Sziasztok!
Évi, akkor én azt hiszem láttalak amikor az afp-re vártál, mert én a párommal akkor mentem vissza időpontot módosítani a ctg-re, mikor mondták neked, hogy elmarad az afp. Ha jól emlékszem és tényleg te voltál akkor hosszú összekötött barna a hajad??
Nekem eldőlni látszik a sorsom most már, mondta a doki, hogy kedden megyek fel utoljára, akkor vigyek cuccost is és az akkori állapotom és a ctg, UH alapján döntünk, hogy csaszi legyen -e, vagy esetleg megpróbálkozok a természetessel és közbe ő persze dönthet úgy ha úgy látja, hogy császár.
Sajnos tegnap estére már odáig fajult a gerincfájdalmam, hogy a wc-re sem tudtam kimenni a párom támogatása nélkül.
Már-már elviselhetetlen fájdalmam van még akkor is ha ülök. Borzasztó ez a kiszolgáltatottság érzés is, de persze a család igyekszik megnyugtatni, ha megszületik babucink, akkor a bélésem is szépen helyrejön, meg ezek a gerinckínok is megszűnnek.
Nagyon izgulok, olyan jó lenne, ha esetleg valaki tényleg akkor szül amikor én is, akkor nem kerülnénk el egymást!!!!!!!!!
Kedves ZIZI!!!! Fogadd nagyon-nagy gratulációmat a Te kis Vanda babádhoz is, kívánok Nektek sok-sok boldogságot!!!
Bogen, most már nálad is tényleg nagyon izgi a helyzet, hogy ennyire közel vagy, még én is tűkön ülök!!!!
Üdv mindenkinek!!!!!!!