Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ! ! ! ! ! ! !
Wepe!
Én is nagyon remélem, hogy megvárja a márciust, mert olyan szép nőnapi ajándék lenne egy csodás baba...
Nem mondott semmit arra a dokibácsi, hogy mitől lehetnek a görcsök, szerintem a front okozza, mert ahogy mostanában váltakozik az idő, jön a hideg-meleg front akkor szokott elkezdeni görcsölni...
Gabó!
Neked is nagyon jó alakod van, emlékszem ám rád, és nem tessék irigykedni, nagyon csini kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bárcsak én is hízhatnék, akkor legalább tuti, hogy finomakat falhatnék...
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos a mára tervezett sütizés is elmarad, mivel a cuki ahova szerettünk volna menni zárva van...
Kata!
DE jó lehetett a síelés, no és persze a motorosszánkózás is, én is szívesen kipróbálnám mindkettőt...
Belluska!
Sajnálom, hogy Barnit annyira megviselte a durrogtatás.
Én Minnienél is rosszra számítottam, de szerencsére 3/4 12-re hazaért apa a munkából, így az éjfélt együtt ünnepelhettük. Majd kimentünk az erkélyre tűzijátékot nézni, apa meg fényképezni. Minnie szokás szerint a kabátomban volt, és úgy vettem észre, hogy élvezte amit lát...
Kapkodta a pici fejét, a tűzijátékok felé és egyáltalán nem sírt meg semmi hasonló, nagyon csodálkoztunk rajta, mert délután még nem tetszett neki...
Egyénként kérdésedre válaszolva, Minnie nagyon örült az ágyikójának, azóta is az a kedvenc helye.
Betettük neki a radiátor alá, mert imádja a meleget, és ha épp fáradt, akkor mindig abban alszik, korábban a krokodilján aludt, de azt most erősen mellőzi...
Zsuzska!
Tündéri Bencus, puszi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép napot mindenkinek!!!