Zsiby, lányok, tudom, hogy nagyon sok rossz dolog ért már titeket, minket. Az ember hall mindenfélét innen is onnan is, de nem szabad hagyni, hogy az aggódás elhatalmasodjon rajtunk, mert idegroncsként végezzük valamelyik elmegyógyban mielőtt a gyerekeink felnőnének. Amíg össze nem jön, addig azon parázunk, hogy mikor sikerül végre? Ha pozitív a teszt, akkor vajon 2 hét múlva is az lesz-e, méhen belül van-e baba, megmarad-e?
Ha már a 12 hétenél járunk, akkor vajon egészséges? minden rendben vele? miért fáj, szúr, döfköd, bököd és érezhető egyáltalán?
aztán végig az aggódás, hogy ugye egészséges lesz? megfelelő súlyú? nem koraszülött?
A szüléssel is lehetnek gondok, ugye nem adódik komplikáció? Aztán, amikor megszületeik, vajon lesz-e elég tejem? eleget eszik-e, szépen fejlődik-e a pici, későn tanul meg járni? beszélni? nem jön a foga? jön a foga?
nem iskolaérett? eltörik a lába focizás közben? felmászik a fára és leesik? elrabolják iskolába menet? infulenzás?
felveszik a kiszemelt gimibe? miért ilyen flegma? nem szeret engem? úristen érettségizik!, csak felvegyék az egyetemre!
megnősül? férjhez megy? kirepül? itt hagy? mi lesz most vele, úristen? megáll a lábán? vajon mit csinál éppen? egészséges? nem lehet gyereke? hogy segítsek?
Nos, azt hiszem, mostantól ebből áll az életünk, azonban nem mindegy, mennyire engedjük ezeket a gondolatokat elhatalmasodni.
Szerintem, egyébként az ultrahangon látható lesz, ha méhen kívüli. Bár, nem értek ehhez. Nagyon megértem az aggodalmaidat, és tudom, hogy nehéz, de az aggódással nem segítesz. Nem árt felkészültnek lenni a rosszra, de nem szabad csak arra gondolni! Tessék szép dolgokra gondolni, lenyugtatni magad és tápláló, egészséges ételeket enni. Ne vonzzuk magunkhoz a bajt! Nyugi, minden rendben lesz. Beszélj a babákhoz, mondd el nekik, mennyire várod őket. Most ez a legtöbb, amit tehetsz azért, hogy minden jól alakuljon.
Anyóspajtást meg nem vagy köteles meghallgatni. Ne vedd fel a telefont, ha hív és nem akarsz vele beszélni. Feleslegesen felidegesíted magad és neked most nyugalomra van szükséged!
Noki, nagyon szimpi a dokid, olyan lazának tűnik és sármos
Minden nőgyogyó sármos?
Roni, a peteérés elősegítésére én is rákérdeztem tegnap V. dokinál. Fentebb (vagy az előző oldalon) le is írtam, mire jutottunk gyógyteákkal, táplálák kiegészítőkkel, tornákkal, lúgosító diétával kapcsolatban. A lényeg, amiben hiszel, az segíthet!