Na sziasztok!
Elaludt a Dávid,így egy kicsit jövök pótolni az elmaradásomat....
Nem is tudom hol kezdjem.....
Az előző oldalt nem látom,azt hiszem bőven elég lesz ha csak ezt az oldalt nézem végig...
Szeee!
Gratula Melinda újabb tudományához,olyan jó dolgok ezek.....
Kell még szívni a noziját?
Úgy látszik ez egy ilyen időszak,mindenki taknyos egy picit,Dávidnak is egy pár napig megint kellett szívni,de szedi a vitamint,így más tűnete nincs és ez is gyorsan lezajlott...lekpopgom.
Én csak két szülésznőt fogyasztottam el
,sőt, csak egyet és felet,mert miután elment a Barbi a másik oda se jött szinte,csak a lábamat fogta miközben a doktor úr hímzett éppen össze,már az arcára se emlékszem.
Mint már írtam nagyon tetszenek a képek,amit felraktál,
különösen a kinyúlós,az valami haláli,
és azt figyeltem meg,hogy milyen hosszú Rotyika,hány cm?(Most látom,hogy más is észrevette
)
Kicsilány!
Nem irigykedem a szombati éjszakád miatt
igaz vannak nálam is rosszabb napok,és még mi vár rám???Ajajajjjjj
szegényke,nem tudom mit lehet csinálni álmatlanság ellen?????
Mennnek a gyógypuszik Poginak!
ÉS a szopinál ugyanezt éreztem,szal nem vagy hűlye,mert valahol ez normális érzés,én 23 hónapig szoptattam a Dávidot,de így is megviselt lelkileg,valahol...pedg már csak alvásnál szopizott a végén,meg reggeli összebújásnál.Az olyan jó volt!!!!Mondjuk,ha 1 évesen elutaítja a dolgot,nem erőltettem volna.....
A lányokkal egyetértek!!!!!!!!!!!!
Gombócka!
Kár,hogy nem találkoztunk a doki bácsinál,remélem akkor összejön a 26-a,még eddig jónak tűnik.
Köszi a szülésznős tanácsokat!!!
Dávid is oda volt a brokkoliért
A
lábbeli ügy tényleg kényes kérdés,majd később még rosszabb lesz
most egyelőre lehet nekik olyan jó kis pamutos kis kocsi cipőket venni,mert még nem lényeg,hogy tartsa a kis bokáját,de a bababoltban is biztos ajánlanak valamit...
vagy valami kis kötött zokni,ami vastagabb...
Úgy látszik Mincsike Dávidot utánozza,nekünk is kb. 8 hónaposan jött ki az első foga
mi gyógyszertári kencével kentük neki,de volt mikor az se segített...
Szabus!
Kitartás a fogacskák miatt,ja és gratulálok a négykézlábazáshoz!
És nem baj,ha nem szeret ülni,addig is kimélve van a kis háta.
Köszi neked, is a választ,akkor megpróbálkozom én is a Schlenker Évával,ma fogom hívni nemsoká...
Jól csináljátok a
hozzátápit,nagyon ügyesek vagytok Mindannyian!!Én csak azt tudom,hogy annyit,de annyit szenvedtem ezzel,hogy az nem kifejezés....
A
takarítással meg megértelek,én is akkor szoktam a legdepisebb lenni,mikor már össszegyűlnek,tornyosulnak a dolgaim,persze Dávid is akkor igényel a legjobban,és olyan kis rafinált,hogy rosszalkodással hívja fel magára a figyelmet,ha takarítani akarok,a helyett,hogy vele játszok.
na akkor kibukok,és valakinek odaadom (apának legfőképp,hogy vigye el messzire,mert nem bírom........)és utána jó lesz!!!
Ja és
tejpépet nem is tudom hány zacsival dobtam ki
vagy jobb esetben odaadtuk uncsitesónak.Mindegyiket kipróbáltuk,de semmi.
Én egy éves koráig mindennap adtam neki a
konakiont, por alakban, és a mai napig szedjük a D vitamint. Nyáron volt egy szünet,de most ősszel,ismét kell neki egy felet adnom,nektek nem?
Ugyanilyen csőrős poharunk van csak zöld.Néha kifolyik oldalt a cucc,mert rosszul tekerem rá,de hallottam mástól is,hogy Aventes betegség
ez a folyás. Ja és elég nehéz kitiszítani a belsejét,mert olyan fura gumi anyaga van,fülpiszkálóval kell a csőribe benyulni és talán akkor szépen kijön.
Már fel is ébredt.....mi van a levegőben??
Álomanókat akarunk!!!!!!!!!
puszi
ildikó,már félkezezek,bocs azért kicsi minden