Új privát üzeneted érkezett!

Timi Kép
a hiperstimu a petefészekből indul ki, ha túl lett stimulálva. tehát akár fájhat egy oldalon is, mert lehet, hogy csak az egyiket viselte meg jobban a dolog.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Reno!
remélem igazad van. Szerdán kiderül, hogy mi is okozza a szurkálást. Ha fekszem, nem szurkál. Ma reggel ébredéskor fájt a fejem egy picit. Most is olyan kómás vagyok. Remélem "boszik" vagytok, és zebrás lesz a teszt.

Timi
latimi

Orsi, csak nagyon-nagyon halkan megjegyezném, ez itt már nem a túlstimu, hanem a HCG termelődésre adott válaszreakciója a petefészeknek, pontosabban feszít a sárgatest, valszeg azon az oldalon jobban, ahol több tüsző volt... vagy nem? Kép

Tényleg Timi, még nem is mondtad, tervezel-e valamit holnap reggelre? Olllyan jó lenne.... Kép bár nem akarok erőszakoskodni.
s_norka

Orsi!
Túlstimulálva biztos nem lettem, mert csak 5 tüszőm volt. A baloldali petefészkem mindig csak egy tüszőt termel. az előbb, hogy felkeltem, úgy érzem, nyomás is van a pocakomban. annyira félek, hogy ez a mensi előfutára. Már rettegek, amikor elkezd fájni a hasam, mert akkor mindig megjön. Már biztosan az idegeitekre megyek.
Kár, hogy nem egyformák a terhességi tünetek, így akkor tudnám, hogy mi van. Eltérhetne a mensi tüneteitől is.

Timi
latimi

Norka Kép
háááááááát... nem tudom Kép de komolyan.
A hiperstimu tünetei az én tudomásom szerint a tüszőérés után kb. 5-10 nappal jelennek meg. A petefészekből indul ki, és a petefészek által termelt hormonok okozzák a vízkiválasztódást a hasüregben - ez okozza a hasfájás, feszítő érzést. Hiperstimu akkor is ki tud alakulni, amikor nem jön létre a terhesség, tehát nem termelődik HCG a szerevezetben. Legalábbis én így tudom.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri!
Nem vagy erőszakos. Azt mondta a Krizsa, nekem fölösleges előbb megcsinálni a tesztet, mert az én szervezetm nehezebben reagál mindenre. A Gonal-F-re egy tüszőt sem termelt a petefészkem. Azt mondta, ha negatív lenne szerdán, akkor amíg nem jön meg, csináljak tesztet.

Timi
latimi

Timi Kép
a hiperstimu nem függ a leszívott tüszők számától!!! Nem azt jelenti, hogy túl sok tüsződ lett. Van, akinek 3 tüszőnél is már hiperstimuláció alakul ki, ez a bevitt gyógyszer mennyiségétől és a petefészek állapotától/reakciójától függ.

(nekem nem voltak terhességi tüneteim)

én a vérvétel mellett szavazok, mint már oly sokszor leírtam Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri!
Az előbb, hogy felkletem, már a járkálásnál is fáj a hasam. Akkor is szúr kegyetlenül. Ilyen dolgokról nem beszélt a doki.

Timi
latimi

orsi!
Inkább megvárom, hogy ne jöjjön meg. Õrizgetem őt/őket. Mindig megmutatom a szobát, ami az övé lesz. Jó, hogy nem lát senki ilyenkor.

Timi
latimi

Timike, Kr.dokikánkat imádom, de ezt a tesztelős izéjét nem. Kép
Brr, ezért annyira tudok haragudni. Ráadásul a Kaális teszt még 100-as HCG-t is alig mutat ki. Ráadásul akkor most, ha - a teszt, de nem hagyod abba a progit, akkor nem is biztos, hogy megjön, akkor most tesztelgetsz 2 naponta? Az idegállapotodnak nem bizti, hogy ez jót tesz.

Én is a vérvétel mellett szavazok, így legalább nem kell tesztet nézni, és az tutifix. Kép

Timike, én teljesen megértelek, ugyanezeket átéltem, csak legfeljebb nem írtam róluk ennyire nyíltan. Végül is ez már a finish és a téboly. Kép
s_norka

Norka!
Én duphastont használok. Mi az a progi? A kettő nem ugyanaz? Szóljatok, ha hülyeséget írok.

Ez tényleg téboly.

Timi
latimi

Norka!
Nem tudom, hogy gondolta ezt a tesztelgetést. ha ennyire szar a teszt, akkor minek adják?

Timi
latimi

Kr. doki tényleg a tesztre szavaz, de én kerek perec megmondtam, hogy nem tesztelek, mert nem hiszek benne, megyek vérvételre az ET utáni 11. napon. Nem ellenkezett Kép Kép Kép

Timi Kép
a progi a hormon, ami a duphastonban és az utrogestanban van. Amellett nem mindenkinek jön meg, ha szedi.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Norka!
A szurkálást a székrekedés nem okozhatja?

Timi
latimi

Timike Kép Csak volt már székrekedésed, tudod, hogy az milyen Kép Nem szurkál.

Nem, székrekedés, gázok például tipikusan a magas progeszteronszint mellett létrejöhetnek, amely egyfelől a duphaston, másfelől a saját, de sajátod már csak akkor van (hiszen eltelt a punkció óta 2 hét), ha tényleg terhes vagy, tehát...

A Kaális tesztről nem sok jót hallottam másoktól sem, nem érzékeny, helyette inkább a Medilab, ha tényleg kivárod a szerdát. De csak hogy tudd, TÉNYLEG elmehetsz vérvételre holnap reggel, mindenféle bejelentkezés nélkül, és meg is nyugodhatsz valamelyik irányba.
s_norka

Norka!
Ha veletek beszélgetek, megnyugszom. Tőletek több információt kapok.
Akkor veszek másik tesztet, aztán azzal fogok gyakorolni. Én még várok a vérvétellel. én is szeretnék előbb csíkot látni. Hátha most teljesül ez a vágyam.
latimi

Timi Kép
a tesztekről kis történet (nem az egyetlen). Van egy kedves baránőm, aki tesztelt, nem egyszer, nem egyféle teszttel... mind negatív lett.
Majd elment vérvételre, és láss csodát van 2 gyönyörű fia, aki annyi idős, mint a mi babáink. A tesztek még kb.majdnem 1 hétig negatívok lettek.
A teszttel az a baj, hogy a vizeletben lévő HCG-t mutatja ki, és nem azt, ami a vérben van. Az, hogy ki mennyi HCG-t választ ki teljesen egyéni, ezért lehetett, hogy neki még a legérzékenyebb teszt sem jelzett.... szóval pl. ezért nem teszteltem, hanem mentem vérvételre.
Másrészt, de ez már csak részletkérdés. A HCG szintből lehet arra következtetni, hogy hányan vannak a pocakban, a HCG szint mérésével kimutatható a biokémiai terhesség is... stb.
De nem rábeszélni akarlak, csak infót írok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Kösz az infót. Azért kipróbáljuk a tesztet. ha nem jön a mikulás, megyünk vérvételre.

Timi
latimi

Timi!
Én is a vérvétel mellett szavazok!!! Zsu nevű topiktársunk pl. mindig pozitívat tesztel aztán a vérvételen mindig azt mondták elindult valami de nincs baba (van ennek valami speciális neve) nem jó ha az embert becsapja! Szóval nekem vérvétel volt eddig kétszer!!!!
Krizsa nekem mindig azt mondja vagy a 13. napon vérvétel vagy a 14-en teszt!

A szurkálás pedig szerintem jót jelenthet, főleg ha ilyet még egyik et után sem éreztél!!!!
Nagyon szorítok, tényleg jobb lenne bemennél holnap és megnyugodnál!!!!

Farkasok!
?????????

Az új tábla!

Kép
Kép
Kép

Angelini és Évike!
Mivel nemsokára szültök ha nem jelentkeztek továbbra sem a szülés kiírt időpontja után leteszlek titeket a 3. szekcióba, mert egy biztos a babák bent nem maradnak!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Te szoktál Stellával beszélni! Nem tudsz róla valamit? Ha beszélnél vele puszilom és vigyázzon magukra!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

A szerelmeim

Kép
Kép
larapapa

Larapapa Kép
Gyönyörűek mind a ketten. De lány lévén én inkább a fiadat nyúlnám le Kép

Zsebi Kép
Olyan süsü vagyok, pont ma beszéltem Stellával, csak elfelejtettem ide is megírni.
Jól van, a vérnyomása alacsony egy kicsit. Most, hogy elmúlt a hiperstimu nincs semmi hasa, egyelőre lapítanak benne az ikrek. Kép 12 hét után visszamegy majd dolgozni, addig is mindekit üdvözöl! Kép

Wish

wish

Larapapa,
Andor tiszta apja !!!KépKépKép:

Timi,
Én is a vérvételre szavazok. A teszt elég utána, mikor már + a vérvétel, csak hogy lásd milyen is a zebrás tesztKépKép Nekem ez bejött. A vérvétel mindenképp biztosabb KépKép Nagyon drukkolunk ++++++++++++++++. Az a szurkálás meg bármi lehet sajnos...de bízzunk abban hogy a helyezkedésKép

Zsebi,
Üdv újra itthon, már nagyon hiányoztál! Gyönyörű helyen voltatok, én is egész kedvet kaptam Kép
Hajrá az újabb zebrás tesztre !! Bár tudom hogy még odébb van, de az út már megkezdődöttKépKépKépKép

Unique,
Nálam is folyamatosan kerülget rókakoma, de eddig még mindig sikerült elzavarnom Kép Este a legrosszabb, őszilé meg keksz ellenére is, de valahogy csak túlélem még azt a pár hetetKépKép Meg tudod, mindig örülök hogy tuti jel van arra hogy növöget valaki odabenn KépKép
Ma voltam reggel UH-n, már 19mm-esek vagyunk, van minden végtagunk, fejünk, szépen dobogó szivecskénk KépKépKépKép: A doktornő szerint mozgatta a kezét, nekem ehhez még elég nagy fantázia kellett hogy a kezét lássam, de mozgott az tuti KépKépKép Biztos el akart bújni az UH előlKép
Megpróbálom feltenni:
Kép
Ezzel sikeresen elbocsátottak a Kaáliból KépKép Már egész otthon éreztem magam ott. Holnap majd felhívom a régi nőgyogyimat, aztán jöhetnek a további vizsgálatok.
A hétvégén kb 13 órát aludtam naponta, 10-et éjjel és hármat délután. Igaz hogy vasárnap délben 'megmásztuk' a holdvilág árkot, igy érthető hogy kimerültem KépKépTehát nagyjából ennyit rólam...

Farkasok,
Nálatok mit látott a doktornő ??? Szépen érnek a tüszők ?? Küldjek egy kis növesztőt ++++++++++++++++++++++++++++ ?

Mniki, Wish,
Nektek is nagyon drukkolok, most kell hogy hozzátok is ellátogasson a zebra !!

Kattca,
Vajon túl vagytok már a szülésen ?? Ha az ikrekkel idáig kihúzod az egy csoda lenne KépKép Mennek a drukkok ezerrel ++++++++++++++++

Stellát én is puszilom ha valaki beszél vele. Õ már a 10 héthez ér mindjárt KépKépKép Vajon a 3. hónap után visszamegy dolgozni, vagy már végig betegszabin lesz ?

Woodi,
Rólad sem hallottunk már egy ideje, vajon nyaraltatok ?

Mindenkinek egy késői pusza,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara, Larapapa!
Ez a srác egy tündérke! Nagyon aranyos! Lara annyira sugárzik rólad a boldogság, jó látni titeket!
Kicseréltem a táblában a képet az alvósra!

Kriszta!
Neked is cseréltem az uh képet a táblában! Nagyszerű hogy már ekkora a babó! Örülök, hogy jól vagytok! Abban pedig nagyon bízom, hogy a zebrás tesztig már csak egy kicsit kell aludnom! Kép

Hihetetlen amúgy hogy már megint a tábla teteje felé közeledek, de annak nagyon nagyon örülök, hogy a felső szekció is igencsak gyarapszik mostanában és ezt a tendenciát követni kell ez kötelező!!!!!!!

Wish!
Szuper hogy jól van Stella!
Azon gondolkodam mivel nálatok elég rövid egy protokoll lehet mi együtt fogjuk kiblekkelni a kemény két hetet? Mindig együtt akartunk babásodni ez a 3. mindkettőnken sikerülni fog meglátod!!!!!!!!!!!

Niki!
Hányadik fogigátlónál tartasz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Vagy ma megtudod, vagy már csak egy nap! REmélem minden rendben van veled és a szurkálás is csillapodott, bár ha ezt a babó teszi, márpedig miért ne ő tenné akkor szerintem akár 9 hónapig is elviseled ezt az érzést!

Renóca!
Mi a helyzet veled? Oviba minden gyerkőc visszatalált és megy a régi kerékvágás? Neked most mekkora a csoportod (hány évesek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renó!
Azt meg lehett tudni, hogy ha nem lettél volna spontán babás akkor melyik másik lombikközpontot választottad volna?

Na jó eldugulok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! Gyönyörü helyeken voltatok!!!

Larapapa! joggal vagy büszke rájuk, nagyon szép a családod! És ennyi hajat, igazi hajasbaba! Nekem furcsa mert Orsi elég kopasz volt, még most kezd csak sürüsödni a haja, hogy 2 hónapja levágattuk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Itt vagyok, csak nyüglődünk Andorral Kép Sokat bukik, mert mint kiderült rengeteget eszik. Tegnap voltunk dokinéninél és orvosi utasításra szívtelennek kell lennem. Mérnem kell, hogy mennyit eszik és előetető tápit kell neki adni, hogy ne legyen annyira mohó. 4 nap alatt majdnem 1/4 kilót hízott, ez sok. Úgyhogy most szegénykém ordít a kajáért, a cicim tele tejcivel és mégsem adhatok neki, mert különben egész nap csak hányna, mint tegnap. Szóval küzdünk, de remélem hamar hozzászokik a kevesebb kajcsihoz.

Köszi mindenkinek a dícséretet, nagyon jól esik Kép

Zsebike,
jó hogy újra itthon vagytok, már nagyon hiányoztál ám nekünk!

Kriszta, Reno, Unique
olyan csodás, amit most átéltek Kép Én már most szívesen újra állapotos lennék. Örülök, hogy mindhárman jól vagytok és minden rendben a manócskákkal is Kép

Timi,
nem tudom, hogy mentél-e vérvételre, de nagyon szurkolok. Bízom benne, hogy azok a szurkálások a kis lakók miatt vannak Kép

Farkasok,
vasárnap???

Orsi,
a Millenáris jó ötlet, addig mi is leteszteljük Andort, hogy mennyire lehet vele hosszabb időre kimozdulni. Bár ez csak attól függ, hogy ez a kajcsi dolog rendeződik-e.

Karmen,
ahogy forgolódik az ágyban, mindig jó kis punk-osra lövi be a saját séróját. A fodrászunk se tudná jobban megcsinálni neki Kép

Bocsi ha valakit kihagytam, de nehezen tudok idő hiányában visszaolvasni.

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
A barátnőmnek is ezt mondták, de ő végül csak annyit csinált, hogy megpróbálta egy kicsit ritkábban etetni. (Most bölcselkedni fogok, mert kibicnek semmi sem drága Kép) Szerintem vannak nagyevő és keveset evő babák, szerintem ilyen kicsi korban tényleg annyit esznek, mint amennyit szükségesnek éreznek. Bár ha nagyon sokat visszabukik, akkor lehet, kicsit tényleg mohó. A babák is olyanok mint mi, van aki beillik a tankönyvi átlagba van, aki nem, de persze a dokik az átlaghoz viszonyítanak mindent, mert az van a tankönyvben.
De nagyon édes gyerek, akármennyit eszik is. Fura, hogy ránázésre azt mondom, hogy tiszta Peti, de ahogy nézegetem a fényképeit, a te vonásaidat is megtalálom benne Kép Szóval semmi kétség, hogy gyönyörű fiatok van Kép

Kriszta Kép
Hű, jól haladtok, mér el is bocsátottak a Kaáliból! Nagyon aranyos pacácska a babád, olyan édes lehetett, ahogy mozgolódott.
Fentebb írtam Zsebinek, hogy Stella azt tervezi 12 hét után visszamegy dolgozni egy kicsit még.

Edina Kép
Hogy bírtad a víznapot? Én estére már nagyon nehezen, de azért megvolt Kép

wish

Lara Kép
A barátnőmnek is ezt mondták, de ő végül csak annyit csinált, hogy megpróbálta egy kicsit ritkábban etetni. (Most bölcselkedni fogok, mert kibicnek semmi sem drága Kép) Szerintem vannak nagyevő és keveset evő babák, szerintem ilyen kicsi korban tényleg annyit esznek, mint amennyit szükségesnek éreznek. Bár ha nagyon sokat visszabukik, akkor lehet, kicsit tényleg mohó. A babák is olyanok mint mi, van aki beillik a tankönyvi átlagba van, aki nem, de persze a dokik az átlaghoz viszonyítanak mindent, mert az van a tankönyvben.
De nagyon édes gyerek, akármennyit eszik is. Fura, hogy ránázésre azt mondom, hogy tiszta Peti, de ahogy nézegetem a fényképeit, a te vonásaidat is megtalálom benne Kép Szóval semmi kétség, hogy gyönyörű fiatok van Kép

Kriszta Kép
Hű, jól haladtok, mér el is bocsátottak a Kaáliból! Nagyon aranyos pacácska a babád, olyan édes lehetett, ahogy mozgolódott.
Fentebb írtam Zsebinek, hogy Stella azt tervezi 12 hét után visszamegy dolgozni egy kicsit még.

Edina Kép
Hogy bírtad a víznapot? Én estére már nagyon nehezen, de azért megvolt Kép

Wish

wish

Zsebi!
Köszönöm, hogy feltettél a táblázatba. most már én is igazi klubtag vagyok.

Lara!
nem mentem vérvételre. megvárom a teszt eredményét. Az, hogy mitől szurkál a hasam, majd kiderül. Néha felfújódik, kemény lesz a hasam. Szerintem ez nem jó jel.

Timi
latimi

Lara! Szerintem ez a hajasbaba rád hasonlít, kis kerekképű ő is! Kép Remélem, Peti, nem baj. Egyébként a fiúk inkább az anyjukra ütnek egyébként is, úgyhogy tessék legközelebb lányra gyúrni. Kép
Az etetés ügyhöz nem tudok mit szólni. Ebben még böde vagyok. Bár jó lesz lassan ráhangolódnom. Ma megyünk a Tegyeszhez, mint nyár elején Renócáék. Erről nem szívesen írok még itt, mert nem tudom, mit gondoltok magatokban. De hát az az igazság, nálunk ez már egyre reálisabb és egyre jobban körvonalazódó lehetőség, a hátralevő lombikoktól függetlenül. A lombik elszállhat (ha nem sikerül), az örökbefogadási kérelem megmarad... Kép

Timike! Mi van?? Jelentést kérek. Sokat vagy eszemben, jók az előérzeteim. Kép
s_norka

Timike, most látom, hogy írtál. Azt azért tudjad, a koraterhességi tünetek tökre megegyezhetnek a mensi előtti tünetekkel, a progi miatt, úgyhogy nyugi. És ha még mindig nem barnázol, az szuper.

Ugye azért nem Kaális teszttel kísérletezel holnap? A patikás Medilab pisibe mártós csíkja nagyon érzékeny, nekem személy szerint az ilyen csöppentős változatok, mint a Gabriel, Rapipreg is, nem annyira váltak be.
s_norka

Norka!
én is attól félek, hogy a tünetek megegyeznek. Mindenfajta tesztet kipróbálok. Még nem barnázom. De az nem lenne korai? Még csak a 25. napnál tartok. Elvileg pénteken kellene jönni a mikulásnak.
latimi

Timi!
Te egy hős vagy hogy kibírod inkább holnapig a tesztig mint ma egy vérvétel!
Én is azt mondom az nagyon jó hogy semmi barnázás a mensivel meg ne is foglalkoz nem fog megjönni és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lara!
Ez a hamizás dolog nem hangzik valami jól, szegényke reméljük hamar rendeződik ez is!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi : ma szedtem be az 5. bogyeszt Kép Szóval még nagyon messze a vége, de most legalább nincs gyomorfájásom tőle Kép
Annyira gyönyörű helyeken voltatok, öröm volt nézegetni a képeket ! Ebből aztán táplálkozhatsz a következő időszakban, amikor a babától nem nagyon fogtok tudni mozdulni KépKép

Kriszta : milyen intenzíven növekszik a babóca ! Már laikus szemének is elég jól kivehető a formácska Kép
A rókakomák remélhetőleg hamarosan eltávoznak, biztos rossz lehet az állandó hányinger, émelygés Kép

Lara : gyönyörűek vagytok !!! Andor egy kis szépség, milyen dús haja van ! Tényleg ragyogsz a boldogságtól, mégha az éjszakák nem mindig pihentetőek is KépKép

Timi : szorítok neked, én is a vérvételre szavazok !!

Tegnap másfél órát kellett a Nemes dr-ra várni, úgy, hogy senki nem volt Kép
A lényeg, hogy a pozitív ellenanyag eredmény a korábbi AntiD-től volt. Most már elengedett, minden eredményünk negatív, megnyugodtam Kép

mniki

Niki!
Ez szuper, hogy minden rendben van a véretek körül. Azért nem semmi ez a mizéria!
Fú akkor mégsem együtt haladunk az uton, de egymás után babásodunk az biztos! Te is csak 21-et fogsz beszedni? Én igen hacsak nem mondja pénteken hogy legyen egy kettővel több szem.

Valakinek volt már olyna hogy nagyon kicsi barna jött a gyógyszer szedés közben (életemben most először szedek ilyet és most jött egy kisebb adag bara, pedig elvileg még megjönnie sem kéne és pénteken lesz a 21. napja hogy szedem a bogyót!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok! SOS
megcsináltam a gagyi tesztet! remélem nem korai. A T betűnél van egy halvány rózsaszín csík. Igazán, nagyon kell nézni. ez el is tűnhet vagy tévedés. vagy ez még nem a megfelelő HCG szint?
Holnap veszek még egy tesztet.
latimi

Lányok! lehet, hogy még nem is vagyok terhes, de már itt pityergek, mint egy hülye. bocsika, de le kellett írnom.
latimi

Timi Kép
Ha halvány, akkor ott van Kép
Fúúúú, de jó, remélem a holnapi már erősebb lesz Kép

wish

Timi!
Gagyi a teszt! Mondtuk neked hogy a Kaális szar!!! Vegyél még ma egy érzékenyebbet és azon szerintem már jobban fogod látni a csíkodat! kopp-kopp-kopp! Nem akarok semmit elkiabálni, de ez szeritnem igazán jó jel. ha meg nem veszel ma másikat reggel irány a Kaáli és ott minden kiderül. Fontos szeritnem a vérvétel mert van akinél valami nem stimmel de ott a baba és egy kis gyógyszerpótlással minden helyreáll!!!!!

Arról nem is beszélve hogy elvileg a reggeli vizetelt a legjobb főleg ezeknél a "gagyi" teszteknél"

Ezerrel meg még ezerrel szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edina!
Smikie a zebrádnak hogy dolgozzon és engedje ezt a csikot el magáról neki még így is nagyon sok gyönyörű csíkja lesz!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
ugye ez nem tűnhet el? ez ám a Kaális teszt
latimi

Timi!
A Kaális ezért hívjuk gagyinak mert nem gagyi csak iszonyat magas HCG-t mutat ki 100-at míg amit Nóri mondott az a 25 is kimutatja! Szóval szerintem reggel vérvétel vagy egy érzékenyebb teszt!!!!!!!

Wish!
Nem tudod mi van Farkasokkal? Mi volt velük az uh-n nagyon eltűntek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Akkor lehet, hogy nem is vagyok terhes? messziről is látom ez nem a reggeli vizelet volt egy fél órája csináltam meg
latimi

Timi, hát ha nem reggeli első pisiből csináltál most egy halvány + tesztet, az jó jel... Kép de látod, jobb lett volna egy vérvétel. Most biztosan tudnád az eredményt. Hiszen mint Orsi is leírta, a vizeletkiválasztás nagyon esetleges, nem koncentrált benne a HCG. Miért félsz a vérvételtől? Mi volt ez a gagyi teszt? Csak azért mondom, mert a 2.lombikomnál is ez volt, volt egy halvány + tesztem késői pisiből, aztán a vérvétel másnap kimutatta, hogy alacsony a HCG, nincs semmi. De az 1.lombikomnál meg azt mutatta a vérvétel, hogy elindult a terhesség, és lett is, más kérdés, hogy rossz helyen. Szóval így tesztektől nem leszel okosabb...

Zsebi, én mindkét Marvelonnál barnáztam egy kicsit, teljesen normális, mert ez egy nagyon enyhe fogigátló. Ha tablettázni akarnál, mert nem akarnál gyereket, akkor neked is ennél erősebbet kellene fölírni.
s_norka

Timi!
De épp ezt mondom, hogy a reggeli vizeletből mivel az gyűjtötött több a HCG tehát ha abból csináltad volna a Kaális tesztel lehet most erősebb lenne a csík, de mivel már nem reggel van és a vizelet sem volt reggeli és még iszonyat kicsinyke a terhességed ezért lett halvány a nem túl érzékeny teszten a csíkod!!!! Szerintem ott van valaki, csak a teszt nem érzékeny, ezért mondtam, hogy szerintem vagy holnap egy vérvétel vagy egy másik fajta teszt!
Elvileg ezek a fajta tesztek (nem érzékenyek pl.: Kaális) a papírjuk szerint akkor mutatják ki a terhességet mikor már öt napja meg kellett volna jönni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Köszi a segítséget! Tablettát eddig sem szedtem, de eztán sem fogok! Még ezt is utáltam megvenni!!!!!
Akkor Timi helyzetében egyet értünk vérvételre kellett kellene mennie!!!!!!! Az a tuti eredményt mutatja, bár én mindig azt mondom a csík is csík!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ja, most látom, Kaális.... Kép Timike, bocsánat, de olyan hülye vagy Kép Ezerszer leírtuk, hogy ez egy szar teszt. Ha ez +, akkor terhes vagy.

Tudod mit, várj a pisivel pár órát, ne igyál sokat, szerezz be egy Medilabot és csinál du-n is. Én pont ugyanígy voltam az 1.lombiknál, Kaális reggel szinte semmi, du-n meg ott virított a Medilabon a 2 csík.
s_norka

Timi!
Próbálj megnyudodni és Nórira hallgatni!!!!!!!
Ezt neked küldöm!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?