Sziasztok,
A dolgozó nő is befutott a topikra így estefelé.
Roni, küldjél privit és jelöllek. Persze mindenkire vonatkozik, aki szeretné.
Amúgy én sem szégyellem a lombikot, így jómagam sem csinálok belőle titkot a munkahelyen. Persze, nem küldök körlevelet minden kollégának, de aki megkérdezi, hogy miért hiányzok ennyit, annak megmondom. Jobb, mint ha találgatnának.
Kicsit féltem ma a sajnálattól, mert ha látom, hogy sajnálnak, akkor elbőgöm magam, de nem volt semmi gond. Volt újra reggeli és ebéd utáni kávézás a skacokkal. IT-s csapatban vagyok majdnem egyedüli nő (30-ból 6 nő) és baromi jókat szoktunk dumcsizni meg poénkodni kávészünetekben.
Sajnos az igazi csajos dumcsizások kimaradnak az életemből, de nem is mindig igénylem. A két barátosnémmal szoktunk jókat beszélgetni, de ma csak egyikükkel tudtam értekezni, igaz, vele szinte egész nap, mert egymás mellett ülünk.
A távolléteket távmunkával, szabival és betegácsival oldom meg, illetve rugalmas a munkaidőm, így ha napközben távol vagyok, akkor este belehúzok még vagy másnap. A lényeg, a munkát elvégzem. Szerencsés vagyok ezzel a távmunka lehetőséggel. Tudom, nem sok helyen van még ilyen, pedig mennyivel többet dolgozom így….
Fáncsi, ne aggódj, a fájdogálás bármit jelenthet. Drukkolok és küldöm a ragacsokat! Megpróbálok én küldeni Neked egy privit.
Az utrot az inszemek után nekem is vérvételig kellett használni, napi 3x2-t. Ne aggódj a kimaradt darabok miatt, nekem V. doki mindig mondja, hogy a nők többsége elfelejti a felét betolni az előírt adagnak.
Hugi, megnéztelek ám.
Nagyon tetszenek a fotók, tavaly nyáron készültek?
Noki, kiderült mitől vérzel? Lehet, hogy újra a polip? Beszéltél a nőgyogyóval? Mit mond? Remélem, azért jobban vagy már. Én sem talállak az iwiw-en, egy másik Horváth Mónikát találtam Üllőn, de ő 37 éves. Várok holnapig, szerintem, azért nem találunk, mert ma regisztráltál.
Jólányka, nagyon sajnálnám, ha visszakényszerülnél az államiba. Ha szeretnéd kiönteni a lelkedet, írj nyugodtan privit is. Addig is drukkollok, hogy jobbá forduljanak a dolgaid….és ha humor van, akkor még nagy baj nem lehet.
Andy, örülök, hogy jól vagy. Köszi, én sem panaszkodhatok.
Munkahelyen nagyon jó volt, sokat nevettünk. Aztán itthon nyomtam egy kickbox aerobic-ot, főztem vacsit, kajáltunk és végre idejutottam hozzátok. Szóval, tuti jó nap volt a mai.
Zsu, nagyon drukkolok. Pénteken lesz a leszívás? Csak ügyesen, nem elbénázni, mint én.
Elveszett báránykák, hol vagytok? Zsiby, ugye minden rendben veletek?
Szép éjszakát!