na jóreggeleket, esti műszak!
Marcsi a tűszúrkálós részt hát szóval tudod teljesen átérzem.... nálunk annyi volt a lényegi különbség h nagyon értették akik csinálták (orvosok, nővérek) mégsem tudták bekötni .... így én emiatt nem voltam kiborulva, épp elég volt amiatt h szúrkálják és ordít. szóval csodálom h nem verted meg a nőt........ annyira úúúúúúúúúúútálom az ilyen ügyeskedő, okoskodó, hozzánemértő hülyéket! minek megy az ilyen gyerekek közé dolgozni???
na a lényeg h home sweet home van végre!!
csajok ezen a pelusos mizérián jót mosolyogtam!
nem mintha fenyegetne h ilyen tescosat vegyek, mert közel s távol nincs tesco, de azért most megjegyzem én is hogy : LILAAAAAAAAAA!!!
én most pampers-t tesztelek, de nem tetszik
LIBERO a nyerő!!
(még amit próbáltam az vmi neten rendelhetős de csak kaptam tesztelni 2-t, meg a huggies - na ez ultra szar a méret miatt...tök kicsi)
Dr IMI!!
hogy ez nekem nem jutott eszembe!!!!!!
pedig van itthon egy karton akácmézes szilvapálinka, mert az valami fennségesen finom!!!!!!
csak sajna 1 éve (azaz több is kicsivel) nem ittam már olyat...
múltkor 5 korty bortól úgy beálmosodtam, h öröm volt nézni, jót röhögtek rajtam...
már jobban vagyok, nem feszíti az arcom, szal lehet h lassan meggyógyulok??? már nem bánnám....
Lizinek még napi 1-2* szívom az orrát, de ő már egész jól van, és nem szedett semmi gyógyszert rá!! tök jó!!!
ja
Marcsi köszi a drukkot, azért én sem szeretnék 501. lenni ha nem muszáj.... na érted.... egyelőre semmi hír efelől. majd kell zaklatnom drnénit h ne felejtse el...
Pag király hely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi voltunk ott Ákossal meg barátokkal, fantastic volt!
még 2001-ben...szal nem ma
na basszus pont nincs a laptopon kép, de majd lehet h vadászok a másik gépről nektek
mi Pag cityben voltunk, és mindig más partra mentünk (autóval) mert ami ott helyben volt az nem volt annyira szép, meg tömött volt.
mi meg inkább ilyen elhagyatott, meredek lejtőn bokrokon át lemászós beach-ekre mentünk. csak mi voltunk!
szal ez nyílván totál más ügy mint gyerkőcökkel nyaralni, csak most előtörtek az emlékek! ah!!!!!!!!
Anzsi, ez a fotó Bendéről csúcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huncut kismanós feeling
üzik???????????? hol??????????? nem láttam
Zsóka köszi az aria tippet
csak tudod nehéz Lizivel úgy odaérni valahová h nem alszik, mert ha kocsiba ülünk, mindig elalszik!!!!!! csak akkor nem ha épp indulás előtt max 15 perccel ébredt
Edusóm!!!! 1000 köszi h hoznál!!! nagyon édesdrága vagy !!!!
de nem akarlak benneteket ilyenekkel molesztálni!
na meg télleg jó lenne mostanság....
ja Marcsi azért akarok másmilyet, mert kettő darab gond van ezzel a quinnyvel!!!!!!
1. a háttámlája iszonyat macerás módon emelhető/fektethető, és nem is stabil!!
2. nincs elől kartámla vagy mi, ami pedig most nagyon hiányzik, hogy ha kicsit ücsörög majd már Lizus akkor tudjon kapaszkodni valamibe
most úgy gondolom kéne olyan.
amúgy eddig, hogy csak fekvősen használtuk, nagyon bejött nekem is a quinny, meg ezek a levegős kerekek!! álom!!!
mondjuk mégegyszer nem venném meg ennyiért ....
hűűűűűűűű hoccú lettem
pusszok