Új privát üzeneted érkezett!

Fórumos pályafutásom első laptetője! :) Szeretném felajánlani mindenkinek, akinek szüksége van rá! Csípjetek belőle! :) Azért egy pinduri részt megtartanék magunknak, az érkezéshez, hogy minden rendben menjen! :)
nyulacs82
Szolnok

Mia!! Nagyon jól nézel ki!! És a pocid, hááát az is nagyon szép, és nem kicsi, az tuti :))
ann74

Mia,
szép a pocid!!!

Luca,
sztem borzasztó, hogy a pasikkal egyszerűen nem hajlandóak foglalkozni a dokik. Tényleg mind azt mondja, hogy ez van. Amúgy már rég nem járunk andrológushoz, mert E doktornő nagyon pénzlehúzós volt, csak egy fórumos lány példáján okulva, gondoltam egy merészet és majd bejelentkezem januárban egy másik dokihoz, hátha tudnak csinálni valamit a minőséggel ill. mennyiséggel! Olyan jó lenne... :)

gigibp

Luca: Köszönöm kérdésed, már jobban van Barbus. Ma már evett-ivott-rosszalkodott. :)

Nyulacs: Nem feleslegesnek tartotta a védőnő a fürdetőt, csak egyszerűen nem írhatnak fel szülés előtt receptet a gyereknek. Amikor megszületik, akkor rá kell írniuk a születési dátumot és amíg meg nem kapja a taj kártyáját, addig a tiédet írják rá, csak valamit még írnak talán hozzá. Hidd el, a kórházban minden van és apa ráér kiváltani, mire haza mentek. A padló még fertőtleníthető, de a játszótéren a kavicsok meg a homokozó. :)

Mia: Nagyon szép pocak.
vicky79
Budapest III. kerület

Gigibp: Igen, én is kiakadtam, mert azért egy próbát megér nem, hátha javulna a dolog és szerintem a pici javulás is sokat jelent a lombiknál. Nekünk egyébként most nem az andrológus, hanem az endokrinológus fog segíteni.

Vicky: Örülök, hogy Barbus jobban van :) !

Mia: Nagyon csini a pocakod :) én is ilyenre gyúrok.

Üdv.:
Luca
luca4

Vicky (és Nyulacs): amíg nincs a gyereknek TAJ kártyája, addig a te TAJ számoddal futnak a receptek, csak asszem 3-as vagy 8-as megy az első szám helyett (nem emlékszem pontosan, hogy melyik).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

gigi!
most csak neked írok, mert karácsonyi rohanásos mizériában vagyok! szóval a hba teszt győrben kötelező, főleg, mivel mi úgy mentünk oda, h előttte volt 2 sikertelen lombik és 5 vetélésem. mivel nálam most minden ok ezért is tartották indokoltnak a párom erőteljesebb kivizsgálását. hiába van neked jó sejted, ha gyenge a sperma, gyenge az embrió. első eredmény hba 2% most a sok vitamintól 20%. lombikhoz is fel kell tornázni 30%-ra mert akkor lesznek jó kis erős babók. nekem 19 sejtből 6 maradt!!!!!azért ez nagyon nagy szelekció. ha mondjuk 6 sejtem van, akkor meg talán 0 termékenyül meg? na ezt nem akarom. én a hba tesztet nem értettem, h minek, ha lombik lesz, de elmagyaráztattam a dokival és már látom, h az én érdekem.

lucám, az előző írásban nem jól írtam neked, a hba teszt magában 7 ezer ft volt győrben, de szerintem itt pesten külön nem csinálják, csak a spermavizsgálattal együtt, ami 20 ezer. :( mármint az egész annyi, a sperma+hba!

ja és most halosperm vizsgálat lesz 25-én és nézik, h mennyi spermában van kromoszóma törés.

mi anno dr kopa zsolthoz jártunk és nagyon szimpi volt, h csupa természetes dolgot javasolt és nem gyógyszert!!

ami nekünk bevált, 1000 mg c és e vitamin. bio szelénium és zink, nan-bao (kínai szer, gizeng, lícium, fahéj, medvehagyma, stb van benn) ezektől 10 szeresére nőtt a terménykenységi képessége. viszont lehet, h most már nem csak icsi,hanem picsi is fog kelleni :( január 25-ig nyomjuk a vitaminokat neki és utána remélem fogunk kezdeni. azért ahogy a bmc-ben pik-pak nekikezdtek, itt annyival tovább húzzák. július óta nem tudtunk olyan eredményt produkálni norbinál, h nekikezdhessünk a lombikhoz. mondjuk nem tom melyik a jobb.

jó készülődést, witchnek ma egy nagy kalappal és kérjük a drukkokat, mert ma van a manókák visszarakása!!!!!! eredmény jan 2-án.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok, nem nagyon volt idom írni. Mert beindultak a dolgok :wink:
Vissza olvasok mi történt!

Mia: nagyon szép a pocakod :wink:

Vasikáé: köszönöm kedves fogadtatásodat :wink:

Vicky79: hogy vagytok?Barbus?

Etna: én nagyon örülök, hogy vissza raktad azt amit írtál. Csúcs volt ahogy kezted akkor nevettem :wink: "szerelmes belém" no meg a "karácsony van, vissza teszem hadj örüljön" :lol: :lol: :lol:

Nyilas: hogy vagy?Mikor lesz Nst?

András: köszönöm szépen a
noci85
Budapest XIII. kerület

András: köszönöm a részletes beszámolót, tegnap meg is ismerkedett a kedves férjem a szobával és a benne levő kanapéval és a friss :lol: Újsággal! :lol: Amúgy tegnap volt nekem atjarhatosagit, de nem rötgenes ( HSG) hanem ultrahangos (HyCoSy) és Székesfehérváron voltam, mert Budapesten szép kis árakon kínálják :roll: Nagyon meg voltam elégedve az ottani ellátással meg orvossal is. Nem volt valami kellemes egy érzés. De túl lehetett élni :roll: :D

Witch26: na meg volt a beülti??????

Nyilas-Nyulacs lett volna bocsánat: még annyi nagyon szép a kukac én is olyat szeretnék :lol: És a szoba is csecse :wink:

Nekünk meg volt tegnap az átjárhatósági meg férjemnek az első sperma és vv. Januárban még egyszer ismétlik és utána lesz a konzultáció, olyan 20 körül, addig nekem lesz még egy 21 napi vv 3 napi már túl vagyok, nagyon időben jó napon jött meg :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Etna,
köszi az infókat, majd én is rákérdezek a dokimnál, plusz az andrológusnál! Nálunk is abszolút indokolt lenne ez a hba teszt!

gigibp

Noci: Köszönöm, már jobban van Barbus. Ma már rendesen eszik és iszik. Azért ez a 2 kórházi látogatás 3 hónap alatt már kicsit sok volt. Remélem ezzel vége a betegeskedésnek. Örülök, hogy túl vagy az átjárhatóságin, innen már csak könnyebb lesz. Akkor minden rendben volt ezek szerint? Átjárhatóak a petevezetékek? Jövő ilyenkor már minimum pocak baba lesz, ez tuti.

Witch: Hajrááá!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Írtam egy csomót és elszállt-mérges vagyok :evil: Most rövidre fogom.

Etna: megnéztem az oldalt, amit küldtél és tényleg annyi az ára.

Azt tudjátok, hogy mikor alkalmaznak PICSI-t??

Witch: remélem minden rendben volt ma és már otthon pihizel ezerrel.

Üdv.: Luca
luca4

Mivel nem tudom, hogy az ünnepek táján mennyi idõm lesz a netre, ezért engedjétek meg, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánjak a számotokra!

Sok mindent lehet ilyenkor írni, de inkább csak annyit írok: ahol már megszületett a baba, ott a jövõ évben legyen egészség a családban, ahol pedig még nem, ott járjanak sikerrel a kezelések!

András
redy22
Szolnok

Vicky: jól mondta Kakti! Tényleg írhatnak-írhatnának fel nekem is fürdetőt. Illetve az is igaz, hogy képeznek egy olyan taj számot ami használható míg meg nincs az új a kicsinek! Már nem rágódom ezen. Majd lesz valahogy! :) Örülök, hogy jobban van Barbus! Egyen csak jó sokat! :)

Nóci: köszi jól vagyunk! Ma egy kicsivel fáradtabban mint szoktam, de egyébként minden oké. Hétfőn voltunk nst-n, de semmi extra nem volt. Alig volt most fájásom. Majd legközelebb kedden megyünk, aztán szerintem még valamikor azon a héten vissza fog rendelni a doki, mert már 38 hetesek leszünk akkorra. Ha csak a karácsony be nem indítja a lavinát! :D Remélem ti is olyan gyorsan fogtok babásodni, mint mi!!!!! Drukkolok értetek! :)

Ti hogy álltok a karácsonnyal??? Nekem most nincs karácsony feelingem! Lehet azért is, mert nem megyünk sehová, és most hozzánk sem jönnek. Csak el ne felejtsem, hogy nem lesz nyitva semmi még hétfőn sem! :oops:
nyulacs82
Szolnok

Itt szeretném megragadni a lehetőséget, hogy:
Áldott, békés karácsonyt kívánjak mindenkinek, valamint babá(ka)t hozó boldog újévet!
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nyulacs: Nekem is azzal a számmal írták fel a dolgokat, de már csak akkor válthattam ki, mikor meg volt a baba neve és a születési ideje. Mivel én kórházban voltam, akkor felíratta a védőnő a receptet a dokinkkal, de ezek a részek üresen maradtak a születésig. De egyébként lehet venni recept nélkül is mindent, de tényleg ráér.

Nem tudom mennyire lesz időm jönni holnap, úgyhogy inkább ma kívánok mindenkinek boldog karácsonyt!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Boldog békés karácsonyt mindenkinek:-D

Köszönöm az aggódást, pihizek itthon, mindkét manó felkelt, de az egyik sejtet veszített...
Remélem erősek lesznek, és velem maradnak.
Ma már fáj a cicim, görcsölget a hasam, remélem ezek jó jelek...:-D

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Boldog békés karácsonyt mindenkinek:-D

Köszönöm az aggódást, pihizek itthon, mindkét manó felkelt, de az egyik sejtet veszített...
Remélem erősek lesznek, és velem maradnak.
Ma már fáj a cicim, görcsölget a hasam, remélem ezek jó jelek...:-D

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: küldök neked egy kamionnyi babaragacsot!!!! Remélem csodás karácsonyi ajándékot kapsz az égiektől!!!! Kitartás, pihenj sokat!!!!

Áldott Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Kívánom, hogy teljesüljön Mindenki álma-vágya!!!
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!!

Üdv.:
Luca
luca4

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket. Az új évre pedig ahol már van gyerkőc, ott sok boldog pillanatot vele, ahol pedig még csak vágynak gyerkőcre, oda pedig sok kitartást, szeretetet, egészséget és kívánom, hogy járjanak sikerrel a kezelések!
szaszagabi
Budapest

Witch, most nagyon izgulok értetek. Biztos hogy sikerül mert ezek nagyon jó jelek. A cici feszülés már bizti.
Vicky, nagyon örülök hogy Barbus már jobban van. Nem nagyon tudtam jönni, most is sok dolgom van még de gyorsan benéztem. És mit olvasok hogy már megint kórházban voltatok. Nagyon sajnálom.
Mia, csodaszép a pocakod. Most kicsit irigykedem mert olyan jó volt kismamának lenni. De most nagyon boldogok vagyunk ezzel a kis manóval. Ti is nagyon boldogok lesztek a tieitekkel. Most már 26 hetes leszel, de izgi. Rohan az idő....

Nagyon boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek és kedves családotoknak. Puszi.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kedves Mamik, Kismamik és Vágyakozók/Várakozók!

Nagyon kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek, főleg azoknak akiknek ez az első Karácsony a várva vár babóval. Remélem, jövőre még többen lesztek!

Íme az én "gyerek-seregem"

Kép Orchideák

üdv kispatak
meer
Aba

Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Nagyon szenvedek... Kezdek megkattanni :shock: A hasi görcsölgetés elmúlt, nagyon jól vagyok, néha kicsit kavarog a gyomrom, de lehet az össze vissza evéstől is. Ja a cici még fáj, de semmi... Tudom még ne keressem a jeleket... Mondjuk a kezem is tiszta hólyag mióta manókat beültették... Nem tudom... Elsején tesztelek... Remélem két csíkos lesz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, annyira izgulok mint te. Lehet nem hiszed, de tényleg így van. Ha melletted lennék biztos egész nap faggatnálak hogy jeleket keressek úgyhogy én nem mondom hogy ne keress jeleket. A cicik feszülnek akkor ott baj nem lehet.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi drága!

Köszönöm az aggódást, ha van eredmény írok :) Etna ajánlott egy jó terhességi tesztet, most ráugrasztottam a sógornőmet és megveszi :)
A cicim nem feszül, hanem fáj, bár elég ramaty állapotban van Jami óta :) Mint a lyukas tejes zacskó :) Már nem nagyon fáj, csak kicsit. Amúgy Jaminál nem fájt végig, csak pár napig. Most a hasim sem görcsölget nagyon így óvatosan mától dolgozgatok, még szerencse hogy az én munkahelyem egy szobával odébb van :) Egyébként többnyire fekszem, és 7 napig szigorúan feküdtem :)
Jami tündér volt, mikor mondtam, hogy anya most pihen mert bent vannak a kistesók közölde: " adissza, megnézem" Imádom :) Remélem pozitív lesz a teszt, már tiszta zizi vagyok :) Bocsi ha sok voltam...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Már rég jártam itt, de most elolvastam az utolsó látogatásom óta írt bejegyzéseket. Jó sok minden történt!

Etna33:
Az anoním hozzászólásokkal ne törődj. Ha még a nevét sem vállalja, akkor mehet a sunyiba. Upsz :) Írtál erről a HBA tesztről. Mivel nálunk is gond van a spermiumokkal, megírnád nekem privát üziben, hogy Pesten hol lehet ezt elvégeztetni? Ez ennyire speciális, hogy Pesten csak egy helyen végzik? Lehet, érdemes lenne nekünk is bejelentkezni egy ilyenre, mert még várunk a második kémcsőrandira, ami két hét múlva lesz. Egy vizsgálattal több, vagy kevesebb, már igazán nem számít. Akkor már járjuk körbe az egészet, amennyire csak lehet.

Nyulacs82:
Nagyon szép a szoba, de még szebb a picuri. Január 8 már mindjárt itt van, sok drukkot küldök Nektek! Ja, és gratula a laptetőhöz! :)

Witch26:
HP hormon! Ez aranyos! Drukkolok ám nagyon, hogy az új év első napja 2 csíkos tesztet hozzon Neked!

Vicky79:
Örülök, hogy Barbus már jól van, és remélem, hogy a jövő év kórházmentes lesz szegénykének!

(kecsmary) Mia:
Nagyon édes a nagy pocakod! Kitartást!

Noci85:
Sok sikert és kitartást Nektek!

András:
Addig, amíg az orvosok látnak más megoldást, mint a donorsperma, addig ne add fel a reményt saját babucira! Egy kérdésem lenne Hozzád. Ti a hormonvizsgálat eredményét hogy szereztétek meg? Nekem a recepción az asszisztens azt mondta, hogy ő semmilyen eredményt nem adhat ki, majd a konzultáción elmondja az orvos, mert neki küldik meg. Szóval így mi nem tudjuk se az én hormonvizsgálataim (3. és 21. napi), se a párom vv-i, illetve mintaadásának az eredményét. Egyedül a laborban levett több ampulla vérből készített eredmények vannak meg, mert azt a központi laborban kinyomtatták nekem. Abbban igazából a vashoz kapcsolódó értékek lettek csak rosszak, a többi jó, illetve kb 3-nál van minimális eltérés, de tényleg minimális, mert valamelyik érték 3,60-ig jó, nekem meg 3,61 lett. Szóval ezek remélem, nem olyan vészesek, de majd kiderül.

Nekünk már csak a második kémcsőrandi van hátra. Megcsináltattuk a vérvételeket, nőgyógyászati vizsgálatot, EKG-t, emlőultrahangot, és kértünk időpontot. Január második felében megyünk a konzultációra, akkorra már meglesz a második mintaadás eredménye is. Mi is Skriba doktornőt választottuk, úgy látom itt, a fórumon most többen mellette voksoltunk. Hozzon szerencsét mindannyiunknak! Talán össze is futunk valamikor!

Mindenkinek jó (sírásmentes) szilveszterezést és nagyon boldog, álmokat-valóra-váltó évet kívánok! :)

Gabi
szaszagabi
Budapest

Tyhű, egy kicsit hosszúra sikerült a hozzászólásom! Azért remélem, volt, aki végigolvasta! :) Ritkán jövök, de akkor itthagyom a kéznyomom! :)
szaszagabi
Budapest

Szia szaszagabi!

Ami a hormonvizgálatokat illeti, a párom azt nem a BMC-ben csináltatta meg, hanem egyszerû SZTK-s vérvétel keretében. Az eredmények 2-3 hét alatt lettek készen és a laborból elhozhattuk.

Az eddigi eredményekbõl úgy tûnik, hogy a páromnál pajzsmirigy problémák lehetnek, ez az ultrahangból és a hormoneredményekbõl látszik.

Egyébként a többi eredménye nála is jó, érdekes módon nála is egyedül a vas eredménye volt a szükséges érték alatti.

Talán egyszer tényleg összefutunk! :)

András
redy22
Szolnok

Sziasztok!

Régebben én is írtam ebbe a topikba, ezért jöttem most ide, hátha tudtok segíteni.
Azt szeretném megkérdezni, h nem tudjátok, h a fagyi babákat mennyi ideig tudják/lehet tárolni? Nekünk van 3 hatnapos babánk a BMC-ben, augusztusban volt 1 éve, h lefagyasztották őket.
egyelőre nem tervezzük, h visszamegyünk értük, ezért szeretném tudni, h meddig lehetnek még ott.

Időnként olvasom a fórumot és a háttérben drukkolok Mindnyájatoknak! :)

Előre is köszönöm a segítséget!

Angi
angi81

angi!

Én úgy tudom, hogy 10 évig tárolják őket, de évente kell küldeni egy faxot, hogy szeretnéd ha tovább tárolnák, de lehet hogy nem így van, én azért küldtem minden évben :) Nekem 2008 január óta voltak fagyasztva a manóim, és most kaptam vissza az utolsó csapatot :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch Boldog születésnapot a kicsi lányodnak!

Babát váróknak/ babázóknak boldog, békés, egészséges új évet kívánok! Kívánom, hogy teljesüljenek az álmok!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jamikának boldog szülinapot és mindenkinek boldog új évet kívánunk! Viki és Barbus
vicky79
Budapest III. kerület

A ma esti bulizósoknak: Az alkoholtartalmú italok címkéin a következő feliratokat kellene elhelyezni a cigaretták mintájára:
Figyelem!
-Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig ez nem biztos!
... -Az alkohol fogyasztása a legfőbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta!
- Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáró...l!
... - Az alkohol hatására azt gondolhatja: tud énekelni!
- Az alkohol fogyasztása elhiteti önnel, hogy az exbarátja/barátnője majd' meghal az ön telefonhívásáért hajnali 3-kor!
- Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem bármelyik tagjával!
- Az alkohol hatására gondolhatja, hogy önnek misztikus kung-fu tudása van, minek következtében jól elláthatja mások baját!
-Az alkohol hatására reggel az ágyban a másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztőt láthat!
-Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy ön okosabb, ügyesebb és sokkal szebb is bármely más embernél!
-Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan!
-Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy az emberek önnel együtt nevetnek!
-Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idő kontinuumban, minek hatására az idő szó szerint eltűnik!
-Az alkohol terhességet okozhat![size=18][/size]

javaslom, mindenki igyon amennyit csak tud és jöhet a bő gyermekáldás!!!

ezzel a kis szösszenettel kívánok boldog új esztendőt mindenkinek és bő gyermekáldást!!!

remélem witch lesz a 2012-es év első bolsog kismamája!!! aztán meg én és persze mindenki más!!! :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Negatív a teszt:'( . Kicsit kibuktam... Azért a holnapi vv-t megvárom...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Egyelőre sajnálom, de azért megvárjuk a tesztet. A fagyioviból akkor nem maradt már, ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

witch!
baromi hamar mész vérvételre, szerintem nincs az a teszt, ami 100%-ra kimutatná még, főleg, h a hét elején véreztél, ha az volt a beágyazódás, akkor még nagyon alacsony a bhc-d!!! nem kibukni, holnap kiderül, bár még az sem biztos, mert lehet, h többször kell menned, a késői beágyazódás miatt. aztán lesz egy vicces kölköd, mint boti, aki kb 4 hét alatt tudott akkora bhcg-t produkálni,h végre uh-ra tudjak vele menni (annál a dokinál 1000-es értékig nincs uh)tehát 4 hétig voltam parában, de hát boti már akkor is egyedi pasi volt.

most is az, pontban éjfélkor a himnusz első taktusánál hányta össze a lakást életem, már du rekedten ébredt, este fele már köhögött és alvás alatt már nagyon köhögött. tiszta nyák szegénykém. ma ügyeletes gysztár, orvoshoz nem vittem be, mert betegebbnél-betegebb gyerekek várakoztak az ügyeleten. de azóta már 2x hányt, olyan igazi pasi életem, nagyon nehezen bírja a betegséget!!! ritkán beteg szerencsére. persze így az ovikezdésből nem lesz semmi!!! :evil:

ja leendő anyukák, ezt jobb ha már előre elkönyvelittek magatokban, h gyerek általában karácsonykor, születésnapján, nyaralás előtt tuti beteg lesz. meg fontosabb eseménye előtt is!!!már most tudakoljátok meg az ügyeletes gysz elérhetőségét, mert a betegség kezdete általában péntek késő du, amikor már nincs se gyerekorvos, se rendes gysz-tár sem. és mindig az a gysz fogy el, ami kelleni fog!!! :lol:

ja és nekem beállt a derekam!! jól kezdődik az év!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Hahó!

Egy nagy kalappal mindenkinek az uj esztendőben!

Witch: nem feladni! Szerintem is még korai minden. Türelem!

Etna: hát igen, a gyerekek már csak ilyenek. De jobb felkészülni arra, hogy legalább 3 napra való házipatika legyen otthon. Persze az ügyeletes gy.tár holléte is fontos, még inkább az orvosi ügyelet száma - amit ki is lehet hivni (!)- ill. egy két kh. ügyeleti rendje és elérhetősége. (pl. baleset esetén) Csak ne legyen rá szükség!
Nekünk azért akadt anno, pont egy ilyen éjjeli virusos hányós izé miatt.

A legjobbakat, és persze minél több + tesztet!

üdv kispatak
meer
Aba

Etna: Ez tényleg igaz, Barbus is mindig akkor beteg, mikor nem kéne. Még csodálkozom, hogy most az ünnepek egész simán lementek, bár a kórházzal azt hiszem kiérdemeltük ezt a kis nyugalmat. Remélem már nem lesz beteg, mert a hét végén ugye mennénk Pomázra.
vicky79
Budapest III. kerület

meer drágám!
az orvosi ügyelet nem sűrűn jön már ki, legalább is felénk nem!! 40 fokos lázzal -10 fokban nekem kellett volna bevinni a gyereket, mert szerintük ennél vannak súlyosabb esetek is. hát biztos így van, csak épp boti 1 éves volt és 3 napja nem ment le a láza. szerintük én csináltam rosszul a hűtőfürdőt. sőt a bethezda még úgy sem fogadott, h az egyik ápoló a szomszédunk volt. úgyhogy azt hiszem erre felé jobb, ha kiképzed magad orvossá, mert különben ülhetsz az ügyeleten a 40 fokos lázas gyerekeddel. sajnos még mindig nem jönnek ki, de már tudok profin lázat csillapítani!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Eddig nekem is mindig be kellett vinni a gyereket. Először az ügyeletre, utána a bethesdába. Mi oda tartozunk szerencsére.
vicky79
Budapest III. kerület

BOLDOGSÁGOS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK!

Akiknek babájuk van, betegségmentes boldog esztendőt, pocakosoknak gondtalan boldog babavárást és gyors és szép szülést, minden babára várakozónak és vágyakozónak pedig azt kívánom ebben az évben végre teljesüljön az álom!!
Ann
ann74

Witch:
Én még azért szurkolok Neked nagyon, fel a fejjel és csak optimistán! Gondolok Rád ma, és szorítok a jó hírekért!

Etna:
Jobbulást Botinak! A tanácsaidat elraktározom!
szaszagabi
Budapest

Sziasztok!

BUÉK!!!!!!!!!!

Witch nagyon szorítok, gyere a jó hírekkel! Nekem a vérvétel után 2 nappal lett láthatóan is pozitív a terhességi teszt, csináltam egyet rögtön eredményhirdetés után és ha nem tudtam volna hogy terhes vagyok semmit nem lehetett volna látni, fénynél forgattam és akkor látszott valami, a párom nem is látta. Pedig 3 lurkó fejlődött bennem 480 hcg-vel, és a legérzékenyebb kórházi tesztet használtam!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Megjöttem, 3/4 10 kor volt eredméynem... 21,5 Béta HCG... Ebből bármi lehet a dokinéni szerint. Jövőhét csütörtökön kell mennem vv-re... volt valakinek sikere ilyen alacsony HCG-vel? Bár a Dr-nő szeint 10ből is született már gyerek :) Én bízok a kicsi babámban, hogy velem marad, és nagyra nő :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch nagyon szorítok

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Witch ezek alapján bármi lehet! :-)

Hetek az utolsó menzesztől számolva hCG szint (mIU/ml)
3 5 - 50
4 3 - 426
5 19 - 7,340
6 1,080 - 56,500
7-8 7,650 - 229,000
9-12 25,700 - 288, 000
13-16 13,300 - 254,000
17-24 4,060 - 165,400
25-40 3,640 - 117,000

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!!!!

Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!

Aztán a jó hírem:

2011. 12. 27. 18:40-kor megérkezett Zétény Levente!!!!!!! 3250 g, és 51 cm. :D :D :D

Ma jöttünk haza a kórházból, holnap igyekszem benézni és teszek fel képet! :)
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs!

Gratulálok Zétihez :)

Kecsmary!

Én is ebben bízom, remélem a kicsikém velem marad, és szép nagy baba lesz :) Egyébként nekem soha semmi nem sikerül egyszerűen :) Csodálkoznék ha ez egyszerű lenne :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?