Sziasztok!
Gabriellák!
Nagyon boldog névnapot!!!
Juci!
Neked meg utólag Boldog névnapot...
remélem a 8 napban még bennevagyok
Chesti!
Köszi a zenéket! És gratula Lencsilány első kis cipőjéhez!
Hihetetlen....mintha most született volna....
Bibike!
Hát ez gyönyörű!!!!
Sikerült nekem is végigbőgni a klippet, nagyon szép. Elárulod hol találtad ezt a számot?
Numa!
Huhhhh jaj szegénykém! Atyavilág, min mentél keresztül....
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!!
Rebe!
Örülök hogy minden rendben van!!!
Juci, Lippa!
Jobbulást a csajoknak!!!
Zuzmó!
Gratula a szupi paraméterekhez!
Hogy bírod? Rókacsapat nem látogat meg sűrűn mostmár?
Jaj annyira örülök Nektek!!!!
Gica!
Már fordul? Nagyon ügyi, gratulálok!!!
Gomba!
De édes, hogy elvan abban a szopikendőben.
Az alkoholt meg ne bánd, én elpacsázom egy üveggel egy hónapba. Jó lesz az még fülbevaló betétel után, vgy körömvágás előtt én azzal mosom le az ollót, meg a fürdőkádat is át szoktam törölni alkoholos vattával, meg ilyenek....
A férjem szerint én már túlzásba viszem a fertőtlenítést,(szerinte alapba is, de a gyerek cuccaival meg pláne) és ez sem jó bizonyos szempontból, pl. olyat is olvastam hogy fél éves kor után már nem is kéne sterilizálni a cumisüvegeit... tapasztalt kismamik, szerintetek?
Ballagyo!
10 kg az egyátalán nem sok... Drukkolok hogy Soma megforduljon! Réka is a 31-32
héten fordult meg, ha jól emlékszem.
A védőnős dolgot kissé kétértelműen írtam múltkor, szóval nem teljesen önállóan kéne ennie, csak ha előtte van a tányér és kezébe adsze gy kanalat akkor már bele kéne merítenie a kanalat és a szájához vinni, szóval inkább próbálkozás. De könyörgöm, hát ülni sem tud, és ha egy kicsit hátra van döntve a szék támlája, el sem éri a tálcát hát még olyan pici....
Rékus legújabb elfoglaltsága: Rákapott a pléd, játékok cimkéjére. Most mindenhol az az érdekes.Teljesen mindegy hány játék van körülötte. Tegnapelőtt 3/4 órát babrálta az alája terített pléd mosási útmutatós cetlijét. Nagyon tüzetesen megvizsgálta összehúzott szemmel méricskélte és ezzel elvolt 3/4 órán keresztül, direkt megnéztem.... tegnap Pécsen voltunk és hazafelé az autóban ugyanez a történet csak egy textiljáték cetlijével.
Ma viszont olyat csinált mint még soha, egyszerűen nem mehettem tőle 2 méternél távolabb, mert egyből sírt, nem tudom a foga vagy az idő de du 3 órát aludt egyfolytában ami nem jellemző du csak 1 órát szokott...
Puszika mindenkinek!