halihóóóó,
annyira izgi igy a finish-ben és jó érzés így drukkolni egymásnak
breeki talán már a karjaiban tarthatja a kisbabáját!!!!!!
nálunk is a helyzet változatlan, igaz tegnap este megint erősödtek a fájások, de azt hiszem szabi megint csak meg akart bennünket viccelni. mindig elhatározim, h kész akkor most leállítom magam és nem azon agyalok, h mikor születik már meg, de nem megy.....annyira vágyom rá!!!!!
amúgy érdekes, mert ákosnál az ilyen típusú fájások már a szülés kezdetét jelentették, de természetesen azok elindultak és nem maradtak abba. már olyan erősek voltak a fájásaim, h alig bírtam menni. mondta is a szülésznőm, h aki mosolyogva sétál be, annak szinte tuti, h vaklárma...persze kivétel a magzatvízelfolyás esete, amikor ugrás van.
a másik dolog, h én ákossal éreztem odabent, h ez lesz a nagy nap! remélem ez most is igy lesz
homeot szed vki?
én egy hete szedem a caullopyllum-ot - méhnyaktágító- és a vérzéscsillapító arnica-t. kíváncsi vagyok, h most mennyire fogja begyorsítani a tágulást, mert ákossal 12 óra vajúdás alatt sikerült egy ujjnyira kitágulnom....
zsu, ki tudja, lehet, h a hétvégén megelőzünk??? én annyira szeretnék ezen a hétvégén szülni!!!!!! talán egy kis agykontrollal összejön......
most rohanok, mert nálunk az egész ház a feje tetején áll. anyummal ezerrel takarítunk
és ákos olyan édesen segít, h meg kell zabálni.
vicky, köszi drukkokat!!!!!!!!