Új privát üzeneted érkezett!

Rakok fel pár képet Emmáról!

APÁVAL :)

Kép

SÉTA UTÁN
Kép

MAMA ÖLÉBEN

Kép

Kép
niki30

jaj de törékeny pici lány!!!!!!!!! iszonyú édes!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok lányok!
Új vagyok minden szempontból, és szeretnék infót Elekes doktorról
ha ismeritek.

Köszi

Éva
bambusz69

SZiasztok.

Niki:nagyon cuki-muki a kis Emma, komolyan nem is jutok szóhoz, annyira tökéletes a picúrkátok... :lol: :lol: :lol: Bárcsak már mi is a kezünkben tarthatnánk a kis Eszterkét.
Bambusz: először is üdv mi nálunk, sajnos a dokiban én nem tudok segíteni, de úgy tudjuk, hogy minden doki nagyon jó és kedves.
Puszi mindenkinek.
[/b]

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Andi, köszi:)

Hamarosan Eszter is köztünk lesz. Már nagyon várjuk mi is és kiváncsiak vagyunk rá!

Puszi

Kép
niki30

Hello Csajok!

Na még ma is egyben vagyok!!! :P

Tegnap este (vagyis már délután) elment apa koncertetzni Ausztriába. Ezt még úgy gondoltuik, hogy belefér, mert csak tényleg jöttek-mentek. Éjjel 2-kor már itthon is volt. :) Aztán most egy darabig tényleg nem megy, majd csak Tarek születése után az itthoni fesztiválokra, amik max 1 naposak!
Természetesen megbeszéltük Tarekkel, hogy még véletlenül se válassza a tegnap estét! És olyan rendes pasi, hogy bent maradt!!!

Képzeljétek! Mostmár annyira kezdek izgatott lenni, hogy már mindenféle eseményekhez kötöm Tarek érkezését.
Most 5-én lesz az én névnapom, 7-én leszünk 6 éve együtt a férjemmel, 10-én lesz anyukám névnapja, 12-én lesz a sógornőm szülinapja, aztán sorban 22-én - 26-án - 27-én lesznek a barátnőim szülinapjai és végül 29-én az én szülinapom!!!!! :lol: :P :lol:

Nyílván a fent felsoroltakból nagyon remélem, hogy max a 12-e az utolsó lehetőség. :) :P

Zsófi! Köszönjük a drukkokat!!!

Andi, Zsu! Úgy látom nemcsak én vagyok akkor izgatott!!!! Ezekben az utolsó napokban... hát mit mondjak már nem vagyok annyira nyugodt! :oops: Szerintem ott rontottam el, hogy sajnos utolsónak voltam a vajúdás/szülés előadáson! Az ott látottak enyhén megrémisztettek!!! :( De majd csak túléjük valahogy, nem? :)

Andi! Engem nem küldött a dokibá szemészetre. Valószínűleg azért, mert nincs baja a látásomnak. Te szemüveget hordassz, ugye? Hanyasat? Biztosan van egy határ, ami után úgy vannak vele, hogy a sok erőlködés nem tesz jót az amúgy is "beteg" szemnek. Talán ezért hozták szóba a császárt! :roll: De ez meg azért szemétség, mert szerintem nincsen annál rosszabb, mint amikor elkezd egy nő vajúdni :arrow: szenved egy csomót, aztán bégül betolják a műtőbe!
Lehet, hogy nem így van. Ez csak az én meglátásom! De erről talán Zsófi tud neked mesélni, mert vele ez történt! Igaz Zsófi?

Zsu! Sajnos nem lesz dolgom kedden a kórházban! :( Én holnap megyek 11-re! Ez lesz a 3. CTG-m. Kíváncsi vagyok mit jelez majd a gép illetve, hogy behelyezkedett-e Tarek!?!

Tényleg Csajok! Mi van, ha nem helyezkedik be a medence közé????

Evu! Végül kihez mentek a praxisba???

Niki! Emmácska annyyyyiiiiraaaa cuki! Mint egy kis manó! :) Olyan édi, ahogy elveszik abban a nagy rucikban! :) :) :)
Szerintem a szemei Ferié! De aztán ki tudja? Lehet, hogy később olyan lesz, mint anyáé. Olyan kis huncut + mosolygós! :)

Bambusz69! Üdv közöttünk! Én sajnos nem ismerem a Dr-t. Hanyadik hétben vagy???

fatima

jaj de édes pici Emma!!!!! Niki, nagyon tündéri a pici lányotok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu, nagyon édes a babasarok!!! és nemsokára lakója is lesz :wink: :lol:

Fatima, jaj de édes ez a várákozás!!!!!! és ne izgúlj, be fog helyezkedni!!! elég termékeny a júniusotok!!! :) :) :)

csajok tessék tényleg írni, hogy mi van, mert drukkolunk ám 1000el!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

még csak a régi cici témához, hogy valóban ha szabadon van a cici akkor nagyon hamar gyógyul! és az anyatejci kb. 2 mp alatt szárad meg! nem kell áztatni! de persze mindenki arra esküszik ami bevált neki :wink: :D :roll:

drukkkk!!!!!!!
mangó

Sziasztok csajszik!

szoval, köszi mindenkinek a sok jo tippet a gyomorsavamra, kigondolom mit is tegyek, mert figyelem magamat, es barmit eszek, barmikor, barmilyen izüt..szoval barmikor elöjöhet, knoz egy darabig, de aztan szerencsere eleg hamar el is mulik.. de köszi a tippeket, aranyosak vagytok!

a praxisrol en is csupa jot halottam, a vedönenim ajanlotta nagyon.
jövö 7en az uh utan fogok bejelentkezni, szeretnek Győrfi Mátyashoz menni.

kedden irjuk ala az uj alberleti szerzödest, alig varom mar. utana el tudok itt kezdeni nyugiban pakolni.es indulhat a fantazialas babaszoba szempontbol :D
itt maradunk Gazdagreten egyebkent, mi nagyon szeretünk itt lakni.

Niki, nagyon edes Emmacska..nagyon vigyazatok ra :D

Fatima, Andi....hajra csajok!!!!!!!!!!!! :D

most megyünk ebedre a baratnömhöz, utana nagy seta var rank :D

Bambusz69, sajnos en sem tudok semmit rola..

pusszancs lanyok
Vendég

Niki, Emmácska gyönyörű! Annyira szépséges! Még egyszer hatalmas gratula az aprócska kislányhoz! :D

Fatima :D

mindenkinek pusszok, további jó pocakosodást! Vigyázzatok nagyon magatokra! További szép napot+jó pihizést!
mazsolák

Mangó! Bizony már nagyon várjuk Tareket! De gondolom nem kell ecsetelni az érzést! :P

Evu! Genetikai UH-ot a Praxisban Dr. Hajdú Krisztina végez. Én azért mentem hozzá, mert pont abban az időben voltunk, amikor ajánlott egy kicsit tüzetesebben megvizsgálni a babábakt!Győrffy csak 4D-t csinál. De amúgy meg tök mindegy. A 4D igazából csak mozizás, ami bennünket szülőket nyugtat meg! :)

Edus! :lol: Jó volt a tegnapi spontán hosszú dumcsi! :wink:
Imi apa meg király jó fej!!!! :lol:

fatima

SZiasztok!

Nagyon bejött a drukkotok :lol: .Ma reggel ötkor megettünk 190-et :shock: :shock: :shock: .Rekordot döntöttünk :) .
Szerencsére nem kell variálni a banánnal+a többivel.

Kép

Timi
tftimi

Timi, de jó, örülök, hogy sinen van a evés!

Evu! Mi is a Győrfynél voltunk, én csak ajánlani tudom.
De Fatima, Győrfy is csinál genetikai uh-ot, nem csak sima 4d-t. :roll:

Fatima, tök jó, hogy már ti is ilyen közel vagytok a nagy naphoz. Tényleg olyan pikk-pakk elmegy. Nagyon izgulok majd értetek!
Addig meg azt mondom, pihenj, amennyit csak tudsz!

Evu, albiba mentek? Nem saját lakás lesz?

Ja, Mindenkinek köszönjük a bókokat! :P

Kép
niki30

De jó, hogy ma ilyen nagy nyüzsi van!! :lol:
Köszi az újabb szoba dícséreteket, tök aranyosak vagytok! :lol:

Timi: Réka aztán jól belehúzott, hajrá! :lol:
Niki: Emma nagyon édes, kicsit irigyellek ám, hogy már a kezetekben foghatjátok!! :lol:
Evu: Nekem is Hajdú Krisztinát ajánlották, de biztos Győrffy is jó!
Fatima: ne izgulj, szépen lassan minden és mindenki a helyére kerül, hogy aztán...... :wink: Majd írd meg, mi volt ctg-n!! :!:
Bambusz: sajna nem tudok segíteni, nem ismerem ezt a dokit!! :(
Andi: úgy tudom, hogy csak magas dipotria (talán 6 vagy 7) fölött császároznak, amúgy meg azt mondják, hogy kitolásnál csukott szemmel kell nyomni! Neked hányas a szemed? :)

Zsu
svs

elekes dokival csak egy röpke talim volt (ő indította a szülésemet) de csak jókat tudok róla mondani! nagyon nagyon rendes! jó fej!!! és tényleg nagyon odafigyelt rám!!! szóval nagyon klassz!

fatima: a hosszú vajúdás utáni császárban nem az volt a gáz h császár lett a vége (az a megváltás volt és istni jó élmény, gyors gyógyulással / fájdalommentes felépüléssel) hanem az előtte lévő 11 órás iszonyatos vajúdás..... minden előrehaladás nélkül (2 perces fájások és 1 ujjnyi tágulás 11 óra alatt oxitocin meg ilyenek...) szal a császár az már klassz volt.
kerekpocak

Evu, jut eszembe, gyomorégéssel én is küszködtem középidőtől. Főleg esténként. Nem volt egyszerű vízszintbe kerülnöm. Én nem szedtem semmit, mazohista voltam és kibírtam. Bár a dokim felírt valamit, de nem váltottam ki. Te is kérdezz rá a dokidnál.
Nekem azt mondta ezzel ne játszadozzak, meg ha csak enyhe is a gy. égés, mert ilyenkor nem szívódik fel rendesen a gyógyszer (vas, magnézium).

Zsófi, emlékszem, hogy mondtad, hogy Te már másnap hajatmostál.
Frankón nekem is simán ment a mozgás. Jó, másnap elég nehezen keltem fel, először jól meg is szédültem, de aztán összeszedtem magam és harmadnap már egyedül tusoltam. Szóval a sebbel nekem sem volt gondom. Csak az a k...va fejfájás több napig, nah az kegyetlen volt.

Kép
niki30

Sziasztok!

Nagyon régen nem tudtam sajnos netezni. :-( Most picit olvastam titeket és nosztalgiáztam, mert olyan izgalmasak voltak az utolsó hetek.

Niki: Emma nagyon-nagyon édes és gyönyörű! Kis törékeny még, de hamar megnő! Nem akarok túlzásokat írni, de tényleg meghatódok a képktől.

Kép

Fatima: én is időpontokhoz kötöttem Beni születését, pl. apával való első randink hatodik évfordulójához :-) de végül nem volt aznap semmilyen ünnep, de nem baj ez a nagy nap így csak az övé lett.

Fatima, Andi, Zsu: én is nagyon DRUKKOLOK Nektek!!!

Timi: nem tudtam mindent visszaolvasni, de ezek szerint már nincs gond Réka evésével. Hajrá! Igy tovább! Én is mindig izgulok és még mindig méregetem mennyit eszik és nem éri el az átlagot ami most kilónként állítólag 150 gramm, de nem sír és hízik is, ezért egyelőre nem izgulok.... Bár aludni csak éjjel alszik és kínálom tápszerrel is, ha keveset eszik az nem kell neki.

Evu: jó költözést! a Rennie-t szerintem szedheted nyugodtam, valaki írta, hogy nem merte, de abban is szódabikarbóna van, csak izesítve tabletta formájában, ez nem árthat a babának. Inkább mint hogy szenvedj és a vitaminok ne szívódjanak fel.

Teszek fel pár képet az egyetlen imádott fiamról.
Még most is fura érzés ezt a szót leírni: fiam :-))))

http://img0.tar.hu/koziviki/size2/30409914.jpg[/img]

Kép

Puszi MIndenkinek!

HASFÁJÁS ellen tud valaki valami jó praktikát????? A kamillát próbáljuk, egyelőre nem sok sikerrel.

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Viki! Köszönjük a dícséretet! :lol:
Beni is hihetetlenül édes. És ez a szerelése.... :lol: Cooool! Jó az ágy és a kis ágynemű/ágyrácsvédő!

Én már beszereztem az Infacol nevű cseppet, ami hasgörcs ellen van. Nem próbáltuk még, egyelőre nem volt szükség rá, szóval nem tudom jó e. Védőnő, dokinő mit ajánlott?

Kép
niki30

Sziasztok.

Itt vagyok ragyogok.
Viky: Nagyon tündéri a kis Beni, el sem hiszem, hogy már ilyen komoly nagy fiatalemer. :lol: :lol: :lol: Nemrégen még a pocakban volt.
Látom Ő is bejárja a kiságyat...
Gyere fel sűrűbben (már hogyha az időd engedi).
Evu: Nekem is a Győrffy doki rendelt, aki genetikait és 4d-t is csinált, elismert nagyon jó szakember, több újságban láttam és olvastam a cikkeit, írásait. Mosolygós és igazán megnyugtató az ábrázata.
Zsu: Nekem -3 mindkét szemem. Kicsit én is furcsállottam, de a doki szerint a retina nagyon gyenge vagy valami ilyesmi. Na mindegy, majd meglátjuk, mindenesetre becsukott szemmel fogom végigcsinálni a szülést.
Timi: Örülök, hogy minden ok Réka babával, csak így tovább!!! :lol:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Hahó Csajok!

Egész délután nem tudtam jönni, mert jól betöltöttük a napunkat programokkal. :)
Kora délután pihiztem egy nagyot, aztán mentünk anyósomékhoz a névnapomat ünnepelni. Isteni gyümis parfé tortá ettünk! :lol:
Aztán 6-ra vendégek jöttek hozzánk. Szintén babát várnak, így hát sejthetitek milyen jól éreztünk magunkat! :P :lol:

Timi! Örülök, hogy Réka baba ügyesen eszik!!!

Zsófi! Én is pont arra gondoltam, amit írtál. A császár a sok szenvedés után már megváltás lehetett. Ilyenkor csak azon bosszankodik az ember, hogy miért nem azzal kezdték!?! De nyílván ezt előre nem tudhatták.... :(

Viki! Beni baba nagyon édi!!! Tényleg nagyon vagány a szerkója!!! :wink: :P

fatima

Sziasztok.

Fatima: nem jövő hét kedden lesz a névnapod? Vagy én vagyok dilis vagy csak Tarek miatt előbb lett megünnepelve? :shock: :oops: :lol:
Puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Fatima, nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!
:wink: :wink:

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki: Emmácska valami gyönyörű!!! Olyan édes!!! Látszik a szemén, hogy tudja mi van körülötte!!! De úgy látom, még jó sokáig jók lesznek rá a rucik, amiket anyu vásárolt neki. :lol: :lol: És hihetetlen, hogy már lassan 2 hetes!!!! Most született!

Fatima, Andi: Milyen nagy már a várakozás!!!! El tudom képzelni!!! Izgi, nagyon nagyon!!! Főleg, hogy mindketten majd ugyan arra a napra vagytok kiírva. A verseny idegtépő!!!!!! :D

Viki: Beni nagyon édes baba! Olyan tökéletesen beleillik abba kiságyba!!! A Kis szemei pedig olyan kifejezőek. Óriás baba már ő is. Igaz, a kiságyban még elveszik! :wink:

Zsu: már nekd sincs sok!!!! Finisben nagyon vigyázni ám magadra/magatokra!!! Kérünk képeket ám!!!

Igaz, ez mindenkire igaz. Képek, képek képek!!! Sok képet feltenni ám!!!

Puszi mindenkinek, jó hetet: Andi

Timi: Rékának csak így tovább. Tényleg csodát tehetett az a doki. És jó, hogy mást nem kell akkor neki adni. Megkönnyebbülés!!!

Kép

Kép
b79andi

Ja, Niki, csak olyan képeket teszel fel, amin látjuk, hogy milyen nyugodt baba Emmácska? Vagy mást nem is tudsz feltenni? Úgy tűnik, mintha soha nem is sírna!!! :lol: :lol: Teljesült a kívánságod, egyszer azt írtad, reméled Emmácska is nyugodt baba lesz, és akkor a mamája sokat tud majd mellette mást is csinálni. Úgy tűnik, bejött, mert eléggé sokat tudsz itt fenn lenni is. Kis csoda baba, anyája minden kívánságát teljesíti!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok csajszik :D

nem sok idöm van irni, mert melozok, de gyorsan megköszönnem ujra a sok tanacsot es tippet. szerdan ugyis uh, es megkerdezem a dokit a gyomorsavval kapcsolatban. :D

a praxisban en csak györfiröl tudtam, de köszi a plusz infot, kigondolom kihez menjek.

tegnap ugy fajt a hasam, mintha szet akart volna repedni..biztosan nem tud ilyen ütemben tagulni a böröm 8)

Niki, alberletbe költözünk...a lakas meg odebb van :( de egy nap az is eljön 8)

Fatima, boldog nevnapot!!!

mindenkinek szep napot, babazzatok sokat, vagy pocakosadjatok :D

pusszancs
Vendég

Andi, hát reméljük így is marad...ki tudja.
Egyelőre nem panaszkodhatom.
Bár tegnap ment el anyukám, elment a segítség, hogy mi lesz nélküle?! :roll: :roll:
Hisztis kép még nem nagyon van, de majd lesz az is és teszek fel, ok?! :lol: :lol:

Kép
niki30

Fatima, BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D :D CTG??!!! :roll: :)
mazsolák

SZiasztok :D

Viki30:
Hasfájásra tipp:
Infacol csepp,vagy Gripe Water(angol víz),de inkább az Infacolt ajánlanám(a csodadokim is inkább ezt ajánlotta :D ).Ez nem szívódik fel a babában,úgy műkszik,hogy a kis lenyelt levegőbubikból csinál egy nagyot,és akkor kibüfizi vagy kipukizza :D,és akkor nem fáj a pocikája .Azt olvastam,hogy a 3.-4. hónap körül megerősödik az emésztőrendszerük,és akkor már nem lesznek olyan pocifájósak a kisbabák.Kitartás :D

Niki30:Isszonyúú édi ez a kép :D

Kép

Timi
tftimi

Hahó Csajok!!!

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket! Édesek vagytok!!! :)
De Andinak van igaza: csak holnap lesz a névnapom! :) Az ünneplést azért hoztuk előre, mert hétköznap senki nem ér rá!!! :)

Na de híreim vannak lányok!!!
Ugye ma voltam CTG-n (nemrég értem haza) és képzeljétek elég komoly aktivitást jelzett a gép méhösszehúzódások terén!!! :P
Azt mondta a dokibá, hogy ezek azért már olyan igazi jelek így a 38. héten! Szerinte meg lesz Tarek 1 héten belül! :D :P :lol:

Na mit szóltok???? :) Én nem is tudom, hogy mit érzek! Úgy várom már Tareket, de ugyanakkor a para ott van! De azért örültem a hírnek! :)
És tény, hogy ma reggel a nagy készülődésben olyan keményedéseket éreztem az alhasamban, mint a terhességem legelején, amikor ezerrel nőtt a méhem! És csak halkan jegyzem meg, hogy tegnap óta a szokásosnál többször voltam nagydolgozni! :) :oops: :) :wink:

Na mást most nem is tudok írni így hirtelen!

fatima

Fatima, hát ezek akkor nagyon jó hírek! :lol: :lol:
Tarek készülődik kifelé:)

Kép
niki30

de jo Fatima!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezek nagyon jo hirek :D

egyebkent en is csodalkoztam, hogy ma van a nagy nevnap-köszöntes, de mar ertem miert :D

de jo, alig varom, hogy en is ilyeneket irhassak :D
Vendég

Sziasztok!

Fatima: ez nem semmi! Drukkolunk ezerrel, ja és tessék átnénzi a kórház csomagot még egyszer, biztos, ami biztos!!!!! A méhszáj is kinyílt már? :lol: :lol:

Niki: ne izgulj, Anyukád nélkül is simán menni fog minden!!! Fotókat kérünk!!!!!! :lol:

Andi: Milyen képekre gondolsz? Lassan mi is kérünk friss képeket Majáról! :wink:

M-l- Andrea: hagyod magad megelőzni?? Eszterke nem készülődik kifelé még? Nekem mínusz 1,5- 2 körül lehet a szemem, bár már régen voltam dokinál! El kéne mennem??? :?: :D

Viki: Beni nagyon édes! Kérünk méééég képeket! :lol:

Evu: azért ne dolgozz túl sokat! :!: :)

Pusz

Zsu
svs

sziasztok lányok!

Evu, drukk a költözéshez!! de jó lesz majd kialakítani a pici sarkot!!

Fatima!!! hűha nem semmi, mindjárt itt van Tarek!!!!

Viki, nálunk Bende hasfájós volt, nekünk az espumisan csepp jött be, az infacol nem, ez sem szívódik fel és ua. a hatása. meg sok sok pocisimi és torna, aztán valóban egyik napról a másikra elmúlt, olyan 4. hó körül.

puszi
mangó
mangó

Fatima, ez tök jó!!!!!!Várjuk ám az infokat!!!! :D :D Jó pihit!!! (kerültük egymást pont :oops: :oops: 8) :wink: )
Hasfájás, Mangó tök jól leírta! :D
[quote]m írta:eg sok sok pocisimi és torna
valóban sokat tud segíteni a különböző cseppeken túl! :)
Beni nagyon aranyos!!!! :D :D
mazsolák

Köszi Mango, mar tenyleg alig varjuk!! :D csüt.ön szabadnapom lesz ES EGESZ NAP DOBOZOLOK MAJD!!! 8) 8) 8)

Svs003...a melo az melo, nem stresszelek semmit, de azert van belöle böven :shock: de eleg jol birom, megtanultam karban tartani az indulataimat, az elejen tenyleg felidegelt minden, de az mar a multe :D

de mar nagyon mennekhaza.........huz az agy :D
Vendég

Sziasztok.

Váóóó, Fatima, de jóóóóóóó!!!!
Ne hülyéskedj, én is ma kétszer voltam nagydolgon és igen hígan sikerült (már elnézést kérek, aki nem bírja).
Derékfájás? Nekem már ilyenek is előjötek. Érdekes, az én dokim méhösszehúzódásokat csak péntektől néz, háát kíváncsi vagyok!!!
De FATIMA... remélem együtt csináljuk végig! :lol: :lol: :lol: HAJRÁ MI!!!!!!
Zsu: ne aggódj, a doki bizosan elküld szemészhez is, de az a legjobb, ha rákérdezel.
Húú, csajok, most,hogy Fatima leírta, hogy mi van Vele átment rajtam a hideg és a meleg egyben, már nagyon a célegyenesben vagyunk!!!!
És tudjátok, hogy mi az érdekes? Mindenki most akar meglátogatni, minket, már ott tartok, hogy le kell mondani egy két barátnőmet, mert bejelentkeztek a rokonok, meg az az igazság, hogy fáradt is vagyok ugra-bugrálni. Miért pont a végén???
Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Halihó!

Még itthon vagyunk ám! :lol: :lol: :lol: :wink:

Andi! Olyan jó lenne, ha együtt csinálhatnánk végig! :)
Nekem nincsen derékfájásom (Hál'Istennek)! :roll: De más jelek azért tényleg vannak már. Vagy csak képzelődök a mai után??? :roll: Nem hinném.... :P
Amúgy nálunk ugyanez a szitu Andi! Tegnap is voltak nálunk, ma is jönnek! :) Mondjuk leginkább azért is, mert eddig amíg 1 szobában laktunk nem nagyon tudtunk vendégeket fogadni. Most meg mire berendezkedtünk, épp a finishbe is értem! :) De inkább most jöjjenek még látogatóba... Nem szeretnék vendégsereget a lakásban, ha hazajövünk Tarekkel! :oops: :wink: :D

Köszönjük a drukkokat mindenkinek!!! Nagyon aranyosak vagytok!

Zsu! A kórházi csomagot még ki kell 1-2 dologgal egészítenem. Még nem raktam be az alsóneműimet + pipere cuccaimat!
A méhszájamról nem tudok semmit. Nem vizsgált meg a dokibá! A CTG állítólag magáért beszél. Minden más majd akkor lesz fontos, ha jönnek a komoly fájások! :)

Niki! Emmácska????

fatima

Fatima, Andi drukkok, h Tarek, és Eszter már a kórházban tudjon találkozni! Hát ez tök jó volna!!!! :D :D

Emese, kösznöm a választ, amint több időm lesz, ígérem, válaszolok! Nekem jövő héten lesz cukros lötyi! Milyen volt? (hu én nagyon nem bírom, mindig a cél lebeg a szemem előtt :roll: :oops: 8) ) :D

pusszok, vigyázzatok nagyon magatokra!!!

ja babasarok nagyon klassz lett! :D

Niki??!! Milyen volt az leső "önálló" nap??!! :D
mazsolák

ja Fatima, akkor megnézem, és akkor este megírom! Köszi még egyszer! Pusszok!e
mazsolák

Sziasztok,

bocsi mindenkitől, nagyon eltelt az idő, és mire visszaolvastam....
Niki, Emma gyönyörű. A szopi tényleg nem egy leányálom, és erre valahogy tényleg nem készül (nem készítik) fel az ember. Kemény melo, de kűzdeni kell. Nekem a garmastan segített, csak azt le kell mosni szopi előtt.

Evu, gyomorégésre nekem nagyon bevállt a pattogatott kukorica. Esetleg próbáld ki.

Viky30, nagyon édes a legényed. Hasfájásra Lacusnál nekünk nagyon jó volt a Gripe Water, csak nem tudom mennyi idős kórtól lehet használni, DM-ben is kapható.

Fatima, Andi, drukk nektek, minden rendben lesz! Nagyon izgi!

Jó éjt, megpróbálok frissebb lenni,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok!

Edus, köszi, elvoltunk. Szinte egész nap csicsikált, 5-kor pedig megtettük az első igazi sétánkat. Azt is végigaludta természetesen. :)
Ma megint egyedül leszünk.
Holnap meg már apa is itthon lesz velünk.

Írtam, hogy tegnap megdícsért a gyerekorvos? Már nem engem. :lol:
Mondta, hogy nyugodt szívvel vehetjük meg az első bikinijét, mert nagyon szép a köldöke (leesett a csonk). Szépen gömbölyödik (legalábbis a pofija).

Doren, hát igen a szoptatással meg kell küzdeni. Mind az anyának, mind a babának. Ráadásul nekem rendkívül érzékeny a mellem....de jól állom a sarat, muszáj.
Garmastan nekem is van, egyszer már bekentem vele. De egyelőre még nem volt olyan "égető" helyzet.

Puszika

Kép
niki30

Sziasztok.

Képzeljétek éjszaka 02-től hajnali 05-ig, amíg a vihar tombolt nagyon erős méhösszehúzódásaim voltak, először 20 perc, aztán folyamatosan a vihar végéig 10 percesek. Ma felhívom a dokimat, hogy akkor már nagyon beindultunk. Azt hittem éjjel bemegyünk a szülőszobára, de jól tettem, hogy vártam, mert mostanra semmi bajom nincsen, csak hulla fáradt vagyok.
A párom teljesen kétségbe estett, olyan aranyos. Hasmenése van és a drukktól görcsbe van a torka... :lol:
Fatima: Neked nem volt semmi az éjjel????
Puszi csajok.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Húúúúúúúúúú Andi, csak nem??????? :lol:
Fatima híreire Ti így válaszoltok?! :lol: Édes ez a verseny!! :lol:
Várjuk mindkettőtök híreit és az állandó bejelentkezéseket!!!!!!! :lol:

Ja, és drukk Tareknek meg Eszternek!! :lol:

CTG után jelentkezek!

Pusz

Zsu
svs

Niki, milyen ügyes Emma!!!!Ilyen kis nyugodt békés babát! :D :D

Andi így a finishben ezek már nagyon jó jelek! Lehet, h nálatok is napokon belül megérkezik Eszter?! :D De jó, lesz kikért izgulni! 8) :wink:

Pusszok, mindeki vigyázzon nagyon magára! :)
mazsolák

Azta mindenit Andi!!!!!!! Nem semmi! Nagyon beindult ez a verseny!!!! Na, ki lesz a gyorsabb? :lol: Izgi éjszaka lehetett ez így. Nem vagy fáradt? Mit mondott az orvos?

Fatima
??? Alszol, vagy szülsz??? :lol:

Taek, vagy Eszter? Eszter, vagy Tarek? :lol: :lol: :lol: Nem furcsa, hogy lassan vége? Már nem lesz pocak, kinn lesz a kis lurkó? Persze kíváncsi már rá az ember, de akkor is.

Fatima, akkor mára:

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Csak nem névnapon érkezik Tarek??? Nekem a névnapomon hoztuk haza Maját. :wink: Izgultunk, hogy a névnapomon érkezik e, mert akkor kettős ünnep lenne, és ha nagyobb lesz, mit sól hozzá. De én mondtam, hogy az ő szülinapja mindig nagyobb esemény lesz, mint az én névnapom.
Már csak azért sajnálom a kislányom, mert szinte egyszerre van a születésnapja, névnapja, húsvét és gyereknap. Alig egy hónap alatt túlesik minden ünnepen. Még jó, hogy a karácsony nem tavasszal van. :wink:

Akkor már nem kapunk utólsó pillanatos pocakos képeket? Tessék csinálni, és majd utólag feltenni. Illyen volt, és ez lett belőle. :lol: :lol:

Niki: még nincsenek hisztis képek?? :shock: Arany baba!!! Maradjon is ilyen. Olyan édes picike Emmácska, az én Majám olyan régen volt ilyen kis törékeny. A szopira meg hajrá!!!!
Izgi így egyedül kettesben. Főleg elöször. És megvolt az első séta!!! Készült róla fotó??? Pici lány babakocsiban sétált? Elveszett benne?

Zsu, mi újság??? Mit mondtak?

Szép napot mindenkinek: Andi

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok csajszik :D

me fel orta alltam a meloba jövet a buszon..nem volt tul kellemes, el is faradtam, picit faj a hasam, de azert jobb mar..

ma este irjuk ala az albiszerzödest, utana vegre megnyugszom, hogy lesz Mininek egy edi kis szobacskaja :D

egyebkent minden okszi nalunk, holnap vegre uh :D :D

Fatima, Andi!!!!! HAJRA LANYOK!!!!

pusszancs
Vendég

ma fel orat..
Vendég

Sziasztok.

Próbálok aludni, de pörög az agyam az éjszakán, és azon, hogy nem sokára kinnt lesz az én Eszeterem.
Még a dokimat nem hívtam fel, előbb hajat mosok...
És képzeljétek ma vesszük meg a kisautómat, de már nem merek elmenni érte, majd a bátyám és a párom elhozzák... Pedig úgy vezettem volna, de így már nem merészkedem ilyen kalandokba.
Evu: mikor is mész a Praxisba?

Mazsola: köszi a szurkolást, remélem minden ok lesz.
Zsu: Utánunk Te jössz, hát nem izgalmas? Hogy haladsz a fészekrakással?
Fatima: Nagyon boldog névnapot kívánok. De jelentkezz mááááá!!!!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Halihóóóóó!

Nem, nem mentem még szülni!!!! :) Még itthon vagyunk és minden OK!!!

A tegnapi viharból én csak annyit éreztem, hogy tökre lehűlt a levegő és az nekem mennyire de mennyire jól esik!!! :lol: :P :lol:
Olyan jót aludtam!!! Nem izzadtam, mint egy ló! :)

Köszönjük mindenkinek a drukkokat!!!!

De Csajok!!! Ez nem egy verseny!!! :lol: :lol: :lol:

Én nagyon szeretném, ha Tarek akkor jönne, amikor neki épp a legmegfelelőbb!!!! Persze már nagyon várjuk és szeretnék már lassan túl lenni rajta, de semmiképp sem sürgetném meg a dolgokat!

Andi! Gondolom ezzel te is így vagy!!! :P :lol:
De azért nem semmi, hogy rendes méhösszehúzódásaid voltak! És fájt?? Vagy csak amolyan jóslófájások voltak???

fatima

Ja! És köszönöm a mai köszöntéseket is!!!!

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?