Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Én már egy éve tudom, hogy a petefészkem kimerülőben van, csak donor jöhet számításba.

Mivel az AMH vizsgálatról csak nemrég szereztem tudomást, kíváncsi voltam, hogy mikor jön el a GAME OVER.

Andi sajnálom, hogy nem sikerült, remélem pár hónap múlva már a babaruhák között válogatsz majd.

Mnoo, Ann a lepényhal először, a remény hal meg utoljára.
csupacsupsz
Budapest

Bocsi, csajok, tudom hogy mindenki nagyon örül a laptetőnek. Én szívesen átadom bárkinek vagy mindenkinek. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasikáé: Az MR az mágneses rezonancia vizsgálat. Fájdalmatlan, de nagyon drága, mert egy istentelenül nagy gép kell hozzá. Nekem azért kell elmennem a doktor szerint, hogy kimutassa, hogy van-e hipofízis daganatom (adenokarcinóma asszem). Mindenesetre szeptember- októberig nem várhatok.
UI: Azért ez szemétség, hogyha nem fizetek akkor még fél évet kellene várnom.
....

csupacsupsz: akkor a donor petesejt már biztosnak látszik? Vagy még próbálkoztok azért?
mnoo
Budapest

Mnoo küldtem privit!
csupacsupsz
Budapest

Lányok sokszor nehéz elfogadni a dolgokat, mivel nem tudjuk, hogy mi miért is történik. Úgy érzem, hogy kicsik vagyunk ahhoz, hogy megértsük mindent.

A napokban sok olyat tapasztaltam, ami arról tesz bizonyságot, hogy semmi sem történik véletlenül.

Ha még az nagyon fáj is most, minden rosszban meg kell találnunk a jót, hogy ne roppanjunk össze lelkileg.
csupacsupsz
Budapest

Plonsk:

Egy-két hónapot kell várni az időpontra. Hívd őket mielőbb!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Ann!

Nem akarlak elkeseríteni, de Kopa volt a mi esetünkben, aki meg se nézte a férjem heréit. Egyszerűen csak kijelentette, hogy nálunk nincs más esély, csak a lombik, pedig még a magánrendelésére is elmentünk. A férjem értékei 2,5 milla sperma, 5 % mozgó, sok rossz alakú. Ezután kerestünk fel egy magán urológust, aki megműtötte herevisszérel és láss csodát, a spermája felment 15 millára 50 % mozgóval. Miért nem vizsgálják ki az embereket rendesen? Nálunk leírta magát.

Az összeférhetőségi vizsgálatnak mi lett az eredménye? Befogadja a szervezeted a "férjedet"? Sajnálom a kevés spermát. Lehet érdemes lenne egy magán spermatogrammra is elmenni. Mi a 11. kerületben 10ezerért tudunk.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Csupacsupsz:

Nagyon sajnálom az AMH-t. Azért még ne add fel! Ez az érték pont határeset, ha jól emlékszem. Nagyon gyorsan szerezz be méhpempőt! Úgy tudom, csak ő tudja fiatalítani a petefészket. Neked napi egy grammot, férjednek kettőt kell ennie. A Koós méhészetnél 25 g 2700. Persze a többi vitamint is szedjétek, amiket megírtam.

Orvosnál voltál azóta? Meg kéne azért vele is beszélni.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, mi nem Kopánál voltunk. A spremaszámmal nincs semmi gond, csak a mozgással, mert nem mozogtak, és így az összeférhetetlenséginek sem lett eredménye, mert nem tudjuk hogy alapból ha mozognak akkor hogy hat rá az én szervezetem. Két hét múlva lesz egy rendes spermatogram és akkor meg lesz ismételve az összeférhetetlenségi. Ma megpróbálom a bmc-ből faxon lekérni a régi sperma eredményt, hogy valyon azon mi szerepelt.

Andi sajnálom, hogy megjött :( Titkon reméltem, hátha mégis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ann74 2012.04.20 12:12-kor.
ann74

Andi!
Azóta nem jártam dokinál, most a lányom ballagásra koncentrálok, ami két hét múlva lesz. Sok dolgot kell addig elintézem. :D
csupacsupsz
Budapest

ann, azt hiszem kapsz tőlem egy pár privit, mert most jelent meg, h az előző is elment.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kicsit úgy érzem olvasva mások történeteit, hogy ha mi nem vagyunk résen, nem figyelünk, kupáljuk ki magunkat orvostudományból, akkor nem jutunk sehova.

A dokiknak annyi betegük van, hogy szerintem - ne legyen igazam - nem tudják fejben tartani, hogy kinek milyen vizsgálata volt, és mit kellene még.
Ezért is jó a net, mert tényleg utána kell nézni a dolgoknak. Ha nekem egy doki azt mondja, hogy így már csak lombikkal megy, akkor jó, hogy elhiszem (ő a szakember)... Pedig lehet, hogy valami felett elsiklott, mert nem volt rá ideje.

Nálam - pedig még a kezdetén voltunk a vizsgálatoknak - nekem kellett szólni, hogy "Mi van a 3. napi vérvétellel? Az nem lesz? Ja, de!" Persze biztos észrevette volna, de mondjuk az egy hónap csúszást jelentene... Vagyis ha nem figyelünk nagyon sok időt lehet veszteni.
mnoo
Budapest

Vasikáé!Köszi,aranyos vagy.De ez van.Nem tudok a dologgal mit kezdeni.Arról nem beszélve,h a párom nem akar vagy nem tud velem beszélgetni a lelki dolgairól...Én nagyon szeretem,biztosan ő is engem,de ez nem lesz így hosszú távú.... :(
nicky1983
Nagyút

Nicky:

Tudod jól, hogy a pasik nem lelkizősök. Ők nem barátnők, hogy meg tudják velünk beszélni a dolgokat. Olyan pasi nincs a földön, aki olyan mint a barátnőd. Az már nem is pasi, az szerintem nyálfej. Egy férfi legyen férfi! Persze, teljesen ne zárkózzon el a témától, azzal egyet értek, de olyan túl nagy, elmélyült beszélgetéseket nem lehet tőlük elvárni. Azért vannak a barátnők, hogy velük részletesen megbeszéljünk mindent. Itt vagyunk mi is, velünk kivesézhetsz mindent részletesen.

Addig szerintem nem juthat el egy kapcsolat a gyerek miatt, hogy szétmegy. Megette a fene az egészet így! Na, nehogy már! Gyerek nélkül is van élet. Most drasztikus leszek, de sokszor szó szerint sajnálom a környezetemben élőket, akiknek már van gyerekük. Most, hogy felnőttek, fenyegetőznek az örökség miatt. Az egyik volt kolléganőm lánya például ilyen eset. Tíz év próbálkozás után jött össze. A szülők mindent megtettek, nagy nehezen összehozták, majd elváltak. A kislány örökölte az apai ágról származó mániás depressziót. Most az anyuka rettegve él minden nap, hogy a kislánya ne legyen öngyilkos, ráadásul nem egyszer szúrta ki az anyja szemét azzal, hogy mikor hal már meg, hogy végre örököljön.
Akkor ott van az a tizenéves gyerek is, aki kinyírta nemrég az egész családját.
Ma kiderült, hogy a szomszédasszonyom rokona az egyik a a három soproni gyilkos közül. Szegénykém, egész délután sírt. A húga 3 gyereket szült, tisztességesen felnevelte őket. Jött a válság, elszegényedtek. A 17 éves gyerek belekeveredett ebbe a bandába és meg is történt a baj. Egy életre elásta magát, pedig nem ő sütötte el a fegyvert.

Lányok, ezek után kell nekünk gyerek?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Szerintem a sorsot felesleges megerőszakolni, mert jobban tudja nálunk, hogy mi kell nekünk. Mindennek megvan a miértje. Mi meg itt erőlködünk.

Bocs, de ma nagyon kibuktam.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Cspacsupsz:

nem is tudtam, hogy van egy lányod! Hanyadikból ballag? Ő a mostani férjeddel közös gyerek?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi:

A férjem lánya.
Most negyedikes. :D
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok lányok!

A Gonapeptyl adagunkat ma váltottuk ki, a szükséges gyógyszer 60 ezer forintba került.

Mostantól kezdve azt a kismamát ki fogom osztani, aki amiatt panaszkodik majd, hogy a szülésért a nõgyógyásznak 50 ezret kellett fizetnie és ez milyen szörnyû.
Nekünk - lombikosoknak - ennek többszörösét kell kifizetni csak a gyógyszerekre és a teherbe eséstõl még sehol sem vagyunk.

Egy kérdésem is lenne hozzátok: a doki felírt a Gonapeptyl mellett még 3-féle injekciót és 1-féle gélt, amelyet majd csak a stimuláció kezdetén kell kiváltanunk. Az most nem került szóba, hogy ennek kiváltása kb. mennyibe fog kerülni. Van valamelyikõtöknek információja arról, hogy lombikos kezelés esetében a stimulációs injekciók megvásárlásához kb. milyen összeget érdemes majd magunkkal vinni?

András
redy22
Szolnok

Sziasztok lányok!

A Gonapeptyl adagunkat ma váltottuk ki, a szükséges gyógyszer 60 ezer forintba került.

Mostantól kezdve azt a kismamát ki fogom osztani, aki amiatt panaszkodik majd, hogy a szülésért a nõgyógyásznak 50 ezret kellett fizetnie és ez milyen szörnyû.
Nekünk - lombikosoknak - ennek többszörösét kell kifizetni csak a gyógyszerekre és a teherbe eséstõl még sehol sem vagyunk.

Egy kérdésem is lenne hozzátok: a doki felírt a Gonapeptyl mellett még 3-féle injekciót és 1-féle gélt, amelyet majd csak a stimuláció kezdetén kell kiváltanunk. Az most nem került szóba, hogy ennek kiváltása kb. mennyibe fog kerülni. Van valamelyikõtöknek információja arról, hogy lombikos kezelés esetében a stimulációs injekciók megvásárlásához kb. milyen összeget érdemes majd magunkkal vinni?

András
redy22
Szolnok

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam az eseményekkel, már csak a háttérből olvasatok. Sajnálom, hogy olyan sokan vagytok most mélyponton. :( Kitartás, lányok, tényleg mindennek megvan a miértje, csak mikor benne vagyunk, nem tudjuk észrevenni.

András, elsősorban neked írok, nekünk is hosszú protokollunk volt, és én is majdnem elájultam a Gonapeptyl kiváltásánál. A többi azért már nem lesz ilyen húzós, ha jól emlékszem, olyan 30-35 ezer az egész további mindenféle. Ja igen, és a gélt csak a petesejt-leszívás után kell kiváltani, onnantól kell használni. Kitartást nektek, már a célegyenesben vagytok! Párodnak üzenem, hogy csak az első 2-3 szuri beadása rossz, utána sokkal könnyebb lesz!
Nálam már itt rugdos a végeredmény - hasonló jókat kívánok nektek is! :wink:

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Sziasztok!!!
Andi: te Linkelted be még a méhpepőt, hogy hol lehet kapni...megnéztem de te most egyiket vetted!?Mertv án kifejezetten méhpepő van Pepős méz Pepős kapszula...
Melyik a legjobb!?
noci85
Budapest XIII. kerület

András:

Teljesen egyetértek veled! Állandóan panaszkodnak a kismamák, hogy milyen drága a terhesség és a szülés. Én azért szépen kiosztom őket ilyenkor...

Olvastad a méhpempős válaszomat? Belinkeltem azt is, hogy hol vegyétek meg.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci:

Én linkeltem be. A honlapon a termékeinkre kell először rákattintani, majd a megbízható méhészettől származó termékeket. Ezt:

http://www.koosmeheszet.hu/index.php?ol ... ertermekek

A sima méhpempőt kell venni. 25 g-ot érdemes 2700-rt. Ez kb egy havi adag neked.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

A költségekhez: Sz. doktor ragaszkodott a Sella MR-hez, azt mondta, hogy semmiképpen sem szeretne "egy ilyen alacsony terhességi valószínűséggel járó estben" egy vizsgálat elmaradása miatt maradandó egészségkárosodást okozni.

Szóval addig nem is foglalkozik velünk, amíg nem csináljuk meg a vizsgálatot. (kb. 60 ezer). Viszont mi ezt olyan soknak találtuk, hogy addig telefonálgattam, amíg megtaláltam - a szerintem - legolcsóbb változatot 30 ezerért a Szt. Margit kórházban.
http://www.szentmargitrendelo.hu/index. ... -ultrahang
Ráadásul olyan szerencsém volt, hogy kedden fogadnak. :)

Egyébként én a kismamákat is megértem, mert őket aztán nagyon nem húzza ki a pácból, hogy nekünk meg még többet kell fizetni. Az egész ingyenes orvoslás annyiba kerül, hogy már csak tapogatom a zsebeimet.

Ja! És még csak most kell majd kiváltani a fenti stimulációs gyógyszereket...
mnoo
Budapest

Andi: koszi :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

sziasztok lányok!

hozok egy kis jóhírt (nekem az :D) kiskönyves kismama vagyok! hétfőn teljes vér és vizelet vizsgálat. és időpontkérés ekg-ra.
hát azért a panaszkodós kismamák sem hazudnak. potom 17 ezret hagytam ott a gyógyszertárban femibionra, crinone gélre és utrora, folsavra,asprinre. aztán szerdán 10 ezer az orvos és mindehhez kaptam 58800 ft táppénzt!!!
de hát nem panaszkodom, nekem legalább már nem a szurikra kell költeni.

andrás!
azért tegyetek félre pénzt nyugodtan utána is, mert maga a crinone gél 9038 ft 2 heti adag!!! egész pontosan 15 db annyi. és még a vitamin ami kell a kismamának,szóval utána sem lesz habzsi-dőzsi úgy kb 2-3 évig :D

andi!
azért remélem nálunk nem ilyen jövőkép várható, h boti pályázik az örökségre. mondjuk annyira nincs mire pályáznia, mert egyenlőre inkább banki tartozásunk van, mint vagyonunk :D
inkább a szép oldalát nézd, mikor 3 napig nem lesz időd sem fürdeni, sem fogat mosni, mert mondjuk a frontok egybe esnek a fogzással és ez párosul a hasfájással. mikor nem alszol az első 3 hónapban mert vagy attól rettegsz, h a gyerek megfullad vagy a melled feszül a tejtől vagy a gyerek ordít úgy kb minden miatt. ugye mennyivel szebb így a dolog ;) és akkor még csak az első 3 hónap történéseit írtam le :D ha kell részletezem a következő időszakot is szívesen. kell ez nekünk!!!!IGEN!!!!! mert a világ legjobb dolga anyának lenni, meg persze egyben a legnehezbb is.

évi!
rokkerek, h bírják ezt a frontos időd, megy a bugi rendesen?

mnoo!
szerintem 40 fölött mindenkinek magas az értéke, de az nem baj, h óvatos szűcs doki, hisz a te egészséséged is fontos. remélem nem aggódsz az eredmény miatt, mert szerintem nincs rá okod. sok sikert és irányítsd csak tovább is a dokit, utána meg majd mindig várjuk a beszámolót, mert nagyon bírom a stílusod, ahogy írsz.

nóci!
tuti nem csinálsz tesztet? szerintem egy 10-es teszt már lehet mutatna valamit!!!drukkolok

niki!
szerintem nincsenek véletlenek. biztos átvészelitek ezt a nehéz helyzetet együtt, hisz szeretitek egymást. viszont abban teljesen egyetértek, h igenis tegyen le már ő is valamit az asztalra, minimum munkahely kereséssel. hisz te lombikos lévén , nem biztos , h fogsz tudni dolgozni, bár remélem nem így lesz, de azért az egy kicsit más terhesség. az sem jó, h mondjuk lombik alatt ezen idegeskedsz, mert akkor neked csak magadra és a babára kell gondolnod és semmi nagy stressz!!!! ezt próbáld vele megértetni és ne támadólag. ha más nincs, menjen piacozni, mindenhol vannak piacok, áruljon zöldséget, használtruhát, stb bármit, amiből bevétele lehet. nem akarom mondani, h a mekiben is 500 ft-os órabért adnak, még az is jobb, mint a semmi. szerintem!! nekem tuti nem lenne büdös egyik munka sem!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: nem nem nem szertnél tesztelni, mert nem érzem, hogy kéne, meg akkár mi is lenne mennem az ágyakat utána...így legalább egy napon meg tudok mindent és nincs agyalas, a folytatáson :wink:
Gartulalok a kis könyvhez!!!!Mit érzel ki lakik odabent!?!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Etna!Tuti nem fogok tudni dolgozni,még ha sima kismami leszek is,ugyanis a hely ,ahol dolgozom olyan,h egy műszakban (8 óra alatt)minimum 9700 kg-ot kell megmozgatni eszetlen tempóval.Persze,van olyan hely,ahol kevesebbet,de 8-10 kg-jával nem kockáztatnám,h baja legyen a baby-nek.

Nem megyünk szét,persze.A baba miatt tuti nem.Azt átvészelnénk.De tavaly január óta nem dolgozik,és engem ez kicsinál.Amit örököltem pénzt ,azt arra szántuk,h gyerekszoba meg minden,ami kell,és apránként feléljük az egészet.Így nem lehet gyereket vállalni,h én belerokkanok,annyira kínlódom,h megoldjak mindent,ő meg elvan,sokszor itthon sem segít...Szeretem,de a szerelemből nem élünk meg.Ennyi.
Amúgy minden jó lenne,és ez a legrosszabb.Mert ha még valami nem lenne jó,könnyebben el tudnám dönteni,hogyan tovább....
nicky1983
Nagyút

A pénztelenség megmérgezheti a legszorosabb kapcsolatot is.

Etna: Tényleg jó anyának lenni és iszonyúan nehéz is. Gratula a kiskönyvhöz.

Andi: Nekem volt kolléganőm, akinek a párja azért ment el, mert nem bírta a gyerek utáni kínlódást. Az élet sajnos elég csúnyán megtanította neki, hogy rosszul döntött. A csaj tavaly meghalt egy autóbalesetben és a srác még így évekkel később is összetört a temetésén. Sajnáltam azért szegényt.

Jó drága a meddőség és a terhesség-szülés-babakelengye. De ez van, ezt akarja mindenki, aki a bmc-be jár.
vicky79
Budapest III. kerület

Helló csajok!

Hát mennyit írtatok már? Kell egy hét a feldolgozáshoz... :D

Etna, gratula a kiskönyvhöz :)
Rilka, de jó, hogy jelentkeztél!!! Örülök a rugdosásnak, már én is érzem a kis haramiákat :)
Andi, én őszintén szólva alig várom, hogy kiidegeljenek. Csinálják csak, ez a dolguk és igen, ezt akarom :) De ez nevelés kérdése... csak ne akarjon örökölni, mert ahogy nekem is az anyám húslevese a legfinomabb, nekik is hiányozna az enyém :)

Nicky, kitartás... A pénz nem minden, azt szokták mondani.... és mennyire hazudnak... lehet nem minden, de ebből a kis semmiből kell fizetni mindent. Megértelek, de sztem a párod is szenved ettől. Próbáld átvenni a feladatot és tukmálás nélkül, csak mutatni neki pár állásajánlatot, a Hééé, nézzed má' mit találtam neked Apa! Felkiáltással :) Szerintem jó néven venné és könnyebben mozdulna. Ezek a férfiak már csak ilyenek. Néha meg kell dícsérni az idiótaságuk miatt és máris észbe kapnak és teszik a dolgukat :) Nekünk kell okosabbnak és trükköseknek lennünk :) És hiába férfiak, nekünk több erőnk van és több mindent tudunk kézben tartani (Bocs, András :))
András, a http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso oldalon megtalálod a gyógyszerek árát, nekem segített, mikor mennyit kell rabolni a bankból :) Drukkolunk, rendben lesz minden :)
Ann, :):):) Mert már tudod mire gondolok és milyen bátornak és keménynek tartalak. :)

Amúgy mi jól vagyunk, köszönjük :) A kölkök új játékot találtak odabenn, most épp a húgyhólyagom a trambulin :) Vagy az új dobfelszerelés :D Apa közben elhozott minket Agárdra pihenni. Szóval Ő dolgozik, mi meg csavargunk, sétálunk, alszunk, pisilünk :) Hála istennek az idő is velünk van, szóval panaszra nincs okunk. május első hetében megyek uh-ra, remélem addigra eldől a nemek harca is, de sztem csajok :) Egyre inkább őket érzek.

szaboevi27
Biatorbágy

Smile felhasználó világbajnokká kiáltom ki magam :D

szaboevi27
Biatorbágy

Évi: Én két kisfiúra tippelek.

Nicky: Te is szereted azt a zenei stílust, amilyen számojat feltettem a facebookra? Egy másik Niki ismerősömmel mutogattuk kinek melyik számuk tetszik. Úgy látszik a Niki nevűek vagány és jó izlésű csajok. :)
vicky79
Budapest III. kerület

vicky,szerintem fogadóirodát nyitok. :) minden verzióra vannak tippek,de majd a dokim eldönti a versenyt. :D

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

A kiadások nem csekélyek, meglátjuk hogy mennyire bírjuk.

A méhpempõs választ is megkaptam, eszünk-iszunk most már mindent, amire szükség lehet: :)

Tegnap a feleségem azzal kezdte a napot, hogy elesett az esõs lépcsõn, 4 fokot esett-csúszott és most karcolásokkal és kék-zöld foltokkal van tele az arcától kezdve a lábáig ... ha terhes lesz, akkor bezárom a szobába vagy az ágyhoz kötözöm.
2 hét múlva Sz. doki majd hívja a rendõrséget, mert azt hiszi, hogy verem az asszonyt.

Ma beadtam az elsõ szurimat, érdekes élmény volt mindkettõnknek.

András
redy22
Szolnok

Még egy kérdésem lenne:

A honlapon megnéztem a gyógyszerárakat.

A Gonal F900-ra pl. a következõt írja:
Fogyasztói ár: 99456.-Ft
Támogatott ár: 74592.-Ft
EÜ támogatásra adható: Igen. EÜ ár: 29837.-Ft

Ez most mit jelent, mennyit kell kb. fizetni érte:
- A Támogatott ár szerinti 74592.-Ft-ot vagy
- Az EÜ támogatás szerinti 29837.-Ft-ot

Az EÜ támogatás automatikusan jár vagy igényelni kell vagy mi a keservet jelent és miben jelent mást a Támogatott árhoz képest?

Szép napot!
redy22
Szolnok

Szia András!

Az EÜ támogatott ár vonatkozik rátok, igényelni nem kell, a receptet már így állítják ki, be is van ikszelve a megfelelő rész. Ha véletlenül mégsem, akkor szóljatok doki bácsinak és ikszel nektek.
Nekünk is Gonal F volt és Menopr, ehhez venni kell fecskendőket is, mert keverni kell, de a János kórház gyógyszertárában, ha ott váltjátok ki, úgyis mondják. Itt már csak 40 körül fizettünk, aztán a következő volt az Ovitrelle, az nem volt vészes, aztán a progi krém, az 2 heti adag 9 ezer, plusz vitaminok.... Nem óccó, de ez van... most már a finisben vagytok :)
Anyára meg vigyázz...
És nagyon bátor vagy, hogy szurizod :)

szaboevi27
Biatorbágy

Szia Évi!

Köszi a választ, ez azért kicsit megnyugtató. Ugyanazokat a gyógyszereket kell majd kiváltanunk, amit Te is írtál ... talán a végeredmény is lehetne ugyanaz. :)
redy22
Szolnok

Úgy legyen :)

A Gonal nálam rendszeresítette a sírást esténként, de Te olyan rendes ember féléből vagy, majd viccelődj sokat. Lehet, hogy nem fog kacarászni, de a lelke mélyén jól esik majd neki, hogy nem hagyják összezuhanni :) Nevessetek sokat!
http://www.pecsimeddoseg.hu/nevetes-leg ... es-kutatas

Nálunk bevált :)

szaboevi27
Biatorbágy

Vicky!Én sokféle zenét meghallgatok ám :) Márcsak kíváncsiságból is :)
Évi!Csináltam neki én is álláskeresést.Most talán megint van egy halovány reménysugár.Állítólag 2-án kezd Pesten.Csak az a baj,h eddig mindig az utolsó pillanatba foszlott szerte a remény....Remélem most nem így lesz.
András!Az Eü támogatott árat nézd,jaja.Nekem is Gonal-f és Menopur volt.Engem a párom nem mert szurizni.A párodra meg vigyázz.De a kötözést nem javaslom.Még a lelkére venné.Ebben az állapotban amúgy is oda veszünk mindent.... :(
Sok sikert Nektek!
Noci Baba!Hogy vagy?Mikor is kell menned? :)
nicky1983
Nagyút

Jó reggelt Noci baba sírással kezdett ma, mert egy olyan beszólását kaptam, hogy az valami hitetlen...
Egy másik fórumon a csaj terhes lett nem tudja hogy de sikerült és nem őrült neki de ha ez van akkor így járt és meg tartja...na én ettől már ki vagyok borulva...és annyi volt a válaszom, hogy a férje mit szólt, és hogy mi ez a nagy Babazápor mert ő a harmadik aki ismét terhes ott a fórumon...erre egy ilyen választ kaptam...
"Amúgy nyugodtan lehet haragudni, de nem igazán tudok mit csinálni..."
Hát ne tudjátok meg...én ezen ugy ki buktam, hogy rohadjon meg ott ahol van...én nem tudom ezt jól értelmezni, nekem ez bántó, és bunkó beszólás volt...miközben tudja én hova és mért járok...ő meg csak így beszól... A kurva anyát!!!
Feltudnám rúgni!!!

Pénteken megyek tünet nagoyn nincs...most épp agyvérzést kapok...cici érzékenyek kicsit néhol van derék és megjönn érzés...enniy...
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: nagyon drukkolok állásügyben! A beszólóhoz: fogalma sincs, hogy mit érez az, aki a mi cipőnkben jár. Egyáltalán nem akar megbántani, csak de nem tud másra gondolni, mint a saját bajára (ami az ő szemszögéből akkora mint a Halálcsillag... kétszer).
...

Holnap megyek Sella MR-re a Szt. Margit kórházba.
Megkérdeztem még aznap kiadják a leletet, úgyhogy hamarosan bejelentkezem Sz. ügynökhöz. A múltkor abban maradtunk, hogy addig semmi, amíg ezt a vizsgálatot meg nem csináltatom: ha szeptemberben, akkor szeptembertől kezel, ha fizetek és hamarabb, akkor hamarabb (a hogyan őt nem érdekli). Szerintem titokban reménykedik, hogy szépen megfutok.
De velem törököt fogott, mert nem olyan könnyű lerázni...
mnoo
Budapest

Sziasztok, csajok!

Sajnálom hogy a hét vége felé ilyen komorak lettetek. Nem szabad ilyennek lenni, de sajnos én is nagyon sokszor estem ilyen lelki válságba és bárki bármit mondott nem tudott megvigasztalni csak még jobban fel idegesítettek. Most nagyon szépen süt a nap, legalábbis itt minálunk, remélem ez mindenkit felvidít.

András, neked sűrűbben kéne jönnöd mert te mindig feldobod a bandát. Sajnálom hogy ilyen sokat kell fizetnetek, de ha ez vigasztal én elmondom hogy évekig fizetem a kölcsönöm részleteit.... havi 50 egynéhány ezerrel. Már annyira nem zavar mert itt a kis drága csillagom aki rúg, harap, karmol de sokat puszilgat és imádjuk egymást. Megérte!!!! Mondanám hogy vigyázz a nejedre, de nem lehet vigyázni.... az én párom szokta mondani hogy az én indián nevem "törött lábujj" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én jókat nevetek rajta és tudom hogy nem tud rám vigyázni hiszen még saját magam sem tudok. Terhesen nem fog elesni meglátod. Sokkal kimértebbek lesznek a lépései.

Többieknek allescuzammen írom hogy a nevetés és a jókedv tényleg nagyon hasznos mert én is nagyon happy voltam a beülti után és lám itt az eredménye. A vidámság sokat segít mert akkor nem görcsöltök rá annyira... talán ezért jobbak az arányok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa:

Köszönjük, hogy tartod bennünk a lelked. Nagyon sokat segítesz! Ugyanolyan önzetlen vagy, mint a Vicky, akinek már összejött a baba, mégis itt van mindig és válaszol minden kérdésünkre. Persze, ehhez a körhöz Évit is hozzáadom, mert ő is itt van és vidámságot hoz nekünk. Köszönjük nektek!

MNOO, Noci: nagyon szorítok nektek, hogy minden rendbe legyen!

Nicky: hívtad már a bankos csajt? Évinek nagyon igaza van abban, hogy hogy vedd rá az uradat a munkára. Próbáld meg így!

Etna: gratulálok a kis könyvhöz! Kiderült már, hogy mi volt az a nyákos váladék, ami távozott?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Két hét múlva kaptam időpontot Sz. doktorhoz. Addig teljesen tele van munkával és megbeszéléssel. Nem vagyok felhőtlenül boldog...
mnoo
Budapest

Sziasztok!Nem hívtam bankos csajt,fogtam magam,és becsámpáztam.Annyit mondott,ha közjegyző jó nyakatekertem fogalmazott.Persze,h a banknak vissza kell fizetni a kölcsönt.De ne izguljak,mert ez egy teljesen hátralékmentes kölcsön.És ő nem gondolja,h ezt egyben fogják a nyakamba sózni.De addig nem tud tenni semmit,amíg hivatalos levelet nem kapok a központjukból.Ott döntenek,h mi legyen.
Hát,azért nem mondom,h nem izgulok.Idegesít ez az egész helyzet,meg ugye az,h vajon tényleg sikerül e a meló a páromnak....
Mától én éjszakás vagyok,és mint mindig,a mai napomat beárnyékolja,h mennem kell dolgozni :(
nicky1983
Nagyút

Szegény Nickikém! Hát nem lennék a helyedbe ezzel az éjszakázással! Egész héten éjszakás leszel?
Most van valami meló kilátásban az uradnál? Csak mert azt írod, hogy izgulsz hogy összejöjjön.

Örülök, hogy megnyugtatott a bankos csaj. Kb mikor várható az a hivatalos levél?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Mnoo:

A Szent Margitba holnap azért mész, nem?
Lesz eredmény egyből?

Szűcs dokinak nincs magánrendelése? Oda biztos gyorsabban bejutnál.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi te mikor mész a kórházba!?Hogy vagy!?!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Niki :oops: :roll: :lol: Remélem mielőbb megoldódik ez a helyzet...
Ilyenkor amikor éjszakás vagy hogy dolgozol!?!En így vagyok ha hétvégén vagyok pfujjjjj :x :evil:
noci85
Budapest XIII. kerület

Inszemeseknek is fontos a sok folyadék bevitel!? :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?