Sziasztok Lányok!!!
Nem tudtam persze visszaolvasni csak a sok drukkot és gratulációt, amit küldtetek!!!
Basszus! Sikerült megríkatnatok!
Főleg Neked Imi!!!! Ezt honnan vetted???? Tudjátok mit jelent???
Azt, hogy ALLAH VELEM VAN!
Nagyon köszönöm! Igazán megható!
Nagyon
KÖSZÖNÖM, hogy ennyit gondoltatok rám!!! Nagyon jól esik, hogy ennyien szurkoltatok nekünk! Tarek is ezt üzeni nektek!!!!
Velünk minden OK! Ma jöttünk haza! Én is és Tarek is nagyon jól vagyunk! De főleg Tarek! Olyan édes, hogy azt szavakkal el sem lehet mondani! Nagyon rendes baba!!!! Ha tisztába van téve és megkajált (40-50ml), akkor olyan elégedetten tud aludni!
Sajnos a mellbimbóim ugye elég nagy feladatot adnak. Nagyon nehezen megy a szopi ciciből! Néha rákap simán vagy bimbóvédővel, de gyakran bénázunk még.
És még sajnos nem tudom, hogy olyankor jön-e a tejci vagy sem. Most béreltünk mérleget, így majd kiderül. Viszont rengeteg tejcim van!!! Állandóan fejem különben be fog gyulladni. Ja! És sajnos a bal hónaljamban lévő "vándor tejmirigy" persze mára bedurrant. Iszonyatosan fáj. Azt a rész megpróbáljukjeleglni, hogy onnan apadjon a tej! Csak nehogy az egész elapadjon!
Na szóval zajlik az élet! Nagyon zsúfoltnak tűnnek a napok! Szinte egész nap csak fejek és fejek....
Ha tudok majd jövök hamarosan a szüléstörténettel is, de most ezt sokkal fontosabbnak tartottam!
Sok puszi mindenkinek!
Fatima és Tarek!
Ja! Fotók is hamarosan jönnek!