Új privát üzeneted érkezett!

Süncike, megjelöltem volna, de veszettül nem akarja...... NINCS TALÁLAT....... akárhogy irom be, akárhova......
Vendég

Pumpóka!

Nem veled van a gond, hanem az iwiw rendszerével. Mint kiderült a napokban regisztrált uj profilok hibásak, illetve nem használhatóak. Szolgáltató igérete szerint napokon belül kijavítják a felmerült hibákat, és használhatóvá válik a profil. Kis türelmet!!!

Üdv: profil létrehozója
süncike

Pumpóka!

Nem veled van a gond, hanem az iwiw rendszerével. Mint kiderült a napokban regisztrált uj profilok hibásak, illetve nem használhatóak. Szolgáltató igérete szerint napokon belül kijavítják a felmerült hibákat, és használhatóvá válik a profil. Kis türelmet!!!

Üdv: profil létrehozója
süncike

Bogi!

Olvastam a te történetedet is! Még jó, hogy most nem voltak itthon a fiúk! :lol: :cry: :lol: Szép nagy baba, le a kalappal a szülésed előtt!!!!

Bazsid szépen aludt akkor éjjel!!!! Használd ki az ilyen órákat és szundizz te is nagyokat!!! :)

Ha már alvásról volt szó, Barnusom úgy aludt egyik délután, hogy még a nyála is folyt :) meg lett örökitve :) szerintem még mindig annyira babás, amikor alszik, pedig már 5éves lesz mindjárt :( hogy repül az idő.....

Kép
Vendég

Helló Mindenki :lol:
Mi még mindig egyben, semmi különöset nem érzek még mindig :?
De reménykedem, hogy mostmár pár napon belül találkozhatunk a kis pocaklakónkkal. :D Apuka is nagyon türelmetlen már 8)

KEREKPOCAK: Köszi az energiát, nagyon rám fér, mert ma is 11 óta úton voltunk, kocsiból ki kocsiba be, és hát nagyon elfáradtam. Mondtam is Janinak hogy ha most mennénk szülni, én totál fáradt lennék, és a szülőágyon aludnék el :)

BOGEN: nem kaptam üzit. És nagyon klassz hogy ilyen jól aludt a kis Balázs :lol: Ügyes anyuka vagy te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PUMPÓKA: tényleg úgy alszik Barnabás, mint egy kis angyal :lol:

KépKépKép
szilvianya23

szilvianya:

Mindenki érted izgul! Én is csak azért néztem be most reggel hogy adsz e valamilyen életjelet magatokról!
Drukkkkkkkk!

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

SZILVIANYA!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mostanság jól behavaztam magam minden teendővel, nem tudtam benézni. No de most!

Szilvi!
Szurkolunk ezerrel!!!!

Évu!
Én kb. végigbőgtem a szüléstörténetet :oops:

Bogen!
Bennem nagyon megmaradt a nap, amikor küldted az smst, mindenki drukkolt a fórumon ezerrel és még semmi hír, és még mindig semmi, és amikor már ismeretlenül is elkezdtem aggódni... Aztán Zsófi írt este, hogy betelefonált a kórházba és megszületett Balázs. Biztos voltam benne, hogy ennyi óra után csak császár lehetett a vége. De NEM! Most teljes lett a kép. Iszonyú sok erő van benned!!! Hatalmas gratula! És jó, hogy hallunk felőletek mostanság!

Kata!
Hogy telt a hétvége? Mikor mentek UHra?

Zsófi!
Rólatok kevés a hír mostanság.

Zizi!
A gyógyteák csodákat műveltek!!!

Nálunk semmi különös. Örsi egyre nagyobbakat rugdos. Valami miatt mindig nevetek egy-egy 'férfias' mozdulatnál :)
Ezen kívül csak apróbb malőrök történnek. Ma délelőtt pl. az ágyban fekve fordítottam és ki mertem nyújtóztatni a lábaimat. Mindkét vádlim egyszerre rándult görcsbe. Másfél percig magamban ordítottam - jobb híján; senki nem volt itthon, mozdulni meg nem bírtam. Amikor végre kicsit enyhült, elértem a kezemmel a lábaimat és a masszírozás hatására gyorsan elmúlt. Hát furcsa egy élmény volt. Mostantól asszem iszom kis kálciumot minden nap.

Eszter

Kép
eszter.eu

helló Lányok,

Most voltam a genetikai UH-on, mindkét Kismanó rendben van, BPD 41 és 40 mm, TAD 42 és 40 mm, FL 28 és 27 mm. És ami a legfontosabb, hogy nem kell vonalzót módosítanom, mert úgy néz ki, hogy 1 fiú, 1 lány :) :) :) :) :) :) :)

Szép napot mindenkinek :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok Csajok!!!!

Még mindig semmi :?
Az szerintetek jelent valamit hogy nem tudom összezárni a lábam annyira fáj a nunacsontom? Eddig is fájt, de nem ennyire.
Bár ilyen állapotban még azt is a szülés jelének tekinteném, ha reggel nem balra, hanem jobbra állna a hajam :D
Hát csajok, szépen jön a várás....
Evu te is elég sokat vártál.... :?

ESZTER: nekem elég gyakoriak voltak ezek a lábgörcsök, és rendszeres kálciumozás mellett, el is múlt.

KEVINSZPÉSZI:Gratulálok! :lol:
ÉN ennél jobbat nem is tudnék elképzelni. Egy fiú egy lány tök jó.

KépKépKép
szilvianya23

Sziasztok!

Kata! De jóóóóó! :) Rögtön megoldva, hogy ebből is és abból is legyen egy.... :P Örülök nektek!

Eszter! A görcsök engem éjjel szoktak kinozni, de veszettül, felváltva a lábaim..... akkor kéne nekem is a kálcium, pfff, a védőnő azt mondta, szedjem csak a magneb6-ot, az jó erre is. Na bumm, má rég ihatnám a kálciumot.......

Szilvi! A csontod fájhat, eltekintve attól, hogy mindenórás vagy, nekem Barnussal az egész utsó hónapban fájt, hol jobban, hol kevésbé. De ez igy van, amikor az ember már türelmetlenül várja a szülés megindulását, minden apró jelet annak tud be, lehet, hogy ez már az??? :) Amikor meg elindul, akkor meg áh, még várok, lehet, hogy ez nem is az még...... :lol:
De most már tényleg kitartás (tudom, könnyü mondani), ez már nem sok, gondolj bele, semmi a 9 hónaphoz képest, vagy az én 5hónapomhoz képest! :)

Ági
Vendég

nehany kep rolunk

az elsö kep a szüles faradalmai utan Kép

merlegen az igazsag Kép

angelina jolie Kép

mintha tancolna almaban.. Kép

Evuanyu Kép

Szilvianya, en sokat vartam, amikor mar elviselhetetlen volt, akkor könyörögtem, hogy menjünk dokihoz..addig fel sem fogtam mi folyik..kitartas, szoritok nagyon!!!
Vendég

Kata!
Mondhatni, hogy mááááááázlisták vagytok! más családban megy a vergődés, hogy "legyen ilyen is meg olyan is", Ti meg csináltok egyszerre kettőt..., hmmmmmmmm :twisted:
Nagyon gratulálok nektek!
Jó volt egyébként a hegyekben? Nem fagyott be a feneked? :wink:

Kép
Kép
meli30

Szilvianya! drukkolok nektek 1000-rel!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te már biztosan az új szülőszobában hozhatod világra Janikát :P .
Tegnap beszéltem a dokimmal, ő azt mondta, hogy ma /kedd/ lesz költözés, feltéve, hogy nem lesz egyszerre nagyon sok szülés.

Kata! Úgy örülök, hogy neked is lesz fiad és lányod is :lol: . Úgy látom, ti gyorsan dűlőre jutottatok a nevekkel. Mi még sajna nem jutottunk közös nevezőre, így mindig napoljuk a témát. Én egy névhez ragaszkodom , ez a Barnabás, a másik fiú lehetne az apukája után Tamás, lánynévben több variáció is előjött, de az Eszter most a legvalószínűbb. A jövő héten megyek újra uh-ra, remélem, a nemek arányát ugyanígy látja majd a doktorbácsi.
Amúgy súlyban hol tartasz, ha megkérdezhetem? Én kerek szemekkel néztem a mérleget, ami 9 kg. +-t mutatott :shock: :oops: Az elmúlt 2-3 hétben óriásit nőtt a pocakom, szerintem beillenék úgy 6-7 hónaposnak és még alig vagyunk félidősek :roll: . Dehát a 3bébi, az 3 bébi!!! Enni viszont csak feleannyit tudok, mint terhességem előtt, mert a legvirgoncabb fiam egészen fönt van a gyomromnál és nyomja. Mostmár egyébként határozottan érzem őket :lol: :lol: . Remélem nemsokára apuci is megérezheti a mozgásukat.

Mindenkinek további szép napot!

Éva

Kép
évi_76

Evu!

Édes nagyon Vanobabó!
Ránéztem a vonalzótokra, és el se hiszem, hogy már 3 hetesek vagytok!!! Úgy repül az idő! :roll:

Szilvi!
Kitartás, küldjük itthonról a pozitív energiákat :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
meli30

Évi 76!

Szerintem ne parázz a kilók miatt, ne feledd, 3 pocaklakód van :lol:
Különben volt nem egy olyan ismerősöm, aki 30 kilót rántott egy babóval magára, bár hozzáteszem, hogy a kismama egészsége szempontjából azért számít, hogy honnan indula a "gyarapodás" :lol:

Apropó!

Évi_j ! Most akkor biztos, hogy jön a kistesó?

Kép
Kép
meli30

Évi: csak csatlakozni tudok az elöttem szólóhoz én is 24kg-ot híztam mind a két lányommal és mikor már nem szoptattam "simán" visszament, ja és sajna már most is 18kg-nál tartok és még hátra van a két (ebből a szempontból) legdurvább hónap bár sokan azt hazudják hogy nem is látszik, hogy milyen sokat híztam.

Hát Kata gratula! Ügyesek vagytok!

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Én is ilyen szép Manócskákat szeretnék, mint Vanda baba :)

Meli, a Mátrában elég hideg volt, szeritnem hülyének is nézett mindenki, mert a kabátom alá és fölé is csavartam 1-1 sálat, ami a fenekemet és a hasamat melegítette - így a hideggel nem volt probléma, csak attól paráztam végig, hogy el ne csússzak a havon... De klassz volt, Galyatetőn 40 cm-es hó volt :)

Éva, nekünk a fiúk közül a Marci, Zalán, Bendegúz volt a favorit, a lányok közül a Csenge, Virág, Sára, de a két Nr. 1-ban egyetértettünk :)
Én most kb. 5 kg hízásnál tartok, a múlt héten azt mondta a doki, hogy ez teljesen jó, de ennek ellenére minden egyes alkalommal elmondja, hogy ne egyek szénhidrátot, csak halat, sajtot, zöldségeket, gyümölcsöket... Szerintem 3 gyereknél a 8 kg nem sok, gondolj arra, hogy csak a magzatvíznek mekkora súlya lehet.... Nekem egyébként nagy lelkiismeretfurdalást okoz, hogy ennyit zabálok, de ha egyszer állandóan éhes vagyok??? :)

Szilvianya, küldöm a drukkokat :)

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok

Most biztos totál butának fogtok tartani a kérdésem miatt, de úgy aggódom.Ma beütöttem a pocakomat a konyhaszekrény csücskébe mert béna vagyok. :cry: Utána picit fájt is,de nam belül hanem csak mint amikor beütjük valaminket, és picit piroskás volt.De azóta úgy aggódom.Ugye ettől nem lehet baja a babónak? Mondjuk ugyanolyan aktív :lol:

Szilvianya23
Szorítok neked én is!!

Kata
Gratula a fiú+lány pároshoz így kell ezt csinálni :lol:

Ági

Kép
hági

Kata: az én dokim a 3 terhesség alatt egyszer sem szólt azért mert ekkora feneket eresztettem és én ennek annyira örültem, ráadásul nálam az első öt-hat hónap volt a nagy zabálás ideje. Mostanában egy kicsit kevesebb is elég bár sajna a kevés is a normál duplája :oops: .

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Ági: azt írod hogy nincs fájdalom, se szúrás, se görcs, se vérzés! Akkor nem hinném hogy baj lenne! :?

O.

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Kilók... babók... :)

Több babának több a súlya, ezek még nem a kóros elhizás tünetei!

Az én uncsitesóm is egy gyerkőccel 35kilót kapott fel a terhesség alatt, akkor mondta neki a doki, hogy jó lesz, ha leáll, mert ez már kezd a "nemnormális" súlytöbbletbe átmenni. De mondjuk ő végigette a terhességet csupa sütivel meg ilyesmivel, ja és egyáltalán nem hizásra hajlamos.

Én meg mindig fogyókúráztam a két fiú előtt, féltem is a terhességtől, milyen tehénke leszek, de mindkettővel összesen 7 kilót szedtem fel, pedig ettem.

Most tartok a 10 kilónál, a múltkor a dokinál az asszisztens csajszi közölte velem, hogy: a rohamos hizás nem tesz jót anyuka, jó lesz, ha kicsit odafigyel az étkezésre. Erre a doki mondta neki, hogy: nézze már meg hogy az anorexia határáról indult a kismama a terhesség elején (52kg), hogy lenne már sok? Ráadásul én elhagytam a cigit rögtön, nekem az első két hónapban jött fel 6 kiló, a védőnő is azt mondta, azt igazából figyelembe se vegyem, mert az tuti a cigi miatt volt.

Nem azt mondom, hogy zabáljuk hülyére magunkat :) de két időszak van az életünkben, ami nem arra való, hogy a kilóinkat visszafogjuk, a terhesség és a szoptatás.

Ági
Vendég

hahó lányok, bocs az eltünésért, csak horror éjszakáink vannak samuval és az anyukás topikba írtam, az úgy elég is volt.

amúgy minden ok, jónás nagyon aktív, mi már mindketten apával egyértelműen érezzük "kézrátétellel", nomeg én még mindig bírok hason aludni, de néha méltatlankodik, akkor fordulok :)

múlt héten voltam afp-n, lila meg kék lett a karom :( még mindig látszik.

kilók: én még egy dekát sem híztam, de mondjuk alapvetően nagyobb súlyról indultam mint amennyi terhesség előtt voltam, plusz az éjszakázások meg samu karbantartanak. szal nem bánom, hogy nem hízok, de azon se aggódnék ha igen. sztem lányok fontos a súly, de nem igaz, h nem szabad szénhidrátot enni, sztem kell az is. a terhesség után meg simán le lehet fogyni, ha vki akar.
kerekpocak

Szilvianya, már én is nagyon szurkolok Neked! Én azt hallottam egyébként, hogy a fájdalom erősödése már jelentheti a szülés nagyon közelettét, bár ilyenkor tényleg annyi mindent hall az ember, meg annyi mindent mondanak is... Nyugi, amikor jönni akar a baba, akkor jön és az úgy lesz jó :)

Évi 76, Hát nagyon gratulálok a kislány+kisfiú párosításhoz, én is mindig pont erről álmodtam :D Ügyesen csináltátok :P

A hízással kapcsolatban szerintem nem kell senkinek aggódni, a felszedett súly nagyrésze a szoptatás után úgyis lemegy. A sógornőm, aki egyébkéne egy vékony testalkat, 22 kg-ot hízott az első babával és a kórházból már 20 kg-al kevesebbel jött ki. A mostani terhességénél már a 12. héten +7 kg volt rajta. Egyébként is azt mondják, hogy ilyenkor nem kell fogyozni!! :) A védőnőm mindig engem is figyelmeztet, hogy ne edjek szénhidrátot, meg cukrot, meg sok vitamint egyek és mindig dícsér, hogy látja, szépen betartom, mert nem híztam sokat (pedig egyáltalán nem tartom be, mert mindig éhes vagyok és jellemzően nem a narancsot kívánom :oops: )

Livi
Kép
livcsi

felhívtam a dokimat, tökéletes az afp eredményem!! szuper!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi, gratula az AFP-hez :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Nohát, látom, van mihez gratulálni :lol:

Kata! Irigylésreméltó eredmény a kislány és a kisfiú! AMúgy a mi dokink már csak ilyen: ő is karbantartja magát és ezt várja a pácienseitől is :) Én 20hetesen tartottam 6 kg-nál egy gyerekkel, de még azzal is meg volt elégedve.

Zsófi! Grat az afp-hez. Mennyi lett pontosan? És kitartást az éjszakákhoz!

Szilvi! Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok,

Szilvianya, drukkok!!!!! Ilyenkor már tényleg mindenre azt hiszi az ember, hogy na! ez az, szülünk! De hogy a hajad állásából mire lehet következtetni... :D Ez nagyon tetszett!!!

Kata, hatalmas gratula a vegyespároshoz, jól összehoztátok! :D

Evu, nagyon jók a képek, nagyon jól nézel ki. De ne is haragudj, a lánykád simán leköröz! Édes baba!

Évi76, valóban számít, honnan indul az ember lánya súlyban, de három babónál egyáltalán nem tűnik soknak a 9 kiló.

Kerekpocak, gratula az afp-hez, mázlista vagy, hogy majd félidősen még nem híztál semmit, ez szuper.

Lacussal én kb. 15 kilót híztam, de akkor nagyon el is engedtem magam, ettem mindent. Aztán a csajokkal már annyit nem, Virággal 5 kilót, most meg kb. 6 kilónál tartok.
Csak nekem az a bajom, hogy a szopi alatt minden visszajön, sőt! Tehát a csajokkal már eleve többről indultam...

Hági, sztem ne aggódj, nincs semmit gond. Vmennyire ki vannak párnázva ezek a pocaklakók :D
Én is szoktam ügyetlenkedni, és "útban" van a pocakom. Meg most Virágnak az a szórakozása, hogy elfut, és visszafut hozzám, és ha nem vagyok elég gyors, akkor a pocakom az ütköző...

Évi_j, mi volt a dokinál, mit mondott?

Jó éjt mindenkinek,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

eszter 1.7

neked?
kerekpocak

Szép Jó Reggelt Mindenkinenk!!!

Hát borzalmas éjszakám volt. Egész éjjel úgy fájt a hasam alja, de csak a jobb oldalamon :shock: :?
Aztán mindig felkeltem az ágyból és járkáltam a konyhában, na attól meg enyhült :shock:
Hát már én sem értem ezt :oops:

BOGEN: megkaptam a tel.számodat, mostmár kétszer is úgyhogy köszönöm szépen. :D

EVU: Hát Vanó baba tényleg nagy sztár itt nálunk, nekem az Angelina Jolie-s kép a best of! :lol:

ÉVI: Ígérem amint csak tudok beszámolok majd az új szülőszobáról.
súly: Én kb.70 kilóval kezdtem a terhességet, szóval nem voltam egy S-s méret, és 12 kilót híztam. Viszont ez tényleg nem látszik rajtam, ugyanazokat a ruháimat feltudom venni mint előtte.
Szóval szerintem attól is függ hogy ki mennyit hízik, hogy mennyiről indult. :) No para csajok :D

HÁGI: Én is azt olvastam hogy a pocaklakó odabent nagyon jól elvan szigetelve a külvilágtól. Úgyhogy szerintem se aggódj, nincs ott semmi baj!! :lol:

KEREKPOCAK: Én is szeretnék neked gratulálni a tökéletes AFP eredményért, és azt kívánom hogy minden vizsgálati eredményedet ilyen örömmel közölhesd velünk :lol: :lol: :lol:

EVERYBODY: nagyon-nagyon szépen köszönöm a drukkokat mindenkinek. Klasszak vagytok :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
szilvianya23

ja egyébként én a terhességem alatt végig, midig éhes voltam és ettem is. Mindig a húst kívántam. Tök mindegy hogy milyen formában, ízesítéssel sülve vagy főve, csak hús legyen :oops:

KépKépKép
szilvianya23

Zsófi!

2.2 volt az afp. Van egy tök tudománytalan elmélet, amely szerint a magas afp-ből fiú születésére, alacsony afp-ből lány születésére lehet következtetni (már egészséges babáknál). Ikrekről nem szól a fáma :)
Az a furcsa, hogy a márciusi topikban ez kb. 85%-nál bejött.

Eszter

Kép
eszter.eu

nekem samuval 1.2 lett v vmi ilyesmi. szal nálam megdől??
kerekpocak

Nekem Janikával 1.6 lett :wink:

KépKépKép
szilvianya23

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat a kilókkal kapcsolatban, igazából most még nem is nagyon izgat a dolog, csak azt nem értem, hogy most tényleg kevesebbet eszem , mint régen, egyszerűen nem fér belém a kaja, meg nem is vagyok mindig éhes, mégis jönnek a kilók. Most is napjában 3x eszem, + némi gyümölcs napközben, néha 1-1 kis csoki. Viszont az tény, hogy jóval kevesebbet mozgok, csak sétálni járok, ha olyan az idő, este pedig már alig bírom vonszolni magam, a hasam estére mindig szinte szétdurran. Persze a férjem is ilyenkor lát a legtöbbet és valahogy mindig finoman céloz az alkatomra. Mostanság Gombóc Artúrnak hív :oops: :lol: . Szóval nem durva, akár kedveskedőnek is vehetném, de tudom, hogy nem szereti a kövér csajokat.
Szóval emiatt is félek egy kicsit a kilóktól. Ráadásul a hétvégén "befigyelt a zöldszemű szörny" is, részben emiatt. Már ott tartottam, hogy csúnya vagyok, a szextől már július óta el vagyunk tiltva /bár néha azért megoldjuk másképp/ és most kiderült, úgy mellékesen, hogy egy egyetemista lánnyal + egy kollégájával mennek Németoszágba 5 napra. Ráadásul a lány az indulás előtti éjjel 11-kor küldött neki sms-t, hogy "hű, de jó, a szállodában lesz szauna is!". Amúgy is érzékenyebb vagyok mostanában,ez meg rátett egy lapáttal és kiverte a biztosítékot nálam. Vasárnap indultak, aznap egész nap bőgtem. Azóta egy kicsit megnyugodtam, hisz tudom, hogy szeret, csak annyira bántott a csaj lelkesedése. Meghát évek óta nem voltunk egymástól távol egy-egy napnál többet. Már nagyon hiányzik. Még 2 nap!

Bocs, hogy ilyen magánéleti problémákkal terheltelek titeket , de jólesett egy kicsit kiadni.
Most igyekszem rendbeszedni magam és szép kismama lenni.

Sziasztok!

Éva

Kép
évi_76

Kedves Éva!!!

Most olvastam az üzidet, és utólagos engedélyeddel, elmondtam a férjemnek is. Na most azért mondtam el, mert szeretnék neked valami okosat írni, és úgy gondoltam hogy férfi szemmel is jó lenne átlátni ezeket a dolgokat, ezért vontam bele Janit is.
Szóval ő azt tanácsolta, hogy a férjeddel le kéne ülnöd beszélgetni, és megkérdezni egyenesen hogy hogy gondolta ezt a Gombóc Artúrosdit. Jó indulatból vagy rosszindulatból. Meg azt mondta hogy lehet hogy ezt a "nevet" csak pont rossz időpontban mondta neked, és ezért ütött ekkorát. A súlyfelesleged pedig úgyis csak a terhesség alatt lesz! És ha a férjed nem tudja ezt elfogadni, akkor nagyon szégyelje magát, mert te neki szülsz egyszerre 3 gyereket. Nem egyet hanem hármat!!!!
A világon neki kéne rád a legbüszkébbnek lennie. Az én férjem minden egyes nap elmondja hogy milyen szép és csinos vagyok, és tudom hogy ezek nem üres szavak, mert tényleg így is gondolja. És minden nap lefényképez, mert azt mondja hogy tetszik neki a pocim és mindig akarja majd látni. A szépség az egy nagyon múlandó dolog. És szerintem nem a szépségért házasodunk.
Ja és még azt mondta Jani hogy ha nem érti ezt az egészet meg a férjed, akkor nem is érdemel meg téged.
Remélem nem írtam semmi bántót, és bocs hogy így beleavatkoztunk. Ha mégis megbántottunk volna valamivel előre is bocsánatot kérek.

KépKépKép
szilvianya23

Évi: azt írtad hogy akkora a hasad mint egy 6-7 hónaposnak, nem hinném hogy kövérnek nézel ki.
2 hete voltam egy hét kényszerpihin a Jánosban és a szobatársam ikerterhességgel feküdt bennt ő akkor volt talán 31hetes én pedig 27. Mikor bekerült megkérdeztem tőle hogy akármelyik perces e? akkora hasa volt! A férjem azt mondta hogy eddig azt hitte hogy giga méretű a hasam de most inkább visszavonja. :lol:
Pedig neki "csak" két lurkó volt a hasában neked pedig három!!!!

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Éva!

Ne bánkódj emiatt, ilyenkor minden nő paranoiás lesz egy kicsit, hogy úgy néz ki, mint egy bálna, és hogy esetleg nem tetszika férjének..... de mindez NEM IGAZ! Sokkal vonzóbb vagy a domborulataiddal, és hidd el, eddig királynője voltál, de miután a kezében tartja majd a három manócskát, akikkel TE ajándékoztad meg ŐT, az istennője leszel :!: :!: :!: :wink:

Biztos imád téged, és bírd ki ezt a 2 napot, addig kényeztesd magad egy kicsit, és várd a férjecskédet valami finom kajával, gyertyafénnyel... :lol:

Ja, a csaj meg egy tapintatlan bunkó, hogy este 11-kor képes egy családot sms-sel zavarni :evil:

Kép
Kép
meli30

A Gombóc Artúron nem hiszem hogy meg kellene akadni nálunk is mennek hasonlóak de természetesen csak viccből. Remélem -és én úgy vettem ki Éva szavaiból- hogy ott is hasonló a helyzet.

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

csajok, ilyen nalunk is volt..meseltem is itt..az en becenevem balnacska volt, dagi es egyebek..nalunk a gomboc artur alapbol becenev..es bizton allithato, hogy halalosan szerelmesek vagyunk egymasba :wink: akarhogy is hivjuk a masikat..
es egy fontos: a balna igenis egy nagyon helyes allat :wink:

Kép

nagy pusszancs mindenkinek, Vani köszöni a bokokat :wink:
Vendég

Kép

nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Ami a súlyfelesleget illeti, ne aggódjon senki! Én "Mamutka" voltam a terhességem végén, tehát úgy tűnik mindenhol vannak ezek a becenevek, csak fontos, hogy jó időben találjon és tényleg tisztázni kell, hogy ne bántsa a másikat. Én nagyon szerettem, mikor így hívott a párom!

Amúgy 2,5 hét alatt mióta szültem már 14 kg-t fogytam, pedig eszek mindent, sőt rengeteg édességet s az összes mozgás csak a babázás. Tehát szerintem nincs miért aggódni!

Szilvianya23: Várom az sms-ed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bogen

Éva!

Ezt a 2 oldalt olvastasd el a pároddal! Engem vizilónak hívott a párom, s miután felolvastam neki, abbahagyta.

http://www.babazo.hu/apa/20050625papak.html

Szilvianya! nagyon szorítunk neked!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Éva
Szerintem se aggódj, biztosan hatalmas méretűek leszünk a terhesség végére mindketten, de így van ez jól... Amint meglesznek a törpék, úgyis istennők leszünk újra a szemükben, NO PARA!
Az én férjem ma este éppen a volt csajával találkozik, akivel előttem élt együtt 7 évig - de nem érdekel, mert bízom benne, és tudom, hogy már most imádja a pocaklakóinkat... Én pedig őt :oops:
Na, vidításként csatolok egy képet, ami a hétvégén készült Galyatetőn, ahol már majd' szétdurrant a hasamon a kabát :lol:
K.
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

kata olyan szép vagy!!!!!jahaj de jól nézel ki ebben a nagy hóban!!!!

senki sem bálna!!! mind istennők vagyunk már most!!! és mégistennőbbek leszünk hehehehehe!!!!!!!!!!!

fel a fejjel évi!!!!!!!!! megértelek, néha én is elég rossz passzban vagyok, de aztán megint kisüt a nap :)

evu nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!

szilvi ++++++++++++++++++++++++++++++++++
kerekpocak

köszönjük Zsófi :D :lol: :lol:

de ti is, szoval itt mindenki széééééééééééééééép :wink:
Vendég

kép rólunk is:
samu és apu:

Kép Kép
kerekpocak

ja az orrán az seb... kicsit elesett a drága...
kerekpocak

Helló Mindenki! :)

Most jöttünk haza a dokinktól, C2000 :lol: (bár szegény anyósom ettől annyira megijedt, hogy ő szerinte haza se kellett volna engedniük. :) )
Volt CTG-nk is azt mondta az orvos, hogy tahikardiális szívműködés, de nincs semmi baj mert nekünk mindig ilyen a CTG-nk. :roll:
Kérdeztem hogy ha péntekig nem szülünk, akkor utánna meddig várunk? Azt mondta egy hetet, de ha ne adj Isten valami nem stimmel akkor annyit sem.
Egyszóval az már tuti hogy egy héten belül SZÜLÜNK :lol: :shock: :!:
Mióta hazajöttünk egyhuzamban keményedik a hasim, de fájni meg nem fáj. :?
Na mindegy most búcsúzom pusza mindenkinek

KépKépKép
szilvianya23

juj de izgi!! gondolok rátok szilvi!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?