Szrek: BOLDOG 18+picit!
Ancsi: nagyon drukkolok, hogy Adri előbb jöjjön és ne kelljen befeküdnöd!!! +++++++++++ SZÜJJÉ! SZÜJJÉ! SZÜJJÉ!
Kata: öö nekem nem is tudom hány hetembe került mire megtanulta, hogy "Anya nem cipel, mert béna"
ez volt az ominózus lépcsőházmizériánk, na azóta dupla adagban hurcibáltatja magát az apjával!
Fibi: bizalom: hát ez az! akkoriban még mobil se volt, meg nekünk vezetékes se és mégis...hát más világ volt az biztos!
Most pl nem is olyan rég olyan drogról olvastam, amit belekevernek a lányok italába és azok rongybabává válnak tőle és azt lehet tenni velük amit csak gondol az illető és igy nem látszik az erőszak nyoma se és ráadásul nagyon hamar kiürül a szervezetből!
Na amikor ezt olvastam, akkor majd a szívemhez kaptam, és a képzeletbeli pórázt a gyereken még rövidebbre húztam
Ábel is már önjáró??? Atyaég...megy az idő!
Retorzió: az a baj, hogy mire hazaérünk talán már késő..nem tom. Nálunk ugye ami nagy retorzió lehetne az az, hogy a Sicc könyveket elpakolom a csudába, de hát azzal alszunk el? Szóval nemtom
Szrek: lakás
szenyaság! De próbálj arra gondolni, hogy talán nem véletlen, hogy nem jött ez most össze!
Zuz: Kamilla motor nélkül szaladgál el tőlem! És ő már olyan nagylány, hogy ritka esetekben hajlandó csak megfogni a kezem, pedig az nekem oly jóleső ha úgy sétálunk
de hát ő már most önálló
Apás időszak: marhára élvezném ha nem hisztizne közben, ergo marha hangosan visít és amellett nemigen tudok pihenni
A NAGY nap
Szellő: verés kire hogy hat! Milyen igaz!! UGyan nálunk lelkiterror volt és hát rám nagyon hatott, öcsém meg magasból tett rá
Neet: A bodobács az a fekete-fehér párzóbogár ahogy Nuk is írta
mi azt mondjuk a gyereknek, hogy vonatoznak
Hval egyszerűen nem lehet beijeszteni Kamillát, lévén valahogy neki megszépültek az emlékei ezzel kapcsolatban
amikor mondom, hogy be lesz gipszelve a keze, akkor annak is úgy tud örülni, hogy "Igen és akkor megyünk a doktolbácsihoz és lesz gisszem!" és én mondom, neki,hogy de ez nem jóóó, de ő meg csak ragyogó arccal mutatja a kezét ahol rajta volt a gipsz
szal nesze neked ijesztegetés.
A verés nálam=tehetetlenség, én akkor üvöltök vele amikor tehetetlennek érzem magam egy szituációban és egyszerűen nem tudom másképp lereagálni. Szerencsére tudom magam annyira türtőztetni, hogy vagy valami tárggyat vágok oda az asztalhoz stb szóval máshol vezetem le a feszkót és nem ütöm meg a gyereket. De ez a tehetetlenség érzés borzasztó mert egyben kudarc élmény is
Ríd: épp tegnap jutott eszembe a prosi! Mindjárt írok püt! És nagyon köszi előre is!!!!
Kamilla szárazon köhög és még mindig taknyol
Nekem torkom kapar, apjuk meg már talán lázas is. Ő a gyenge láncszem a csapatban
Ancsi: biztos miattad de álmomban már megint szültem
most egy felemás nyújtó volt a szülőszobába
a kezemen a bandázs meg a magnézium por és ott lógtam rajta és nyomtam
aztán nem lett semmi és Vera mondta, hogy ez még nem megy, menjek haza, jöjjek vissza ha már tényleg rajtam van a szülés
én meg mondtam lógó orral, hogy na hát jól van és a kis hálóingemben a fehér tenyeremmel hazaballagtam
Ja és nálam meg az a nagy nap, hogy kifordult a köldököm
(Kamillával egyáltalán nem fordult ki)
Rylie