Új privát üzeneted érkezett!

CicusKép
Köszi a drukkotKép A terhesség a legjobb gyógymód az endo ellen mert 9 hónapig nincs utánpótlás ezért vagy összesorvad, vagy ha mûtötték nem tud kiújulniKép Csak az vele a gond, hogy meggátolja a teherbeesést...
LekvárkaKép
Elég izgi lehet ez a felkészítõ tanfolyamKép
KatóKép
Hûûûû mennyire irigyellek, mert már a végén járszKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Túl vagyok a vizsgáimon, mindegyik sikerült, kivéve az angol szóbeli szigorlatot, amire nem tudtam elmenni, mivel tegnap amniocentézist csináltak a két alacsony AFP érték miatt. (a vizsga is tegnap lett volna) Most ithhon kell pihennem, gyerek a nagymamánál. Nem csinálhatok semmit, nem emelhetek, nem mehetek utcára. Most még 4 hét izgalom, ha rossz az eredmény, akkor kevesebb, mert arról levélben értesítenek. Nme szeretnék levelet kapni a Kinikáról.

Röviden ennyi a történet, kicsit izgulok, de jól vagyok, baba sokat mocorog.
Rita 20+3
ritasol

RitaKép
Elsõként gratulálok a sikeres vizsgáidhozKép Az angol miatt ne izgasd magad, majd bepótolod valamikorKép Az AFP értékedért nagyon-nagyon drukkolok remélem minden a legnagyobb rendben leszKépKép Azt kívánom ne kapj semmilyen értesítõt és most tényleg pihenj sokat-sokat-sokatKép
Én hétfõn megyek 24. napi UH-ra és nagyon remélem, hogy ezúttal a jó oldalamon sikerült petét növesztenem...Kép Megnézik majd a nyálkahártyám vastagságát is, kíváncsi leszek eléri-e a beágyazódáshoz megfelelõ vastagságot...

doris

Lányok!
KépMegszülettek Viki ikerfiucskái.Kép
Rita!
Gratula a sikeres vizsgákhoz, Drukkolok hogy ne kapj levet a klinikáról!!
Lekvárka!
Milyen volt az UH, még mindig kisfiu?Kép
Sziok Kato 39
katalinka

KatoKép
Köszi az örömhíreket de hányadik héten jöttek a babuk? És jól vannak? És mekkorák? Mindent írj le légysziKép
VikiKép
Szívbõl gratulálok a Babukákhoz és sok-sok tejcit kívánok NektekKépKépKép

doris

Annyit tudok hogy jól vannak, de már azt hiszem az elõzõ héten be kellett feküdniük de nem a margitba mert volt valami szallag ami veszélyeztette a babákat de nem tudom pontosan hogy mi volt.
Lényeg hogy Balázs 1980gr 44cm-, és Levente 1560gr 38cm-mel
megszülettek 2002.06.04-én azt hiszem a 31. héten.
Kato
katalinka

KatoKép
Köszi, hogy részleteket is írtálKép Közben visszanéztem és látom, hogy most pénteken (holnap) töltötték volna be a 32. hetet, de úgy tudom ikreknél ez nem "korai". Köszi mégegyszerKép Én azóta csak vigyorgomKépKépKép

doris

Sziasztok!
Nagy-nagy gratula Vikinek!
A kaptam meg az AFP és a terheléses vércukros eredményeimet, és ma voltam a 18. heti ultrahangon is.
Minden rendben van, a babucinak mindene megvan aminek ilyenkor meg kell lennie.

Moxi (pont ma értem végére a 18. hétnek)
moxi

Lemaradt az elejérõl egy "m" betû
moxi

MoxiKép
Gratula a jó eredményekhezKép Tudod, hogy milyen nemû lesz a Babuka? Vagy inkább meglepit szeretnétek?

doris

Kedves Kató! Én is reméltem, hogy sikerült a vizsgám... Kép Majd meglátjuk...
Ritasol, én is drukkolok, hogy ne kapj levelet!
Nagy gratula Vikinek a fiúkhoz és Moxinak az AFP-hez! Kép
S lehet nekünk is gratulálni, mert a mai fejlõdésneurológiai kontrollon rendben találta a doki Andrist! KépKép
bogyeszka

Szia Cicius!

Az LLL "Családi ágy" címû anyagát ismerem, Bóbita elküldte nekem még akkor, mikor PiciLaci magától érthetõdõen velünk aludt, a pocakomban. Kép
Hogy miért is nem alszunk együtt, azt észérvekkel megindokolni képtelen lennék. Tudom, hogy butaság, de már kismamakoromban kísértettek ezzel kapcsolatos rémálmok. A 10 cm nagyságú magzatomat kerestem álomomban kétségbeesve az ágynemû között, és "tudtam", hogy ha sürgõsen meg nem találom, akkor megfullad, de azt is "tudtam", hogy ha úgy mozdítom az ágynemût, hogy kipottyan pl. a takaró egyik gyûrõdésébõl az ágyra, akkor eltörik, szörnyethal. Iszonyú pánik kerített hatalmába, ébredés után sokáig nem tudtam visszaaludni, a pocakomra tett kézzel figyeltem a mocorgást odabenn, úgy próbáltam megnyugodni. Amikor megszületett, és hazahoztuk a kórházból, több, mint két hónapig a hálószobánk küszöbét se léptem át Lacikával, a rémálmok mégis fokozódtak. Már ott tartottam, hogy álmomban tényleg kutattam az ágynemû között, anélkül, hogy felébredtem volna.Szegény férjem elõször frászt kapott, mikor kurkászni kezdtem a takaróját az éjszaka közepén, és zokogtam, hogy hol a kisbabám. Késõbb hozzáedzõdött, és zokszó nélkül átengedte az ágynemûjét az éjszaka bármelyik órájában egy kis babakeresésre. Még késõbb megértette, hogy micsoda pánik lesz rajtam úrrá ilyenkor, utána ha arra ébredt, hogy kutatok, akkor felébresztett, és megnyugtatott, hogy odaát van, a másik szobában, a kiságyában. Elmúlt két hónapos Lacika, mikor elõször bementem vele a hálószobánkba, és leültem vele az ágyunk szélére, az akkor éppen beteg apja mellé, és még egy bõ hónap kellett ahhoz, hogy le is merjem tenni az ágyunkra. Persze elõtte minden ágynemût eltakarítottam a közelébõl. Kép Már majdnem 5 hónapos volt PiciLaci, és már nem is volt olyan igazán pici, amikor elõször bevittem magam mellé egy hajnalban, mert szerinte már reggel volt, én meg még képtelennek éreztem magam a felkelésre. Legnagyobb megdöbbenésemre azonnal visszaaludt, amikor a mi ágyunkban magamhoz ölelve lefeküdtem vele, úgyhogy ebbõl azóta rendszer lett, és néha már el is merek szundítani, akkor is, ha Lacika ott van mellettem. Sõt, már addig fejlõdtem, hogy (eddig összesen kétszer Kép) amikor éjjel nagyon-nagyon nyûgös volt, és már képtelennek éreztem magam rá, hogy mégegyszer felkeljek hozzá, akkor reggel elõtt is átvittem. Igaz, hogy ilyenkor én semmit nem pihentem, az éjszaka hátralévõ részében a kisbabámra vigyáztam, de legalább felkelnem nem kellett.
A szülõk ágya mellé tett rácsos kiságy nagyon jó 5let, de nálunk sajnos helyszûke miatt nem megoldható. A lakótelepi félszoba, ami a hálószobánk, 2 méter széles, úgyhogy a 160 cm széles franciaágyról éppen csak, hogy le lehet szállni, és azt is csak az egyik oldalán.

Nagyon köszönöm a segíteni akarásodat, de igazából nem olyan drámai a helyzet. Szerencsére ritkák az annyira nyûgös éjszakák (kop-kop-kop), amikor 4-5-nél többször kell átmennem Lacikához, és simán alszom tovább, miközben a fotelban ülve szoptatom. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Szia Kató!

Cicus listája nagyon jó, egy-két dologgal tudnám csak kiegészíteni. Szerintem fontos még a melltartó betét, nekem legalábbis nagyon csöpögött a tej a melleimbõl. Aztán én vittem még Szilvia papírtörlõt, sokszor jól jött. A fényképezõgép is végig benn volt nálam, sikerült is egy-két nagyon jó fotót csinálnom. Cumisüveget szerintem vigyél, mert automatikusan tesznek minden baba kocsijába abból a cukros löttybõl, és sose lehet tudni, mikor itatják meg azzal a förtelmes boci-cumival. Én odatettem a saját cumisüveget a kocsijába, hogy ha valakinek olyan kedve támad, hogy megitassa, akkor inkább azt használja, mint a kincstárit. Gondosan ki is cseréltem benne minden nap a szirupot, csak éppen nemigen adtam belõle Lacikának... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Szia Doris!

Naná, hogy nem minden rózsaszínû! Kép Nekem kérem fiam van! Kép Nálunk minden kék, zöld, vagy éppen sárga, de amiben a rózsaszín akár csak nyomokban is elõfordul, azt a férjem inkvizíciós eszközökkel üldözi! Kép
Szorítok neked hétfõn, hogy a lehetõ legjobb híreket halld!

BMárti

BMárti
bmárti

Bogyeszka! Gratulálok! Kép

BMárti
bmárti

BogyeszkaKép
Gratula a vizsgáidhoz de fõként Andris-manónak és szívbõl kívánom, hogy a továbbiakban is minden rendben legyenKép
BMártiKép
Azért nem lehetett egyszerû ezeket a "rémképeket" legyõznöd de nagyon ügyi vagy, és jó úton haladszKép A rózsaszín csak addig lesz üldözött az otthonotokban amig be nem köszönt egy "nõnemû" babuka és akkor PiciLacikának lesz egy kis HúgicájaKépKép
Hétfõn elmesélem mi volt az UH-onKép

doris

Sziasztok!
Gratulálunk: Vikinek a fiúkhoz,
Moxiék az AFP-jéhez,
Bogyeszkanak a vizsgákhoz...
Ritasol és Doris: szoritunk, hogy minden rendben legyen...
Kató mi újság felétek ?
BMárti nagyon tetszett a történeted, biztos nagyon jó anyuka vagy!!!
Rólunk: A szerdai UH-n megint megmutatta, hogy Õ bizony "kisfiú", 1,9kg a kis csöppség (nem nagy??? a könyvekben kb. 1,6kg kellene lennie?) A leletek alapján minden rendben, de vashiányom mellé kaptam egy kis vérszegénységet is - az orvoshoz csak kedden megyek, addig is tudtok valamit ajánlani, mit egyek?
Nagyon szép napot mindenkinek és jó hétvégét, ha tudok még benézek ma.
Üdv mindenkinek Lekvárka
lekvarka

LekvárkaKép
Gratulálok az 1,9-es fiú babukáhozKép Én is vérszegény ill. vashiányos vagyok viszont nem várok babát ezért nem igazán tudok mit mondani. Én Elevitet szedek ill folsavat ami segíti a vas felszívódását. Vas+C pezsgõtablettával tuti nem okozhatsz semmi bajt és a C vitami nagyon jót teszKép Meg tudod inni ezeket a "vackokat"? Ha igen akkor szerintem csak jót tehetKép A zöldek és a zöldségek alapvetõen jók, de a gyümölcsökben is sok a C vitaminKép
Jó pihenéstKép
doris

Sziasztok!

Köszönöm a drukkolást, remélem bejön...

Viki! Nagyon gratulálok a fiúkhoz, remélem, minden rendben. Ha már elõtte be kellett feküdni, akkor végül nem a Margitban születtek? Simán, vagy császárral? Rermélem minél hamarabb tudsz jönni és mindenrõl beszámolsz nekünk részletesen.

Doris!
Hétfõn drukkolok neked, írj, hogy mi volt!
Rita
ritasol

Sziasztok!

Vikinek nagy-nagy gratula! KépKépKép

Gombóc
gombóc

Szia Viki!
Gratulálunk az ikrekhez!
Vigyázz magatokra!
Cicus
Cicus

Lekvárka, vas a spenótban és a sóskában van... Kép Remélem, szereted õket. Kép

Jövõ héten megyünk Andrissal az ortopédiára, szûrésre. Nem hiszem, hogy gond lenne, babócnak nem kötött a csipõje.
bogyeszka

Érdeklõdõk hogy lehet e õnõknél külõnféle pozicioban szulni ?És az othonszülés lehetöségei érdekelne hogy mi kell a körulményeihez?
Köszönettel:Timea
Névtelen

Szia Lekvárka!
Nekem is vashiányom van szedek gyogyszert, de megprobálok olyanokat enni amiben van, Bogyeszka már irta a spenotot meg e soskát, de ha nem vagy vegi akkor a legtöbb vas a májban van mindegy milyen csirke disznó pulyka.
1,9 kg kisfiu szép nagy baba lesz ha igy haladKép lehet hogy nem véletlenül van vashiányodKép!
Mi jól vagyunk csak már kezd egy kicsit nehéz lenni, fõleg éjjszaka sehogy se jó.
Sziasztok Kató
katalinka

Vashiányosok! Minden létezõ csodaszert kipróbálva , a legjobb az Additiva(Eisen)vaskészítmény.Pár éve még lehetett nálunk is kapni , de most csak a németektõl lehet hozatni.Nem vészesen drága: a 20 db-os kb.1000 Ft. Szuperül felszívódó eperízû pezsgõtabletta és csodák csodájára a vérképet is javítja.Nekem bejött! Annli
annli

Kedves Lányok!
Szeretnék megosztani Veletek egy történetet.
Hat évvel ezelõtt kezdett el édesanyám hozzá járni, azzal a panasszal, hogy csomót érez a mellében. Öt évig sikerült is hitegetnie arról, hogy nincsen semmi problémája, mikor is egy másik kórház orvosi konzultációján kiderült, hogy heteken múlt az élete, és hogy még nem alakult ki az áttétes rák. Azt az egy évet ami a mûtétet követte, (sajnos el kellett távolítani az egyik mellét) nem kívánom senkinek. Még újabb öt évig sem 100 %, hogy nem lesz még következménye a dolognak.
Végignézni azt, hogy az én életerõs, gyönyörû anyukám tönkremegy, és egy roncs lesz belõle, bennem is egy életre szóló nyomot hagyott. Bár az utóbbi idõben hál'istennek kezd jó irányt vennni a gyógyulása, és mindkettõnk életkedve visszatért, ha négy évvel ezelõtt szakszerûen kezelik, akkor elkerülhetõ lett volna a mellamputáció és az óriási lelkitörés.
Egyébként tavaly a barátnõmet két héttel a szülés elõtt hagyta cserben ez a "fantasztikus" ember, fáradtságra hivatkozva. Pedig a nyolc és fél hónap nem kevés anyagi bevételt jelentett neki.
Õszintén bízom benne, hogy legalább egy-két nõtársamat sikerül kisiklatni arról az útról, hogy azon a tragédián és csalódáson végig menjen, amelyiken mi.
Mindenkinek jó egészséget, és igazi orvost kívánunk.

Gaburesz
gaburesz

Sziasztok!
A baba neme meglepetés lesz, vagy legalábbis én azt szeretném, bár a párom hevesen tiltakozik ellene.
BMárti!
Köszi a telefonszámot, nem változott. Kis csengettyûk már nem voltak, viszont sikerült lefejelnem a tetõtéri plafont a kis öltözõnek elkerített részen.

Moxi
moxi

Sziasztok LányokKép
Ahogy ígértem beszámolok a mai napi (24. ciklusnap) UH eredményemrõl: UH alapján minden rendben vanKép Jobb oldalon sárgatestecske látható, tehát ebben a hónapban tényleg a "jó" oldalamon érett petémKép Nyálkahártyám vékonyka (9 mm) ami nem igazán elegendõ a beágyazódásra tehát valószínûleg ez a hónap sem sikerült...de nem csüggedek ám, mert ma volt egy vérvételem is amibõl péntekre már teljes képet kaphatunk. Lehetséges, hogy valamilyen hormonpótlás szükségeltetik majd és akkor ezzel a rásegítéssel babás lehetekKép Egyébként meg szombaton elutazunk nyaralni, napfény, tenger, pihenés, kikapcsolódás így két hónap múlva újra teljes gõzzel indulhatunk a "Verseny a babácskáért"nevû "vetélkedõn"KépKépKép Egyszóval a mai napnak azért örülök, mert a hormonjaim miatt már izgultam és végre erre is fényt derítünkKép
Remélem mindannyian jól vagytokKép
AnnliKép
Nem tudod véletlenül, hogy be lehetne kintrõl hozatni ezt a tablettát valamilyen úton-módon? A Patikák foglalkoznak ilyesmivel?

doris

Sziasztok!

Doris! Remélem, hogy PiciLacinak inkább öcsikéje lesz majd, ha annak is eljön az ideje. Utálnék a sok kantáros nadrág után fodros szoknyákba invesztálni!Kép
Két hét napfény és pihenés után lehet, hogy már nem is lesz okod indulni azon a versenyen! Nálunk is a napfény és a tengerpart "jött be", így lett nászutas baba PiciLaci. Kép Hova utaztok? Pár nappal ezelõtt veled álmodtam, csak nem mertem leírni, de ha "véltlenül" éppen Máltára mentek, akkor meg kell tennem! Kép

Lekvárka! Köszi! Kép
Gratulálok a szép nagy fiadhoz! A könyv szerinti értékeket meg nagy ívben... felejtsd el... Kép
Vas az aszalt sárgabarackban is sok van állítólag, és az legalább finom is. Kép

Tímea! Nálunk nem lehet szülni semmilyen pozícióban! Nehogy már összevérezd a gyönyörû lakásomat!!! Kép

Gaburesz! Szörnyû, amit írtál, a puszta kezemmel belezném ki, ha valaki ilyet tenne az én Mamimmal! Kép Szívbõl kívánok Édesanyádnak mielõbbi teljes gyógyulást!

Moxi! Akkor ott valami nagyon megváltozott! Amikor én legutóbb arra jártam, gyönyörû szélcsengõ lógott a plafonról, és normális volt az öltözõ. Nem is emlékszem arra, hogy tetõtérben lett volna, de ez nem jelent semmit ismerve az én memóriámat. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMártiKép
Hogy lehet, hogy velem álmodtál mikor még sosem találkoztunk....?Kép ÉrdekesKép Nem Máltára, hanem ST.Maarten-re utazunk (Karib-szigetek)Kép Már nagyon várom csak pont az utazás napján (szombaton) fog megjönni a menzim...de nem baj, azért a tenger meg a napfény biztosan jót fog tenni. Ami aggaszt, hogy pont az elzáródott orldalamra kerül a sor a következõ ciklusban de remélem, hogy a feltöltõdésbõl sikerül majd tartogatnom valamennyit augusztusra isKép Egyébként nem törvényszerû, hogy a kantáros nacikat fodros rucikra kell cserélnedKépKép A Nõvérkém amolyan tipikusan fiús mama volt amig meg nem született a második babája ZoéKép Mondanom sem kell elötte folyton számlálgatta, hogy Neki bizony csak fia lehet, mert Õ mit kezdene egy kislánnyalKép Írtózik a fidres-fodros-bodros rózsaszínke ruciktólKép Szóval megérkezett Zoé aki csodaszép, drága, angyal de olyan eleven és mozgékony mint Doma (a nõvérkém kisfia). Így az esetek 99%-ában naciban, sortban, pólócskában túrja a földet, homokot, kutyuskát a kertben a maradék 1%-ot pedig az ünnepekre tartogatjuk amikor is rákerül a szép ruhácska, no nem fodros, de csiniKépKép És olyankor olyan mint egy kis ANGYALKAKépKépKép Barátkozz a gondolattal, nem is olyan elképzelhetetlen nem?KépAzért ha fiúcskát szeretnél, akkor drukkolok, hogy fiúcska legyen a következõ babátok isKépJa, és a lényegKép A Nõvérkém volt a világ legboldogabbika amikor kivirulva szülés után 2 órával már ültünk a szülõszoba elött és újságolta, hogy KISLÁNY!!!

doris

Sziasztok!
A sok front ellenére még mindig egyben.

Doris
Kicsit irigyelek azért a szép tengerparti útértKép, és szurkolok hogy meglegyen az áldása!!!
Szia Kató
katalinka

Szia Doris!

Én se értem, hogy honnan tudtam álmomban, hogy az te vagy... Kép Igazából nem is láttam pontosan az arcodat, szinte csak egy furcsán, esti árnyék jellegûen megnyúltnak tûnõ, magas, vékony nõt láttam a félhomályban.

Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy milyen nemû lesz a következõ kisbabánk, de valamiért úgy érzem, hogy fiú. Nagyon tudnék örülni kislánynak is.

Nagyon jó pihenést kívánok nektek, és szerintem próbálj meg nem is gondolni a baba-projektre St.Maarten-en. Örülj az életnek, egyél nagyokat, pihenj sokat, süttesd a hasadat a nappal, és élvezd a zavartalan együttlétet a pároddal (minden téren Kép).

BMárti

BMárti
bmárti

Doris!

Az út biztos szuper lesz! Ha megírod az e-mail címedet, olyan képeket küldök neked, hogy csuda. Sajnos mi nem jártunk még arra, egyelõre ez a "veszély" nem is fenyeget, de képeket már kaptunk onnan.

Biztos, hogy ez az út csodákat tesz majd!KépKép
Nagyon jó utat kívánok!
Rita
ritasol

Dorisnak!Én ismerõsöket szoktam megkérni , hogy vegyenek a vastablettából,ha kint járnak.Pár éve még itt is árulták, ezért nem elképzelhetetlen, hogy valamelyik Patika tud belõle hozatni.Ha sikerül, azért szóljál, mert ez a magán-import kicsit macerás.(Persze megéri...)Annli
Annli

Szép jó reggelt LányokKép
KatóKépBMártiKépRitasolKép
Nagyon meghatódtam a kedvességetektõlKép Olyan aranyosak vagytok, hogy ennyi jót kívántok Nekünk az útraKép Reménykedem, hogy életünk utolsó "kettesben" eltöltött nyaralása lesz ez a mostani amit tényleg nagyon-nagyon várok márKép Évek óta nem jutottunk el pihenni sehová, viszont volt már 2 befizetett utunk amit le kellett mondanunk. Egyiket a Párom szalagszakadása miatt, mert az indulás elött egy héttel fekvõgipszet kapott a másikat pedig januárban, mert foghártya, csonthártya gyulladásom volt és nem mertünk kockáztatni... Most 5 nappal az indulás elött már reménykedem, hogy ezúttal nem jön közbe semmi és tényleg el is jutunk a kiszemelt uticélra amely a Párom "vígasztaló meglepetése" az elmúlt évek sikertelenségei utánKép Azért egy titkot elárulok NektekKép Ezer örömmel elcserélném ezt az utazást egy egészséges terhességért, vagy egy babaillatú szobáért ahol az éjjszaka közepén "meggyötõrve" szoptathatnék...de reméljük a pihenés tényleg meghozza majd a várva-várt eredménytKép
RitasolKép
A nevemre kattintva látszik az e-mail-em és nagy örömömre szolgálna, ha elküldenéd az említett fotókatKépÍgérem, ha megjövünk viszonzom majd a képküldéstKépKöszi a jókívánságokatKép Írok majd néhány sort magánban.
AnnliKép
Egyenlõre nincs még ötletem de le tudnád írni a gyártó cég nevét ill. címét? Esetleg felvehetném velük a kapcsolatot e-mail-ben és így segíteni tudnának a legközelebbi beszerzési forrás tekintetébenKép
KatoKép
Köszönöm szépen a jókívánságot és hidd el egy "kicsit" én is írigykedem Rátok csak egészen másét... Hányadik héten tartasz? Ha már itt az idõ, akkor szívbõl kívánom, hogy mielöbb kibújjon a kismanóKép Mire hazajövök remélem már örömhírekkel fogadsz majdKép
BMártiKép
Neked is köszönöm a jókívánságokat és úgy gondolom, ez a néhány nap tényleg alkalmas lesz a kikapcsolódásra és talán tényleg feledtetni tudja a baba-project-et... Õszintén szólva ez a legnehezebb...nem görcsölni a baba körül de mindenképp megpróbálom majdKép Egyébként 163 cm vagyok és a karcsúság...hát mit is mondhatnék? Szóval az endos kezelések nyomot hagytak az alakomon meg ez a baba-project teljesen "ellustított". Sem hasizmozni, sem aerobic-ozni nem merek de megfogadtam ez az utolsó "tespedõs" ciklusom. Nyaralás után "normális" életet fogok élni, és megpróbálok nem minden mozzanatom elött, után és alatt a babára gondolni...Kép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

RitaKép
Nem tudok Neked magánban írni, mert nem tudom a címed, de Te tudod az enyémetKép

doris

Szia Doris!

Most próbálom átküldeni a levelet, de folyton ledob a gép és újra kell kezdenem.Kép
Remélem megkapod.
Szia: Rita
ritasol (ritasol)

Sziasztok!

Elvileg mûködik a profilom, de ez nem biztos. Nem mintha lenne benne bármi különleges, csak próbálkoztam a regisztrációs lapon. Kép
Sziasztok, Rita

Doris!
Mail ment. Ha minden jól megy, oda is ért.Kép
Rita
ritasol

RitaKép
Köszönöm szépen, igazán csodaszépek ezek a képekKép
Tetszik a profilod (egy kint...egy bentKép ) Remélem hamarosan módosíthatom majd a magamét is...KépKép A többit majd magánban íromKép

doris

Szia Doris!

Ezek szerint Petõfi tévedett, az álmok mégiscsak hazudnak... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMártiKép
Na nem teljesen, a tenger és a nyaralás az stimmel...KépA másik elképzelhetõ megoldás, hogy Te nem is Velem álmodtálKépKépKép

doris

Sziasztok!

Még nem írtam, de már kb. fél éve olvasom ezt a topikot. A táblázat, amit Andi készített tényleg jó.
Én is szeretnék egy kis infóval hozzá járulni. 2001. szeptemberében Dr. Sávainál szültem. Csak jókat tudok mondani. Szimpatikus, kedves, sármos. A teljes neve Dr. Sávai György. Van magánrendelése a XII. Zugligeti út 60-ban, telefon: 275-1444. Rendelési idõ: Sz-P: 16-19.
Míg nem lettem félidõs terhes, addig csak a körzeti rendelésre jártam és ott is türelmes, segítõkész és kedves volt. Terhesen kényelmesebb volt a magánrendelõjébe járni, mert idõpontra ment az ember.
Egyébként van a rendelõjében saját ultrahang, számítógépes nyilvántartás és engem megismert név szerint is.
Bea
bbea

Szia BeaKép
Üdvözöllek a körünkben és köszönjük a kiegészítõt Dr. Sávai György-rõlKépNeked mekkora a gyermeked?

doris

Szia Doris!
Remélem mire hazajöttök mi már kettõben leszünkKép, egyébként juni 16-ra vagyok kiírva
Puszi és jó utat, Kató
katalinka

Sziasztok!

Taháni vagyok, most 26 terhes és szintén Margit és Béres dr.

Szeretném megkérdezni az érintett kismamáktól, hogy mi a terheléses vércukor elfogadott maximum értéke? Nekem a 16. hetire azt mondták jó lett, de a mostanitól tartok egy kicsit. Már azért is mert 6 hét alatt 4 kilót sikerült magamra szednem (nem látom hova ment, maximum a vizesedést látom), és a múlt hét óta fokozatosan megy fel a vérnyomásom, és ma minimális fehérjét is találtak a vizeletemben. Sószegény diétát javasoltak és zöldséget és gyümölcsöt. Ezt mind igyekszem is betartani már ma nekikezdtem, mert nem szeretném, ha valami baja lenne a babának. Nagyon nehezen jött össze, már a második lombikra készültünk volna, amikor spontán megfogant, így gondolhatjátok mennyire kivagyok. Egész délután itthon piyteregtem és próbáltam megbeszélni pocakkal, hogy végigcsináljuk szeptemberig.

Közületek járt már valaki hasonló cipõben?

Mindenkinek kellemes és problémantes pocakosodást!

Taháni
Taháni

Sziasztok!

Doris! De, azt tutira tudam álmomban, hogy az te vagy! Kép Egyébként is, egy félhomályban, sejtelmes fények között, délutáni-árnyék szerûen megnyúlt alak nem jelent feltétlenül magas termetet!!! Kép

Taháni! Nem értem, miért vagy elkeseredve! Mennyire ment fel a vérnyomásod? A 6 hét alatt 4 kiló nem jelent semmit, én is lépcsõzetesen "gyarapodtam" kismama koromban, néha megugrott, azután hetekig semmi. A minimális fehérje se ok a kétségbeesésre, csak az odafigyelésre. Egészen fantasztikus, ahogyan a Pocaklakód megfogant, tartsa benned a lelket a tudat, hogy ez a Babácska nagyon akarhat a te gyermekedként megszületni! Ne pityeregj! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Szia Doris
Köszönöm kérdésedet. Most 15-én lesz 9 hónapos a "nagyfiú".

Bea
bbea

Szép jó reggelt MindenkinekKép
TahániKép
Üdvözöllek a körünkbenKép Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni mert nem vagyok még Kismama, de azt biztosan tudom, hogy a pityergés meg az aggodalom nem tesz jót a babukádnak... BMártinak igaza vanKép Az a babuka megfogannt és nagyon jó kis kuckót választott magának hisz már nagyon vártátokKép Bizz Benne és Önmagadban isKép Ne feledd, Õ ugyanazt érzi, amit Te, tehát tudja, hogy stresszeled magad... Fel a fejjel és ne idegeskedj, egy terhesség alatt sokminden felborul a nõi szervezetben, de ha tudod tartani a diétát akkor nem lesz gondKép További boldog babavárást kívánokKép
BMártiKép
Szóval csak árnyakat látttál...Kép Remélem nem voltam rémálomKép
KatóKép
Júni 16???? Hisz az már itt van!!! Nagyon fogok drukkolni, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és ügyes légy nagyonKép
BeaKép
Gratulálok a Fiúcskának és sok Boldogságot kívánok NektekKép

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, holnap még benézek este és beszámolok a hormoneredményeimrõl.

doris

Szia Doris!

Nem, nem voltál rémálom! Kép Azt hiszem, már sokkal régebben rágcsáljuk ezt a témát, mint amennyire érdekes. Kép Gyorsan leírom, aztán vegyük le a napirendrõl. Kép
Szóval mi Máltán voltunk nászúton, és volt ott egy barlangtemplom, valami Mária-kegyhely, ami csodatévõ szent helyként volt híres, hogy aki ott imádkozik gyermekáldásért, az tutira megpocakosodik egykettõre. Az egész szent hely nem több, mint egy kis sötét lyuk, barlangnak is alig nevezhetõ. Rengeteg gyertya égett benne, ettõl sejtelmes, vibráló fénnyel és különös árnyékokkal volt tele, és a falát egészen elborították a babaruhácskák. Merthogy az a szokás, hogy ha valaki ott imádkozott babácskáért, és imája meghallgatásra talált, akkor a ruhát, amiben megkeresztelték a babácskát, elvitte a sziklatemplomba, és felakasztotta a falra. Több rétegben, ameddig emberkéz felérhet babaruhák borították a barlang falát. Én nem vagyok éppen egy vallásgyakorló keresztény, de a hely hangulata valahogy megérintett, és elsóhajtottam a magam fohászát én is. Kép Ami hipp-hopp meghallgatásra is talált... Kép
Na, ennyi bevezetõ után a lényeg, álmomban ebben a sziklatemplomban láttalak, amint egy hófehér keresztelõ ruhácskát akasztottál a legmagasabban lévõ ruhák fölé pipiskedve. A ruha egyértelmûen szoknyás fazonú volt, és (gyengébbek kedvéért Kép) az alján körben pici rózsaszínû masnik voltak rávarrva. Kép Én vigyorogtam, hogy milyen kicsi a világ, hogy éppen itt találkozunk, de diszkréten visszahúzódtam, hogy ne zavarjalak meg, és mentem tovább a saját álmom útján. Ennyi. Kép
Se fekete macskám, se para-diplomám, az álomnak semmi extra jelentõséget nem tulajdonítok (?) Kép, de ha a nyaralás alatt esetleg ilyen legendájú hely közelében jártok, ne hagyd ki, ártani biztosan nem árthat. Kép Aztán ha hárman jöttök haza ti is, és teljesen véletlenül kislány költözik a pocakodba, akkor hagyom a fenébe a számítógép-hálózatokat, és inkább jósdát nyitok. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMártiKép
Miért nem álmodtad ezt két hónappal hamarabb???KépKépKép Akkor még módosíthattuk volna az uticélt...KépKép Semmiképp ki nem hagynám ha ilyen helyre sodorna az élet...Kép Köszi, hogy leírtad, be fogok számolni az "eredményrõl" ha így lenne....Kép

doris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?