Új privát üzeneted érkezett!

Gil
Szuper!!!!!!!!!! Akkor utána neked drukkolok majd!

És persze Estrellának!

manda

Mindenkinek jó reggelt, szép napot!!!!!

Gmarta,
köszike, most már sajnos értem, de nekem szerintem nem kell most még fizetni,mert nekem hyperstimu miatt nem tették vissza őket januárban:( Majd most fogják remélem:)

Lukrécia, Gombahölgy,
Hogy vagytok? holnap péntek, én már úgy vááááááááárom!
Gombahölgy,
csináltál mégy egy tesztet?
baby.81

Mindenkinek szép Kép -ot

Gil
Hiányozni fogsz!Gondolkodtam,hogy kérjem-e magam péntekre,de nem mertem :oops:
Nem jön ma senki,egyedül fogok árválkodni :( :(

Lányok
nem arról volt szó,hogy aki már benne van arra nem vonatkozik az új rendelet?Borzasztó,hogy minden "apró" lehetőséget elvesznek az embertől!!
gabicsibe

Tegnap este beszéltem Zsókucival, mindenkit nagyon-nagyon puszil, soha nem gondolta volna, hogy internetes kapcsolatok révén, ennyi aranyszívű emberrel ismerkedik meg. :) Nagyon jól esnek neki a bíztató sms-k, hozzászólások, és hogy ennyien gondolunk rájuk.
Emese jól van, bár tegnap reggel nem ment neki a pisilés, igy vízhajtót kapott, kicsit megrémültek, de délutánra megoldódott a helyzet. Minden nap egy ajándék, hogy erősödni tudjon Emese. :)
Szerintem az inkubátora mellett, a mi rengeteg angyalkáink vigyázzák Őt :)
Emese és Zsókuci erősek vagytok! Sokat gondolunk rátok, imáinkkal segítünk Titeket. :)

Puszi nektek

Kép

chesti

Sziasztok,

köszönöm a válaszokata HSG-ről nem lettem túl boldog, dehát ez van.
Szerintetek mi van akkor ha se március 15-én se március 16-án nincs vérvétel (ünnep miatt)
NEkem akkor van a 20. +-1 nappal...
Kezdhetem megint előlről? megvárni míg megjön?
madrin

Sziasztok!

Gabicsibe! nagyon drukkolok, remélem ez a mostani sikerül :) Kerestelek kedden, de szerintem csak a kabátodat láttam felakasztva a labor előtt. Én olyan fél kilencre értem oda, a férjem a recepciónál állt sorba én meg a vérvételes helyiségnél, éppen végeztünk kilencre. Aztán a tv melletti fotelekbe ültünk. Kétszer is végigjártam a folyosót , hogy hátha a labor előtt meglátlak, de ott hárman voltak, egy férfi és két félhosszú hajú nő. Aztán fél tízkor szólítottak és be is mentem, utána meg a vérvételes helyiségnél vártam az asszisztenst, hogy megmutassa a szuri beadását. A labor előtt láttam felakasztva egy barna hosszú, kapucnis kabátot, figyeltem is, hogy ki megy érte, de aztán nem láttam senkit. Sajnálom :?

Mi egyébként elkezdtük a stimut, jövő szerdán uh, pénteken inszem! A szurik beadása tényleg egyszerű, bár még csak a tegnapin vagyok túl. :oops:

Madrin! A HSG csak akkor fájdalmas, ha össze vannak nőve, vagy tapadva a vezetők. Nekem a Zeke csinálta és egészen a kontrasztanyag nyomásáig semmit se éreztem. Pedig közben mindent mondott, hogy ez most kicsit fog fájni, mit fogok érezni, de én nem éreztem. Aztán amikor mondta, hogy a nagyján túl vagyunk és elkezdte nyomni az anyagot (és ugye mindkét oldali nekem össze volt nőve) azt hittem bepisilek, meg elájulok. Én is szorítottam a két csövet rendesen. De közbe mondta, hogy muszáj megniytni legalább az egyiket próbáljam meg kibírni, különben csak lombikra mehetek. Így aztán valahogy túléltem. A végén (meg is lepődtem) jött a vizes ronggyal és ő maga törölgette vele az arcomat, amikor rosszul voltam. Nagyon kedves volt és elmagyarázta, hogy ugyan nagyon fájt a HSG, de nagyon fontos lépés volt, hogy kisbabánk lehessen. Persze akinek nincs baj a petevezetőivel az állítólag csak a katéter felhelyezését érzi, (amit én meg se éreztem) a kontrasztanyag vándorlását már nem . Szóval változó.

Úgyhogy meg kell védjem a Zekét! Igaz, hogy nem az a nyájas stílusú doki , viszont, mindent tömören, röviden , a lényegre törően elmond, úgy hogy végülis bennem sosem marad kérdés. Én nagyon szeretem az ilyen orvosokat, engem őt ajánlották a BMC-ben az ismerőseim, és meg vagyok vele elégedve. ( egyikük három gyerkőcöt is szült nála és ha lehet - és összejön nekünk is - én is nála szeretnék maradni)

Gombahölgy! Én is halkan gratulálok, bár szerintem mehet az hangosan is. Mert ugyebár a pozitív teszt negatív holnapra már nem lehet, viszont a negatívból holnapra még lehet pozitív is. :wink: (ez Lukréciának szólt)

Ma itt leszek a fórumon, úgyhogy még jövök és írogatok. Puszi mindenkinek!
nellike

Madrin:
Olyan nincs, hogy NINCS vérvétel. Szerintem csak márc. 15-én nem lesznek a többi napon igen. Sokszor dolgoznak ünnepnapokon is, szóval ne aggódj emiatt. Én is valamikor akkor megyek, mert kb. akkor lesz az inszem, ha minden jól alakul addig.
Gabi:
Gondolunk Rád, és ne unatkozz!
Kriszti:
Megyek ám este 6 után. Tudom, hogy már írtam, de most leírom mégegyszer. Nem tudom elégszer meghálálni kedvességedet! Puszi neked! :)
Manda:
Ria nem véletlen nem ír, nem akar magáról beszélni. Ezt tiszteletben tartva én sem tudok róla semmit sem mondani. Majd ha úgy gondolja akkor úgyis jelentkezik. :)
Zsókuci, Emese, Zozó:
Ma is gondolunk Rátok, millió puszi nektek!
Vendég

Sziasztok!

Köszi az infókat!!! Hááát, még nem tudom mit tegyünk :( Még van 1 hónapom rá, hogy kitaláljuk.

Gabicsibe, Veled vagyunk!!!!! Minden oké lesz :wink:

Zsókuci, Emese, sokat gondolunk rátok!!! Örülünk a jóhíreknek!
süni76

Estrella
Köszi az infót, bár nem így gondoltam, de vettem az adást.

manda

Márti!
Írtam ám levelet! Remélem láttad?! :lol:

manda

Azért ide is beírom, mert szorít az idő! :)

Akik besegítenek az ajándékutalványba Zsókuciéknak eddig:

Délutánig próbáljátok utalni a pénzt, ha ma nem megy jelezzétek, addig fedezem!
Holnap délelőtt Taptau személyesen adja át Zsókucéknak!

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Balwin (külön köszönet a júniusi babáktól :) )
Brigii
Süni
Lukrécia
Agnese
Mamm
Kriszti78
Baby81
Szuszi
Estrella
Share

OTP 1177311914071210 (akinek kell az utolsó számok 0-ák)

Irjátok rá a nicket, kitől jön a pénz! :)

chesti

Ja igen, még lehet fel lehet iratkozni!

1000 Ft-ról lenne szó, a kis Emesének mp3 lejátszó, hogy hallhassa anyukája fel vett szívhangját!
Aki csatlakozna, a babás topicba jelezze kérem!

Eszti

chesti

Sziasztok!

chesti! Utaltam Én is, nem volt időm visszaolvasni, de beírtam közleménybe az itteni nevem!

Lányok!
Később jövök, és mesélem mi újság felénk :)
timy28

Lányok segítsetek :!:

Két kérdésem is lenne:

1. Március 22-én kell mennem UH-ra és akkor megyek utoljára a BMC-be. Mi még eddig nem adtunk pénzt és a lombik után és a két gyerek előtt nem is nagyon ugrálhatunk, de mindenképpen szeretnénk valahogy megköszönni.
Ti adtatok, mennyi kb. az annyi?
Úgy gondoltam, a csajoknak sütök egy tortát, mégse bonbon, úgy láttam azt szoktak kapni, talán ez személyesebb...Szűcs dokinak meg valahogy kigazdálkodjuk...
Piát illik még adni, vagy már gáz???
Annyira nem vagyok otthon ebben a témában :oops:

A másik, eddig minden alkalommal mondta Szűcs dokim, hogy a házasélet kerülendő, most nem mondta, de azt sem, hogy lehet. Én meg úgy elvoltam foglalva az UH képpel, hogy eszembe sem jutott :oops: párom kérdezte itthon és nem tudtam mit mondani :shock:
Szerintetek :?: :?: :?:

Előre is köszi a segítséget :wink:

jucicuki

Juci

Szerintem a házasélet krülendő..... :cry:

Nellike

Nem támadta senki a Zekét,nem kell megvédeni. :wink: Legtávolabb áll tőlem.

Chesti

Du küldöm a pénzt neten

Madrin/Nellike

HSG-vel kapcsban:Nekem meg pont az fájt nagyon amikor felrakta a dolgokat a doki,pedig nekem is le volt tapadva,át kellett fújni,de az már akkor csak hab volt a tortán.Szerintem embere válogatja,reméljük Mandrának meg se fog kottyanni. :wink:

Bibarci

Arra gondoltam,hogy lehet holnap nekem is felteszik a kérdést,beleszámolom-e az 5-be ezt vagy fizetek.Bár szerintem ezt így utólag már elég fura,előtte kellett volna.Meglátjuk.
Este vacsorázni megyünk az uram vmi haverjával,nem leszünk itthon.Azért ha tudunk beszélni csörrencs meg a mobilon.Puszi
lukrécia

Nos, itt vagyok:)
Vissza is olvastam! Látom Kriszti kerestél:)

Ami velünk történt:
Végre 8 napos késéssel megérkezett a menstruációm 18.-án. Voltunk BMC-be, felírták szurikat, március 12-től kezdem adni a decát, március 26.-án kell menni BMC-be, 26.-tól kapom a többi szurit.
Van egy kis gondom:
Kiváltottam recepteket (halkan jegyzem meg 188.500 Ft lett, és ebbe még nincs benn minden).
Elmentünk Pharmafutárhoz megrendelni progesteron injekciót, de nem tudnak behozni, nem is lesz április közepéig!!! Ugyan ajánlottak más készítményt helyette, de javasolták, hogy előbb beszéljem meg a dokimmal, hogy nekem ez megfelelő-e. Gyorsan befutottam BMC-be recepciós Irénke azt javasolta ne hozassam ezt a másik készítményt, inkább várjak, hátha lesz..
Használta már valaki közületek azt a máik valamit? Ha jól emlékszem Crinone gél a neve. Valahogy nem szimpi már a neve sem:(
Hát ennyi röviden ami velünk történt mostanság.

Gratulálok az új pocakosoknak, név szerint nem említek senkit, nehogy valaki kimaradjon! Vigyázzatok magatokra!!

Mindenki másnak pedig kitartást! A tavasz meghozza mindenkinek a sikert :)

Puszi :)
timy28

Úristen csak kapkodom a fejem,hogymilyen összegeket írtok (gyógyszerek)
Bár mindenki azzal "bátorított",hogy nem lesz kevés pénz az egész procedúra, de vhogy nem gondoltam bele hogy pl amit timy28 írt hogy 188.500 :shock:
Megkérdezhetem hogy ezeket agyógyszerket milyen problémára adják?
Mondjuk én még nem tudom mi a baj de jobb lesz felkészülni.

Más kérdés bár ezt lehet hogy priviben kéne kérdeznem, kinek mennyit kell adni hoyg ne úgy nézzenek rád mint egy véres rongyra?
madrin

Madrin

Meg fogsz lepődni,de ugyanolyan kedvesek ha nem adsz pénzt,akkor is.Régebben mindig adtam de már rájöttem,hogy majd csak a végén(meg én leszívás-beültetéskor adok) fogok vmivel köszönetet mondani.

Baby,Gomba

Holnapra összeállt a szerkó :lol:
Indigókék farmer és szürke alapon fekete-sárga csíkos V kivágású rövidujjú.Szőke haj,ja és barna táska,barna kabát.Figyeljetek,mert rólatok nincs kép,nekem nehezebb dolgom lesz!
Ha nem talizunk lennt,felmegyek az emeletre és megmutatom magam kicsit,hátha rámtaláltok... :wink:
lukrécia

Lukrécia! Nem is neked szólt! :wink: Csak valaki mondta, hogy túl sok jót nem hallott róla, mármint a stílusa miatt. (Mert a szakmai tudása vitathatatlan) :)

Timy! Örülünk, hogy újra látunk :) Azért gyakrabban is benézhetnél :?

Én is szeretnék segíteni a Zsókuciéknak! Hogy tudok akkor, ha ma nem megyek bank felé?

A HSG-vel kapcsolatban kérdezném, hogy az nem lehet, hogy azóta visszatapadt? Mert én ettől félek. :? Merthogy olyan nehéz volt átfújni, lehet, hogy átment rajta a kontrasztanyag, aztán megint össze is tapadt...(vagy tök hülye vagyok, hogy ezen stresszelem magam?)
nellike

Madrin, tényleg nem várják el a pénzt. Én is csak beültetés után adtam a dokimnak, illetve leszívásnál a nővérkének, mert ápolgatta-borogatta a bedagadt kezemet. Szóval akkor adj, amikor úgy érzed. :)
Az összegek pedig bizony ekkorák. Egyik injekció gátolja az idő előtti tűszőérést (kb. 30-at kell beadni egy projekt alkalmával), másik serkenti a tüszőérést, nyálkahártyát. Van baci ellen antibiotikum a férjnek, van hüvelykenőcs szintén baci ellen beültetés előtt, van progesteron, amivel támogatják a terhességet. Ezeket pl. nekem mind kellett úgy, hogy velem nincs baj. Szóval kb. ezekre számíthatsz.

Azt hiszem, mi megpróbáljuk kiperkálni ezt a 100 ezret a fagyibeültetésnél. Nem merem elszórni, hátha nem sikerül és nyártól meg csak 2-t támogatnak :(

Gabicsibe, várunk a hírekkel!

Lukrécia, Gomba, Baby, nektek meg megy a szurkolás holnapra.
süni76

Timy, tök jó, hogy kezdtetek ti is!!
süni76

Lukrécia,
ennek örülök,mert most amikor először voltam a K dokinál olyan fura volt.
VAgyis leültem és azzal kezdte hoyg nagyon jó helyre jöttem mert hoyg ez itt ingyenes és hogy már egy ilyen beszélgetésért a Káaliban 10 rongyot kell fizetnem.
Én meg csak pislogtam hogy oké de ezzel mit akar mondani.
Mondjuk nem mertem rákérdezni mert egy fillér se volt nálam :D

MAjd a kikérdezés után annyitmondott hogy kérjek időpontot,ezt se értettem a magánrendelőjébe?
Tudom hoyg tök hülye vagyok de mikor már ezt mondta egy asszisztens várta meg két vizsgálatra váró levetkőzött lány egyszerűen éreztem hogy lépnem kell.
Kint a recepciónál meg azt mondták hogy nem kell időpont jöjjek a 2. vérvételre azt kész...
SZal jobb ezt az elején tisztázni...
madrin

Madrin!

Ezeket a gyógyszereket a lombikosoknak írják fel, persze nem mindenkinek ugyanazokat. Ami nagyon drága az a Decapeptyl, ez nem is aranyáron, hanem inkább gyémánt áron kapható, negyven fölött. (asszem ez nyomja meg a "lombikos" gyógyszerek árát, de javítsatok ki ha tévedek) Hogy milyen gyógyszert írnak fel, az attól függ, hogy rövid vagy hosszú programot szeretne a doki és persze a hormoneredményektől is. Ahogy kivettem a Timinél long protokoll lesz, azaz hosszú program. Az inszemináció jóval olcsóbb, én még januárban váltottam ki a gyógyszereket és 20.000 Ft körül megúsztam, mostmár ugyanez legalább egy tízessel többe kerül :(

Csajok! Lehet, hogy már kérdeztem, de az utró kb. milyen árban van? Azt mikor írják fel?
nellike

A Kááli tényleg durva , az első konzultáció 10 ezer, vizsgálatok 40 ezer körül vannak, és minden egyes vér,- és uh-nál fizetni kell. Ahhoz képest a BMC ingyenes, mert "csak" a gyógyszerekért kell fizetni :? Hálapénz ügyben: én például az inszem után hálálkodok, ha sikerül, ha nem.
nellike

Na akkor a decapeptyltől óvjon az ég :D
Az utro olyan 2300 Ft körül van az emlékeim szerint 1 doboz amiben 2*15 darab van, nekem tüszőrepesztésre írta a doki.
A mensi megjövetele előtt kellett 10 napon keresztül szedni,
de sajna soha nem repedt meg (napi 3 )
madrin

Sziasztok!

Progeszteron injekcióra lenne szükségem, ha valakinek van megmaradt ampullája szívesen megvenném.

Lukréciának és Gombahölgynek sok sikert kívánok holnapra!!
alma88

Köszi Madrin! Egyébként ha az inszemináció elég lesz neked, tehát nem kell elsőre lombikkal kezdeni, akkor az árban nem olyan horror. (mondjuk mihez képest :? ) Nálunk én vagyok a "gyári hibás" fél, magas prolaktin, + egy petevezető, nekünk ezért lesz inszem. Az uram kiskatonáinak meg ( a legutóbbi lelet alapján) a mozgékonysága nem volt nagyon ász, úgyhogy a Zeke ezt javasolta. Persze kis csodával magától is összejöhetne :?

Egyébként valahogy szóba jött, hogy a BMC-ben hozott mintát is le lehet-e adni. Nos, nekünk erre az orvos engedélyt adott, tehát mi a vizsgálatra hoztuk a mintát. Előtte a konzultáción kaptunk erre egy steril edénykét és amikor én mentem a vérvételre, akkor az uram hozta a kis tégelyét. (melegen kell tartani és 1 max. másfél órán belül le kell adni) De az inszemre, lombikra stb. csak abban a bizonyos kis helyiségben "frissen facsart" a jó. :oops: Ha ilyen otthon készült mintát visz valaki, akkor - a vizitdíj megfizetése után - a laborba csak le kell adni.
nellike

Lezárult az ajándékutalványos hozzájárulás! Férjem elment megvenni.
Büszkék lehetünk magunkra, hogy ennyien összefogtunk a kis Emeséért.
Aki lemaradt, vagy anyagi okok miatt nem tudott hozzájárulni, azoknak a sok bíztató hozzászólással, és imákkal rengeteget erősítették a kis családot!
26 ezret sikerült 1 nap alatt összehoznunk. :)

Akik besegítettek az ajándékutalványba Zsókuciéknak :

Agnesm
Lanett
Rozus
Chesti
Mot
Jucicuki
Manda
Taptau
Gica
Csibe
Bibike
Zuzmó
Balwin (külön köszönet a júniusi babáktól :) )
Brigii
Süni
Lukrécia
Agnese
Mamm
Kriszti78
Baby81
Szuszi
Estrella
Share
Napsugáreperke
Timy28

chesti

Sziasztok
Haza értem végre,a záróra "csak"másfél órát vártam.Ma egy kicsit bolond napjuk volt!Párom fél 8-ra ért oda és kizavarták,majd behívtak elötte egy fiút miután kijött fél óráig nem hívtak be senkit!Nagyon sokára végzett.Kicsit ideges volt.
Megtudtam,hogy baloldalon egy 19-es és 2db 13-as,jobb oldalon 2db 12-es volt.Hogy volt-e tüszőrepedésem azt nem nézték meg most sem :( Viszont most nem fájt a méhszájam amikor megfogták.
16-án kell vissza mennem tesztre.Krisztike be írnád?köszi
Állítólag dolgoznak aznap mandrin mehetsz vérvételre :)
2 lánnyal voltam akiknek fagyis volt és mind a kettőjüknek fizetni kellet a 100 ezret.
Nekünk nem engedték,hogy itthonról vigyünk anyagot,de a spermavizsgálatra is időpontot adnak,úgy hogy fél nyolckor belehet menni a fiúknak és nem kell órákat sorban állni.
Én akikkel eddig beszéltem mindenki akkor adott pénzt mikor sikerült.
gabicsibe

Nellike

Én is pont ettől félek,az egyiket tudták átfújni(de az is le volt tapadva)és mondta a dokim akkor hogy ez sajnos bármikor letapadhat megint.... :cry: Persze ez nekem a lombiknál tök mindegy,csak a spontán esélyeket romtja,meg hát persze az inszem...

Süni

Én meg pont azért swzámítanám bele az 5-be,mert úgyis lecsökkentik,akkor legalább kihasználom.

Baby!

Ne feledd holnap a Sejtjeinket,ez lesz a kárpótlásom a negatív eredményért... :wink:

Puszi mindenkinek
lukrécia

Gabi

Szorítok neked!!!
lukrécia

Timy
én használom mindig ezt a gélt de a szuri mellé,mert allergiás lettem az utróra.
ebbe a gélbe 15 db applikátor van amit esténként kell felnyomni napi egyet,semmi extra,viszont az ára 80 euró,és ez csak 15 napra!!!!!!!! :( :( mi lesz velünk progi nélkül????????

Zsókuci
ügyi a kis Emese,minden nap gondolok rá :D :D

Chesti
sajnálom hogy lemaradtam róla,de egyszerüen nem jutottam el bankba :cry: :cry: :cry: :cry:

Lukréciám
gondolok rád holnap,aztán jó bandázást nektek :D :D :D

Gombahölgy
drukk megy holnapra :D :D

Süni
igazad van,neked még számit hogy legyen még egy lehetöséged :D :D én is kifizetném akkor,de nekem már megvolt a kettö :oops: :oops:

bibar

Chesti,
én csak most tudtam elutalni, azaz holnap megy a pénz, bocsika:(
Minden jót nekik:)
baby.81

Gabi!

Örülök, hogy jól sikerült! Sokat gondoltam rád, de csak most értem haza. Otthon maradsz? Én még egyik inszem után se maradtam otthon, úgy terveztem, hogy majd most, de szerintem most se fogok. Sajnos megint annyira zűrös az életem, annyi minden van egyszerre! Na, de a lényeg, hogy most pihizz, pozitív gondolatokkal töltődj!!!
Tényleg elég szerinted csak a végén adni? Mostanában én is ezen töröm a fejem.

Manda!
Köszi a drukkot már előre! Rám fér.

Chesti!
Sajnálom, hogy erről lemaradtam, utólag már nem lehet valahogy adni?
gil

Gomba, Lukrécia!

Remélem, jó hírrel tértek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Akkor holnap reggel ott lesztek, és Baby is?
Én is megyek, de én már nem merek odamenni senkihez. :roll: Ti egyedül lesztek? Vagy mindenki apával? Mert akkor nem is akarok zargászni. Én ilyenkor még sose tudom, miben leszek. Szőkés, hullámos hajam van, és én egyedül leszek. Valószínűleg barna rövid szövetkabátban.
Hányra mentek? Én igyekszem nyitás előtt odaérni, mert megint rohanok majd dolgozni utána. Remélem ,szerencsésebb leszek, mint szerdán.
gil

Baby!

Ha reggel jössz, tutira találkozni fogunk, hiszen te is W-hez mész UH-ra. Téged miről lehet megismerni???

Gomba, Lukrécia!

Nektek ilyenkor mi a program? Csak vérvétel, utána el is mentek és később jöttök vissza?
gil

Gil
Én azt hittem,hogy holnap már inszemre mész!Uh lesz megint??
Igen én akkor fogok adni ha sikerül.
Holnap még ithon vagyok,de hétfőtől megint munka,azt hiszem nem ezen múlik.Az elsőt végig dolgoztam,a másodikat pihiztem aztán egyik sem sikerüllt.De ma az inszem elött voltam minta vételen :D megnéztem uncsitesóm négynapos kislányát és majd nem elkéstem,de hát alig tudtam elszakadni tőle annyira édes volt.
nekem is ilyen lesz 9 hónap múlva :D :D (remélem)

Lányok!megy a drukk nektek holnapra!!!
Jók legyetek :D :D
gabicsibe

Gomba, Lukrécia!

Várlak benneteket nagyon holnap!

Siessetek :lol:

jucicuki

Gabi!
Még csak a 11. nap lesz holnap, úgyhogy az korai lenne. Elhúztál nagyon mellettem :lol: ! Örültem volna, ha egyszer nem hétfőre esik, de az utóbbi kettő ugyanígy jött ki. Jó lett volna, ha ott van a hétvége. Mondjuk holnap tuti nem hiányozhattam volna.
Hányra mentél?
Megy a sok-sok drukkkkkkkk!!!!! Hát persze, hogy most már tényleg együtt tologatjuk majd a babakocsit!! :lol: :lol: :lol:
gil

Sziasztok Lányok!

Látom zajlanak az események. Én egy kicsit hűtlen lettem hozzátok, be-be látogatok mostmár a babás topikba is. Remélem nem siettem el a dolgot...

Gabi!
Örülök, hogy megvolt az inszem. Nagyon-nagyon szorítok! Ne keseredj el előre, azt nem szabad, tudod jól. Próbálj valahogy bizakodó lenni, bár tudom, én most könnyen beszélek...
Most hogy tervezted, dolgozol, vagy pihengetsz inkább otthon?

Gil!
Látom, hétfőn, már Te neked is itt a nagy nap. Megy a drukk!!!
Bár azt írod, hogy megint bolondok háza az életed, de valahogy próbálj kicsit lazítani majd. Mikor lesz a tavaszi szünet? Akkor talán fellélegezhetsz. Meg aztán itt a márc. 15-i hosszú hétvége is!

Gomba!
Holnap már biztosabban örülhetsz! De mindenesetre nagyon bíztató az eredmény! :)

Lukrécia!
Ha Te nem is, de én azért még bízom, hogy a vérvétel után jó hírekkel jössz. Annyira örülnék neki!

Judit!
Megmondom őszintén, hogy én nem adtam még senkinek semmit a BMC-ben. Minket annyira hirtelen "raktak ki", hogy teljesen meglepődtünk. A hcg-s vérvétel után 2 héttel volt egy uh, és már meg is írta a doki az elbocsátó szép üzenetet. Most úgy gondoljuk, ha meglesznek a babák, majd visszamegyünk velük, és akkor adunk, bár nem tudom, hogyan lehetne ezt majd akkor kivitelezni... :roll:

Timy!
Örülök, hogy beindultak az események nálad is, de hogyhogy nem szállít a pharmafutár szurikat? NIncs külföldön sem?

Kriszti!
Örülök, hogy a pároddal rendeződnek a dolgok. MÉg jó, hogy valahogy szóbahoztátok egymás előtt a problémát és nem egy buta félreértés miatt mentetek volna szét.

Új LÁnyok!
Üdv a csapatban. Meglátjátok sok segítség jön majd innen a fórumból. Nekem sokat segített mindenki. :)
Valaki kérdezte, hogy mennyibe kerül az utro. Én most vettem a héten 4 dobozzal és ha jól emlékszem 6000 forint körül fizettem. 30 szemes egy doboz.

A hsg nekem nem volt egy leányálom, de a doki és a röntgenorvos és Évi a nővérke nagyon rendesek voltak. Az egész nem tartott 2 percnél tovább, de örültem, hogy túl voltam rajta. Az előttem lévő lány egyáltalán nem érzett semmit én viszont..... Szóval tényleg egyénfüggő a dolog, bízni kell abban, hogy mindenki azok közé tartozik, akiknek meg sem kottyan...

Kicsit sokat írtam :oops: , de be kellett pótolnom az utóbbi napokat.. :)

Baby, Süni!
Megy a drukk nektek is!

Puszi
Gica
gica1

Kedves Gica!

Nagyon örülök, hogy írtál, és teljesen érthető, hogy ritkábban jössz hozzánk! Ez így van rendjén! Látod, sajnos egyre csak gyűlünk, és ritkán jut át valaki a vonal fölé a táblázatban!
Kedves vagy, hogy azért még követed az eseményeket!
Remélem, jól vagytok! Nem nagyon írtál magadról, jobb is ha még néhány hónapig nincs miről beszámolnod, azon kívül, hogy gömbölyödsz!
Pihenj sokat!
Puszi!
Gil
gil

Jó estét mindenkinek!

Halált megvető bátorsággal beadtam a 2. szurimat. Tök egyedül, mert a férjem dolgozik, úgyhogy még bátorítani se tudott. És ez most fájt is, pedig tegnap, meg tegnapelőtt, amikor az asszisztens adta meg se éreztem :( na mindegy, ezen is túl vagyunk, eggyel kevesebb.

Gica! Jó hallani rólad, bár magadról nem sokat írtál. Hogy vagy, rosszullétek, róka koma stb..? Köszi a választ az utróról, én kérdeztem.

Lukrécia, Gomba! Holnap várunk az eredménnyel titeket és nagyon szorítok. Baby neked is, ügyes legyél.

Gil! Neked akkor hétfőn lesz a nagy nap? A tüszőrepesztőt mikor kell beadni? Az orvosi ügyelet szerintetek beadja?
nellike

Málna!

Neked nem ma volt uh? Vagy rosszul emlékszem?
nellike

Nellike!

Gratula a szuri beadásához! Hős vagy! Egyedül rossz lehetett! Nekem majd holnap mondja meg dokibá mikor adjam a tüszőrepit, de szombatot fog mondani. Azt a szurit a legkönnyebb beadni (ovitrelle szokott nekem lenni), úgyhogy ahhoz nem kell ügyelet.

Málna!
Tényleg hova tűntél?
gil

Gil, nekem is Ovitrelle-t írt fel a doki. Azt könnyű beadni? nem izomba kell? Ha nekem szerdán kell menni az uh-ra, és pénteken lesz az inszem, szerdán vagy csütörtökön kell majd beadni?

Tudom, hogy egy kicsit előreszaladtam, de azért érdekel, mert csütörtökön a párom dolgozni fog , reggel jön haza, én meg egyedül popsiba biztosan nem tudom majd beadni. A másik kérdésem, hogy én pénteken még csak a 12. napon leszek. Az nem korai kissé az inszemhez? Pedig akkorra tervezi a doki, mert hétfőn lehetünk együtt utoljára.

Sajnálom , hogy lemaradtam a Zsókuciék utalványáról, de lélekben szorítok én is nekik, és ha másra is kell, szóljatok előre pár nappal.
nellike

Na hali!

Gabicsibe,
nagyon szorítok, hogy most sikerüljön:) Majd szorítok nagyon!!!

Gica,
jó, hogy benéztél hozzánk:)

Málna,
na mi volt az uh-n, összeraktad már a gépet? Tudsz netezni?

Gil,
te akkor, nem tudod mibe leszel?! De majd figyelem a hullámos szőkéket:)
Lukrécia, Gombahölgy,meg aki jön még holnap...
Én farmerben leszek, barna cipő, a kabát is barna, a kapucni széle szőrös:), a táskám zöld és az van ráírva, hogy (várjatok megnézem..) "Calleto Paris", a hajam fekete, mit is írjak még... ja, a felsőm is barna lesz, kötött háromnegyedes ujjú és az elején ilyen műanyag golyócskák (díszek) vannak felfűzve.... Hát ez elég hülyén hangzik, de nem néz ki olyan rosszul:) Ezt már le kell jegyzetelni,nem??? Ja és anyukám is velem lesz, elkísér:) Ő alacsony, vörös hajú anyuka:)
Ha másról nem is, de a táskáról fel tudtok majd ismerni, ha akaratok:)
Lukrécia,
téged a felsődről próbállak majd felismerni:) Viszem a cd-t:) Már el is tettem!!
Gombahölgy,
téged pedig a piros bőrtáskádról:)
Judit,
vigyázz nagyon magadra, meg persze a babócákra:)
Süni,
hogy vagy, itt a hétvége nem sokára, mentek valahova?

Zsókuci és Emeséje remélem jól vagytok!!!
Mindenkinek szép estét!
baby.81

Gil, Nellike!

Kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök a hogylétünk felől.
A rókakoma engem eddig elkerült, helyette inkább émelygésem van, de nem délelőtt, hanem délután és puffadok.. :oops: Ja és aminek örülök, némileg nagyobb méreteket öltöttek a melleim. Gil Te tudod, hogy nem dicsekedhetem kebelcsodákkal, így nagyon örülök, hogy egy picit nőiesebb lettem etekintetben. Persze nem feltűnő, de mi látjuk... :wink: :)
Hétfőn megyünk uh-ra, remélem szépen láthatóak lesznek a bébik, és minden rendben lesz velük...

Gica
gica1

Nellike!
Nem izomba, hanem bőr alá hasba v. combba kell az ovitrelle-t adni, előre be van készítve, nem kell vele vacakolni, csak beszúrni. Mindig az inszem előtt 36-40 órával, ha jól emlékszem. Szóval pénteki inszemhez szerda este 8kor. Mindig este 8-at mondanak, és ezt kb. be is kell tartani. A ciklusodtól függ hányadik nap a jó, úgyis megnéz UH-n, lehet, hogy a hétfői 15. nap már késő lenne.
gil

Szép estét mindenkinek!

Na, írtam egy csomót, aztán elszállt..A fenébe...Pedig nem vagyok ma a toppon, bár azért nem volt dömping! :lol:

Chesti!
Átutaltam a pénzt, ketten Estrellával.....Közösködtünk!!! :lol: :lol:

Juci!
Én is úgy tudom, nem szabad házaséletet élni...Egy kis önmegtartóztatás...Úgy 3 hónapíg... :oops: :shock:

Timy!
Örülök, hogy kezditek....Neked ez a 3. stimud lesz, ugye??

Gabi!!
Mennek a drukkok!!!!!!!!!

Nellike!!
Nagyon ügyi vagy!!!Meglátod, belejössz...Nekem az utolsó szuriíg remegett a kezem, úgy vagyok vele, jobb a tűmásik oldalán állni!!! :lol: :lol:
A tüszőrepesztőt beadja az ügyelet, és ha van bennük egy kis jóérzés, nem kérnek vizitdíj pénzt...Bár nem hinném! :roll: :?

Gil!
Megkaptam a privit, :cry: válaszolok!!!!

Madrin!
Bocsi ha már írtad, és figyelmetlen voltam, de neked lombik, vagy inszem lesz??? :roll:

Na, most ennyire emlékszem...Még az előző oldalra visszapillantok, és frissítek egy táblát!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?