savanyúságra,még olvasó üzemmódodból is. :wink:

Ágnes!
Nem, szerencsére nem volt probléma a terhességem alatt.Sipos doktor mindig mondta,hogy minta kismama vagyok.Nem mintha bárki tehetne a problémáiról.Csak nekem még a terheléses cukornál is lefelé ment az érték mindkétszer,a vérnyomásom inkább alacsony volt mint magas...stb.Szóval jó volt problémamentesen végig élvezni az áldott állapotot!

Hbzs!
Hogy vagytok?????Kézimunka került elő?Egy jó könyv biztosan! :wink: Sokszor eszembe jut a jó kis lekvárod,most hogy így pláne szóba került!

Fitie!
Uncsitesó reméljük hamar a kezében tarthatja majd a csöppséget!

Lojcika!
Fantasztikusan nagy pocid van.Igazán helyes kismami vagy! :P

belluska

Belluska: Köszi szépen!!! :)
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok

4 óra 10 perckor megszületett Dani, 4 kg, 54 cm a csöppség :lol: :lol: :lol: mindketten jól vannak

fitie

Bellus, az én vérnyomásom sem éppen mondható magasnak: 90/55. :)
Vendég

Jó reggelt!

Belluska,
mi is csak azért mertünk "örömködni", mert már napok óta nem volt semmi vérzés és a dokik sem mondták, hogy nem szabad. Na de utána visszafogtuk magunkat.

Lojcika,
nagyon csini vagy :lol:

Sonjus,
irigy vagyok ám a fügetermésetekre, én imádom a friss fügét. Abban reménykedtem, hogy Horvátban majd sok fügét fogok enni, rengeteg fa volt, tele is volt mind, de még nagyon érettlenek voltak :evil:

Fitie,
gartulálok az új családtaghoz :lol:

Nekem általában normális a vérnyomásom, vagyis a normál értéket leginkább csak súrolni szoktam néha alulról, néha felülről :lol:

i.kata

jó reggelt Mindenkinek,

fitie, gratula unokatesódnak Danihoz, sok tejcit és jó egészséget kívánok Nekik!
Kép

kata, Nektek drukk az önálló házhoz, szerintem megéri várni rá, még ha nem is oda fog születni a babátok. majd tudósíts időnként, hogy álltok a házzal :) én speciel már nagyon várom, hogy mi költözzünk, de az még nagyon odébb lesz :( :(

lojcika, bár én laikus vagyok, de szerintem semmi baj a pocóddal. csini vagy :)
hogy bírod a diétát? elkezdted már?

belluska, köszi, tehát akkor paradicsomlének teszitek el :) mi azt nem nagyon szeretjük magában, főzéshez is ritkán használok, de az biztos, hogy a házi finomabb, és nincs tele mindenféle e betűs dolgokkal.

képzeljétek, már az intézettel álmodtam, de valami nagy zagyvaságot, nem is emlékszem pontosan, csak arra, hogy több párral voltunk együtt kint a szabadban, ott volt a doki is, és általánosságban mondott pár szót a kezelésről, aztán fel kellett mennünk a rendelőjébe, de ahhoz meg házakon kellett keresztül- meg felmászni, és az ablakon át lehetett bejutni... :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll:

Kép
Kép
tündérlétra

ja, és még a vérnyomáshoz akartam írni, hogy nekem mondta múltkor a védőnő, hogy szokjak le a kóláról meg az energiaitalról, és meglátom, milyen jó lesz nekem. megmérettem a vérnyomásomat 1 liter kóla és 2 energiaital után (ez az aznapi fogyasztásom volt, nem egyszerre természetesen :lol: ), és a nővérke nagyon örömködött, hogy milyen kis pöpec 120/80 :D :D :D nem tudom, 'tisztán' mennyi lett volna...
azóta már 'csak' kólát iszom, energiaitalt nagyon ritkán, mert persze én is tudom, hogy ezek nem igazán jók... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok!
Fitie: Gratulálok Danihoz! :D
Tündérlétra: Köszi :D Elkezdteem a diétát és 2 hétig tartottam a súllyom aztán itthon volt az Uram 9-10 napig és a diétának lőttek híztam 1,5kg-t! :cry:
Én nem mertem energiaitalt inni pedig imádom.De a cólát én is ittam :) A diétánál mondta hogy szokjak le róla,persze én meg áttértem a zerora. Azt mondta azt se igyam mert izgató hatása van.... na azóta azt se iszom!!! Pedig imádom!!! Szinte csak a szénsavas megy nekem.Most 3 hete ásványvizezek!Pedig sose ittam meg! Az én vérnyomásom 130-140 körűl szokott lenni,de nem szólt eddig semmit rá!

na én már a szüléssel álmodtam az éjjel,fel is ébredtem olyan volt mint egy rémálom,de pontosan nem emlékszem a részletekre csak hogy nagyon rossz volt. :cry:

na pusza mindenkinek!
lojcika
Nagyvenyim

Sziasztok!

Konstatálnom kell, hogy teljesen ellustított a nyár......Volt három keményebb napom egymás után és kifeküdtem.

Fittie!

Gratula Danihoz, jó egészséget kívánok!

Belluska!

Sipos Doki erőltette a házaséletet? Egyébként szerintem, ez olyan egyéni...nekem volt amelyikkel semmi szex nem volt elég(főleg a 2.trimeszterben),volt amelyikkel meg 3 percébe is beletelt Apának, hogy kedvem legyen. De azért az elejére meg a végére nem volt túl nagy lelkesedés jellemző....

Lojcika!

Benett már most szívtipró -jajj a csajoknak!!!!!

Na, cső, megyek nekikezdek az őszi szekrénypakolásnak.....(hű, de utálom)

Mindenki legyen jó -Babák hallottátok?!
ágnes13

lojcika, szerintem ne add fel a diétát, még ha voltak is kilengéseid! ha másra nem, arra biztosan jó lesz, hogy tartsd a súlyodat! szorítok!
kólából én mindig is a light-ot ittam (energiaitalból szintén :))
szüléssel kapcsolatos álmom nekem is volt, de már nagyon régen (tizenvalahány éve is lehet, szerintem), és bennem csak az maradt meg, hogy besétáltam a szülőszobába, majd közöltem a jelenlévőkkel, hogy én meggondoltam magam, mégsem akarom ezt az egészet, és nem szülök. mondták, hogy hát az nem úgy megy ám, én meg erősködtem, hogy akkor csináljanak valamit, mert nem akarom ezt az egészet. ez is elég rossz érzés volt, hogy nem én irányítottam. végül már nem emlékszem, mi lett a vége...
ja, meg olyat is álmodtam, hogy otthon voltam, és vártam, hogy hozzák a kislányomat, akit tudtam, hogy én szültem, de a szülésre nem emlékeztem... és egy idősebb nővel meg is érkezett, Zoé volt a neve a babának :) még picit bosszankodtam is, hogy hát csak voltam olyan 'izé', hogy ezt a nevet adtam szegénykémnek :)

Kép
Kép
tündérlétra

Tündérlétra:Nekem nagyon tettszik a Zoé :D A barátnőm kislányát is hívják,igaz ő Dorka Zoé,de ha lesz lányom már nem adnám neki,de nagyon szép név :)

Ágnes: Bizony szívtipró:))))))) Jövőhéten megyek 4D-re mert már olyan kíváncsi kicsi pofikájára:)))))

A genesist néztem elég jónak tűnik.
A hapinetet is megnéztem Kata az is elég jó.Majd hétvégén eldöntöm még!
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika gyönyörű a pocakod szerintem nekem majd 30 hetesen kb ekkora.
Majd rakok fel képet..
A Genesist én is jónak néztem, sokan járnak oda, és tök jó képeket csinálnak.
Én majd 25-26 hetesen megyek ahova Belluska járt a Kárpát utcába...
nagyon szimpi, és nem is drága :wink: :wink:

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

A Hepinetesben én 10.000-ért kaptam DVD-t CD-t, meg egy fotót is, leletet is és 20 perces volt az is. Jó, aláfestő zene nincs...

i.kata

Kata!
Én is egyértelműen a külön házra szavazok - ha megtehetitek! :wink:

Fitie!
Örülök, hogy neked ilyen egyértelmű volt a dolog. Nekem pl. a mellem azóta feszül, hogy elkezdtem ezeket a hormon bogyókat szedni - már napokkal azelőtt, hogy egyáltalán visszakaptam volna a babókat... :roll:

Belluska!
Köszi kérdésed, jól vagyok. Igen, sokat kézimunkázok, olvasok és jó filmeket nézek (lehetőleg DVD-n, ahol angolul is megvan)... :D
Örülök, hogy még emlékszel a lekváromra! :lol: Nekem is eszembe jutott most, hogy Sonjus a sok fügét emlegette! :D

Fitie!
Én is gratulálok unokatesód kisfiához! :D

Lojcika!
Nagyon csinos és hatalmas pocid van! :D Gratulálok hozzá! :D

Szilva!
Nagyon vicceset álmodtál! :lol: :lol: :lol: Te ugye még nem voltál az intézetben? :wink:

Beus!
A vonalzód csúszott el, vagy csak elírtad, hogy "majd 30 hetes" vagy? :idea: Nem a 23. héten jársz?

Kép
hbzs

Hahó csajok!

Lehet ám hozzánk jönni füge szüretre!!! Persze csak ha a nászútról hazajöttünk ;) Hihetetlen nagy lett a bokor/fa és rengeteg rajta a termés! Én még azt sem tudom mikor kellene leszedni. Általában lepotyog és megrohad. A kutyák sem eszik :)

Kata! Hajrá külön ház :)

Lojcika! Szép a pocakod :)

Fittie! Gratulálok az új jövevényhez :) tényleg "csöpp" :D

Szilva! Én egyszer azt álmodtam, hogy szültem egy nagyon pici babát, amit a vasalódeszkán "tároltam" és nem is etettem. Hát elég furán keltem, konkrétan nem éreztem jól magam egész nap ettől :?

A parázásról meg annyit, hogy a párom jobban tart mindentől mint én, úgyhogy érdekes terhességem lesz, mert ő fog aggódni, helyettem is :) (csak már aggódhatna ;) ) vagy én fogok megkergülni és tiszta zizi leszek :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sonjus 2010.08.26 15:14-kor.
sonjus

Beus,Hbzs: Köszi nektek :)

Ja igen néztem még a kárpát utcait is,majd meglátom még.

Hbzs: Beus szerintem arra gondolt hogy 30 hetesen lesz majd ekkora pocija mint nekem!

Beus: Várom,várjuk a képeket!

Nagyon kiváncsi vagyok már milyen pózban fekszik a kis drága Benikém,egyfolytába a bal oldalam púposodik és olyan élesen érzem mintha a könyöke vagy a térde lenne :D

Mikor fordul be ki tudja? Ilyenkor a 27-28 héten már előfordúl? És meddig kell befordulnia vagy meddig tud még?

Pusszancs!
lojcika
Nagyvenyim

Sonjus: köszi neked is:)
Pedig a füge nagyon fincsi,tessék megenni tele van rosttal! Én imádom,bárcsak nekem lenne bokrom....mondjuk anyu akar nálam ületetni msot próbál szerezni csak még azt se tudja hogy kell és hogy lehet szaporítani :D

És hidd el hamarosan parázhat az Urad:D Egszer mindenkinek sikerűl.Elöbb vagy utóbb,de én kívánom hogy neked elöbb legyen!!!! Én 10 évet vártam Benikére és alig 3 hónap és a kezemben tarthatom:) Pusza
lojcika
Nagyvenyim

jó reggelt,

lojcika, igen, a Zoé szerintem is gyönyörű név, én még hamvas tinédzserkoromban (muhaha :lol: :lol: :lol: ) elhatároztam, hogy ha lányom lesz, így fogják hívni. aztán ismét bebizonyosodott, hogy ember tervez, isten végez, mert kivel álltam össze? egy 3 betűs vezetéknevű fickóval, és baromi hülyén hangzik az ő vezetéknevével a Zoé. talán-talán második utónévnek, de úgy meg már nem az igazi. na mindegy, egyelőre annyira nem is aktuális, meg azért vannak még kedvenc nevek, csak hát egyik sem olyan, mint ez... :( :( :( :(

hbzs, még nem voltam az intézetben, egyszer nyáron elmentünk megnézni, de akkor volt ez a szabis időszak, úgyhogy csak kívülről láttuk. miért kérdezed? valóságban is az ablakon keresztül kell közlekedni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sonjus, így olvasva abszurd és vicces az álmod, átélni viszont elhiszem, hogy nem volt kellemes egyáltalán :cry: :cry: :cry: remélem, azért voltak jobb álmaid is ebben a témában, sőt, hogy nemsokára nem csak álom lesz (visszanéztem az elmúlt pár oldalt, Neked és áginak voltak laptetői :) - ha tart még ez a babona, vagy mi... :P )

hú, én már nagyon várom a hétvégét, nincs kedvem dolgozni... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:

Kép
Kép
tündérlétra

hű, hbzs, 1 hét múlva már tudni fogod, hogy sikerült? :) izgulsz?

Kép
Kép
tündérlétra

Lojci!
Köszi szépen, már nagyon várom az "előbböt" :) Tőlünk lehet vinni füge bokrot. Mi csak leszúrtunk egy szárat, most meg alig férünk el tőle :) Télen be sem volt takarva és már 2 éves. Sőt elárulom, hogy lehet, hogy a kutyák is pisilik, de ebben azért nem vagyok teljesen biztos :D

Szilva!
Igen fura álom volt, azért is hagyhatott mély nyomot. Nem emlékszem, hogy volt ennél jobb, de volt más gyerekes álmom is tuti :)
sonjus

Sonjus,
a füge szerintem akkor jó, ha már kicsit lilás a színe a kívülről. Nekünk is tuti lesz fügefánk, mert én imádom :lol:
Már csak 4 nap:-) Hajnalban indul a gép?

i.kata

kataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) boldog 15. hetességet!

Kép

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva,
:lol: :lol: :lol:
Köszönöm szépen!:-) Az én pocakméretem nagyon messze van még a képekhez képest :lol:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?